Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

πιτσι πιτσι, άμα με βάλανε εμένα σε σειρά (διανοητικά τουλάχιστον γιατί το σπίτι ακόμα παραπαίει, αλλά τουλάχιστον όχι όπως πριν) πσσσσσ, μια χαρά θα τα πας.

:lol::lol::lol:

Ψυχολόγο δεν έχουμε στην παρέα??? Το χρειάζομαι κόρες!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Υπηρεσία Κατουρημένων συνεχίζει το θεάρεστο έργο της (κατουράει αβέρτα).

Όχι βρε εννοώ τα πλένουμε ένα (στο χέρι, δεν καιγόμαστε; ), τα μαζεύουμε και τα πλένουμε όλα μαζί της ημέρας; Σε τι θερμοκρασία; Αχ θα τον αφήσω με πάνες για πάντα νομίζω.

sbxre6a2f.png

Όχι βρε εννοώ τα πλένουμε ένα (στο χέρι, δεν καιγόμαστε; ), τα μαζεύουμε και τα πλένουμε όλα μαζί της ημέρας; Σε τι θερμοκρασία; Αχ θα τον αφήσω με πάνες για πάντα νομίζω.

με το πλυσιμο κατι γινεται με στο σιδερωμα ειναι που δεν παλευεται:tongue:

-

Άχετο, τα κατουρημένα πώς τα διαχειρίζεστε από πλύσιμο. (Μη γελάς 4u σε βλέπω μαρή).

xaxaxa το ξέρω ότι με βλέπεις ... ξέραθηκα μιλάμε απο την 1η λέξη "κατουρημένα"...

Την 1η μέρα που κατούρησε πάνω απο 5 φορές πάνω του τα έπλενα ενα ενα στο χέρι διότι έχω 12 μποξεράκια:shock: και πίστευα ότι δεν θα μου φτάσουν...:P:confused:

Σήμερα που βγήκαμε 12-15:30 δεν κατουρήθηκε πάνω του, αλλά του φορούσα αυτά που πήρα απο mothercare, για τα οποία έγραψα χτες και ελπίζω να διάβασες προσεκτικά:rolleyes:

Σε διορίζω Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του θέματος και του blog!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Μάλιστα, μάλιστα αρχίσαν και οι διορισμοί εν όψη εκλογών:rolleyes:

πιτσι πιτσι, άμα με βάλανε εμένα σε σειρά (διανοητικά τουλάχιστον γιατί το σπίτι ακόμα παραπαίει, αλλά τουλάχιστον όχι όπως πριν) πσσσσσ, μια χαρά θα τα πας.

διανοητικά σε βρίσκω σε άριστη κατάσταση;)

(σε διάβασα και δίπλα χτες και μου αρεσαν πολυ και οι θέσεις σου αλλά και ο τρόπος .... ήμουν έτοιμη για ντου χτες βραδυ αλλά κρατήθηκα... είχα πολυ σοβαρό διάβασμα - δες παρακάτω;))

:lol::lol::lol:

Ψυχολόγο δεν έχουμε στην παρέα??? Το χρειάζομαι κόρες!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Παρακολούθησα 4 έτη σε ανοιχτό πανεπιστήμιο εκτός Ελλάδος για πτυχίο δεν έδωσα ποτέ... χαζομάρα το ξέρω αλλά άλλο είναι το αντικείμενό μου αυτό το έκανα καθαρά για δικούς μου λόγους... ήμουν τρελο απο μικρό και είπα να ισιώσω λίγο ... :shock:

με τις μέρες τους είναι μη βάλεις πάνα! κάνε υπομονή αντε κανα μήνα να πάρουν τα πολλά ατυχήματα...:rolleyes:

Ρε λες να υπάρχουν μιας χρήσης??? :tongue:

Διαφημίσεις

Πήγα χτες λογιστή, μου λέει αφού σου έχει δώσει Βεβαίωση αποδοχών ο πρώην εργοδότης πρέπει να την υποβάλεις έτσι όπως έχει και να πλήρώσεις το φόρο που σου αναλογεί!

Εγώ έξαλλη, μα πως ? δεν υπάρχει λύση να δείξω ότι τα μισα είναι ανείσπρακτα ποσά? αν την υποβάλω ως έχει και θα φορολογηθώ για ποσά που δεν έχω εισπραξει αλλά επίσης θα είναι κατα μου στο δικαστήριο διότι είναι σαν να αποδέχομαι οτι μου έχουν καταβληθεί.... κλπ κλπ

άκρη δε βγάλαμε και έφυγα...

το βράδυ έριξα διάβασμα στο νετ... μέχρι που βρήκα το βιβλιαράκι της εφορίας για δηλώσεις του 2012...

ΣΤΗΝ 1Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΡΌΛΟΓΟ και μετέπειτα στη σελ. 13

αναφέρει :

Επισημαίνεται ότι ειδικά οι μισθωτοί που δεν εισέπραξαν δεδουλευμένες

αποδοχές του έτους 2011 λόγω οικονομικής αδυναμίας του εργοδότη τους,

ακόμα και αν δεν έχει γίνει επίσχεση εργασίας ή πτώχευση, και στους οποίους

χορηγείται βεβαίωση αποδοχών στην οποία οι ανωτέρω ανείσπρακτες

δεδουλευμένες αποδοχές αναγράφονται σε διακεκριμένη σειρά, θα

υποβάλλουν δήλωση φόρου εισοδήματος χωρίς να δηλώσουν τις

ανείσπρακτες αυτές δεδουλευμένες αποδοχές.

Πρωί - πρωι του έκανα επίσκεψη και έγινε ο κακός χαμός... μου ζήτησε χίλια συγνώμη !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ - δεν εμπιστευόμαστε κανέναν! ;)

ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

Όσοι δεν έχετε κάνει ήδη δήλωση

και δεν έχετε ακόμα ενημερωθεί απο το λογιστή σας τι θα πληρώσετε στην εφορία φέτος...

όταν πάτε....

να έχετε πάρει τουλάχιστον ένα υπογλώσσιο :)

Έχουν τις μέρες τους... υπομονή!

Για μυρωδιές, μην ανησυχείς.

Αν τα πλύνεις την ίδια μέρα δεν μυρίζει τίποτα.

Επειδή είναι "μανίκι" το να βάζεις πλυντήριο, άδειο, για 2-3 ρουχαλάκια, μπορείς να τα βάζεις σε νεράκι, να τα βγάζεις να στεγνώνουν και όταν μαζεύεις το πλυντηριάκι σου να τα βάζεις όλα μαζί. Τσισάκια από τα φιογκάκια είναι... δεν είναι τίποτα... ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Μάλιστα, μάλιστα αρχίσαν και οι διορισμοί εν όψη εκλογών:rolleyes:

Ψηφίστε με, ψηφίστε με...!

Θα σας... εξαφανίσομεν!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Παρακολούθησα 4 έτη σε ανοιχτό πανεπιστήμιο εκτός Ελλάδος για πτυχίο δεν έδωσα ποτέ... χαζομάρα το ξέρω αλλά άλλο είναι το αντικείμενό μου αυτό το έκανα καθαρά για δικούς μου λόγους... ήμουν τρελο απο μικρό και είπα να ισιώσω λίγο ... :shock:

Ήμουν σίγουρη πως θα είχαμε και έναν ντόκτορ στην παρέα!!!!!!!!!!!!!! :cool::cool::cool:

777885dugw57gt25.gif

Έφυγα.. πάω με τους άντρες μου για διαιτητική κρέπα.... :tongue::tongue::tongue:

τέλεια!!! καλή βόλτα και να περάσετε τέλεια:D

οι δικοί μου μολις ξύπνησαν... τώρα τρώνε φρουτοσαλάτα που ζήτησε ο μικρός της παρέας και μετά το πρόγραμμα έχει παιδική χαρά !

τέλεια!!! καλή βόλτα και να περάσετε τέλεια:D

οι δικοί μου μολις ξύπνησαν... τώρα τρώνε φρουτοσαλάτα που ζήτησε ο μικρός της παρέας και μετά το πρόγραμμα έχει παιδική χαρά !

για να μην εχεις προβλημα με την εφορια αν βγεις σε ελεγχο εστω και μετα απο 9 χρονια 11μηνες και 29ημερες θα βαλεις μεσα στα χαρτια της φετινης σου δηλωσης και τα χαρτια απο τον εργοδοτη αποδειξη πληρωμης που υπεγραφες οταν πληρωνοσουν και τα χαρτια που εχει καταθεσει ο δικηγορος σου.....

Επισης τις αποδειξεις τις κρατατε για 10ετη εκτος αν κανατε αγορα ακινητου μεσα στο χρονο οποτε τις κρατατε για 15 ετη!!!!Ναι Ειρηνη θα τσιριξεις για την τσατσαλαρια που θα κραταμε αλλα ετσι πρεπει στην Ελλαδα ζουμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...