Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Για το σιδερωμα, ειναι μια δουλεια που λατρευω... το απλωμα μισω, διαλεγω παντα μια ωρα που η τηλεοραση να εχει κατι που να μου αρεσει, βαζω σιδερωστρα μπροστα και η ωρα περναει αμεσως!!!

Και γω! Λατρεύω το σιδέρωμα.... (εντάξει... το ξέρω πως δεν είμαι και πολύ καλά!!! :lol: )

Και κάνω ακριβώς το ίδιο!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαβαζω οτι οι περισσοτερες εχετε και απο ενα ρημαδο-συρταρι!! Κοριτσια..Για να σας κανω να αισθανθειτε καλυτερα..

Εγω δεν εχω απλως ενα συρταρι..

Εχω ενα ολοκληρο Ρημαδο-δωματιο!!!!!!! Ο θεος να βαλει το χερι του εκει μεσα!!!

Γεια σας μανουλες!!!Γεια σου Ειρηνη-προεδρε!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!Τα καταφερα επιτελους και διαβασα οοολες τις σελιδες!!:o

Ειμαι αρκετα ανοργανωτος ανθρωπος και μεσα απο τα θεματα σου Ειρηνη ηθελα να σου πω οτι με βοηθησες αρκετα!!Keep going λοιπον!!!

Θα επανελθω με αποριες στη συνεχεια!!Ξερω οτι θα με βοηθησετε!! χεχχε :cool:

Υ.Γ. Τελειο αυτο με τις καλτσες Ειρηνη!Σημερα δεν τις απλωσα ουτε και εγω!! εεε, αμαν πια!!

Τα φιλια μου..

Καλώς το Χριστιανάκι μας!!! ;)

Χαίρομαι πολύ που βρίσκεις ιδέες εδώ πέρα. Αυτός είναι και ο σκοπός! Αλλά όχι μόνο. Μου γράφουν τα κορίτσια μου, πως με κάποιον τρόπο βοηθιούνται ψυχολογικά με το διάβασμα του θέματος και τις κάνει πιο ορεξάτες για οργάνωση! :lol: Μακάρι να νιώσεις καλύτερα και συ! ;)

Υ.Γ. Αχ πές τα!!!! Πραγματικά βρήκα την υγεία μου από τότε που σταμάτησα να απλώνω τις ρημαδοκάλτσες!!!! :lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαβαζω οτι οι περισσοτερες εχετε και απο ενα ρημαδο-συρταρι!! Κοριτσια..Για να σας κανω να αισθανθειτε καλυτερα..

Εγω δεν εχω απλως ενα συρταρι..

Εχω ενα ολοκληρο Ρημαδο-δωματιο!!!!!!! Ο θεος να βαλει το χερι του εκει μεσα!!!

Το θέμα ειναι να βάλουμε το δικό σου χέρι εκεί μέσα!!! :lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Σοφάκι, δες κι αυτό για να παίρνεις ιδέες!

Στο κάτω μέρος από τα πανωφόρια νομίζω πως τελικά η σούπερ βοηθητική ιδέα θα είναι να βάλεις ή κάποιο τραπεζάκι ή κάτι σαν την ψευτο-παπουτσοθήκη που σου είχα ποστάρει!

Εκτός και αν η ντουλάπα έχει ήδη ραφάκι στο κάτω μέρος! Για πες!

0106_msl_organizer02_xl.jpg

777885dugw57gt25.gif

Καλέ μόνο περήφανη???!!! Και βάλε!!!!

Βράσε τα καλάθια με τα άπλυτα! Θα τα κάνεις σιγά-σιγά λέμε!

Οργανώσου και θα την βρούμε την άκρη!

Πάρε και ένα μπουκέτο λουλούδια για την προσπάθεια σου!!! :lol:

flower_06.jpg

Ευχαριστω πολυ.Αληθεια με τα ρουχα τι γινεται?Μετα απο ποσο καιρο ξεφορτωνομαστε κατι που δεν το εχουμε φορεσει?Θαδειξω τα λουλουδια στο στεφανι μου για να ζηλεψει:lol::lol:

Το θέμα ειναι να βάλουμε το δικό σου χέρι εκεί μέσα!!! :lol:

Το δικο μου χερι θα μπει σε δυο-τρεις μηνες οταν θα φυγω απο αυτο το σπιτι και θα τα πεταξω μαλλον ολα!!:)

Κανω φουλ ανακαινηση σε παλιο σπιτι.Θα πεσουν ολοι οι τοιχοι,τα παντα μεσα.Σπιτι απ`την αρχη δηλαδη.Και εδω ειναι που χρειαζομαι τη βοηθεια σας.Θελω να το κανω οσο πιο λειτουργικο και τελειο γινεται.Θελω ιδεες.Τι θα κανατε εσεις αν αλλαζατε το σπιτι σας σημερα?Θα επανελθω με πιο συγκεκριμενες αποριες κυριως για τηη κουζινα!!

Ευχαριστω πολυ.Αληθεια με τα ρουχα τι γινεται?Μετα απο ποσο καιρο ξεφορτωνομαστε κατι που δεν το εχουμε φορεσει?Θαδειξω τα λουλουδια στο στεφανι μου για να ζηλεψει:lol::lol:

Για σένα, το άλλο μου κορίτσι που το ζήτησε και όλες εσάς, από παλιότερο μήνυμά μου!

Γενικά, υπάρχει μία περίεργη αντίληψη για τα ρούχα στους περισσότερους. Κρατάμε ρούχα που δεν πρόκειται να τα ξαναφορέσουμε ποτέ είτε γιατί δεν μας αρέσουν είτε γιατί δεν μας κάνουν!

Οι «κανόνες» μου:

- Αν κάτι είναι φθαρμένο, το πετάω, όσο και αν το αγαπώ.

- Αν κάτι το έχω 3 φορές (π.χ. λευκό πουκάμισο / μαύρο καλό παντελόνι, μαύρο ζιβάγκο κλπ), κρατώ τα 2 ίδια (αφού τα χρησιμοποιώ) και δίνω το άλλο.

- Αν κάτι δεν το έχω φορέσει για μία ολόκληρη σεζόν, το δίνω.

- Αν κάτι δεν μου κάνει και ξέρω πως δεν θα μου κάνει ποτέ ξανά (όσο και αν εύχομαι να γίνω ΚΟΡΜΑΡΑ) το δίνω!

- Αν κάτι δεν είναι ακριβώς του γούστου μου (κάτι που μου έκαναν δώρο και για κάποιο λόγο δεν άλλαξα ή αν το γούστο μου άλλαξε και δεν μου πολύ-αρέσει πια) το δίνω!

Με αυτούς τους απλούς «κανόνες» κρατώ πάντα και την ντουλάπα μου οργανωμένη και ξέρω τι χρειάζομαι να αγοράσω κάθε εποχή και τα νεύρα μου σε καλή κατάσταση! ;)

Βλέπω ντουλάπες που περιέχουν ρούχα από το σχολείο και ας έχουμε περάσει 20 χρόνια από τότε! Γιατι? Ποιος είναι ο λόγος? Ξεφορτωθείτε και νιώστε καλύτερα!

777885dugw57gt25.gif

Λοιπον......Ας ξεκινησω...Το σπιτι ειναι μονοκατοικια.

Θα εχει ενιαιο σαλονι-κουζινα.Τρια υπνοδωματια.Ενα μπανια για εμας και ενα για τους ξενους.Μπροστα μικρη βεραντα.Διπλα γκαραζ και πισω αποθηκη και θα φτιαξω και χωρο για να καθομαστε με επιπλα μπαμπου.

Μου προτινε καποιες καλες ιδεες ο ντιζαινερ,δηλαδη μεσα στο μπανιο των ξενων θα μου βαλει ενα ντουλαπι οπου θα ειναι πλυντηριο-στεχνωτηριο και χωρος για ασιδερωτα.

Στην κουζινα θα μου βαλει μεγαλο ντουλαπι για να εχω ολες τις ηλεκτρικες συσκευες για να μην περιφεροντε στο χωρο.

Το θεμα μου ειναι το εξης και θελω συμβουλες!!!!!!!!Στην κουζινα δεν θα εχω πορτα με προσβαση στο γκαραζ,οποτε σκουπες,σφουγγαριστρες,κουβα κλπ που θα τα εχω?Μηπως να φτιαξω ενα ντουλαπι στη κουζινα να τα εχω μεσα?Θα βολευει λετε?

Και κατι αλλο!!Εχω θεμα με τον σκουπιδοτενεκε!!Τωρα στο διαμερισμα τον εχω εξω στο μπαλκονι!!Εκει που θα τον εχω?πειτε με τρελλη αλλα δεν μου αρεσει η ιδεα των σκουπιδιων μεσα στα ντουλαπια της κουζινας!!Που να τον βαλω λοιπον??

Περιμενω ιδεες!!Και οτι αλλο λειτουργικο σκεφτειτε για το νεο μου σπιτακι γραψτε το!!:D

Διαφημίσεις

λίγα λόγια για την οργάνωση που είχα βάλει στο blog μου...

Η οργάνωση είναι το κλειδί για μια άνετη διαβίωση στο σπίτι.Ιδού κάποιες απλές οδηγίες που θα διευκολύνουν το έργο σας...

• Κάθε είδος απαιτεί τον δικό του χώρο για να αποθηκευτεί σωστά. Σεβαστείτε αυτή την αρχή και αποφύγετε τη τυχαία τοποθέτηση των πραγμάτων. Έτσι για παράδειγμα δεν θα πρέπει να μπλέξετε ρούχα με διακοσμητικά, ή είδη γραφείου με αναμνηστικά αντικείμενα.
  • Φροντίστε για τον σωστό αερισμό όσων το έχουν ανάγκη. Παπούτσια, άπλυτα ρούχα, μάλλινα είδη, φωτογραφίες και δερμάτινα χρειάζονται φρέσκο αέρα για να μη μυρίσουν, ή να μη γεμίσουν υγρασία.
  • Η αρχειοθέτηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε αυτό που ψάχνετε γρήγορα και εύκολα. Με αλφαβητική ή χρονολογική σειρά, κατά μέγεθος ή χρήση - ο τρόπος δεν έχει τόση σημασία, αρκεί να σας βολεύει.
  • Αποφύγετε τα ανοιχτά στοιχεία που είναι εκτεθειμένα στο μάτι του επισκέπτη, αν δεν φημίζεστε για την οργάνωση σας και συνήθως την παραμελείτε. Σε αυτή την περίπτωση, οι οι κλειστοί αποθηκευτικοί χώροι, που θα φιλοξενούν τα πάντα ανά είδος, είναι ο πιο εύκολος και κατάλληλος για σας τρόπος αποθήκευσης.
  • Σταματήστε να παραχώνετε ό,τι περισσεύει σε κάθε διαθέσιμη γωνιά, στα συρτάρια ή στα ντουλάπια σας, η κακή αυτή συνήθεια οδηγεί σε οικιακό...χάος.
  • Χρησιμοποιήστε διαχωριστικά στα συρτάρια ή στα ντουλάπια σας, για να αφιερώσετε σε κάθε είδος το χώρο που πραγματικά απαιτεί. Μπορείτε, μάλιστα, να φτιάξετε μόνοι σας διαχωριστικά από σκληρό χαρτόνι ή κοντραπλακέ, ακριβώς στα μέτρα που σας εξυπηρετούν.
  • Η πιο σωστή τοποθέτηση των πραγμάτων γίνεται με οδηγό το σώμα σας, θυμηθείτε ότι τα βαριά τοποθετούνται χαμηλά και τα ελαφριά ψηλά, όσα χρησιμοποιείτε συχνά πρέπει να βρίσκονται στο ύψος των χεριών σας και όσα χρειάζεστε σπανιότερα στα πιο δυσπρόσιτα σημεία.
  • Υπολογίστε το βάθος συρταριών που χρειάζεστε ανάλογα με το τι θα αποθηκεύσετε. Τα σεντόνια, για παράδειγμα, απαιτούν μεγάλο βάθος αλλά τα μικροαντικείμενα του γραφείου μικρό. Το ίδιο ισχύει και για τα ράφια ή τις ντουλάπες.
  • Φροντίστε να κάνετε τη μικρότερη δυνατή διαδρομή κάθε φορά που χρειάζεται να ψάξετε στα ντουλάπια σας. Έτσι, αν δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος στο μπάνιο, οι πετσέτες θα πρέπει να τοποθετηθούν στην πιο κοντινή ντουλάπα.
  • Τα ετοιμοπαράδοτα έπιπλα προσφέρουν ευκολία, όσο όμως πιο "ιδιότροπος" ή περιορισμένος είναι ένας χώρος τόσο πιο επιτακτική είναι και η ανάγκη για κομμάτια κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας.
  • Το τακτικό ξεκαθάρισμα είναι το μυστικό για να παραμένουν τα υπάρχοντα σας σε τάξη χωρίς να ασφυκτιούν τα ντουλάπια σας. Οτιδήποτε δεν έχει χρησιμοποιηθεί τον τελευταίο χρόνο είναι πολύ πιθανό να μην το χρειαστείτε ποτέ ξανά.
  • Οι συναρμολογούμενες αποθηκευτικές μονάδες σας επιτρέπουν να προσθέσετε επιπλέον κομμάτια όταν χρειαστείτε περισσότερο χώρο. Το ίδιο ισχύει και για τα στοιβαζόμενα κουτιά, τα οποία ωστόσο θα σας δυσκολέψουν όταν θελήσετε κάποιο από τα κάτω.
  • Χρησιμοποιήστε ετικέτες ή άλλους δείκτες στη βιβλιοθήκη, στην κάβα, στα δοχεία των μπαχαρικών,στα κουτιά των παπουτσιών και όπου αλλού χρειάζεται να αναγραφεί η ημερομηνία λήξης ή παραγωγής, η ονομασία και άλλα στοιχεία.

• Φροντίστε για τον καλό φωτισμό των βοηθητικών χώρων, που συχνά χρησιμεύουν στη αποθήκευση.
  • Η στοίχιση των πραγμάτων σας βοηθάει να θυμάστε τη θέση του καθενός, σε αντίθεση με την τυχαία τοποθέτηση.

Το τακτικό ξεκαθάρισμα είναι το μυστικό για να παραμένουν τα υπάρχοντα σας σε τάξη χωρίς να ασφυκτιούν τα ντουλάπια σας. Οτιδήποτε δεν έχει χρησιμοποιηθεί τον τελευταίο χρόνο είναι πολύ πιθανό να μην το χρειαστείτε ποτέ ξανά.

Έτσι!!! Αυτό προσπαθώ να πω!!!

Μπραβο κοριτσάκι μου! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!!!

Σήμερα πεντακαθάρισα το σπίτι μου μαζί με τη μαμά μου και έφτιαξα και όλες τις ντουλάπες-ντουλάπια εκτός από κρεββατοκάμαρα που θα την κάνω σιγά σιγά.

Σε παλιότερες εποχές θα σίδερω να κι όλας μετά. Έχω καταλάβει όμως ότι αυτό είναι λάθος. Να πλακώνομαι δλδ 5 ώρες να καθαρίσωβ και μετά να σιδερώσω κιόλας. Γιατί με τέτοια υπερφόρτωση αύριο δε θα θέλω να κάνω τπτ!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημέρα!!!

Σήμερα πεντακαθάρισα το σπίτι μου μαζί με τη μαμά μου και έφτιαξα και όλες τις ντουλάπες-ντουλάπια εκτός από κρεββατοκάμαρα που θα την κάνω σιγά σιγά.

Σε παλιότερες εποχές θα σίδερω να κι όλας μετά. Έχω καταλάβει όμως ότι αυτό είναι λάθος. Να πλακώνομαι δλδ 5 ώρες να καθαρίσωβ και μετά να σιδερώσω κιόλας. Γιατί με τέτοια υπερφόρτωση αύριο δε θα θέλω να κάνω τπτ!

Εγώ απορώ που έκανες και τόσες δουλειές! Το να καθαρίσεις ντουλάπες (πόσο μάλλον όλες τις ντουλάπες σας και ντουλάπια σας) είναι πολύ-πολύ δύσκολο!!!

Καλή ξεκούραση και μη σκέφτεσαι το σίδερο! Τώρα είναι η ώρα να ξεκουραστείς! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...