Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Υπάρχει κάτι που θα ήθελα να σας προτείνω εδώ και λίγο καιρό και μια συζήτηση που είχα με μια φίλη του easy living μερικές μέρες πριν, μου "έδειξε" πως πρέπει να το κάνω.

Ελπίζω να καταλάβετε τις καλές προθέσεις μου και να μην παρεξηγηθεί κάποια :D .

Όλες έχουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε. Και βρίσκουμε ή ψάχνουμε τρόπους να τα προωθήσουμε σε ανθρώπους που τα χρειάζονται, ειδικά παιδικά είδη.

Σκεφτόμουν λοιπόν, όταν υπάρχει κάτι που δεν το χρειαζόμαστε εμείς και ΘΕΛΟΥΜΕ να το δώσουμε, γιατί να μην το γράφουμε και εδώ μήπως κάποια κοπέλα το χρειάζεται για το σπίτι, το παιδί της, τον άντρα της ή την ίδια????

Μπορούμε δηλαδή να γράφουμε ένα μήνυμα τύπου

Εχω να δώσω παπούτσια παιδικά, σπορτέξ, χρησιμοποιημένα, νούμερο τάδε και μένω στον Αττική.

Κάποια κοπέλα που ενδιαφέρεται να στέλνει προσωπικό μήνυμα στην κοπέλα που προσφέρει, να της εκδηλώνει το ενδιαφέρον και μετά να βρίσκουν έναν τρόπο να φτάνει στα χέρια της κοπέλας που τα χρειάζεται. Με συνάντηση ή ένα απλό κούριερ με χρέωση στον παραλήπτη {κόστος περί τα 5?} και αυτό είναι όλο. Δεν θα το μαθαίνει κανείς και όλες θα βοηθηθούμε!

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, θα τα προωθεί η κάθε μία και πάλι όπου μπορεί {εκκλησία, συλλόγους κλπ.}.

Ελπίζω να σας φανεί καλή η ιδέα γιατί άμεσα θα βάλω εγώ την πρώτη προσφορά.

Σας γλυκοφιλώ όλες! :D:D:D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υπάρχει κάτι που θα ήθελα να σας προτείνω εδώ και λίγο καιρό και μια συζήτηση που είχα με μια φίλη του easy living μερικές μέρες πριν, μου "έδειξε" πως πρέπει να το κάνω.

Όλες έχουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε. Και βρίσκουμε ή ψάχνουμε τρόπους να τα προωθήσουμε σε ανθρώπους που τα χρειάζονται, ειδικά παιδικά είδη.

Σκεφτόμουν λοιπόν, όταν υπάρχει κάτι που δεν το χρειαζόμαστε εμείς και ΘΕΛΟΥΜΕ να το δώσουμε, γιατί να μην το γράφουμε και εδώ μήπως κάποια κοπέλα το χρειάζεται για το σπίτι, το παιδί της, τον άντρα της ή την ίδια????

Εχω να δώσω παπούτσια παιδικά, σπορτέξ, χρησιμοποιημένα, νούμερο τάδε και μένω στον Αττική.

Κάποια κοπέλα που ενδιαφέρεται να στέλνει προσωπικό μήνυμα στην κοπέλα που προσφέρει, να της εκδηλώνει το ενδιαφέρον και μετά να βρίσκουν έναν τρόπο να φτάνει στα χέρια της κοπέλας που τα χρειάζεται. Με συνάντηση ή ένα απλό κούριερ με χρέωση στον παραλήπτη {κόστος περί τα 5?} και αυτό είναι όλο. Δεν θα το μαθαίνει κανείς και όλες θα βοηθηθούμε!

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, θα τα προωθεί η κάθε μία και πάλι όπου μπορεί {εκκλησία, συλλόγους κλπ.}.

Ειρήνη συμφωνώ και πολύ ωραία η ιδέα σου.....αλλά πρέπει να τονίσεις ότι θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας σε πμ...δηλαδή θα το παίρνει η κοπέλα που θα στέλνει πρώτη πμ και όχι μήνυμα εδώ γιατί μπορεί να γράφουν ταυτόχρονα :)

Το αναφέρω γιατί γίνονται πολλά μπλεξίματα γενικά και παρεξηγήσεις :)

Ειρήνη συμφωνώ και πολύ ωραία η ιδέα σου.....αλλά πρέπει να τονίσεις ότι θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας σε πμ...δηλαδή θα το παίρνει η κοπέλα που θα στέλνει πρώτη πμ και όχι μήνυμα εδώ γιατί μπορεί να γράφουν ταυτόχρονα :)

Το αναφέρω γιατί γίνονται πολλά μπλεξίματα γενικά και παρεξηγήσεις :)

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!

Ο λόγος που δεν το ανέφερα είναι επειδή το θεώρησα αυτονόητο αλλά έπρεπε να το αναφέρω!

Ούτως ή άλλως δεν θα γίνεται κάποιος διαγωνισμός. Αν εσύ ποστάρεις κάτι που το θέλω εγώ και άλλες 4 κοπέλες, αν το προλάβει η Νο. 3, μπορεί η προσφέρουσα να στείλει ένα απλό μήνυμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΝΤΑ στις άλλες 3 και να λέει ΔΟΘΗΚΕ. Τιποτα περισσότερο. Ακόμα και αν εσύ π.χ. θέλεις να το δώσεις σε κάποια άλλη κοπέλα που δεν ήταν η πρώτη που σου έστειλε, για μένα και μόνο, δεν έχει σημασία. Δωστο! Eξαλλου δεν θα το ξέρει κανείς. Μόνο εσύ. Το σημαντικό για μένα είναι πως θα το πάρει κάποιος που το χρειάζεται και θα το χρησιμοποιήσει!

Στόχος μου είναι, όπως τα πάντα που κάνω, κάτι πολύ χαλαρό για να βοηθηθούμε, χωρίς να αναφέρουμε ονόματα ώστε να μην έρχεται καμία σε δύσκολη θέση και ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, τις οποίες σιχαίνομαι όπως ξέρετε. :D:D:D

Υ.Γ. 26/05 Νέα ενημέρωση για το θέμα: Προτεραιότητα, θα δοθεί σε ότι αφορά εμένα τουλάχιστον, σε κοπέλες που ήδη συμμετέχουν στο θέμα μας!

777885dugw57gt25.gif

hellooooo....

διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω πολλά-πολλά...

δουλειά... 1 βδομάδα training... σπίτι... 2 τερατάκια τα απλά καθημερινά...

Ειρήνη και εγώ το σκεφτόμουν αυτό και ήθελα να το προτείνω αλλά φοβόμουν μήπως παρεξηγηθώ... μια λοιπόν και το ξεκίνησες... πειράζει να σου πάρω την πρωτιά;;;

Έχω να δώσω ρούχα για κοριτσάκι από 3 - 12 μηνών... κάποια είναι και με τα καρτελάκια τους... κάποια φορεμένα αλλά σε καλή κατάσταση... μένω Αττική κοντά σε σταθμό metro...

φιλάκια

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Χαλοου και παλι!!!!!!!

Μολις καθαρισα πριζες/διακοπτες με οινοπνευμα και εκατσα να σας διαβασω!;)

Καταρχην σας ευχαριστω για τις συμβουλες οσον αφορα τη μικρουλα μου!!

Παντα ημουν πολυ χαλαρη,αλλα τελευταια με τοσο αιμα που ειδα εχω φρικαρει..:|

*Κελλυ..Μπραβο σου,,για τη σωστη διαπαιδαγωγηση..αλλα αναρωτιεμαι..δεν ειναι πολυ μικρη η δικια μου για να της τα διδαξω ολα αυτα?Μεχρι στιγμης οσο και να της μιλαω δειχνει να μην θελει να καταλαβει και μου εχει κανει ηδη πολλες ζημιες με αποτελεσμα να εχω κρυψει τα διακοσμητικα μου κ αλλα αντικειμενα.

*Σκεφτηκα κ εγω κοριτσια πως το σωστοτερο ειναι να την μαθω πως να πεφτει.Αλλα πως??:rolleyes::confused: Πως να της δειξω πχ πως να λυγιζει τα γονατα για να παρει κατι που της εχει πεσει? Την προηγουμενη βδομαδα, επαιζε με ενα μπαλονι.Το κρατουσε και ετρεχε.Σε καποια φαση της επεσε κατω.Της λεω περιμενε[για να της το δωσω] και αυτη εσκυψε να το παρει μονη της με αποτελεσμα να πεσει και να ανοιξουν τα χειλη της.:shock::(

*Παλι καλα που γραψατε για το ποσο επικυνδινα ειναι αυτα τα αφρωδες υλικα, γιατι σκεφτομουν να παρω για το τραπεζακι κ το συνθετο!Μην σας πω πως σκεφτομουν να βαλω σε ΟΛΟ το σαλονι αυτα τα χαλακια/παζλ!:rolleyes:

*4U τελεια τα βιντεακια απο το youtube!

*Μυρτουλα θενκς για το σαιτ θα το εχω υποψιν!

*Ειρηνη περιμενουμε φωτος απο το μεικοβερ!!;)

οχι βρε συ μια χαρα ηλοκια ειναι οτι ειναι να παρει μεχρι τα 6 θα το παρει οποτε αν παει να σπασει κατι της μιλας και την κοιταζεις αυστηρα και τεντωσε και το ενα δακτυλο χεριου θα δεις πως θα παραξενευτει και θα μαζευτει!!!!ΓΙ το πωςς να πεφτει την κρατας μπρουμυτα και την κατεβαζεις σιγα σιγα στο πατωμα λεγοντας της να εχει τεντωμενα χερακια και καθως της το λες της δειχνεις τι να κανει στα χερακια της το ιδιο και για να κατσει στο ποπο της την βαζεις να κατσει με τον ποπο!!!!!Τα χειλια τα εχει ανοιξει τι να κανουμε θα μαθει και ποτε μα ποτε δεν τρομαζεις γιατι θα τρομαξει και αυτη γελας και μονο αν συνεχισει να κλαιει αρχιζεις να την φιλας μεχρι να δεις τι ακριβως εχει!!!!Και παντα βουτυρο στο ψυγειο σε καθε χτυπημα λιγο βουτυρο και εξαφανισε τα παντα φιλακια πολλα (εμεις ειμαστε 18μηνων και 5 ημερων)

καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ σήμερα δεν έκανα σχεδόν τίποτα.

Έστρωσα κρεβάτια, μάζεψα νεροχύτη και πήγα βόλτα με το μικρό.

Γυρίσαμε, έφαγε τη φρουτόκρεμα του, του μαγείρεψα για το μεσημέρι και μάζεψα λίγο γύρω - γύρω.

Γύρισε ο άντρας μου και φάγαμε. Τάισα το μικρό (εν τω μεταξύ ήρθε η ώρα να πάω στο ιδιαίτερο, οπότε το υπόλοιπο φαγητό του το έδωσε ο μπαμπάς του). Πήγα στο ιδιαίτερο, πήγα να ρωτήσω για φωτογράφο για τη βάφτιση και γύρισα σπίτι. Έδωσα στο μικρό την απογευματινή του κρέμα, μάζεψα το νεροχύτη, έκανα τοστάκια να φάμε εμείς (ο μικρός κοιμόταν) και πριν από καμια ώρα έδωσα στο μικρό το βραδυνό του γάλα (χωρίς να τον ξυπνήσω).

Αυτά για σήμερα.

Αύριο δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω. Έχω να πάω να δω για μπομπονιέρες και για φακέλλους για τα προσκλητήρια και έχω πάλι ιδιαίτερο. Οπότε ο χρόνος μου θα είναι πολύ περιορισμένος.

Όσο για τους φακέλλους των προσκλητηρίων, δε θέλω τίποτα το ιδιαίτερο, απλώς για όσες αναρωτήθηκαν, οι φάκελλοι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΛΙΑ. Όσο και να μην τους προσέξουν, θα καταλάβουν ότι είναι κάτι πρόχειρο. Αλλά και να μην τους προσέξουν οι άλλοι, μου αρκεί που ξέρω εγώ ότι είναι χάλια. Είναι σαν απλός φάκελλος ταχυδρομείου. Απλό λευκό χαρτί με αυτοκόλλητο.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλησπερα!

*Ειρηνη μου μπραβο για την εισηγηση!

*Κελλυ ευχαριστω και παλι για τα τιπς!

*Ηλιαχτιδα μου τι θεμα θα εχει η βαπτιση σας?Μπορεις λεω εγω τωρα, να πας στα τζαμπο και να παρεις αυτοκολλητα αναλογα με το θεμα και να κολλησεις ενα σε καθε φακελο!ετσι κ φθηνα θα σου ερθει και θα ειναι κ πολυ ομορφο!;)Αν εχεις φεισμπουκ στειλε με πμ ονομα να δεις πως διακοσμησα με αυτοκολλητα και ηταν τελειο!

Μα ΔΕΝ θα τα πετάξεις, θα τα δώσετε σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη... κρίμα δεν είναι εσεις να έχετε τόσα και καποιος άλλος να μην έχει καν τα απαραίτητα? συζήτησε μαζί του αυτή την εκδοχή και θα δεις που θα συμφωνήσει!

ξερεις τι ευκολα σπανε οταν τα πλενεις?:mrgreen::mrgreen:

Καλημέρα στα νοικοκυροκόριτσα!!

Εχουμε και λέμε...

Χθες βράδυ σιδέρωσα δυο πλυντηριές ρούχα!

Και σήμερα το πρωί...

1.Τακτοποίησα τα σιδερωμένα

2.Εκανα μπάνιο,λούστηκα,περιποιήθηκα ποδαράκια

3.Εφτιαξα το βαλιτσάκι του μικρού μου για τη μίνι απόδραση στο χωριουδάκι μας

4.Ξέθαψα ενα μεγάλο κουτί από κάποιο γαμήλιο δώρο και φύλαξα μέσα ενα σωρό μικροπραγματάκια και διακοσμητικά του σαλονιού που τωρα με τον μικρό μου έκαναν τη ζωή δύσκολη.Πιστεύω ότι στο εξής η καθαριότητα και το συμμάζεμα αυτού του χώρου θα είναι παιχνιδάκι.Επίσης ο μικρός μου δεν θα κινδυνεύει να χτυπήσει.

5.Ξεσκόνισα σαλόνι,έβαλα ηλεκτρική σε όλο το σπίτι.Σφουγγάρισα σαλόνι

6.Επλυνα βεράντα σαλονιού

Ουφ...Δεν τα λες και λίγα μέχρι τώρα...

Σε λίγο έχω δουλειά και μετα συνεχίζω με κουζίνα και γενικά θα κάνω ό,τι προλαβαίνω

Διαφημίσεις

Επίσης να πω ότι μου αρέσει πολύ η ιδέα της Ειρήνης

Εχω κι εγώ πάρα πολλά πράγματα του μικρού που πλέον δεν τα χρειάζεται

Αλλά επειδή ζω με το όνειρο να αποφασίσει ο αντρούλης να κάνουμε και δεύτερο παιδάκι,δεν τα κουνώ ρούπι!!Οταν περάσει η τριετία και δεν δω προκοπή,τότε θα πάρω την απόφαση να αρχίσω να τα μοιράζω...

Καλησπέρα!!!

Ένα νέο μέλος στην παρέα σας μόλις έφτασε.....(Ελπίζω να με θέλετε :))

Αχ,κορίτσια πρέπει να οργανωθώ!!!!

Καλώς την!!

Δεν υπάρχει περίπτωση εδώ μέσα να μην οργανωθείς!!!Σιγά σιγά και με υπομονή θα γίνουν όλα...Δεν είμαστε όλες εδώ μέσα οι σούπερ οργανωμένες,αλλά το προσπαθούμε

Ξεκίνησε να διαβάζεις από την αρχή και άμα σου φαίνεται βουνό μπες στο μπλογκ να πάρεις βασικές ιδέες!!

Αρχηγόπουλο τα ίδια δεν θα έλεγες κι εσύ;

Καλημέρα σας κορίτσια! Καλέ τι γράψατε πάλι;; Πίνω τον καφέ μου και ξεκινάω διάβασμα με την ησυχία μου..Έφυγε πάλι σου-κου για δουλειά ο άντρας μου και περιμένω τη μαμά μου να έρθει για παρέα ;)

Καλησπέρα!!!

Ένα νέο μέλος στην παρέα σας μόλις έφτασε.....(Ελπίζω να με θέλετε :))

Αχ,κορίτσια πρέπει να οργανωθώ!!!!

Καλωσόρισες pitsipitsi! Θα οργανωθείς, δεν υπάρχει περίπτωση, είναι κολλητικό το easy living :)

g8Sbp2.png

Γειά σας και απο εμένα....σήμερα η μέρα δεν περιγράφεται.....έγινα σίφουνας!!!!

Ξεκίνησα με πρόγραμμα...ξύπνησα τακτοποίησα πρωινά παιδιών (έχω 3 παιδιά μαζί με τον σύζυγο), έφαγα ήπια καφέ και ξεκίνησα με ξεσκόνισμα, μετά έπιασα μπάνιο, μετά άλλαξα σεντόνια, στην συνέχεια σήκωσα μικρά χαλιά και τα έβαλα ρολό στην βεράντα για να πλυθούν μέσα στην εβδομάδα, μετά μάζεψα μόνη μου τα τεράστια χαλιά και αφού τα έκανα ρολό και τα έβαλα όρθια σε μια γωνία ξεκίνησα σκούπισμα.....σκούπισα όοοολλλοοοο το σπίτι και τέλος σφουγγάρισα όλο το σπίτι και τις βεράντες.... και μετά φάγαμε....ούφφφφ πτώμα είμαι τώρα, πάω να κοιμηθώ γιατί έχουμε να πάμε σε πάρτυ το βράδυ και πρέπει να αντέξω!!! αχχχχ αυτές οι μάνες όλα απο τα χέρια τους περνάνε!!!

Επίσης να πω ότι σε όλες τις παραπάνω δουλειές είχα και τις δύο κόρες οι οποίες είτε χοροπηδάγανε, είτε τσιρίζαν, είτε έπαιζαν, είτε έτρεχαν, είτε τσακώνονταν, είτε σκαρφάλωναν στην κουκέτα......τα μάτια μου είχαν γίνει κάπως έτσι :shock:.....ώρες ώρες είμαι έτοιμη να βουτήξω απο το μπαλκόνι όταν προσπαθώ να βάλω μια τάξη και δεν μπαίνει, :( .... τις πήρα με το καλό, με το ήρεμο ε στο τέλος έβαλα κάτι φωνές που όλη η γειτονιά βάρεσε προσοχή....μερικές φορές είναι αναπόφευκτο για την περίπτωση μας!!!

Ερώτηση : πως βγαίνουν οι μαύρες γραμμές που αφήνουν τα έπιπλα στο πλακάκι στο πάτωμα όταν με σφουγάρισμα δεν φεύγουν??????????

γεια σας

Αν και σας διαβαζω από την αρχη (εννοώ και πριν ακομα ερθετε στο καφε, ειχα ανακαλυψει την Ειρηνη στο παρεντς οταν οντας εγκυος περσι το καλοκαιρι περνουσα ατελειωτες ωρες σερφαροντας...) δεν εγραψα μεχρι σημερα. Εχω ομως εφαρμοσει πολλες απο τις οδηγιες σας. Επισης πολυ μου αρεσουν τα διαφορα σαιτ κ μπλογκ που προτεινετε. Χαρη σε σας δεν εχω πελαγωσει τωρα που εχω τη μικρη μου (3 μηνων σε μια εβδομαδα!) και ο αντρας μου εργαζεται και για τους 2 μας...

Θα προσπαθω να γραφω οσο μπορω. Αν και δεν νομιζω οτι εχω να συνεισφερω και πολλα (καθολου οργανωτικη στο θεμα σπιτιου, μπορει να ειναι καθαρο αλλα ειναι λιγο ακαταστατο συνηθως ... τωρα με τη μπουμπου ομως το παλευω αλλιως θα ειμασταν χειροτερα :))

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...