Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Ασεεε, ώρες ώρες υποφέρω!!

Αν δυσκολεύεσαι πάρε αποξηραμένα Δαμάσκηνα ή σύκα, φυσικά αποξηραμένα όμως κ να τρως ένα την ημέρα, βοηθάνε. Επίσης αν δεν έχεις πρόβλημα με ζάχαρο κάνε βάλε μια κουταλιά μέλι σε ζεστό νερό σε κούπα με λίγες σταγόνες λεμόνι αν σου αρέσει κ πιες το, βοηθάει κ αυτο στο εντερακι για την τουαλέτα.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

4uάκι άιντε να σε δω τώρα.....

Ξεκίνησα να φτιάχνω μια συνταγή no bake brownies νομίζω τα λέει, γιατί θα πήγαινα (λέει) τρουφάκια στο σχολείο του μικρού που όλο στην απέξω είναι με τα γλυκά. Αλλά τα έφαγα σχεδόν όλα, (άφησα λίγο για απογευματινο του μικρού) και πρέπει τώρα να πάρω καινούρια υλικά. Τι να κάνω διαβάζω και με πιάνει λιγούρα....

noni θα ακολουθήσω τα χνάρια σου και θα κρατήσω σιγή ασυρμάτου λίγο καιρό γιατί κι εγώ ξεμυαλίζομαι...

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια και από μένα...

Χθες βράδυ σιδέρωσα δυο πλυντήρια,άπλωσα άλλα δύο που ακόμα στεγνώνουν και έχω κι άλλα 2 σταντ-μπάη...

Και να πει κανείς ότι είμαστε η οικογένεια Χωραφά...

Εδώ τα καλά πλυντήρια-σιδερωτήρια...

Γενικά μέσα στο σπίτι επικρατεί το χάος...

Εκεί που μαζεύω,εκεί ξε-συμμαζεύονται!Σα να αναπαράγεται η ακαταστασία ενα πράμα...

Αχ τι να κάνω;

Εχω σχιζοφρενιάσει!!

Αρχικά βρες γιατί και πως αναπαράγεται η ακαταστασία. Ο άντρας σου? Εσύ? Εντόπισε αυτό, ώστε να μην εκνευρίζεσαι και θα το πιάσουμε από κει. Ειναι σημαντικό!!!

777885dugw57gt25.gif

αααα θυμήθηκα στο blog που έγραφες να χρησιμοποιούμαι τη καλή μας κούπα και το καλό σερβίσιο κλπ...

το προηγούμενο καλοκαίρι που ανακαινίσαμε την κουζίνα ήθελα να αλλάξω και το καθημερινό μας σερβίτσιο... το παλιό το έδωσα ήταν σε άριστη κατάσταση απλά το είχα βαρεθεί... μετά απο πολύ αναζήτηση σε καταστηματα αποφάσισα οτι δεν θα αγόραζα καινούργιο αλλά θα χρησιμοποιούσαμε στο εξής το καλό σερβίτσιο και μαχαιροπήρουνα... έτσι και έγινε ;)

1ο τα χαιρομαστε καθημερινά και δεν τα τρώει η σκόνη,

2ο δεν μου πάνουν ενα ολόκληρο ντουλάπι!!

Εχω καλυψει πριζες,γωνιες,ντουλαπια με προστατευτικα...Αλλα δεν εχω χαλια και φοβαμαι τα χτυπηματα πολυ..Και ειναι πολυ επικυνδινη βρε κοριτσια, δεν φοβαται!!!!!!!

Τι να κανω?Εσας πως περπατησαν με ασφαλεια?Εχω χασει τον υπνο μου σας λεω!!!

HELP MEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πράγματι είναι δύσκολη περίοδος. Και μεις τρέχαμε πίσω του και είχαμε καλύψει οτιδήποτε μας φαινόταν επικίνδυνο. Σκέψου πως στο κεντρικό τραπεζάκι του σαλονιού μας είχα στρώσει μια κουβέρτα και εννοείται πως είχα μαζέψει τα πάντα.

Ευτυχώς δεν μου χτύπησε ποτέ σοβαρά, εκτός από 1-2 χτυπηματα που τα έχουμε ξεχάσει!

777885dugw57gt25.gif

μπράβο τέτοια να διαβάζω.. η διακόσμηση του σπιτιου και η ανανέωσή της είναι ένα απο τα αγαπημένα μου σπορ. Συνέχεια αλλάζω κάτι στο σπίτι;) Με το καλό ότι αλλαγές κάνεις!

Εγώ αυτό τον καιρό πέρνω προσφορές για βάψιμο σπιτιού, βάψιμο και αλλαγή χρώματος σε όλες τις εσωτερικές πορτες του σπιτιου και καλοριφερ βαψιμο ή αντικατάσταση κάποιων τουλάχιστον :D

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου.

Εγώ, δεν έχω πλέον το χρήμα για να το κάνω αλλά όλο και κάτι προσπαθώ σιγά-σιγά και οικονομικά.

Να τώρα, ας πούμε, με την κρεβ/ρα μας, θα βάψουμε μόνο τον ένα της τοίχο και θα το κάνουμε μόνοι μας, οπότε οικονομικά... ;)

Πω-πω.... θα ξεπαραδιαστείτε κοριτσάκι μου! :shock: Καλη επιτυχία!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

miriki, 1o σταματα να τρώς τα γλυκά του παιδιού... φτου σου

2ο την έχεις δοκιμάσει τη μερέντα? δλδ εχει γεύση μερέντα ή θα μου τη φέρει καπέλο ο σύζυγος που είναι ο 1ος μερεντακιας του σπιτιού? :) - 2η είμαι εγώ ;)

Φτου μου δε θα πει τίποτα.

Δεν την έχω φτιάξει ακόμη, τα κορίτσια λένε ότι είναι τέλεια. Θα σου πω από βδομάδα.... εκτός κι αν μου πεις εσύ πρώτη....

Τέλεια τα φορέματα- πουκάμισα ε; Βοηθάει και το μοντέλο. Καλά δε βαριέσαι θα το τολμήσω κι εγώ....

sbxre6a2f.png

Κοριτσάκια!!! Τι τέλεια πράγματα έχετε ανεβάσει!!! Έχω μπλέξει με διαβάσματα αυτό τον καιρό και δεν πολυμπαίνω γιατί κολλάω μαζί σας..:P

Ελπίζω να είστε όλες καλά, Ειρήνη χαίρομαι που βλέπω ότι ξεσκίζεσαι στη δουλειά (σπαάνιο πράγμα στους καιρούς που ζούμε!)

Χρύσα σε σκέφτομαι συχνά και προσεύχομαι για τον μπαμπάκα σου κοριτσάκι, δύναμη και όλα θα πάνε καλά!!

(υ.γ με το σπίτι δεν ασχολούμαι καθόλου!!! Έχει έρθει η χρυσή μου η μαμάκα και μου φτιάχνει ως και φέτες με μερέντα!!!!!!!!!! Απίστευτο την έχω σπίτι και νιώθω αδερφάκι με τα παιδάκια μου!!!!)

Ευχαριστώ πολυ-πολύ-πολυ! ;);)

Καλά διαβάσματα!

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου.

Εγώ, δεν έχω πλέον το χρήμα για να το κάνω αλλά όλο και κάτι προσπαθώ σιγά-σιγά και οικονομικά.

Να τώρα, ας πούμε, με την κρεβ/ρα μας, θα βάψουμε μόνο τον ένα της τοίχο και θα το κάνουμε μόνοι μας, οπότε οικονομικά... ;)

Πω-πω.... θα ξεπαραδιαστείτε κοριτσάκι μου! :shock: Καλη επιτυχία!

Οι τιμές έχουν πέσει πολυυυυυ... δλδ πλεον βαφουν με μεροκάματα 40-60/ημέρα ...έχω 129 τμ 4 μέρες φτάνουν αφού εμεις θα αδειάζουμε τα δωμάτια.. αυτοί μόνο θα βάφουν

τώρα οι πορτες να δω πόσο θα πάνε ... εκει το ψάχνω πιο πολυ... και αν μου βγουν πολλά με χρώματα θα κάνουμε όσα μπορούμε και είτε τα υπόλοιπα απο Σεπτέμβριο ή βάφουμε και εμείς.... όλα θα γίνουν διάθεση να υπάρχει ;)

Διαφημίσεις

Φτου μου δε θα πει τίποτα.

Δεν την έχω φτιάξει ακόμη, τα κορίτσια λένε ότι είναι τέλεια. Θα σου πω από βδομάδα.... εκτός κι αν μου πεις εσύ πρώτη....

Τέλεια τα φορέματα- πουκάμισα ε; Βοηθάει και το μοντέλο. Καλά δε βαριέσαι θα το τολμήσω κι εγώ....

αφού έχεις χάσει κιλά ... το θυμάμαι... γιατί γκρινιάζουμε??:tongue:

αντε να με δω να φτιάχνω και μερέντα..:shock:

γλυκιες μου φιλεναδες φανταζομαι θα εχουν ερθει και καινουργιες στη παρεα ευχομαι να ειστε ολες καλα και οργανωμενες

υγ. ξεχασα να πω πηρα καινουργια ριχταρια αλλαξα κουρτινες σε ολο το σπιτι μετακινησαμε και τα επιπλα και αλλαξα διακοσμηση επιπλων και το σπιτακι μου αλλαξε τελειως νιωθω σα να μπαινω σε αλλο σπιτι

Κοριτσάκι μου τι κάνεις??? Σε είχα στο μυαλό μου !

Πως πάει η κοιλιτσα kinder έκπληξη???? Είσαι καλά?

Έκανες ΠΟΛΛΕΣ δουλειές! Μπράβο που τις έκανες σιγά-σιγά, γιατί το κουφαράκι σου είναι πρώτο τώρα. Οχι το σπίτι!!

Και έκανες και τόσες αλλαγές!! Ευγε!

Κοίτα να ξεκουράζεσαι και τώρα να ευχαριστηθείς το όμορφο σπιτάκι σου! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...