Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

αααα θυμήθηκα στο blog που έγραφες να χρησιμοποιούμαι τη καλή μας κούπα και το καλό σερβίσιο κλπ...

το προηγούμενο καλοκαίρι που ανακαινίσαμε την κουζίνα ήθελα να αλλάξω και το καθημερινό μας σερβίτσιο... το παλιό το έδωσα ήταν σε άριστη κατάσταση απλά το είχα βαρεθεί... μετά απο πολύ αναζήτηση σε καταστηματα αποφάσισα οτι δεν θα αγόραζα καινούργιο αλλά θα χρησιμοποιούσαμε στο εξής το καλό σερβίτσιο και μαχαιροπήρουνα... έτσι και έγινε ;)

1ο τα χαιρομαστε καθημερινά και δεν τα τρώει η σκόνη,

2ο δεν μου πάνουν ενα ολόκληρο ντουλάπι!!

Και πολυ καλα εκανες!!

Θελω και εγω να πεταξω πολυ πραμα αν και ειναι σε καλη κατασταση!Και τα περισσοτερα ειναι δωρα!Η νονα του αντρα ας πουμε,μου οποτε ερχετε ολο και κατι φερνει.. πετσετες[παλιομοδιτικες],μαχαιρια[της λαϊκης] ποτηρια [απο το 1ευρω] κουπες [αστο καλυτερα] κλπ,,κλπ,,κλπ,,και ο αντρας μου λυπαται να τα πεταξουμε γιατι ειναι δωρα λεει..αλλα εγω δεν θελω να τα βλεπω,ασε χωρο που μου πιανουν... αχχχχχχχχ Θελω οτι εχω..αυτα τα λιγα που εχω να τα αγαπαω και να τα χαιρομαι, οχι να τα χρησιμοποιω με το ζορι γιατι μια θεια θυμηθηκε και μου τα εφερε!!:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οι ξύλινες φυσικά και βάφονται!

τα βήματα είναι τα εξής:

1. τρίψιμο

2. ξυλοστοκος - εκεί που χρειάζεται

3. βάψιμο

οι άσπρες μπορούν να γίνουν οτι χρώμα θες ... προσοχή όταν παμε απο σκουρο χρώμα σε πιο ανοιχτό είναι δύσκολο θέλει πολλά χέρια

αρα αποκλειεται!:tongue:

εχω 8 πορτες κ 2 παιδια:P:p

μαλλον πρεπει να συνιθισω το εργολαβικο ξυλινο χρωμα της κερασιας.....

-

Και πολυ καλα εκανες!!

Θελω και εγω να πεταξω πολυ πραμα αν και ειναι σε καλη κατασταση!Και τα περισσοτερα ειναι δωρα!Η νονα του αντρα ας πουμε,μου οποτε ερχετε ολο και κατι φερνει.. πετσετες[παλιομοδιτικες],μαχαιρια[της λαϊκης] ποτηρια [απο το 1ευρω] κουπες [αστο καλυτερα] κλπ,,κλπ,,κλπ,,και ο αντρας μου λυπαται να τα πεταξουμε γιατι ειναι δωρα λεει..αλλα εγω δεν θελω να τα βλεπω,ασε χωρο που μου πιανουν... αχχχχχχχχ Θελω οτι εχω..αυτα τα λιγα που εχω να τα αγαπαω και να τα χαιρομαι, οχι να τα χρησιμοποιω με το ζορι γιατι μια θεια θυμηθηκε και μου τα εφερε!!:evil:

Μα ΔΕΝ θα τα πετάξεις, θα τα δώσετε σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη... κρίμα δεν είναι εσεις να έχετε τόσα και καποιος άλλος να μην έχει καν τα απαραίτητα? συζήτησε μαζί του αυτή την εκδοχή και θα δεις που θα συμφωνήσει!

αρα αποκλειεται!:tongue:

εχω 8 πορτες κ 2 παιδια:P:p

μαλλον πρεπει να συνιθισω το εργολαβικο ξυλινο χρωμα της κερασιας.....

εγώ 7 πόρτες 1 παιδί και 1 ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο μέσα στο σπίτι και κάθε φορά που το οδηγεί ο σουμάχερ γκρεμίζουμε και λίγο τοίχο ή γδέρνουμε πόρτα....:rolleyes:

Τωρα που εχω χρονο θελω να σας ρωτησω και αλλα δυο πραγματακια..

1.Στο παιδικο δωματιο εβαλα στους τοιχους κατι αυτοκολλητα και μιας κ θα φυγουμε οπου να`ναι, τα ξεκολλησα, αλλα εμεινε η κολλα πανω στον τοιχο!:rolleyes: πως θα την βγαλω λοιπον? αφηστε που σε πολλα σημεια εφυγε και η μπογια και θα πρεπει να το ξαναβαψω ολο απο`τι φαινεται!

2.Απο δικη μου απροσεξια εσταξε λαδι πανω στην κεραμικη εστια, δεν το ειδα και μαγειρεψα πανω, και τωρα εχει εναν καφε λεκε πανω [ξεραμενα λαδια] που δεν ξερω πως να το φυγω!καμια ιδεα?

Διαφημίσεις

Μα ΔΕΝ θα τα πετάξεις, θα τα δώσετε σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη... κρίμα δεν είναι εσεις να έχετε τόσα και καποιος άλλος να μην έχει καν τα απαραίτητα? συζήτησε μαζί του αυτή την εκδοχή και θα δεις που θα συμφωνήσει!

καλα λες..θα τα παω στην εκκλησια,και ας τα ψαχνει αυτος!! χιχι

Και πολυ καλα εκανες!!

σου βρηκα λυση θα παιρνεις να ταχρησιμοποιηεις και ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ στο πλυσιμο θα σου σπανε ενα ενα χαχαχαχ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Χαλοου και παλι!!!!!!!

*Σκεφτηκα κ εγω κοριτσια πως το σωστοτερο ειναι να την μαθω πως να πεφτει.Αλλα πως??:rolleyes::confused: Πως να της δειξω πχ πως να λυγιζει τα γονατα για να παρει κατι που της εχει πεσει? Την προηγουμενη βδομαδα, επαιζε με ενα μπαλονι.Το κρατουσε και ετρεχε.Σε καποια φαση της επεσε κατω.Της λεω περιμενε[για να της το δωσω] και αυτη εσκυψε να το παρει μονη της με αποτελεσμα να πεσει και να ανοιξουν τα χειλη της.:shock::(

τί μου θύμησες... η μικρή μου το είχε πάθει αυτό με το μπαλόνι αλλά δεν της έπεσε, το έπιασε στον αέρα, σκόνταψε και έπεσε με το κούτελο και ακόμα κρατούσε το μπαλόνι ψηλά :shock::-P:razz::-P:P:p:p

έκανε ένα τεράστιο καρούμπαλο!!!!

Είχα τότε κάμερες στο σπίτι και το κράτησα για να το βλέπουμε.

Μην αγχώνεσαι με τα χτυπήματα, αν δεν χτυπήσουν δεν θα μεγαλώσουν...;)

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

εγώ 7 πόρτες 1 παιδί και 1 ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο μέσα στο σπίτι και κάθε φορά που το οδηγεί ο σουμάχερ γκρεμίζουμε και λίγο τοίχο ή γδέρνουμε πόρτα....:rolleyes:

τωρα που το λες εχω

9πορτες ασπρες κιολας 1 παιδι προς το παρον και 2 ηλεκτρονικα αυτοκινητακια χαχαχαχα;)

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Τωρα που εχω χρονο θελω να σας ρωτησω και αλλα δυο πραγματακια..

1.Στο παιδικο δωματιο εβαλα στους τοιχους κατι αυτοκολλητα και μιας κ θα φυγουμε οπου να`ναι, τα ξεκολλησα, αλλα εμεινε η κολλα πανω στον τοιχο!:rolleyes: πως θα την βγαλω λοιπον? αφηστε που σε πολλα σημεια εφυγε και η μπογια και θα πρεπει να το ξαναβαψω ολο απο`τι φαινεται!

2.Απο δικη μου απροσεξια εσταξε λαδι πανω στην κεραμικη εστια, δεν το ειδα και μαγειρεψα πανω, και τωρα εχει εναν καφε λεκε πανω [ξεραμενα λαδια] που δεν ξερω πως να το φυγω!καμια ιδεα?

1. με βενζινη? αφού όμως έχει ήδη φυγει τοίχος και θα το ξαναβάψεις μη χαλας το χρόνο σου πάρε ένα εργαλείο που ξύνουμε τοίχους σαν αυτό http://paraschos.com.gr/productsDetails.asp?prodID=%CE%D5%D4%CF-014&cat=&catname=&subcat=%C5%D1%C3%C1%CB%C5%C9%C1%20%D4%CF%C9%D7%CF%D0%CF%C9%C9%C1%D3&pname=%CE%D5%D3%D4%D1%C1%20%D4%CF%C9%D7%CF%D5%2015C%CC%20%CA%C1%C9%20%CB%C1%CC%C1%200.58%CC%CC

ξυσε, στόκαρε και βάψε

2. με ξύστρα για κεραμικές δε βγαίνει?

Διαφημίσεις

τί μου θύμησες... η μικρή μου το είχε πάθει αυτό με το μπαλόνι αλλά δεν της έπεσε, το έπιασε στον αέρα, σκόνταψε και έπεσε με το κούτελο και ακόμα κρατούσε το μπαλόνι ψηλά :shock::-P:razz::-P:P:p:p

ασχετη ερωτηση

γιατι ειχες καμερες?? ειχες νταντα??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

σου βρηκα λυση θα παιρνεις να ταχρησιμοποιηεις και ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ στο πλυσιμο θα σου σπανε ενα ενα χαχαχαχ

μουαχαχα !!! Ωραια ιδεα και αυτη!!:twisted::twisted:

Με εκανες και γελασα πολυυυ!!!:Dαχχχχ τι τραβαμε και εμεις οι μαναδες!!

1. με βενζινη? αφού όμως έχει ήδη φυγει τοίχος και θα το ξαναβάψεις μη χαλας το χρόνο σου πάρε ένα εργαλείο που ξύνουμε τοίχους σαν αυτό http://paraschos.com.gr/productsDetails.asp?prodID=%CE%D5%D4%CF-014&cat=&catname=&subcat=%C5%D1%C3%C1%CB%C5%C9%C1%20%D4%CF%C9%D7%CF%D0%CF%C9%C9%C1%D3&pname=%CE%D5%D3%D4%D1%C1%20%D4%CF%C9%D7%CF%D5%2015C%CC%20%CA%C1%C9%20%CB%C1%CC%C1%200.58%CC%CC

ξυσε, στόκαρε και βάψε

2. με ξύστρα για κεραμικές δε βγαίνει?

με ξυστρα δεν δοκιμασα.αλλα ειναι σαν λεκες απο χρωμα..πως να το πω?λες και εγινε ενα με την εστια!!

με ξυστρα δεν δοκιμασα.αλλα ειναι σαν λεκες απο χρωμα..πως να το πω?λες και εγινε ενα με την εστια!!

εγω τωρα καταλαβα τι λες εγω το παθαινω συχνα αυτο σχεδον καθε φορα που τηγανιζω δε ξερω γιατι αλλα μαλλον βαζω πολυ λαδι και πεταγετε εξω εγω κανω το εξης και φευγει

εχω παρει φερι σε σπρευ που ειναι για τα λιπη παρεπιμπτοντως πολυ καλο και θαυματουργο και το τριβω με το σφουγγαρι που πλενω τα πιατα βαζω και λιγο αβα στο σφουγγαρι και καθαρισει φευγει τελειως

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...