Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αυτό μου διευκόλυνε πολύ τη δουλειά μου. Ακόμη και τώρα που οι ντουλάπες μου έχουν έναν ψιλοχαμό:oops:, μου φαίνεται εξαιρετικά πιο εύκολο να τις επαναφέρω από ότι παλιότερα..

ΈΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι κενο, γυρω γυρω ξυλό ενωμενο και στη μεση κενο

Εντάξει, τότε μπορείς να αποθηκεύσεις και εκεί πράγματα (αλλά μόνο αν είναι αναγκαίο).

Προσωπικά μου τη δίνει απίστευτα όταν υπάρχουν πράγματα κάτω από το κρεβάτι. Θέλω να είναι κενός ο χώρος ώστε να μπορώ να βάζω τη σκούπα και τη σφουγγαρίστρα χωρίς να χρειάζεται να σπρώχνω πράγματα πέρα-δώθε.

Τώρα, αφού εσένα υπάρχει κενό και είναι κλειστό γύρω-γύρω, τότε δες σε τι θα μπορούσε να σε βοηθήσει ;)

777885dugw57gt25.gif

Επιτελους σιδερωσα. Βεβαια τα καλαθια ειναι γεματα απλυτα και τις υπολοιπες μερες θα πλενω και θα ξαναβγουν ασιδερωτα αλλα εκανα την αρχη.Ελπιζω Ειρηνακι να εισαι περηφανη για μενα.Σας φιλω ολες.:P

Σου στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!!!

Εχω ήδη απλώσει δύο πλυντήρια

Κι άλλο ένα που ακόμα δεν έχει βγει

Και κάτι ρούχα που μου ξέμειναν ασιδέρωτα

Οπότε καταλαβαίνεις...

Ειρήνη θα πάω σήμερα κιόλας σε ένα μαγαζί εδώ κοντά που έχει διάφορα είδη σπιτιού σε οικονομικές τιμές να κάνω μια έρευνα για καλάθια και εκείνο που μου πρότεινες για τα παπούτσια στην ντουλάπα της εισόδου.

Να 'σαι καλά, να μας δίνεις ωραίες ιδέες...

Ασχετο,να ρωτήσω κάτι χαζό...

Μήπως έχεις τελειώσει Χαροκόπειο ή έτσι από χόμπι και "δαιμόνιο"κατεβάζεις αυτές τις ωραίες ιδέες;

Οπως καταλαβαίνεις θα κάνω αρχή οργάνωσης από αυτήν την ντουλάπα

Γιατί μου τη δίνει στα νεύρα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο εδώ μέσα

Η επόμενη κίνηση θα γίνει στην κουζίνα

Θελω να βρω ένα κομψό αποθηκευτικό χώρο για λαχανικά-φρούτα

Μπάφιασα με τη ξέχειλη φρουτιέρα και τις τσάντες με λεμόνια-πατάτες-κρεμμύδια μέσα στα πόδια μου

Διαφημίσεις

κοριτσια ποια κοπελα ειχε προβλημα με τα ταπερ?

να σας πω και εγω τι κανω, εχω βαλει τα ταπερ ανα κατηγορια και το ενα μεσα στο αλλο.

Δηλαδη αυτα που χρησιμοποιω συχνα, οπως τα ταπερ για το τυρι, τοστ, μπεικον, τα εχω μαζι και τα υπολοιπα χωριστα. Μετα εχω βαλει οοοολα τα καπακια ορθια μεσα σε ενα αλλο ταπερ και ετσι μπορω να περνω οποιο χρειαζομαι.

Για το σιδερωμα, ειναι μια δουλεια που λατρευω... το απλωμα μισω, διαλεγω παντα μια ωρα που η τηλεοραση να εχει κατι που να μου αρεσει, βαζω σιδερωστρα μπροστα και η ωρα περναει αμεσως!!!

κοριτσια ποια κοπελα ειχε προβλημα με τα ταπερ?

να σας πω και εγω τι κανω, εχω βαλει τα ταπερ ανα κατηγορια και το ενα μεσα στο αλλο.

Δηλαδη αυτα που χρησιμοποιω συχνα, οπως τα ταπερ για το τυρι, τοστ, μπεικον, τα εχω μαζι και τα υπολοιπα χωριστα. Μετα εχω βαλει οοοολα τα καπακια ορθια μεσα σε ενα αλλο ταπερ και ετσι μπορω να περνω οποιο χρειαζομαι.

Ωραία ιδέα

Για το σιδερωμα, ειναι μια δουλεια που λατρευω... το απλωμα μισω, διαλεγω παντα μια ωρα που η τηλεοραση να εχει κατι που να μου αρεσει, βαζω σιδερωστρα μπροστα και η ωρα περναει αμεσως!!!

Κι εγώ ρε Μαράκι

Αλλά μου αρέσει όλη η διαδιακασία

Ξεδιάλεγμα ρούχων,ρύθμιση πλυντηρίου,άπλωμα...

Συνήθως βλέπω dvd σιδερώνοντας

Κι απόψε αυτό έχω σκοπό να κάνω

Γειά σας κόρες προκομμένες.. :)

Χρόνια πολλά με υγεία, χαρά

και σπίτια καθαρά...

Λοιπόν...να πω τα εξής...

α) αν ο Αγιος Βασίλης περίμενε από εμάς...θα έμενε νηστικός...συζήτηση με τον 3χρονο γιο μου...Να αφήσουμε κουλουράκια για τον Αγιο Βασίλη που θα σου φέρει δώρο;

Όχι μαμά, να φάω εγώ τα κουλουράκια...

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας μανουλες!!!Γεια σου Ειρηνη-προεδρε!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!Τα καταφερα επιτελους και διαβασα οοολες τις σελιδες!!:o

Ειμαι αρκετα ανοργανωτος ανθρωπος και μεσα απο τα θεματα σου Ειρηνη ηθελα να σου πω οτι με βοηθησες αρκετα!!Keep going λοιπον!!!

Θα επανελθω με αποριες στη συνεχεια!!Ξερω οτι θα με βοηθησετε!! χεχχε :cool:

Υ.Γ. Τελειο αυτο με τις καλτσες Ειρηνη!Σημερα δεν τις απλωσα ουτε και εγω!! εεε, αμαν πια!!

Τα φιλια μου..

Νομίζω ότι είμαστε δίδυμες!

Λοιπόν απόφαση (resolution) για τη νέα χρονιά: Δεν πάω για ύπνο αν δεν είναι τακτοποιημένος ο πάγκος της κουζίνας. Πειθάρχησα ήδη και είναι τέλειο. Ευελπιστώ ότι μόλις μου γίνει συνήθεια αυτό, θα προσθέσω και κάτι ακόμη.....

Μου άρεσε το ένα δωμάτιο την εβδομάδα που είπε η σοφία.

Κορίτσια έφτιαξα το σαλόνι! Είναι κανονικό δωμάτιο! ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!. Φιλιά.

Το χεις κοριτσάκι μου, το χεις!!!!

Αυτό ακριβώς είναι το "κλειδί"! Μία-μία νέα οργανωτική συνήθεια, είναι καλύτερο να την κάνουμε πρώτα "δική μας", δηλαδή αφού δούμε πως λειτουργεί και πως μας βοηθάει, να την συνηθίζουμε πρώτα και μετά να προχωράμε σε νέα πραγματα. Για να είμαστε πιο ήρεμες. Δεν γίνεται να τα κάνουμε όλα μαζί, ταυτόχρονα! Σιγά-σιγά! ;)

Και το ένα δωμάτιο την εβδομάδα εξαρτάται αν είναι εφικτό. Εξαρτάται από το ποιο δωμάτιο είναι και πόσα πράγματα περιέχει. Μην βάζετε υψηλούς στόχους. Καλύτερα χαμηλούς και να πετυχαίνετε περισσότερους και άρα να ανεβαίνει η ψυχολογία σας, παρά υψηλούς, να μην τους καταφέρνετε και να γυρίζετε στα ίδια! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Επιτελους σιδερωσα. Βεβαια τα καλαθια ειναι γεματα απλυτα και τις υπολοιπες μερες θα πλενω και θα ξαναβγουν ασιδερωτα αλλα εκανα την αρχη.Ελπιζω Ειρηνακι να εισαι περηφανη για μενα.Σας φιλω ολες.:P

Καλέ μόνο περήφανη???!!! Και βάλε!!!!

Βράσε τα καλάθια με τα άπλυτα! Θα τα κάνεις σιγά-σιγά λέμε!

Οργανώσου και θα την βρούμε την άκρη!

Πάρε και ένα μπουκέτο λουλούδια για την προσπάθεια σου!!! :lol:

flower_06.jpg

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη θα πάω σήμερα κιόλας σε ένα μαγαζί εδώ κοντά που έχει διάφορα είδη σπιτιού σε οικονομικές τιμές να κάνω μια έρευνα για καλάθια και εκείνο που μου πρότεινες για τα παπούτσια στην ντουλάπα της εισόδου.

Να 'σαι καλά, να μας δίνεις ωραίες ιδέες...

Ασχετο,να ρωτήσω κάτι χαζό...

Μήπως έχεις τελειώσει Χαροκόπειο ή έτσι από χόμπι και "δαιμόνιο"κατεβάζεις αυτές τις ωραίες ιδέες;

Περιστεράκι μου,

Κοίτα οικονομικές λύσεις. Και μην αγοράσεις ακόμα. Κάνε τη βόλτα σου όταν βρεις χρόνο, δες με τη ησυχία σου και μετά πάρε μερικές ημέρες να σκεφτείς τι από τις λύσεις που είδες μπορείς και θέλεις να τις εφαρμόσεις. Χωρίς άγχος!

Πάντα υπάρχουν λύσεις αρκεί να διαθέσουμε χρόνο για να τις υλοποιήσουμε.

Δες κι αυτό σαν λύση για κάτω από τα πανωφόρια σου. Αν έχεις κάποιο παλιό επιπλάκι, τραπεζάκι ή οτιδήποτε που δεν το πολυ κάνεις κέφι, βάλτο στο κάτω μέρος και εξοικονόμησε χώρο για τα "διάφορά" σου, παπούτσια σας, ομπρέλες σας κλπ! ;)

ml1104_closet_storage_xl.jpg

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη Μήπως έχεις τελειώσει Χαροκόπειο ή έτσι από χόμπι και "δαιμόνιο"κατεβάζεις αυτές τις ωραίες ιδέες;

Ναι, έχω τελειώσει Ανωτάτη Μουρλεμπορική και είμαι εξπέρ στην τρέλα και να οδηγώ και σας εκεί!!! :lol: :lol:

Έχω και Ph.D.... έχω master στο σιδέρωμα και δίπλωμα... ζουρλομανδύα!!! :lol: xaxaxaxaxa

777885dugw57gt25.gif

Ναι, έχω τελειώσει Ανωτάτη Μουρλεμπορική και είμαι εξπέρ στην τρέλα και να οδηγώ και σας εκεί!!! :lol: :lol:

Έχω και Ph.D.... έχω master στο σιδέρωμα και δίπλωμα... ζουρλομανδύα!!! :lol: xaxaxaxaxa

αχαχαχαχαχααααααααα θεομουρλη!!!!!!!!!:P:D

Οπως καταλαβαίνεις θα κάνω αρχή οργάνωσης από αυτήν την ντουλάπα

Γιατί μου τη δίνει στα νεύρα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο εδώ μέσα

Η επόμενη κίνηση θα γίνει στην κουζίνα

Θελω να βρω ένα κομψό αποθηκευτικό χώρο για λαχανικά-φρούτα

Μπάφιασα με τη ξέχειλη φρουτιέρα και τις τσάντες με λεμόνια-πατάτες-κρεμμύδια μέσα στα πόδια μου

Ωραία, όταν έρθει η ώρα της φρουτιέρας, θα το ψάξουμε! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...