Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σχετικά με την πάνα εγώ θα της βάλω αύριο βρακί για πρώτη φορά της μικρής....βέβαια εδώ και 1 μήνα τρέχει με την πάνα βρακάκι και τα κάνει στην λεκάνη, αλλά όπως είπα καμία φορά ξεχνιέται στο παιχνίδι και μου λέει "μαμά έκανα τσίσα στην πάνα" :P

Τώρα ελπίζω αύριο να μην έχω θέμα με το βρακί, αν και είναι πολύ χαρούμενη και το περιμένει με αγωνία....

miriki μην τον πιέζεις με την πάνα, εμένα η δικιά μου είναι 3,5 και τώρα κοβει την πάνα, πέρσυ δεν τα έκανε στην λεκάνη, αρνιόταν οπότε άφησα ακόμα έναν χρόνο....

επίσης σχετικά με την βραδυνή πάνα μην βιάζεστε....η βραδυνή πάνα συνήθως κόβεται καλοκαίρι λόγω του ότι ο οργανισμός απορροφά τα περισσότερα υγρά λόγω ζέστης άρα τα τσίσα είναι λιγότερα σε σχέση με τον χειμώνα...επίσης θα πρέπει να κόβεται μετά τα 4 κατά την άποψη μου.....εμένα η μεγάλη την βραδυνή πάνα την έκοψε στα 4 αλλά πάντα ακόμα και τώρα πριν πάω για ύπνο την σηκώνω να την πάω τουαλέτα για να μην έχουμε ατυχήματα την νύχτα....στα 4 όταν ήταν αν δεν την πήγαινα της έφευγαν το βράδυ ειδικά τον χειμώνα.....τώρα έχει μάθει και ξυπνάει αν χρειαστεί...π.χ. αν κοιμηθεί στις 10 πάει για τσίσα και μετά εγώ την πάω στις 1 το βράδυ...αν δεν την πάω συνήθως ξυπνάει κατά τις 5 για τσίσα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάκι μου, γνώμη μου είναι να μην τον ζορίζεις με 2 πράγματα ταυτόχρονα.

Διάλεξε τι έιναι πιο σημαντικό σε αυτή τη φάση... επιχείρηση γιογιο ή κοιμάμαι μόνος?

υπολόγισε επίσης ότι το κάθε βήμα θέλει τον χρόνο του να εδραιωθεί και μετά να προχωρήσετε στο επόμενο.

Στη θέση σου, θα ασχολιόμουν πρώτα με το θεμα γιογιο (επειδή λες οτι θες το Σεπτ. να έχει ξεμπερδέψει για παιδικό και είναι κάτι που θέλει χρόνο μέχρι να μην έχουν καθόλου ατυχήματα) και μετα με το θέμα κοιμαμαι μονος και μετα το θέμα κοιμάμαι χωρίς πάνα!!!

ε, και μετά απ' όλα τα παραπάνω όλο και κάτι άλλο θα βρεθεί.... για να απασχολήσουμε το μυαλό μας ... μη μου ανησυχείς καθόλου:tongue:

Έχεις απόλυτο δίκιο σ΄ αυτό, και στη σειρά που τα βάζεις, αυτο θα κάνω.! Πάμε πρώτα για το γιο-γιο λοιπόν..Δευτέρα έχει mothercare ;) Άντε και καλά πλυσίματα!!

Μαριλάκι είμαι της άποψης ότι τα πράγματα που αφορούν θεμελιώδεις ανάγκες (φαγητό, ύπνος, τουαλέτα) δεν πρέπει να περιλαμβάνουν κλάμα. Μπορούν να γίνουν με ήπιο τρόπο χωρίς πολλές απώλειες. Βέβαια γίνονται πολύυυυυυ αααααααργααααααααα έτσι, αλλά πολύ αποτελεσματικά και με καλά αποτελέσματα στην αυτοπεποίθηση του παιδιού..

Πες τα βρε miriki μου, κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι..Ο δικός μου έχει κι αυτό το θέμα με τον εμετό κι αισθάνομαι δυο φορές τύψεις να τον αφήνω να κλαίει..Όλοι μου λένε ότι είναι "εκβιαστικός" εμετός, αλλά δεν το δέχομαι..Αφού το βλέπω το παιδί εκείνη την ώρα, πάει να σκάσει :(

g8Sbp2.png

Πάντως βρε κορίτσια, μου φαίνεται πολύ άδικο που στους δημόσιους σταθμούς επιβάλλεται το κόψιμο της πάνας από τόσο νωρίς :evil:

Αυτά που λέτε για την εφορία..τρομάζω!! Τι άλλο θα αντέξουμε Παναγία μου..300 ευρώ κοινόχρηστα δώσαμε τώρα, 40% πάνω πήγε το φυσικό αέριο :evil:

Άσχετο: Βλέπει καμιά Eurovision; Μου άρεσε πολύ η Σουηδία :)

g8Sbp2.png

*Ηλιαχτιδα μου τι θεμα θα εχει η βαπτιση σας?Μπορεις λεω εγω τωρα, να πας στα τζαμπο και να παρεις αυτοκολλητα αναλογα με το θεμα και να κολλησεις ενα σε καθε φακελο!ετσι κ φθηνα θα σου ερθει και θα ειναι κ πολυ ομορφο!;)Αν εχεις φεισμπουκ στειλε με πμ ονομα να δεις πως διακοσμησα με αυτοκολλητα και ηταν τελειο!

Εμένα μου αρκεί που δεν σου αρέσουν εσένα, ανεξάρτητα από το τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Είναι η βάφτιση του νινιού σου και εσείς πρέπει να την ευχαριστηθείτε πρώτα απ' όλους!!! :-D:grin:

Μηπως να κοιτάξεις σε κανενα βιβλιοπωλείο, για απλούς φακέλους στο χρώμα του προσκλητηρίου σου?? :-P:razz:

Καλησπέρα!!!

Η βάφτιση έχει θέμα: "πειρατής". Τελικά πήγαμε και πήραμε φακέλους σε τιρκουάζ χρώμα. Δώσαμε 30? και τελείωσε η υπόθεση. Μου αρέσει το αποτέλεσμα, οπότε δεν το σκέφτομαι άλλο.

Ερώτηση : πως βγαίνουν οι μαύρες γραμμές που αφήνουν τα έπιπλα στο πλακάκι στο πάτωμα όταν με σφουγάρισμα δεν φεύγουν??????????

Προσπάθησε με την πράσινη πλευρά του σφουγγαριού πιάτων ή με το συρματάκι για τα πιάτα (απαλά, όμως, για να μη χαράξεις το πλακάκι)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα σηκώθηκα με υπέροχη διάθεση , αλλά όχι για δουλειές.

Τάισα το μικρό μου και τώρα παίζουμε και πίνω το καφεδάκι μου.

Χθες πήγαμε και παραγγείλαμε τα υλικά για τις μπομπονιέρες και δώσαμε το ΟΚ στο φωτογράφο. Εν τω μεταξύ, έχουμε παραγγείλει και το δώρο του νονού, οπότε μας έχουν μείνει μόνο τα ρούχα μας (να δω τι θα πάρουμε...)

Γυρίσαμε, έδωσα στο μικρό τη φρουτόκρεμα του και έφυγα για το ιδιαίτερο (έκανα δύο ώρες και είχα κάνει άλλη μία την Παρασκευή).

{Αχ!!! Νιώθω σαν παιδάκι που πήρε στα χέρια του ένα παιχνίδι που του είχαν κρύψει. Έχω να κάνω άλλες δύο ώρες τη Δευτέρα. Μου είπε ότι θα με θέλει και από Σεπτέμβρη. Θα δείξει...}

Γύρισα σπίτι, έφαγα, τάισα το παιδάκι μου και το πήρα και πήγαμε μια βολτούλα τα δυο μας. Άφησα τον μπαμπά μας σπίτι να κοιμηθεί λίγο.

Γυρίσαμε, ξανατάισα το μικρό (την απογευαματινή του κρέμα), κοιμήθηκε (για βράδυ υποτίθεται), άλλαξα σεντόνια στο κρεβάτι μας, ξεσκόνισα και σκούπισα (την κρεβατοκάμαρα) και εκεί που είμαι έτοιμη να απλώσω τα ρούχα που είχε βάλει το απόγευμα ο άντρας μου να πλένονται.... ουαααααααα.... ξυπνάει ο μικρός. Πίνει το βραδυνό του γάλα και ξανακοιμάται.

Άπλωσα το πλυντήριο και έφτιαξα ένα κέικ, γιατί σήμερα θα πάμε σε ένα φιλικό ζευγάρι (στο ίδιο που είχα πάει την πανακότα).

Μετά, φυσικά, ξεράθηκα στον ύπνο.

Τώρα θα ετοιμάσω τα πράγαματα του μικρού, για να φύγουμε σε λίγο.

Η επίσκεψη θα είναι, μάλλον, ολοήμερη, οπότε πρέπει να πάρω όλη την προίκα του παιδιού.

Αυταααααα...

Σας φιλώ και σας εύχομαι να έχετε μια υπέροχη Κυριακή.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Καλώς σας βρήκα λοιπόν και σας ευχαριστώ για την θερμή σας αγκαλιά (έτσι την έλαβα) :)

Έχω διαβάσει αρκετά απο τα post σας και είπα να ο τρόπος να μπω σστο σωστό δρόμο!χαχαχχα Μου αρέσει πολύ το σπίτι μου και να περνάω ευχάριστα μέσα σε αυτό. Λόγω μαθημάτων- διαβασμάτων, της κατάθλιψης του χειμώνα( θέλω ήηηηηηλιοοοοοο τι να καάνω η γυναίκα) και του μικρού μου θησαυρού, έχω αφήσει το τελευταίο διάστημα αρκετα πίσω το σπιτάκι μου. Οπότε τώρα είναι η ώρα!!!! Βουρ στις δουλειές....

Καλημέρα!!!

Καλώς σας βρήκα λοιπόν και σας ευχαριστώ για την θερμή σας αγκαλιά (έτσι την έλαβα) :)

Έχω διαβάσει αρκετά απο τα post σας και είπα να ο τρόπος να μπω σστο σωστό δρόμο!χαχαχχα Μου αρέσει πολύ το σπίτι μου και να περνάω ευχάριστα μέσα σε αυτό. Λόγω μαθημάτων- διαβασμάτων, της κατάθλιψης του χειμώνα( θέλω ήηηηηηλιοοοοοο τι να καάνω η γυναίκα) και του μικρού μου θησαυρού, έχω αφήσει το τελευταίο διάστημα αρκετα πίσω το σπιτάκι μου. Οπότε τώρα είναι η ώρα!!!! Βουρ στις δουλειές....

pitsipitsi, καλώς όρισες!!! Αν διάβασες τα τελευταία post μου, θα κατάλαβες ότι είμαι λίγο στον κόσμο μου τις τελευταίες μέρες. Έλεγα, λοιπόν, να σε καλωσορίσω, αλλά τελικά ξεχάστηκα. Καλώς όρισες, λοιπόν, αν και λίγο καθυστερημένα! Σε διαβεβαιώνω ότι μαζί μας θα οργανωθείς σίγουρα! Εδώ οργανώθηκα εγώ, που τεμπελιάζω κι όλας ώρες - ώρες. Τελικά (θα το καταλάβεις κι εσύ) το easy living είναι μεταδοτικό (σαν το χαμόγελο ένα πράγμα). Αν έχεις χρόνο, γράφε μας τι κάνεις κάθε μέρα. Πραγματικά, παίρνεις πολύ κουράγιο βλέποντας τι κατάφερες να κάνεις σε μια μέρα. Γράφε ακόμη και τα πιο απλά (π.χ.: ότι κατέβασες τα σκουπίδια). Θα δεις ότι κάνεις περισσότερα απ' όσα νόμιζες και θα ανέβει πολύ η ψυχολογία σου. Εμένα, προσωπικά, με βοήθησε. Μη βλέπεις που δε γράφω τις τελευταίες μέρες. Είναι που δεν προλαβαίνω.

Αυτααααααα...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Kαλημερα σε ολους μας!!!!!

Επειδη μολις εβγαλα το πλυντηριο νο 1852 (Κυριακη ειναι μερα πλυντηριων) κ εχει ρουχαλακια των παιδιων που πλυθηκαν αλλα δε καθαρισαν υπαρχει καποιο tip σε λεκεδες απο φρουτα, φαγητο και μαρκαδορους?Για λαδι?

Δοκιμασα υγρο πιατων αλλα τιποτα?

Αυτα τα προιοντα στο σουπερ που ειναι ενισχυτικα στην πλυση ή αυτα που τα ψεκαζεις πανω στους λεκεδες κανουν τιποτα???

-

Κρέπα μπανάνα:

1 μικρο - μεσαία μπανάνα (κρητης για να καταλάβετε το μέγεθος)

1 αυγό

λάδι καρύδας ή βούτυρο για το τηγανι

"χτυπάτε το αυγό λιγάκι, λιώνετε την μπανανα και την προσθέτετε στο αυγό και το ρίχνετε στο τηγάνι. Αν βάλετε δε και την νουτέλα που γράφτηκε πιο πάνω δεν έχει καμία διαφορά με τις κρέπες σοκολάτα μπανάνα που φτιάχνουν έξω.

Η συνταγή έλεγε pancakes αλλά εγώ το έβαλα ολο το μιγμα και βγήκε σαν κρέπα ενιαία. Όπως σας βολεύει - η γεύση παραμένει ίδια. " ( Αυτά τα γράφει η fairy 's mom)

Το μάτι σε μέτρια ρύθμιση. (το στόμα σε μέγιστη).

Γουρουνιάστε ελεύθερα, χωρίς τύψεις.....

sbxre6a2f.png

Ό,τι δε βγει σε αυτό το πλύσιμο, θα βγει στο επόμενο και θεωρώ τα παράσημα φυσιολογικά στα παιδικά ρούχα. Δοκίμασε όσο είναι φρέσκος ο λεκές με λίγο οξυζενέ (προσοχή στα χρωματιστά με ρέγουλα, δοκίμασε πρώτα σε σημείο που δε φαίνεται).

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα σε ολους μας!!!!!

Επειδη μολις εβγαλα το πλυντηριο νο 1852 (Κυριακη ειναι μερα πλυντηριων) κ εχει ρουχαλακια των παιδιων που πλυθηκαν αλλα δε καθαρισαν υπαρχει καποιο tip σε λεκεδες απο φρουτα, φαγητο και μαρκαδορους?Για λαδι?

Δοκιμασα υγρο πιατων αλλα τιποτα?

Αυτα τα προιοντα στο σουπερ που ειναι ενισχυτικα στην πλυση ή αυτα που τα ψεκαζεις πανω στους λεκεδες κανουν τιποτα???

Καλημέρα Μαντιπέμι

Εγώ αν δεν το κάνω εκεινη την ώρα επιτόπου ή αν δεν το δω κ το πλύνω μετά βάζω από πανω τοπικά αυτό -->http://www.dr-beckmann.de/en/for_stubborn_stains/commodity/63/ εχω κ για μελάνι, για αίμα κτλπ κ πάντα τους βγάζει τους λεκέδες.

καλημερα κοριτσια και απο εμενα! σας διαβαζω καθημερινα αλλα δυσκολο να γραψω! αφηστε που και η διαθεση μου ειναι χαλια. δυσκολο με τα δυο παιδια, και τα νευρα μου χαλια και ξεσπαω στο μεγαλο και δεν το θελω καθολου. γινεται και επιθετικος με το μωρο! αχ δε θελω να σας μαυρισω την ψυχη αλλα θελω να τα πω στην ιντερνετικη παρεουλα μου οποτε συγχωρηστε με. γενικως νιωθω μεγαλες τυψεις με το μεγαλο παιδακι μου. εκει τον μαλωνω εκει κλαιω μπροστα του. δυσκολα κοριτσια. κατα τ αλλα το σπιτι ειναι μονιμα σ ενα χαος πραγμα που προκαλει επιπλεον στρες το μονο που καταφερνω ειναι το σιδερο! οσο για το μπαλκονι οσες φορες εχω καταφερει να το γυαλισω! στην κυριολεξια αμεσως μετα πιανει μια ωραιοτατη καταιγιδα οπως εχθες και γινανται ολα ξανα λαμπογυαλο!! μμμ ηθελα να πω και εγω για τις διαιτες. καλα ειναι να προσεχετε ολες αυτες που κυκλοφορουνε. εμπιστευτητε εναν γιατρο και εαν θεωρειται πως οι διαιτολογοι περνουνε απλα λεφτα δοκιμαστε καποιον διαιτολογο-διαβητολογο. θα σας βοηθησει αρκετα. εγω παντως που δεν μπορεσα να κανω ποτε διαιτα βλεπω πως το προβλημα που εντοπιζω τουλαχιστον σ εμενα ειναι η κακη διατροφη και οτι τρωω αργα. miriki καπου νομιζω εσυ ειπες για τα τζιν! λοιπον πιο χυμα απο εμενα δεν υπαρχει. μπορει να βρεθηκα με 15 τζιν! αλλα απο αυτα να φορουσα τα 3! παρεπιπτωντος ειρηνη πολυ καλη η ιδεα με τα ρουχα και τα πραγματα. κριμα να μην ειχε ειπωθει λιγες μερες νωριτερα διοτι ειχα παει αρκετα πραγματα στην εκκλησια και μαλιστα πολλα απο αυτα αρκετα καλα. δεν πειραζει ομως θα προκυψουνε και αλλα. πολυ καλη προσπαθεια. αααα συγχαρητηρια και για το δευτερο βραβειο!!! ηλιαχτιδα ξερω σε πρηζω αλλα δε βαζεις και τη συνταγη απο το κεικ σου?! η΄στειλτο μου με πμ αμα θελεις. μπραβο και για τη δουλιτσα που ξεκινησες και σε χαροποιει τοσο πολυ. πηρα κοριτσια και αυτες τις σακουλες που τραβας το αερα αλλα ψιλοσοκαριστηκα! χα χα. το εκανα μονο σε κουβερτες. να ρωτησω οταν ανοιχτουνε μετα κανα χρονο επανερχονται στα ισα τους!!!!!? επισης το κανετε και σε ρουχα και δε χαλανε?. παντως με τις ντουλάπες νομιζω εχω κανει παρα πολυ καλη δουλεια. μπορει να ειχα και ρουχα 17 χρονων!!!!!!!!!!! ελεος. εν τω μεταξυ μας επε παιδιατρος να ξεκινησουμε το κοψιμο της πανας και επειδη βλεπω πως στην παρεουλα υπαρχουνε πολλες σ αυτη τη φαση καθε συμβουλη ειναι καλοδεχουμενη. πως ξεκιναμε? και ολα τα υπολοιπα!!!!!!! πω πω νομιζω εγραψα πολλα!!!!

Κόρες έχετε ιδέα πού μπορώ να βρω ξυλάκια για παγωτό να φτιάξω του μικρού μου;

Το googlαρα, και βρήκα με 0,49 ευρώ τη συσκευασία των 50 τμχ. αλλά στην περιγραφή έλεγε "ιδανικά για χειροτεχνίες" :? άρα μήπως δεν κάνουν για φαγητό; Μπορείς πάντως να αντικαταστήσεις τα ξυλάκια με ένα κουταλάκι ;) (credits: syntagespareas.gr)

g8Sbp2.png

Κόρες μου,

Καλή Κυριακή.

Σήμερα ξυπνήσαμε σχετικά νωρίς γιατί το υψηλο μικρό ξύπνησε από τα χαράματα και έβλεπε καρτούνς... :rolleyes::rolleyes:.

Οπότε, ψευτομάζεψα και την κοπανήσαμε. Πήγαμε στη Γλυφάδα, με καφεδάκια στο χέρι, κάναμε τις βόλτες μας, το μικρό έπαιξε στην παιδική χαρά και χαζέψαμε τα ρούχα που ΔΕΝ θ' αγοράσουμε... :tongue::tongue::tongue:.

Μετά στην πεθερά μου για Κυριακάτικη περίθαλψη και τώρα... χαλαρουϊτα!!!

Επλυνα μόνο τα πιατικά μου και την πέφτω από τον έναν καναπέ στον άλλον.... :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...