Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

εγώ είμαι εδώ για να ξεχνιέμαι... θα παμε λογιστή το απόγευμα για την δήλωση και φέτος δεν είναι και εύκολη περίπτωση αφού άλλα λέει η Βεβαίωση Αποδοχών και άλλα έχω εισπράξει. Σχεδόν τα μισά τα διεκδικώ δικαστικά πλέον .... αντε άλλη μια φορά να τα συζητάω ..μπουχ :|

:?:-?:? υπομονή και κουράγιο! :|

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αρχικά βρες γιατί και πως αναπαράγεται η ακαταστασία. Ο άντρας σου? Εσύ? Εντόπισε αυτό, ώστε να μην εκνευρίζεσαι και θα το πιάσουμε από κει. Ειναι σημαντικό!!!

ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟΝ -

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ

ΚΑΙ

ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΣ!!!!:D:D:D

απλές και σύντομες διαδικασίες :D:D:D:D

Εγώ αυτό τον καιρό πέρνω προσφορές για βάψιμο σπιτιού, βάψιμο και αλλαγή χρώματος σε όλες τις εσωτερικές πορτες του σπιτιου και καλοριφερ βαψιμο ή αντικατάσταση κάποιων τουλάχιστον :D

Ερωτηση: πως αλλαζεις χρωμα στις ςσωτερικες πορτες????:shock:

Βαφονται???

-

αααα θυμήθηκα στο blog που έγραφες να χρησιμοποιούμαι τη καλή μας κούπα και το καλό σερβίσιο κλπ...

το προηγούμενο καλοκαίρι που ανακαινίσαμε την κουζίνα ήθελα να αλλάξω και το καθημερινό μας σερβίτσιο... το παλιό το έδωσα ήταν σε άριστη κατάσταση απλά το είχα βαρεθεί... μετά απο πολύ αναζήτηση σε καταστηματα αποφάσισα οτι δεν θα αγόραζα καινούργιο αλλά θα χρησιμοποιούσαμε στο εξής το καλό σερβίτσιο και μαχαιροπήρουνα... έτσι και έγινε ;)

1ο τα χαιρομαστε καθημερινά και δεν τα τρώει η σκόνη,

2ο δεν μου πάνουν ενα ολόκληρο ντουλάπι!!

Και πολυ καλά κάνεις!

Σιχαίνομαι να κρατάω τα "καλά" κάπου και να μην τα χρησιμοποιω. Νιώθω λες και είναι πεταμένη υπόθεση. Τα αγόρασα μου τα χάρισαν, και δεν τα ζω!

Εύγε μικρό μου! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Αρχικά βρες γιατί και πως αναπαράγεται η ακαταστασία. Ο άντρας σου? Εσύ? Εντόπισε αυτό, ώστε να μην εκνευρίζεσαι και θα το πιάσουμε από κει. Ειναι σημαντικό!!!

Τα έχουμε πει αυτά...Ο άντρας μου βεβαίως βεβαιότατα:confused:

Εκεί που είναι νοικοκύρης και βοηθά όσο μπορεί,εκεί τα κάνει μπάχαλο...

Αλλού αφήνω το κάθε τι κι αλλού το βρίσκω!!!

Αλλά κι εγώ...

Διότι όταν ξεκινώ να κάνω μια δουλειά δεν την τελειώνω σχεδόν ποτέ,γιατί πάντα κάτι θα με διακόψει και κυρίως ο μικρός...Πότε για να φάει,πότε γιατί θέλει παρέα,πότε γιατί θέλει άλλαγμα κτλ κτλ

Το αποτέλεσμα;

Ολο με κάτι καταπιάνομαι και μετά το αφήνω.Κι έτσι τίποτα δεν πάει σωστά

Αυτό με αποσυντονίζει,γιατί ήμουν στις δουλειές μου τακτική και ποτέ δεν ξεκινούσα κάτι νέο,αν δεν τελείωνα το παλιό

Κοριτσάκι μου τι κάνεις??? Σε είχα στο μυαλό μου !

Πως πάει η κοιλιτσα kinder έκπληξη???? Είσαι καλά?

Έκανες ΠΟΛΛΕΣ δουλειές! Μπράβο που τις έκανες σιγά-σιγά, γιατί το κουφαράκι σου είναι πρώτο τώρα. Οχι το σπίτι!!

Και έκανες και τόσες αλλαγές!! Ευγε!

Κοίτα να ξεκουράζεσαι και τώρα να ευχαριστηθείς το όμορφο σπιτάκι σου! ;);)

ευχαριστω γλυκια μου ειρηνη ειλικρινα μου εχετε λειψει πολυ αλλα δε σας διαβαζω γιατι μπαινω συνεχεια στο πειρασμο και θελω να κανω και αλλα εχω φουσκωσει κιολας και ζοριζομαι αρκετα το καλο ειναι οτι τωρα με τη εγκυμοσυνη δεν εχω και παρα πολλα ρουχα αλλα δε θελω να παρω κιολας θα προσπαθησω να βολευτω μ αυτα γιατι η ντουλαπα ειναι πολυ αδεια και μ αρεσει πολυ :D

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

1,63......

Χαρά σε θαυμάζω. Όταν ήμουν στη φάση σου δεν έκανα τίποτα. Απολύτως (γιαυτό τώρα τρέχω).

Ελπίζω η χρύσα νατο χει ρίξει στις δουλειές απλά....

Με καταστρέψατε με αυτό το σάιτ με τα σπίτια. Δεν μπαίνω άλλο εδώ, πάω για διάβασμα, τα λέμε την άλλη εβδομάδα (και καλά).

Εμείς πάλι από σερβίτσια ακριβώς το ανάποδο. Συνειδητοποίησα ότι έχουμε σπάσει τα μέτρια ποτήρια μας και πίνουμε από τα ποτήρια της,..... nutella. Μια χαρά είναι δεν παίρνω άλλα ακόμη (τον άλλο μήνα που θα τα έχω εξολοθρεύσει).

sbxre6a2f.png

Ερωτηση: πως αλλαζεις χρωμα στις ςσωτερικες πορτες????:shock:

Βαφονται???

οι ξύλινες φυσικά και βάφονται!

τα βήματα είναι τα εξής:

1. τρίψιμο

2. ξυλοστοκος - εκεί που χρειάζεται

3. βάψιμο

οι άσπρες μπορούν να γίνουν οτι χρώμα θες ... προσοχή όταν παμε απο σκουρο χρώμα σε πιο ανοιχτό είναι δύσκολο θέλει πολλά χέρια

Φτου μου δε θα πει τίποτα.

Δεν την έχω φτιάξει ακόμη, τα κορίτσια λένε ότι είναι τέλεια. Θα σου πω από βδομάδα.... εκτός κι αν μου πεις εσύ πρώτη....

Τέλεια τα φορέματα- πουκάμισα ε; Βοηθάει και το μοντέλο. Καλά δε βαριέσαι θα το τολμήσω κι εγώ....

Πάρε ένα πτύελο και από μένα! :tongue::tongue::tongue: αίσχος!!! χαχαχαχαχα

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟΝ -

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ

ΚΑΙ

ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΣ!!!!:D:D:D

απλές και σύντομες διαδικασίες :D:D:D:D

Μόνο έτσι λύνονται αυτά τα εκνευριστικά πράγματα φίλη μου!

Σαν τσιρότο! Το τραβάς και τέλος! :tongue:

Αν το αφήνουμε "σέρνεται" η κατάσταση και τόσο πιο πολύ μας τρελαίνει! :)

777885dugw57gt25.gif

Χαλοου και παλι!!!!!!!

Μολις καθαρισα πριζες/διακοπτες με οινοπνευμα και εκατσα να σας διαβασω!;)

Καταρχην σας ευχαριστω για τις συμβουλες οσον αφορα τη μικρουλα μου!!

Παντα ημουν πολυ χαλαρη,αλλα τελευταια με τοσο αιμα που ειδα εχω φρικαρει..:|

*Κελλυ..Μπραβο σου,,για τη σωστη διαπαιδαγωγηση..αλλα αναρωτιεμαι..δεν ειναι πολυ μικρη η δικια μου για να της τα διδαξω ολα αυτα?Μεχρι στιγμης οσο και να της μιλαω δειχνει να μην θελει να καταλαβει και μου εχει κανει ηδη πολλες ζημιες με αποτελεσμα να εχω κρυψει τα διακοσμητικα μου κ αλλα αντικειμενα.

*Σκεφτηκα κ εγω κοριτσια πως το σωστοτερο ειναι να την μαθω πως να πεφτει.Αλλα πως??:rolleyes::confused: Πως να της δειξω πχ πως να λυγιζει τα γονατα για να παρει κατι που της εχει πεσει? Την προηγουμενη βδομαδα, επαιζε με ενα μπαλονι.Το κρατουσε και ετρεχε.Σε καποια φαση της επεσε κατω.Της λεω περιμενε[για να της το δωσω] και αυτη εσκυψε να το παρει μονη της με αποτελεσμα να πεσει και να ανοιξουν τα χειλη της.:shock::(

*Παλι καλα που γραψατε για το ποσο επικυνδινα ειναι αυτα τα αφρωδες υλικα, γιατι σκεφτομουν να παρω για το τραπεζακι κ το συνθετο!Μην σας πω πως σκεφτομουν να βαλω σε ΟΛΟ το σαλονι αυτα τα χαλακια/παζλ!:rolleyes:

*4U τελεια τα βιντεακια απο το youtube!

*Μυρτουλα θενκς για το σαιτ θα το εχω υποψιν!

*Ειρηνη περιμενουμε φωτος απο το μεικοβερ!!;)

Μόνο που εννοεί το σύζυγο Ειρηνάκι....

Χριστιάνα θα μάθει πέφτοντας. Απλά πρέπει να είσαι δίπλα συνέχεια, να καλύπτεις με το χέρι τις πολύ επικίνδυνες επιφάνειες.

Και είναι καλύτερο να είναι ακάλυπτες (δε μιλάω για τις μυτερές γωνίες, αλλά για τα πλαϊνά του τραπεζιού π.χ.) για να μάθει να τις υπολογίζει.

Επίσης μίλα, μίλα, μίλα κι ας νομίζεις ότι δεν ακούει, θα το καταλάβει σύντομα κι ας φαίνεται στην κοσμάρα της.Και το κυριότερο δείξε της στο σώμα της και φτιάξε κωδικούς π.χ. για να μάθει να κατεβαίνει στην τσουλήθρα του έλεγα (πιάσε με) ένα χέρι άλλο χέρι δύο πόδια (στην αρχή του τα έβαζα εγώ μετά το έμαθε) ή για να κατέβει από καναπέ κλπ έλεγα πρώτα πόδια (του τα έβαζα την ώρα που το έλεγα, μετά το έλεγα και τελικά απλά το έκανε).

sbxre6a2f.png

1,63......

Χαρά σε θαυμάζω. Όταν ήμουν στη φάση σου δεν έκανα τίποτα. Απολύτως (γιαυτό τώρα τρέχω).

Ελπίζω η χρύσα νατο χει ρίξει στις δουλειές απλά....

Με καταστρέψατε με αυτό το σάιτ με τα σπίτια. Δεν μπαίνω άλλο εδώ, πάω για διάβασμα, τα λέμε την άλλη εβδομάδα (και καλά).

Εμείς πάλι από σερβίτσια ακριβώς το ανάποδο. Συνειδητοποίησα ότι έχουμε σπάσει τα μέτρια ποτήρια μας και πίνουμε από τα ποτήρια της,..... nutella. Μια χαρά είναι δεν παίρνω άλλα ακόμη (τον άλλο μήνα που θα τα έχω εξολοθρεύσει).

αααα εσυ είσαι μας πέρασες καλέεεεεε...

εγώ πάλι εκανα τα πάντα... είχα φοβερή ενέργεια σε όλη την εγκυμοσύνη:shock:

και εγώ το ίδιο!

αντε παλι με τις μερεντες ... :D

Μόνο έτσι λύνονται αυτά τα εκνευριστικά πράγματα φίλη μου!

Σαν τσιρότο! Το τραβάς και τέλος! :tongue:

Αν το αφήνουμε "σέρνεται" η κατάσταση και τόσο πιο πολύ μας τρελαίνει! :)

εννοείται!!

τώρα που είπες για τσιρότο... τι σκέφτηκα? χαλάουα !!! κοριτσάκι μου καντου μια χαλάουα και όλα θα στρώσουν :P

(πλάκα πλάκα έτσι καταφέρνουμε και το σπιτι μας είναι πάντα σε τάξη... και οι 3 το έχουμε με την τακτοποίηση και οργάνωση ... ναι ναι και οι 3 !)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...