Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

τωρα που το λες εχω

9πορτες ασπρες κιολας 1 παιδι προς το παρον και 2 ηλεκτρονικα αυτοκινητακια χαχαχαχα;)

Καλε πολυ της μοδός αυτα τα ηλεκτροκινητα!!!:P

εμεις εχουμε με τα 2 παιδια σετακι 1 ηλεκτροκινητη γουρουνα κ 1 αυτοκινητο....

και φυσικα ο ενας θελει το οχημα του αλλου κ τα βλεπω να "αβγατιζουν"

Ουτε παρκινγκ τετοια κινηση!

-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε πολυ της μοδός αυτα τα ηλεκτροκινητα!!!:P

εμεις εχουμε με τα 2 παιδια σετακι 1 ηλεκτροκινητη γουρουνα κ 1 αυτοκινητο....

και φυσικα ο ενας θελει το οχημα του αλλου κ τα βλεπω να "αβγατιζουν"

Ουτε παρκινγκ τετοια κινηση!

μια απο τα ιδια μια γουρουνα και 1 αυτοκινητο ευτυχως που στο σπιτι μας το παρκινγκ ειναι για 5 αυτοκινητα :cool::cool::cool:

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

εγω τωρα καταλαβα τι λες εγω το παθαινω συχνα αυτο σχεδον καθε φορα που τηγανιζω δε ξερω γιατι αλλα μαλλον βαζω πολυ λαδι και πεταγετε εξω εγω κανω το εξης και φευγει

εχω παρει φερι σε σπρευ που ειναι για τα λιπη παρεπιμπτοντως πολυ καλο και θαυματουργο και το τριβω με το σφουγγαρι που πλενω τα πιατα βαζω και λιγο αβα στο σφουγγαρι και καθαρισει φευγει τελειως

και μονο που μου ειπες πως υπαρχει τροπος να φυγει,ξε-αγχωθηκα!

θενκςς!!;)

εγω τωρα καταλαβα τι λες εγω το παθαινω συχνα αυτο σχεδον καθε φορα που τηγανιζω δε ξερω γιατι αλλα μαλλον βαζω πολυ λαδι και πεταγετε εξω εγω κανω το εξης και φευγει

εχω παρει φερι σε σπρευ που ειναι για τα λιπη παρεπιμπτοντως πολυ καλο και θαυματουργο και το τριβω με το σφουγγαρι που πλενω τα πιατα βαζω και λιγο αβα στο σφουγγαρι και καθαρισει φευγει τελειως

δοκίμασε αυτό που λέει η χαρα ...

εγώ καθαρίζω τις εστίες με καθαριστικό απο το lidl, πάμφθηνο με αποτέλεσμα... cream cleaner σε κίτρινο μπουκάλι;) καθαρίζω κάθε φορά μετα το μαγείρεμα και είναι παντα πεντακάθαρα!

Διαφημίσεις

κανένας κόπος, θα σε ενημερώσω!

είσαι Αθήνα ε?

ναι ναι αθηνα ειμαι :D

και μονο που μου ειπες πως υπαρχει τροπος να φυγει,ξε-αγχωθηκα!

θενκςς!!;)

τιπολε καλε και γω ειχα τρομοκρατηθει τι πρωτη φορα τωρα μου φαινετε π<ιχνιδακι ;)

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

δοκίμασε αυτό που λέει η χαρα ...

εγώ καθαρίζω τις εστίες με καθαριστικό απο το lidl, πάμφθηνο με αποτέλεσμα... cream cleaner σε κίτρινο μπουκάλι;) καθαρίζω κάθε φορά μετα το μαγείρεμα και είναι παντα πεντακάθαρα!

και εγω το κανω αυτο παλια την εκανα μια φορα την εβδοαμδα αλλα δεν ελεγε κουραζομουνα πολυ σκυμενη μια ωρα να τριβω :mad::mad::mad::mad:

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ναι ναι αθηνα ειμαι :D

τιπολε καλε και γω ειχα τρομοκρατηθει τι πρωτη φορα τωρα μου φαινετε π<ιχνιδακι ;)

οκ έγινε! θα τους πω οτι αν μας δώσουν καλή τιμή θα κάνουν άλλες 9 πόρτες :P:p:p

και εγω το κανω αυτο παλια την εκανα μια φορα την εβδοαμδα αλλα δεν ελεγε κουραζομουνα πολυ σκυμενη μια ωρα να τριβω :mad::mad::mad::mad:

καλά να πάθεις που είσαι ψηλή ... ενώ εγώ δε χρειαζεται να σκύβω ;) (ακουτε Ειρήνη και miriki?)

εμένα μου φαίνεται πιο εύκολο να το κάνω καθε φορά παρα να μαζεύονται δεν μου περνει πανω απο 2';)

Διαφημίσεις

Ακριβως το ιδιο σε ενα υπεροχο θαλασσι εβαλα στη βαφτιση του δικου μου γιου αγορασμενο απο ebayοτι θες ρωτα.....Α προσοχη δε γιατι η πλατη φτανει μεχρι αρκετα χαμηλα και πρεπει να τραβηχτουν ολα τα κορδονακια και τελευταιο στο τελειωμα της μεσης εχει ενα σιδερακι για να κραταει και καλα τα κορδονακια στην πλατη εεεε αυτο πεταει λιγο βεβαιως εγω οπως ειχαμε αναφερει ημουν σαν ανορεξικο και στη βαφτιση ολοι θεωρουσαν οτι απο τη μεση και κατω ημουν μια χαρα αλλα επρεπε να παρω κιλα πιο πανω αααα και ως παντελλως χωρις στηθος εεε αυτο μου εφτιαχνε λιγουλακι

kelli μου είσαι ο άνθρωπός μου! Σου έστειλα πμ, όταν και αν μπορείς απαντάς. Σ ευχαριστώ πολύ;)

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

με ξυστρα δεν δοκιμασα.αλλα ειναι σαν λεκες απο χρωμα..πως να το πω?λες και εγινε ενα με την εστια!!

Εγώ έχω σταματησει χρόνια να αγοράζω το ειδικό καθαριστικό. Τα θεωρώ πεταμένα λεφτά.

Έχω την ειδική ξύστρα και ένα σφουγγαράκι {με το οποίο καθαρίζω τα πάντα στην κουζίνα και μόνο εκτός από τα κουζινικά, δηλαδή πλένω πάγκους, πλακάκια που βρίσκονται πάνω από τους πάγκους κλπ.}, στο οποίο ρίχνω λίγες σταγόνες από το υγρό των πιάτων και σε συνδιασμό με την ξύστρα καθαρίζει ΑΨΟΓΑ. Δεν μένει απολύτως τίποτα.

Και οικονομία και δεν "φορτώνομαι" επιπλέον μπουκαλάκια ;) .

777885dugw57gt25.gif

Και πολυ καλα εκανες!!

Θελω και εγω να πεταξω πολυ πραμα αν και ειναι σε καλη κατασταση!Και τα περισσοτερα ειναι δωρα!Η νονα του αντρα ας πουμε,μου οποτε ερχετε ολο και κατι φερνει.. πετσετες[παλιομοδιτικες],μαχαιρια[της λαϊκης] ποτηρια [απο το 1ευρω] κουπες [αστο καλυτερα] κλπ,,κλπ,,κλπ,,και ο αντρας μου λυπαται να τα πεταξουμε γιατι ειναι δωρα λεει..αλλα εγω δεν θελω να τα βλεπω,ασε χωρο που μου πιανουν... αχχχχχχχχ Θελω οτι εχω..αυτα τα λιγα που εχω να τα αγαπαω και να τα χαιρομαι, οχι να τα χρησιμοποιω με το ζορι γιατι μια θεια θυμηθηκε και μου τα εφερε!!:evil:

Μπράβο της που σε σκεφτεται και σου αγοράζει.

Αλλα εννοείται να μην πετάξεις! Δώσε! Δώσε οτιδήποτε δεν χρειάζεσαι κάπου που τα έχουν ανάγκη.

Στην εκκλησία της περιοχής σου ή μπορείς να ρωτήσεις φίλες και γνωστές αν έχουν κάποια οικογένεια που να γνωρίζουν πως έχει ανάγκη ή μπες στο ίντερνετ και ψάξε διάφορους συλλόγους που τα έχουν απόλυτη ανάγκη!

Εγώ, όπως έχω γράψει πολλές φορές, δίνω ακόμη και τα τάπερ μου... ακόμη και παλιά πιατικά! Κάποιοι άνθρωποι πιθανόν να τα έχουν ανάγκη... Σκέψου το κοριτσάκι μου. ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...