Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κόρες καλησπέρα!

Μόλις μαζώχτηκα η γυναίκα... :P:p:p .

Έβαλα να "παίζει" ένα πλυντήριο που είχα ήδη έτοιμο, έβαλα στον φούρνο μια χοιρινή τηγανιά και περιμένω τον άντρα μου να φάμε μαζί και μετά ελπίζω οικογενειακώς να ξεραθούμε λιγάκι!

Σας γλυκοφιλώ! :D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σχετικά με το θέμα των προσφορών, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι.

Εγώ και μόνο εγώ, στα είδη που θα προσφέρω κατά διαστήματα, θα δώσω προτεραιότητα στα κορίτσια που ΗΔΗ συνεισφέρουν στο θέμα και έχουμε ΗΔΗ σχέση.

Δηλαδή, σε περίπτωση, που λάβω 2 email, για το είδος είδος, θα δώσω προτεραιότητα σε κοπέλα που "γνωρίζω" και έχω κάποιου είδους σχέση μέσω του blog ή του θέματος μας.

Το ξεκαθαρίζω αυτό μετά από μία συζήτηση που είχα σήμερα με μία κοπέλα και ένα προσωπικό μήνυμα που έλαβα από μια άλλη φίλη, που με ενημέρωσαν για διάφορα ζητήματα που έχουν προκύψει από δωρεές.

Ξεκαθαρίζω λοιπόν πως έτσι νιώθω και δεν θα επιτρέψω, τουλάχιστον όσο περνάει από το χέρι μου, να γίνουν παρεξηγήσεις ή να υπάρχουν παράπονα και "άλλα" θέματα στο easy living.

Λατρεύω το επίπεδο επικοινωνίας που έχουμε και θέλω να το κρατήσουμε όπως είναι. ΥΨΗΛΟ! :D:D:D

777885dugw57gt25.gif

Ερώτηση : πως βγαίνουν οι μαύρες γραμμές που αφήνουν τα έπιπλα στο πλακάκι στο πάτωμα όταν με σφουγάρισμα δεν φεύγουν??????????

Δοκίμασε να τις σβήσεις με τη γόμα που σβήνουμε τα μολύβια.

Άχετο, τα κατουρημένα πώς τα διαχειρίζεστε από πλύσιμο. (Μη γελάς 4u σε βλέπω μαρή).

sbxre6a2f.png

Καλησπέρα!!!

Ένα νέο μέλος στην παρέα σας μόλις έφτασε.....(Ελπίζω να με θέλετε :))

Αχ,κορίτσια πρέπει να οργανωθώ!!!!

Καλώς ήρθες κορίτσι μου και ελπίζω να βοηθηθείς!! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη και εγώ το σκεφτόμουν αυτό και ήθελα να το προτείνω αλλά φοβόμουν μήπως παρεξηγηθώ... μια λοιπόν και το ξεκίνησες... πειράζει να σου πάρω την πρωτιά;;;

Έχω να δώσω ρούχα για κοριτσάκι από 3 - 12 μηνών... κάποια είναι και με τα καρτελάκια τους... κάποια φορεμένα αλλά σε καλή κατάσταση... μένω Αττική κοντά σε σταθμό metro...

Να μου την παρεις με χαρά!

Μπράβο G μου, ελπίζω να πάνε κάπου που τα χρειάζονται και το σπιτάκι σου να "αναπνεύσει"... :D:D:D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ σήμερα δεν έκανα σχεδόν τίποτα.

Έστρωσα κρεβάτια, μάζεψα νεροχύτη και πήγα βόλτα με το μικρό.

Και πολύ καλά έκανες! Κοίτα να ξεκουραστείς και καλή αρχή με το ιδιαίτερο!!!;)

Όσο για τους φακέλλους των προσκλητηρίων, δε θέλω τίποτα το ιδιαίτερο, απλώς για όσες αναρωτήθηκαν, οι φάκελλοι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΛΙΑ. Όσο και να μην τους προσέξουν, θα καταλάβουν ότι είναι κάτι πρόχειρο. Αλλά και να μην τους προσέξουν οι άλλοι, μου αρκεί που ξέρω εγώ ότι είναι χάλια. Είναι σαν απλός φάκελλος ταχυδρομείου. Απλό λευκό χαρτί με αυτοκόλλητο.

Εμένα μου αρκεί που δεν σου αρέσουν εσένα, ανεξάρτητα από το τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Είναι η βάφτιση του νινιού σου και εσείς πρέπει να την ευχαριστηθείτε πρώτα απ' όλους!!! :D:D

Μηπως να κοιτάξεις σε κανενα βιβλιοπωλείο, για απλούς φακέλους στο χρώμα του προσκλητηρίου σου?? :P:p

777885dugw57gt25.gif

4.Ξέθαψα ενα μεγάλο κουτί από κάποιο γαμήλιο δώρο και φύλαξα μέσα ενα σωρό μικροπραγματάκια και διακοσμητικά του σαλονιού που τωρα με τον μικρό μου έκαναν τη ζωή δύσκολη.Πιστεύω ότι στο εξής η καθαριότητα και το συμμάζεμα αυτού του χώρου θα είναι παιχνιδάκι.Επίσης ο μικρός μου δεν θα κινδυνεύει να χτυπήσει.

Φυσικά και δεν τα λες λίγα! Εκανες πολλές δουλειές και ΕΥΓΕ για το 4!!!!

Υ.Γ. Μου τη δίνουν τα μικρο-πραγματάκια και τα μικρο-διακοσμητικα!!!!!!! :mad::mad::mad::mad::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Επίσης να πω ότι μου αρέσει πολύ η ιδέα της Ειρήνης

Εχω κι εγώ πάρα πολλά πράγματα του μικρού που πλέον δεν τα χρειάζεται

Αλλά επειδή ζω με το όνειρο να αποφασίσει ο αντρούλης να κάνουμε και δεύτερο παιδάκι,δεν τα κουνώ ρούπι!!Οταν περάσει η τριετία και δεν δω προκοπή,τότε θα πάρω την απόφαση να αρχίσω να τα μοιράζω...

Όπως έχω πει και γω κρατώ ρούχα και πράγματα μήπως και καταφέρουμε (θέλουμε αλλά τα οικονομικά μας..... :oops::oops::oops:) αλλά κάποια τα δίνω γιατί δεν έχει νόημα να παραμένουν και να γεμίζει το σπίτι. Και δεν είναι μόνο του παιδιού. Εχω και δικά μου είδη, ρούχα κλπ. αλλά και του σπιτιού... ;););)

777885dugw57gt25.gif

Καλώς την!!

Δεν υπάρχει περίπτωση εδώ μέσα να μην οργανωθείς!!!Σιγά σιγά και με υπομονή θα γίνουν όλα...Δεν είμαστε όλες εδώ μέσα οι σούπερ οργανωμένες,αλλά το προσπαθούμε

Ξεκίνησε να διαβάζεις από την αρχή και άμα σου φαίνεται βουνό μπες στο μπλογκ να πάρεις βασικές ιδέες!!

Αρχηγόπουλο τα ίδια δεν θα έλεγες κι εσύ;

Σε διορίζω Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του θέματος και του blog!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Επίσης να πω ότι σε όλες τις παραπάνω δουλειές είχα και τις δύο κόρες οι οποίες είτε χοροπηδάγανε, είτε τσιρίζαν, είτε έπαιζαν, είτε έτρεχαν, είτε τσακώνονταν, είτε σκαρφάλωναν στην κουκέτα......τα μάτια μου είχαν γίνει κάπως έτσι :shock:.....ώρες ώρες είμαι έτοιμη να βουτήξω απο το μπαλκόνι όταν προσπαθώ να βάλω μια τάξη και δεν μπαίνει, :( .... τις πήρα με το καλό, με το ήρεμο ε στο τέλος έβαλα κάτι φωνές που όλη η γειτονιά βάρεσε προσοχή....μερικές φορές είναι αναπόφευκτο για την περίπτωση μας!!!

Έτσι μου ρχεται να βαρέσω και γω μία τώρα!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ερώτηση : πως βγαίνουν οι μαύρες γραμμές που αφήνουν τα έπιπλα στο πλακάκι στο πάτωμα όταν με σφουγάρισμα δεν φεύγουν??????????

Με το ξυστράκι θα φύγουν. Τοπικά, πέρασε τα λίγο με τη σφουγγαρίστρα {για να μαλακώσουν} και μετά ξύστα.... ;);););)

777885dugw57gt25.gif

γεια σας

Αν και σας διαβαζω από την αρχη (εννοώ και πριν ακομα ερθετε στο καφε, ειχα ανακαλυψει την Ειρηνη στο παρεντς οταν οντας εγκυος περσι το καλοκαιρι περνουσα ατελειωτες ωρες σερφαροντας...) δεν εγραψα μεχρι σημερα. Εχω ομως εφαρμοσει πολλες απο τις οδηγιες σας. Επισης πολυ μου αρεσουν τα διαφορα σαιτ κ μπλογκ που προτεινετε. Χαρη σε σας δεν εχω πελαγωσει τωρα που εχω τη μικρη μου (3 μηνων σε μια εβδομαδα!) και ο αντρας μου εργαζεται και για τους 2 μας...

Θα προσπαθω να γραφω οσο μπορω. Αν και δεν νομιζω οτι εχω να συνεισφερω και πολλα (καθολου οργανωτικη στο θεμα σπιτιου, μπορει να ειναι καθαρο αλλα ειναι λιγο ακαταστατο συνηθως ... τωρα με τη μπουμπου ομως το παλευω αλλιως θα ειμασταν χειροτερα :))

Καλώς ήρθες και να σας ζήσει το μπεμπάκι!!!!!!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Δοκίμασε να τις σβήσεις με τη γόμα που σβήνουμε τα μολύβια.

Άχετο, τα κατουρημένα πώς τα διαχειρίζεστε από πλύσιμο. (Μη γελάς 4u σε βλέπω μαρή).

Τι εννοείς πως τα διαχειριζόμαστε? :confused:

{παίρνουμε αρχικά την Υπηρεσία Κατουρημένων και κάνουμε παράπονα. Μετά μας παραπέμπουν στην Υπεύθυνη Δύσκολων Πελατών και συνεχίζουμε εκεί τα παράπονα... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:}

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...