Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Παρακολούθησα 4 έτη σε ανοιχτό πανεπιστήμιο εκτός Ελλάδος για πτυχίο δεν έδωσα ποτέ... χαζομάρα το ξέρω αλλά άλλο είναι το αντικείμενό μου αυτό το έκανα καθαρά για δικούς μου λόγους... ήμουν τρελο απο μικρό και είπα να ισιώσω λίγο ... :shock:

Mπορεις να μου πεις λιγα περισσοτερα σχερικα με αυτο?

Με ενδιαφερει κ εμενα να κανω κατι τετοιο οπως λες κ εσυ " καθαρά για δικούς μου λόγους..."

-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήγαμε τη βολτίτσα μας, φάγαμε μια υπέροχη κρέπα με σοκολάτα.... {αχ λιγωθήκαμε....} :P και έγραψα πάλι.... τι είπα βρε κορίτσια μου, θα τρελαθείτε δηλαδή...!

Είχαμε αράξει σε κάτι φαρδιές καρέκλες και βλέπαμε τα αυτοκίνητα που περνούν με πολύ μικρή ταχύτητα, καθώς η συγκεκριμένη πλατεία έχει αρκετή κίνηση και από αυτοκίνητα και από κόσμο.

Περνάει λοιπόν μία κυρία, αρκετά ηλικιωμένη για να οδηγεί κατά την άποψή μου, περί τα 75 και το σχολιάζαμε με τον άντρα μου. Και λέω...

"Φαντάζεσαι να πέσεις στις.... ρόγες της...?????!!!!" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::mrgreen:

{θέλωντας να πω "στις ΡΟΔΕΣ της"!!!!!} :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μόνο δεν κατουρηθήκαμε απο τα γέλια!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Επισης τις αποδειξεις τις κρατατε για 10ετη εκτος αν κανατε αγορα ακινητου μεσα στο χρονο οποτε τις κρατατε για 15 ετη!!!!Ναι Ειρηνη θα τσιριξεις για την τσατσαλαρια που θα κραταμε αλλα ετσι πρεπει στην Ελλαδα ζουμε

Όσο και αν ανατριχιάζω στη σκέψη.... :shock::shock::shock::shock: έχεις δίκιο κοριτσάκι μου!!!

777885dugw57gt25.gif

4u πού με είδες, στα εμβόλια; Άσε με πήραν τα ζουμιά....

Ενέδωσα κι έβαλα πάνα, ειδικά μετά το μεσημεριανό κατούρημα (και το στρώμα μέσα από το σελτεδάκι). Είμαστε και συνέχεια έξω και δεν ξέρω πώς να το χειριστώ, του είπα για δεντράκια και λοιπά είδε κι ένα κοριτσάκι επι τω έργω. Εντωμεταξύ έκανε κι ένα τεράστιο πισογύρισμα την προηγούμενη φορά που το δοκίμασα και ψιλοτρέμω.Θα το πάω λάου λάου μάλλον....

Τεσπα μάλλον θα τον έχω με το βρακί μέσα στο σπίτι κι έξω αρματωμένο. Τις πάνες του ύπνου εσείς τις κόβετε ταυτόχρονα, γιατί ακούω διάφορα (όχι φωνές καλέ κανονικούς ανθρώπους).

Άσε με με τις αποδείξεις τα νεύρα μου......... Πρέπει να μαζέψω κι ένα σωρό χαρτούρα δάνεια ξε δάνεια..... και ο μισθός μου είναι ο μισός (ακριβώς).

Για ψ αμα χρειάζεστε κι εγώ μπορώ να βοηθήσω.... Η μισή σχολή μου είναι ψυχολογία (βάλε και τη δική μου πετριά, μέσα είμαστε).

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

"Φαντάζεσαι να πέσεις στις.... ρόγες της...?????!!!!" :lol::lol::lol::lol::lol::lol::mrgreen:

{θέλωντας να πω "στις ΡΟΔΕΣ της"!!!!!} :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μόνο δεν κατουρηθήκαμε απο τα γέλια!!!!!!!!!!!!!!!

XAXAXAXAXA

και τι σου απάντησε? καλύτερα στις ρόδες παρα στις ρόγες????:P

4u πού με είδες, στα εμβόλια; Άσε με πήραν τα ζουμιά....

Ενέδωσα κι έβαλα πάνα, ειδικά μετά το μεσημεριανό κατούρημα (και το στρώμα μέσα από το σελτεδάκι). Είμαστε και συνέχεια έξω και δεν ξέρω πώς να το χειριστώ, του είπα για δεντράκια και λοιπά είδε κι ένα κοριτσάκι επι τω έργω. Εντωμεταξύ έκανε κι ένα τεράστιο πισογύρισμα την προηγούμενη φορά που το δοκίμασα και ψιλοτρέμω.Θα το πάω λάου λάου μάλλον....

Τεσπα μάλλον θα τον έχω με το βρακί μέσα στο σπίτι κι έξω αρματωμένο. Τις πάνες του ύπνου εσείς τις κόβετε ταυτόχρονα, γιατί ακούω διάφορα (όχι φωνές καλέ κανονικούς ανθρώπους).

Άσε με με τις αποδείξεις τα νεύρα μου......... Πρέπει να μαζέψω κι ένα σωρό χαρτούρα δάνεια ξε δάνεια..... και ο μισθός μου είναι ο μισός (ακριβώς).

Για ψ αμα χρειάζεστε κι εγώ μπορώ να βοηθήσω.... Η μισή σχολή μου είναι ψυχολογία (βάλε και τη δική μου πετριά, μέσα είμαστε).

ναι εκεί σε διάβασα κοριτσάκι μου... να μη σε πέρνουν τα ζουμιά και να μη χαλιέσαι... εσυ μόνο ξέρεις τι έχεις ζήσει και τι ανάγκες έχει το δικό σου παιδί και μην περιμένεις απο τους άλλους να καταλάβουν το πως αισθάνεσαι.

Το μεσημέρι πήγαμε και εμείς με μια φίλη μας που τώρα την κόβει και αυτή και την είδε επι τω έργω αλλά αρνήθηκε να τα κάνει τα κράτησε μέχρι το σπίτι...

πριν απο λίγο γυρίσαμε και μείς απο την παιδική χαρά που κάτσαμε περιπου 2,5 ώρες, ήπιε ενα ποτήρι νέρο και απο τσίσα τπτ ενώ μου ζήτησε να παει 2 φορές όταν πηγαίναμε και τον κρατούσα στον αέρα με κουλούρα τα χέρια μου .. δεν μπορούσε! του έδειξα να κάνει και όρθιος αλλά πάλι τπτ μου έλεγε με παράπονο ... μαμα δε μπορώ έτσι ... μόνο στο γιογιο:cry: ... μάλοον τη Δευτέρα θα πάρω γιογιο για έξω... το αποτέλεσμα ήταν να τα κρατήσει και έκανε κακα και τσίσα με το που μπήκαμε σπίτι:confused:

Δεν κατάλαβα πισωγύρισμα με το γιογιο ή με άλλο θέμα?

Εμείς δεν κόβουμε του ύπνου ταυτόχρονα... νομίζω θα ζοριστεί πολυ. Από τώρα βέβαια συζητλαμε και του λέω ότι όταν τα καταφέρουμε και δεν έχουμε ατυχήματα θα σταματήσουμε να φοράμε πάνα και το βράδυ.

Mπορεις να μου πεις λιγα περισσοτερα σχερικα με αυτο?

Με ενδιαφερει κ εμενα να κανω κατι τετοιο οπως λες κ εσυ " καθαρά για δικούς μου λόγους..."

φυσικά! στείλε μου ενα πμ και απλά γράψε μου τι θες να μάθεις;)

Διαφημίσεις

Βάλτε με κι εμένα στην επιχείρηση "γιο-γιο" κορίτσια! Όλο το πάω από Δευτέρα όμως, επειδή ακριβώς δεν αντέχω τα πλυσίματα..Έχω deadline το Σεπτέμβρη που ευελπιστώ ότι θα πάει παιδικό ο μικρός..

Και με την επιχείρηση "κοιμάμαι μόνος μου στο καινούργιο μου κρεβάτι" όμως, παταγώδης αποτυχία μέχρι στιγμής :( Μου αμόλησε κι έναν εμετό (συγνώμη κιόλας τρώτε :P ) όταν τον άφησα να κλάψει 30" παραπάνω, και αυτό ήταν...ξανά στα παλιά λιμέρια του διπλού..

g8Sbp2.png

Βάλτε με κι εμένα στην επιχείρηση "γιο-γιο" κορίτσια! Όλο το πάω από Δευτέρα όμως, επειδή ακριβώς δεν αντέχω τα πλυσίματα..Έχω deadline το Σεπτέμβρη που ευελπιστώ ότι θα πάει παιδικό ο μικρός..

Και με την επιχείρηση "κοιμάμαι μόνος μου στο καινούργιο μου κρεβάτι" όμως, παταγώδης αποτυχία μέχρι στιγμής :( Μου αμόλησε κι έναν εμετό (συγνώμη κιόλας τρώτε :P ) όταν τον άφησα να κλάψει 30" παραπάνω, και αυτό ήταν...ξανά στα παλιά λιμέρια του διπλού..

κοριτσάκι μου, γνώμη μου είναι να μην τον ζορίζεις με 2 πράγματα ταυτόχρονα.

Διάλεξε τι έιναι πιο σημαντικό σε αυτή τη φάση... επιχείρηση γιογιο ή κοιμάμαι μόνος?

υπολόγισε επίσης ότι το κάθε βήμα θέλει τον χρόνο του να εδραιωθεί και μετά να προχωρήσετε στο επόμενο.

Στη θέση σου, θα ασχολιόμουν πρώτα με το θεμα γιογιο (επειδή λες οτι θες το Σεπτ. να έχει ξεμπερδέψει για παιδικό και είναι κάτι που θέλει χρόνο μέχρι να μην έχουν καθόλου ατυχήματα) και μετα με το θέμα κοιμαμαι μονος και μετα το θέμα κοιμάμαι χωρίς πάνα!!!

ε, και μετά απ' όλα τα παραπάνω όλο και κάτι άλλο θα βρεθεί.... για να απασχολήσουμε το μυαλό μας ... μη μου ανησυχείς καθόλου:tongue:

Μαριλάκι είμαι της άποψης ότι τα πράγματα που αφορούν θεμελιώδεις ανάγκες (φαγητό, ύπνος, τουαλέτα) δεν πρέπει να περιλαμβάνουν κλάμα. Μπορούν να γίνουν με ήπιο τρόπο χωρίς πολλές απώλειες. Βέβαια γίνονται πολύυυυυυ αααααααργααααααααα έτσι, αλλά πολύ αποτελεσματικά και με καλά αποτελέσματα στην αυτοπεποίθηση του παιδιού.

Έχω ξεκινήσει να αποθηλάζω εδώ κι ενάμισυ χρόνο (π.χ.). Εφαρμόζω όλες τις σχετικές τεχνικές και μόνο τώρα τελευταία βλέπω φως στο τούνελ. Ξέρω όμως ότι το κέρδος θα είναι μεγάλο στο τέλος, γιατί θα το έχει κατακτήσει δε θα το έχω επιβάλει. Το ίδιο θα κάνω και με την πάνα και το ίδιο κάνω και με τον ύπνο. Κι η Παναγιά μαζί μας......

Α και για τα ψ που λέγαμε το κόψιμο της πάνας είναι τεράστιο βήμα, τεράστια κατάκτηση και σχετίζεται και με το βραδινό ύπνο και με τον αποθηλασμό. Σηματοδοτεί την ικανότητα του παιδιού να εξασκεί σημαντικό έλεγχο στο περιβάλλον και στον εαυτό του και το πάει πολλά σκαλιά παραπέρα. Καλά τα λέω γιατρέ μου;

4u το λογιστή δεν τον έδειρες ε; Χμμμμ, έπρεπε......

sbxre6a2f.png

Καλησπερα κοριτσια! :)

Εχω να μπω παααρα πολυ καιρο αλλα σας παρακολουθω αρκετα συχνα.

Ολο αυτον ημουν αρκετα πιεσμενη και ειχα αφήσει λιγο πισω το θεμα σπιτιου -ισα ισα τα βασικα- αλλα τωρα σιγα σιγα, που ανοιγει ο καιρος (να δουμε ποτε βεβαια θα σταματήσει να ειναι μουντος και κακοκεφος....), θα κλεισουν και τα σχολεια (γιουπιιιι....)να τελειωσω και εγω με τις εξετασεις μου (ξανα γιουπι...) θα ξαναγυρισω στις παλιες καλες συνήθειες.:tongue:

Σας χαιρετω προς το παρον.

Φιλια! :D

ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

Όσοι δεν έχετε κάνει ήδη δήλωση

και δεν έχετε ακόμα ενημερωθεί απο το λογιστή σας τι θα πληρώσετε στην εφορία φέτος...

όταν πάτε....

να έχετε πάρει τουλάχιστον ένα υπογλώσσιο :)

εμείς πήγαμε ήδη πριν απο 15 μέρες.....όχι υπογλώσσια....το 166 να έχετε καλέσει να σας περιμένει απο έξω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...