Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

4u πού με είδες, στα εμβόλια; Άσε με πήραν τα ζουμιά....

Ενέδωσα κι έβαλα πάνα, ειδικά μετά το μεσημεριανό κατούρημα (και το στρώμα μέσα από το σελτεδάκι). Είμαστε και συνέχεια έξω και δεν ξέρω πώς να το χειριστώ, του είπα για δεντράκια και λοιπά είδε κι ένα κοριτσάκι επι τω έργω. Εντωμεταξύ έκανε κι ένα τεράστιο πισογύρισμα την προηγούμενη φορά που το δοκίμασα και ψιλοτρέμω.Θα το πάω λάου λάου μάλλον....

Τεσπα μάλλον θα τον έχω με το βρακί μέσα στο σπίτι κι έξω αρματωμένο. Τις πάνες του ύπνου εσείς τις κόβετε ταυτόχρονα, γιατί ακούω διάφορα (όχι φωνές καλέ κανονικούς ανθρώπους).

Άσε με με τις αποδείξεις τα νεύρα μου......... Πρέπει να μαζέψω κι ένα σωρό χαρτούρα δάνεια ξε δάνεια..... και ο μισθός μου είναι ο μισός (ακριβώς).

Για ψ αμα χρειάζεστε κι εγώ μπορώ να βοηθήσω.... Η μισή σχολή μου είναι ψυχολογία (βάλε και τη δική μου πετριά, μέσα είμαστε).

Αρχικά, μη στεναχωριέσαι... τόσο μεγάλες αλλαγές, τα φιογκάκια τις βιώνουν διαφορετικά και θα πραγματοποιηθεί σιγά-σιγά.... ;)

Εμείς, όταν κόβαμε την πάνα του φιόγκου, με το που είπαμε τέρμα η πάνα, εξαφανίστηκε για ολόκληρη την ημέρα. Δηλαδή, ολημερίς δεν την βάζαμε καθόλου και την φοράγαμε συνέχεια στον ύπνο. Κάθε βράδυ δηλαδη, χωρίς να βιαζόμαστε. Αφού το φιογκακι το κατάφερε {σιγά-σιγά} τότε και μόνο τότε κόψαμε την πάνα και μετά για αρκετούς μήνες, έβαζα σελτεδάκι κάτω από το σεντόνι του για την περίπτωση που του φύγουν.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στην αρχή, να τους φανεί παιχνίδι και να ζητουν κάθε 3 και λίγο τσισάκια, ώστε να πάνε στην τουαλέτα που τόσο καιρό έβλεπαν να πηγαίνουν οι... "μεγάλοι". Μην το κράξεις και μην το αποπάρεις... θα πρέπει όλες να κάνετε υπομονή σ αυτό το στάδιο... ;)

Καλό κουράγιο!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια! :)

Εχω να μπω παααρα πολυ καιρο αλλα σας παρακολουθω αρκετα συχνα.

Ολο αυτον ημουν αρκετα πιεσμενη και ειχα αφήσει λιγο πισω το θεμα σπιτιου -ισα ισα τα βασικα- αλλα τωρα σιγα σιγα, που ανοιγει ο καιρος (να δουμε ποτε βεβαια θα σταματήσει να ειναι μουντος και κακοκεφος....), θα κλεισουν και τα σχολεια (γιουπιιιι....)να τελειωσω και εγω με τις εξετασεις μου (ξανα γιουπι...) θα ξαναγυρισω στις παλιες καλες συνήθειες.:tongue:

Σας χαιρετω προς το παρον.

Φιλια! :D

Υπομονή και καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις σου !!! :):)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε, έδωσα στο μικρό τη φρουτόκρεμα του και έφυγα για το ιδιαίτερο (έκανα δύο ώρες και είχα κάνει άλλη μία την Παρασκευή).

{Αχ!!! Νιώθω σαν παιδάκι που πήρε στα χέρια του ένα παιχνίδι που του είχαν κρύψει. Έχω να κάνω άλλες δύο ώρες τη Δευτέρα. Μου είπε ότι θα με θέλει και από Σεπτέμβρη. Θα δείξει...}

Μπράβο, μπράβο, μπράβο και μπράβο επίσης που ξεμπέρδεψες το θέμα των φακέλλων. Χαίρομαι να διαβάζω θέματα να "κλείνουν"! :-P:razz:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!!!

Καλώς σας βρήκα λοιπόν και σας ευχαριστώ για την θερμή σας αγκαλιά (έτσι την έλαβα) :)

Έχω διαβάσει αρκετά απο τα post σας και είπα να ο τρόπος να μπω σστο σωστό δρόμο!χαχαχχα Μου αρέσει πολύ το σπίτι μου και να περνάω ευχάριστα μέσα σε αυτό. Λόγω μαθημάτων- διαβασμάτων, της κατάθλιψης του χειμώνα( θέλω ήηηηηηλιοοοοοο τι να καάνω η γυναίκα) και του μικρού μου θησαυρού, έχω αφήσει το τελευταίο διάστημα αρκετα πίσω το σπιτάκι μου. Οπότε τώρα είναι η ώρα!!!! Βουρ στις δουλειές....

Αν σε βολέψει το θέμα και το διαβάζεις συχνά, να είσαι σίγουρη πως θα μπεις σε καλό δρόμο, με κάποιο "μαγικό" τρόπο.

Δεν ξέρω πως συμβαίνει αυτό, ίσως διαβάζοντας να μπαίνεις στη διαδικασία να το κάνεις και συ {τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν} αλλά δεν νομίζω τελικά πως είναι τυχαίο γιατί μου το έχουν πει τόσες και τόσες κοπέλες. Ελπίζω να βοηθηθείς και συ λιγάκι.. :P:p

777885dugw57gt25.gif

καλημερα κοριτσια και απο εμενα! σας διαβαζω καθημερινα αλλα δυσκολο να γραψω! αφηστε που και η διαθεση μου ειναι χαλια. δυσκολο με τα δυο παιδια, και τα νευρα μου χαλια και ξεσπαω στο μεγαλο και δεν το θελω καθολου. γινεται και επιθετικος με το μωρο! αχ δε θελω να σας μαυρισω την ψυχη αλλα θελω να τα πω στην ιντερνετικη παρεουλα μου οποτε συγχωρηστε με. γενικως νιωθω μεγαλες τυψεις με το μεγαλο παιδακι μου. εκει τον μαλωνω εκει κλαιω μπροστα του. δυσκολα κοριτσια.

Πατουσίδιο μου,

Αυτό το κομμάτι είναι και το σημαντικό. Το να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις στο κομμάτι με τα παιδάκια σου. Φυσικά και πιέζεσαι, φυσικά και αγχώνεσαι, φυσικά και νιώθεις βάρος, τύψεις, χαρά, στεναχώρια, εκνευρισμό.. όλα μαζί, τώρα που είναι αρχή και δύσκολα.

Δείξε την λατρεία σου στον μεγάλο σου, όσο φροντίζεις το βρεφάκι. Αν μπορείς να του μιλάς να του λες {ενώ ταυτόχρονα φροντίζεις το μικράκι} "αγαπούλα μου, το πόσο σε λατρεύω, δεν μπορώ να στο περιγράψω. είσαι η αγάπη μου, η λατρεία μου και είμαι τόσο ευτυχισμένη που σε έχω". Μίλα του με τόσο γλυκά λόγια ώστε σιγά-σιγά να του περάσει η ζήλια που λογικά, σαν μικρό παιδάκι, νιώθει. Φυσικά και είναι δυσκολο, κουράγιο. Λέγε τα εδώ σε μας, να ξαλαφρώνεις.

κατα τ αλλα το σπιτι ειναι μονιμα σ ενα χαος πραγμα που προκαλει επιπλεον στρες το μονο που καταφερνω ειναι το σιδερο! οσο για το μπαλκονι οσες φορες εχω καταφερει να το γυαλισω! στην κυριολεξια αμεσως μετα πιανει μια ωραιοτατη καταιγιδα οπως εχθες και γινανται ολα ξανα λαμπογυαλο!!

Βράσε το σπίτι! Κυριολεκτικά άστο! Κάνε τα απαραίτητα ώστε να μην τα βλέπεις και τρελαίνεσαι και για τα λοιπά {μπαλκόνια, ντουλάπια και τα ρέστα} άστα γι αργότερα που θα μπεις σε μια σειρά και θα ξεπεταχτεί το μικρό σου. Ειναι νωρίς ακόμα, μην πιέζεις τόσο τον εαυτό σου!

παρεπιπτωντος ειρηνη πολυ καλη η ιδεα με τα ρουχα και τα πραγματα. κριμα να μην ειχε ειπωθει λιγες μερες νωριτερα διοτι ειχα παει αρκετα πραγματα στην εκκλησια και μαλιστα πολλα απο αυτα αρκετα καλα. δεν πειραζει ομως θα προκυψουνε και αλλα. πολυ καλη προσπαθεια. αααα συγχαρητηρια και για το δευτερο βραβειο!!!

Χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα. Δεν έχει σημασία που έδωσες πρόσφατα καποια πράγματα {και μπράβο σου}. Όλο και θα "βγαίνουν" πράγματα που η μία ή η άλλη θα θέλει να ξεφορτωθεί και να προσφέρει. ;)

πηρα κοριτσια και αυτες τις σακουλες που τραβας το αερα αλλα ψιλοσοκαριστηκα! χα χα. το εκανα μονο σε κουβερτες. να ρωτησω οταν ανοιχτουνε μετα κανα χρονο επανερχονται στα ισα τους!!!!!? επισης το κανετε και σε ρουχα και δε χαλανε?. παντως με τις ντουλάπες νομιζω εχω κανει παρα πολυ καλη δουλεια. μπορει να ειχα και ρουχα 17 χρονων!!!!!!!!!!! ελεος.

Τι να σου πω κοριτσάκι μου... εγώ όσες είχα πάρει {πλέον σταμάτησα να τις αγοράζω} μου βγήκαν "μάπα". Κάποια στιγμή, κάποια τρυπούλα εμφανιζόταν και σιγά-σιγά ξανα-φούσκωναν... :rolleyes::rolleyes:

Είχες ρούχα 17 ετών...........?????????!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::tongue:

{γιατρέ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!}

777885dugw57gt25.gif

Βάλτε με κι εμένα στην επιχείρηση "γιο-γιο" κορίτσια! Όλο το πάω από Δευτέρα όμως, επειδή ακριβώς δεν αντέχω τα πλυσίματα..Έχω deadline το Σεπτέμβρη που ευελπιστώ ότι θα πάει παιδικό ο μικρός..

Και με την επιχείρηση "κοιμάμαι μόνος μου στο καινούργιο μου κρεβάτι" όμως, παταγώδης αποτυχία μέχρι στιγμής :( Μου αμόλησε κι έναν εμετό (συγνώμη κιόλας τρώτε :P ) όταν τον άφησα να κλάψει 30" παραπάνω, και αυτό ήταν...ξανά στα παλιά λιμέρια του διπλού..

marilou θα βοηθούσε πολύ να ξάπλωνες και συ μαζί του δίπλα του - σε κάποιο σπαστό κρεβάτι ή ακόμα και στο πάτωμα - τον πρώτο καιρό μέχρι να το πάρει ο ύπνος. Σε μας έπιασε. Είναι δύσκολο για τα μικρά να αποχωρίζονται το κρεβάτι της μαμάς...

κανονικά πρέπει να αρχίσω κ γω την επιχείρηση γιογιο αλλά δεν έχω το κουράγιο τώρα με το μικρό....όποια από τις ομοιοπαθούσες - που έχουν δίχρονο και νεογέννητο - καταφέρει κάτι σ αυτόν τον τομέα ας με διαφωτίσει κ μένα την πτωχή...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Γεια σας και καλως σας βρηκα κ εγω!

Σημερα αν και Κυριακη (κ αναλαμβανει ο μπαμπας το πρωινο ταισμα αλλαγμα πανας κλπ) σηκωθηκα νωρις νωρις και μια και ειχε τελεια μερα πηγαμε με τη μπουμπου βολτιτσα να δουμε θαλασσα και να πιουμε καφεδακι.

Κ καθως μετα απο πολυ καιρο ηπια κανονικο φρεντο (ειχα συνηθισει το ντεκαφεινε απο την εγκυμοσυνη) ειχα φοβερη υπερενταση οταν γυρισαμε και εβαλα κατω τις ντουλαπες...:))) Χαρη σε σας εχω πλεον ενα αδειο συρταρι και ενα ραφι πανω ψηλα που ακομα σκεφτομαι τι θα φυλαξω εκει :))))

Αργοτερα σκεφτομαι να ασχοληθω με το πετσετο ντουλαπι του μπανιου και να κανω το διπλωμα της Ειρηνης. Αν μου μεινει και εκει κανενα ραφι θα πεταξω απο τη χαρα μου, καθως τωρα με τη μπεμπα τα μισα συρταρια κ ραφια στο μπανιο ειναι δικα της!!!

Πραγματικα σας ευχαριστω ολες ....τοσο καιρο που σας διαβαζα ακομα και αν δεν εκανα τιποτα λογω εγκυμοσυνης και γεννας μου φτιαχνατε τη διαθεση....ασε που βλεπω στο φεις τα νυχακια που φτιαχνει η Ειρηνη και δινω παραγγελιες στην κοπελα που μου τα φτιαχνει χαχαχα

Σας φιλω ολες

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

marilou θα βοηθούσε πολύ να ξάπλωνες και συ μαζί του δίπλα του - σε κάποιο σπαστό κρεβάτι ή ακόμα και στο πάτωμα - τον πρώτο καιρό μέχρι να το πάρει ο ύπνος. Σε μας έπιασε. Είναι δύσκολο για τα μικρά να αποχωρίζονται το κρεβάτι της μαμάς...

κανονικά πρέπει να αρχίσω κ γω την επιχείρηση γιογιο αλλά δεν έχω το κουράγιο τώρα με το μικρό....όποια από τις ομοιοπαθούσες - που έχουν δίχρονο και νεογέννητο - καταφέρει κάτι σ αυτόν τον τομέα ας με διαφωτίσει κ μένα την πτωχή...

Αχ mirtoula μου, το έκανα κι αυτό...Εκεί να δεις πανηγύρια, νόμιζε ότι παίζω και πηδούσε πάνω μου! :? Εχτές έκανα το κλασικό, να τον κοιμήσω στο διπλό και να τον μεταφέρω μετά στο κρεβάτι του...ξύπνησε ουρλιάζοντας στις 4 το πρωί κι άρχισε να τρέχει πανικόβλητος στο σαλόνι και να φωνάζει μαμά..Του είπα να έρθει στο διπλό, κι όταν ήρθε με αγκάλιασε τόσο σφιχτά..:( Θα τον αφήσω λίγο ακόμα χωρίς να τον πιέσω και βλέπουμε..

Κι εσένα σε σκέφτομαι με το μωρό..Μήπως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις το γιο-γιο στον μεγάλο σου; Δεν έχω εμπειρία, αλλά απ' ό,τι έχω ακούσει, όταν έρχεται το δεύτερο παιδι, τα μεγαλύτερα αδελφάκια μπορεί να κάνουν πισογυρίσματα σε κάποιους τομείς..

Γεια σας και καλως σας βρηκα κ εγω!

Σημερα αν και Κυριακη (κ αναλαμβανει ο μπαμπας το πρωινο ταισμα αλλαγμα πανας κλπ) σηκωθηκα νωρις νωρις και μια και ειχε τελεια μερα πηγαμε με τη μπουμπου βολτιτσα να δουμε θαλασσα και να πιουμε καφεδακι.

Κ καθως μετα απο πολυ καιρο ηπια κανονικο φρεντο (ειχα συνηθισει το ντεκαφεινε απο την εγκυμοσυνη) ειχα φοβερη υπερενταση οταν γυρισαμε και εβαλα κατω τις ντουλαπες...:))) Χαρη σε σας εχω πλεον ενα αδειο συρταρι και ενα ραφι πανω ψηλα που ακομα σκεφτομαι τι θα φυλαξω εκει :))))

Αργοτερα σκεφτομαι να ασχοληθω με το πετσετο ντουλαπι του μπανιου και να κανω το διπλωμα της Ειρηνης. Αν μου μεινει και εκει κανενα ραφι θα πεταξω απο τη χαρα μου, καθως τωρα με τη μπεμπα τα μισα συρταρια κ ραφια στο μπανιο ειναι δικα της!!!

Πραγματικα σας ευχαριστω ολες ....τοσο καιρο που σας διαβαζα ακομα και αν δεν εκανα τιποτα λογω εγκυμοσυνης και γεννας μου φτιαχνατε τη διαθεση....ασε που βλεπω στο φεις τα νυχακια που φτιαχνει η Ειρηνη και δινω παραγγελιες στην κοπελα που μου τα φτιαχνει χαχαχα

Σας φιλω ολες

Γεια σου Εύα, καλωσόρισες, να σου ζήσει η μπουμπού και πολλά μπράβο για την όρεξή σου να ασχοληθείς με τις ντουλάπες σου :)

Στο ράφι που εξοικονόμησα κι εγώ απ΄ την οργάνωση της ντουλάπας μου, βάζω το γνωστό και μη εξαιρετέο " καλάθι της σαβούρας", άλλη μια σοφή συμβουλή της Ειρήνης.! Δηλαδή, τα πράγματα που δεν ξέρουμε ακόμα πού θα αποθηκεύσουμε, ή που θα αποθηκεύσουμε αργότερα και δεν τα θέλουμε μέσ' στα μούτρα μας ;)

Αν κάνεις και το δίπλωμα της πετσέτας θα ελευθερώσεις κι άλλο χώρο, εγγυημένα ;) Να σου πω μια ιδέα, αφού χρειάζεσαι χώρο στο μπάνιο, γιατι δεν μεταφέρεις τις πετσέτες σου στη ντουλάπα σου;

g8Sbp2.png

Τι να σου πω κοριτσάκι μου... εγώ όσες είχα πάρει {πλέον σταμάτησα να τις αγοράζω} μου βγήκαν "μάπα". Κάποια στιγμή, κάποια τρυπούλα εμφανιζόταν και σιγά-σιγά ξανα-φούσκωναν... :rolleyes::rolleyes:

Ειρηνάκι εγώ ειχα πάρει από το τζάμπο κ από το πράκτικερ , του πράκτικερ απεβίωσαν ενώ του τζάμπο 3 χρόνια τώρα σκυλιά, δεν έχουν πάθει τιποτις ;)

Και βάζω μέσα κ ρουχα, κ παπλώματα κ κουβέρτες κ τα πάντα.:D:D

Κόρες...

Ψευτο-μάζεψα λίγο μερικά πραγματάκια, πολύ χαλαρά και ήρεμα:

1) Άλλαξα σεντόνια

2) Ετοίμασα ένα πλυντήριο με χρωματιστά για την νύχτα

3) Ανέβασα μερικά ρουχαλάκια του φιόγκου που δεν του κάνανε πια, στην πλαστική σακουλοθήκη, στην πάνω ντουλάπα {εκεί τη διατηρώ μέχρι να γεμίσει και μετά πάει στην αποθήκη} του δωματίου του.

4) Έφτιασα πατατούλες τηγανιτές και 1 αυγουλάκι γιατί το υψηλό μικρό πείνασε

5) Έκανα ένα μανικιούρ στο κουφαράκι μου... :tongue:

6) Έπλυνα κάτι λίγα πιατικά

Είμαι πολύ ήρεμη... :D:D:D

777885dugw57gt25.gif

Χαρη σε σας εχω πλεον ενα αδειο συρταρι και ενα ραφι πανω ψηλα που ακομα σκεφτομαι τι θα φυλαξω εκει :))))

Αλήθεια? Τι έκανες και σου περίσσεψαν? Τι είχες εκεί?

Μπράβο πάντως που τακτοποιείσαι!!! :P:p

Σας φιλω ολες

Α ώστε έτσι ε???? Πρόσεχε γιατί έχω τα copyrights!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνάκι εγώ ειχα πάρει από το τζάμπο κ από το πράκτικερ , του πράκτικερ απεβίωσαν ενώ του τζάμπο 3 χρόνια τώρα σκυλιά, δεν έχουν πάθει τιποτις ;)

Και βάζω μέσα κ ρουχα, κ παπλώματα κ κουβέρτες κ τα πάντα.:D:D

Σοβαρά μιλάς βρε Καλαμαρίδιο??? :confused:

Εγώ αν θυμάμαι καλά, είχα πάρει από το jumbo και από το leroy merlin και μου βγήκαν μάπα μετά από κάποιο διάστημα! :? Κάποιες δεν τις είχα καν πάρει χαμπάρι, μέχρι που το ανέφερε μια κοπέλα στο θέμα μας και με έβαλε να κοιτάξω...! :?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...