Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κόρες,

Χαρίζω κόκκινο μπουφανάκι {με κουκούλα, που δεν απεικονίζεται}, με μπλε γραμμούλες, 3άρι.

Το έχουμε φορέσει αλλά είναι σε άριστη κατάσταση! Και πολύ ΖΕΣΤΟ!

mpoufan.jpg

Χαρίζω geox παπούτισα, νούμερο 28, χρησιμοποιημένα αλλά ικανά να βγάλουν αρκετούς μήνες ακόμη. Δεν μας κάνουν πια, φοράμε 30 {μόλις αγοράσαμε καλοκαιρινό} :rolleyes:.

geox28.jpg

Αναμένω προσωπικά μηνύματα.

Μένω στην Νικαια ή όποια ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει κούριερ.

Σας γλυκοφιλώ! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειά σας και απο εμένα...

η επιχείρηση πάνα πέτυχε....απο το πρωί η μπουμπούκα μου είναι τόσο περήφανη που έχει πάρει όλη την οικογένεια να πει ότι φοράει βρακάκι, άσε που μας το δείχνει συνέχεια :P πάει κανονικά τουαλέτα και μόνο το βράδυ πάνα...

επίσης τελείωσα και τις σαγιονάρες μου αν προλάβω θα βάλω φώτο σήμερα αλλιώς αύριο...πραγματικά λες και φοράς άλλες είναι...τόσο πολύ ανανεώθηκαν !!!! δοκιμάστε το!!

σήμερα είχε τραπέζωμα στον κουνιάδο μου, έφτιαξα ένα μπριάμ και το τσάκισαν όλοι, μικροί και μεγάλοι....ένα ταψί εξαφανίστηκε!!!!

κατά τα άλλα το σπίτι είναι καθαρό και όλοι αραχτοί......ο καιρός δεν λέει να συμμορφωθεί :mad:

Ό,τι δε βγει σε αυτό το πλύσιμο, θα βγει στο επόμενο και θεωρώ τα παράσημα φυσιολογικά στα παιδικά ρούχα. Δοκίμασε όσο είναι φρέσκος ο λεκές με λίγο οξυζενέ (προσοχή στα χρωματιστά με ρέγουλα, δοκίμασε πρώτα σε σημείο που δε φαίνεται).

miriki αν ειμασταν στο στρατο θα ειχαμε γινει στρατηγοι απο τα πολλα παρασημα!!!:P:p

Δε λυπαμαι τα ρουχα μωρε αλλα ειναι κριμα να τα χαλανε με την πρωτη φορα που τα φοραν.

Ειδικα ο μικρος μου ειναι πολυ ζημιαρης. Καταστρεφει οχι μονο τα ρουχα του αλλα κ τα δικα μας πολλες φορες!

Καλημέρα Μαντιπέμι

Εγώ αν δεν το κάνω εκεινη την ώρα επιτόπου ή αν δεν το δω κ το πλύνω μετά βάζω από πανω τοπικά αυτό -->http://www.dr-beckmann.de/en/for_stubborn_stains/commodity/63/ εχω κ για μελάνι, για αίμα κτλπ κ πάντα τους βγάζει τους λεκέδες.

Καλαμαρακι εσυ παντα με ξελασπωνεις με τα ποστς σου κ ας μην το ξερεις!

Εισαι γκουρου οχι μονο του ιντερνετ τελικα !!:tongue::tongue::tongue:

Τα εβλεπα αυτα στα σουπερ μαρκετ αλλα επειδη πολλα ειναι μουφα δεν αγοραζα.Ειχα αγορασει παλαιοτερα το καθαριστικο φουρνου αυτης της μαρκας κ δε με ικανοποιησε.

Απ οτι βλεπω εχει κ για μαρκαδορους!

Τελεια!

1000 ευχαριστω!τα δοκιμαζω κ αυτα αλλα κ το οξυζενε κ επανερχομαι για εντυπωσεις!

-

Ειρηνάκι εγώ ειχα πάρει από το τζάμπο κ από το πράκτικερ , του πράκτικερ απεβίωσαν ενώ του τζάμπο 3 χρόνια τώρα σκυλιά, δεν έχουν πάθει τιποτις ;)

Και βάζω μέσα κ ρουχα, κ παπλώματα κ κουβέρτες κ τα πάντα.:D:D

κ μια φιλη παιρνει απο το τζαμπο κ λεει οτι ειναι οι καλυτερες!

-

Λοιπόν εξοικονομησα χωρο στη ντουλαπα καθως πηρα πλεον αποφαση οτι καποια ρουχα δεν θα τα ξαναφορεσω συντομα (πολυυυυυ στενααααα). Ετσι λοιπον τα διπλωσα πολυ καλα και τα εβαλα στις θηκες αποθηκευσης ρουχων τις οποιες εβαλα στη ντουλαπα ψηλα, ετσι μου εμεινε χωρος κατω απο τα κρεμασμενα ρουχα οπου τακτοποιησα σε καλαθια καλτσες και καλσον (μια που καλοκαιριασε) αδειασε ετσι ενα ολοκληρο συρταρι οπου εβαλα μπλουζιτσες κλπ ετσι με ολη αυτην την ανακαταταξη μου εμεινε χωρος :)

Να ρωτησω κατι τωρα που η μπεμπα σιγασιγα ενδιαφερεται για παιχνιδακια κ σε λιγο θα αρχισει να τα πιανει για τα καλα, πως να πλυνω τα λουτρινα και καποια πανινα κουκλακια που εχω, να τα βαλω στο πλυντηριο???

υγ Ειρηνη εννοειται εχεισ τα πνευματικα δικαιωματα για τα νυχια, αφου δειχνω τις φωτογραφιες σου απο το φεις στην αδερφη και τη φιλεναδα μου ...κριμα που ειμαι κρητη αλλιως θα ειχες καινουργιες πελατισες!!

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Αχ.. έκανα το μπανάκι μου... έβαλα την κρέμα σώματος μου... καθαρό καλοκαιρινό πυτζαμάκι.... και λόγω του καιρού άναψα και τα κεράκια μου και νιώθω πουλάκι....~!!!! :cool:

Υπέρβαρο.... αλλά πουλάκι!!! :mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

επίσης τελείωσα και τις σαγιονάρες μου αν προλάβω θα βάλω φώτο σήμερα αλλιώς αύριο...πραγματικά λες και φοράς άλλες είναι...τόσο πολύ ανανεώθηκαν !!!! δοκιμάστε το!!

Να σου πω, σήμερα στη Γλυφάδα που κάναμε τη βόλτα μας, σε σκέφτηκα!

Είδα σε μια βιτρίνα της Γλυφάδας (από τις ακριβές... :rolleyes:), εντελώς απλή παντόφλα, που πάνω της είχα κάνει τρυπούλες και είχαν περάσει χρωματιστά κορδονάκια με διάφορα μικρά αντικείμενα στερεωμένα!:P:p

777885dugw57gt25.gif

Καλαμαρακι εσυ παντα με ξελασπωνεις με τα ποστς σου κ ας μην το ξερεις!

Εισαι γκουρου οχι μονο του ιντερνετ τελικα !!:tongue::tongue::tongue:

Τα εβλεπα αυτα στα σουπερ μαρκετ αλλα επειδη πολλα ειναι μουφα δεν αγοραζα.Ειχα αγορασει παλαιοτερα το καθαριστικο φουρνου αυτης της μαρκας κ δε με ικανοποιησε.

Η μάρκα που έχει ποστάρει το Καλαμάριον, είναι καταπληκτική!

Έχω και γω στην αποθήκη μου 2 τέτοια μπουκαλάκια.

Το μόνο που δεν "λειτούργησε" είναι αυτό για λάδια μηχανής {lubricants oil} που δυστυχώς δεν έβγαλε έναν τέτοιο λεκέ από μπλούζα του άντρα μου... :?

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν εξοικονομησα χωρο στη ντουλαπα καθως πηρα πλεον αποφαση οτι καποια ρουχα δεν θα τα ξαναφορεσω συντομα (πολυυυυυ στενααααα). Ετσι λοιπον τα διπλωσα πολυ καλα και τα εβαλα στις θηκες αποθηκευσης ρουχων τις οποιες εβαλα στη ντουλαπα ψηλα, ετσι μου εμεινε χωρος κατω απο τα κρεμασμενα ρουχα οπου τακτοποιησα σε καλαθια καλτσες και καλσον (μια που καλοκαιριασε) αδειασε ετσι ενα ολοκληρο συρταρι οπου εβαλα μπλουζιτσες κλπ ετσι με ολη αυτην την ανακαταταξη μου εμεινε χωρος :)

Να ρωτησω κατι τωρα που η μπεμπα σιγασιγα ενδιαφερεται για παιχνιδακια κ σε λιγο θα αρχισει να τα πιανει για τα καλα, πως να πλυνω τα λουτρινα και καποια πανινα κουκλακια που εχω, να τα βαλω στο πλυντηριο???

υγ Ειρηνη εννοειται εχεισ τα πνευματικα δικαιωματα για τα νυχια, αφου δειχνω τις φωτογραφιες σου απο το φεις στην αδερφη και τη φιλεναδα μου ...κριμα που ειμαι κρητη αλλιως θα ειχες καινουργιες πελατισες!!

Εύα εγώ τα βάζω όλα τα λουτρινα στο πλυντήριο στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα στους 30 βαθμούς κ στις 600 στροφές κ μετά ή τα απλώνω έξω αν έχει ήλιο κ ζεστή μέρα ή ταεχω βάλει κ στεγνωτηριο κ βγήκαν απαλά κ αφρατα .:wink:

Η μάρκα που έχει ποστάρει το Καλαμάριον, είναι καταπληκτική!

Έχω και γω στην αποθήκη μου 2 τέτοια μπουκαλάκια.

Το μόνο που δεν "λειτούργησε" είναι αυτό για λάδια μηχανής {lubricants oil} που δυστυχώς δεν έβγαλε έναν τέτοιο λεκέ από μπλούζα του άντρα μου... :?

Α καλά...αθάνατοι αυτού του τύπου οι λεκεδες ....:-(

Διαφημίσεις

Μπράβο Ευάκι μου!

Να σου πω και κάτι άλλο, χωρίς να με βρίσεις....? :tongue::tongue::tongue:

Μην τα αφήσεις χρόνια τα στενά ρούχα εκεί πάνω. Αν δεις πως σε κανα χρόνο, δεν σου κάνουν {ελπίζω να σου ΚΑΝΟΥΝ!}... ξεφορτώσου τα!!! ;););)

Ναι να τα βάλεις! Επέλεξε απλώς ένα "μαλακό" και σύντομο πρόγραμμα με λίγες στροφές. Και γω έτσι κάνω, αν και έχω πολύ λίγα, γιατί βρε κορίτσια, πολύ μου τη δίνουν τα λούτρινα... :mad::rolleyes:.

Εννοείται πως αστειεύομαι!!!!!!!!!!!!!

Χαίρομαι που σου αρέσουν κάποια και οτιδήποτε χρειαστείς {αν κάτι σου αρέσει και δεν υπάρχει} πολύ θα χαρώ να μου δώσεις ιδέες!!! :D:D:D

777885dugw57gt25.gif

Αχ.. έκανα το μπανάκι μου... έβαλα την κρέμα σώματος μου... καθαρό καλοκαιρινό πυτζαμάκι.... και λόγω του καιρού άναψα και τα κεράκια μου και νιώθω πουλάκι....~!!!! :cool:

Καλε τι καλοκαιρινο πυτζαμακι???????

:shock:

εμεις εδω στα ψηλα φοραμε φλις!

Ζηλευω!

-

Καλε τι καλοκαιρινο πυτζαμακι???????

:shock:

εμεις εδω στα ψηλα φοραμε φλις!

Ζηλευω!

Που είσαι παιδί μου?

Υ.Γ. Μόλις βγήκα στο μπαλκόνι και κουφάθηκα κόρες.... :rolleyes: . Βρέχει (ρίχνει ΠΟΛΥ βροχή και έχει έναν απίστευτο ήλιο..........) :shock:

777885dugw57gt25.gif

Που είσαι παιδί μου?

Υ.Γ. Μόλις βγήκα στο μπαλκόνι και κουφάθηκα κόρες.... :rolleyes: . Βρέχει (ρίχνει ΠΟΛΥ βροχή και έχει έναν απίστευτο ήλιο..........) :shock:

Θεσσαλονικη μεν αλλα στα πολυ ανατολικα. Σχεδον ορεινα!

Εδω εχει μουντιλα ομιχλη κ τα σχετικα κ μεσα καιω τζακι!

-

Θεσσαλονικη μεν αλλα στα πολυ ανατολικα. Σχεδον ορεινα!

Εδω εχει μουντιλα ομιχλη κ τα σχετικα κ μεσα καιω τζακι!

!!!!!!!!! Πω πω... τζάκι ε???!!!! :shock::shock::shock:

Βρε μήπως να μετακομίσω κοντά σου, να έχω και δικαιολογία τον καιρό και να έχω όλη τη χρονιά στολισμένα τα.... χριστουγεννιάτικα????!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

{αδιόρθωτη, το ξέρω!!!}

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...