Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Πρέπει να έχω 70 αν δεν κάνω λάθος. Εάν τελειώσουν αυτές ξέρεις μετά τι γίνεται? Αυτό που ξέρω είναι ότι για να δικαιούσαι την άδεια του 2025 θα πρέπει να έχεις δουλέψει κάποιες μέρες το 2025

Βγαίνεις με άδεια επαπειλούμενης κύησης δεν περνεις κανονικές άδειες. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσάκια!!! Τι τέλεια πράγματα έχετε ανεβάσει!!! Έχω μπλέξει με διαβάσματα αυτό τον καιρό και δεν πολυμπαίνω γιατί κολλάω μαζί σας..:P

Ελπίζω να είστε όλες καλά, Ειρήνη χαίρομαι που βλέπω ότι ξεσκίζεσαι στη δουλειά (σπαάνιο πράγμα στους καιρούς που ζούμε!)

Χρύσα σε σκέφτομαι συχνά και προσεύχομαι για τον μπαμπάκα σου κοριτσάκι, δύναμη και όλα θα πάνε καλά!!

(υ.γ με το σπίτι δεν ασχολούμαι καθόλου!!! Έχει έρθει η χρυσή μου η μαμάκα και μου φτιάχνει ως και φέτες με μερέντα!!!!!!!!!! Απίστευτο την έχω σπίτι και νιώθω αδερφάκι με τα παιδάκια μου!!!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτό που έχουμε προμηθευτεί εμείς είναι έτσι http://www.cosycorner.gr/el/category/%ce%b5%ce%af%ce%b4%ce%b7-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%ad%ce%b6%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9/?ref=bestprice.gr

το συγκεκριμενο αναφέρει οτι δεν είναι τοξικό, τώρα για του jumbo που έχω θα πρέπει να δω το ακριβώς αναφέρει η συσκευασία:( παντως το υλικό του ουδεμία σχέση έχει στην αφή με αυτό απο τα παζλ πατώματος...

δεν ξερω τι αν σου πω παντως εγω δεν εχω βαλει τπτ γιατι και σε ξενα σπιτια πανε που οσοι δεν χουν παιδια γιατι να βαλουν τετοια και σε μαγαζια παμε για καφε φαγητο οποτε το σπιτι μας ειναι οπως τα σπιτια αλλων προσεχουμε τα πραγματα που δεν ειναι δικα μας γιατι και οι αλλοι πρεπει να προσεχουν τα παιχνιδια μας και του το εμαθα πανευκολα μια δυο φορες πηγε να πειραξει πραγματα μας του πηρα τα αυτοκινητακια του και καλα οτι θα τα πεταξω αφου αυτος θελει να πεταξει τα πραγματα της μαμας και τελος.....οταν θελει να παιξουμε μου φερνει αυτος τα παιχιδια του οτι και καλα με αφηνει να τα πειραξω γιατι ειναι δικα του....Αν επρεπε να μαζεψω δεν ξερω τι θα επρεπε να μαζευτει μονο ο μπαμπας μας απο το γραφειο φερνει εινα καρο χαρτια τιμολογια πελατων για φαντασου να τα επιανε καινα τα πεταγε......Με την ιδια λογικη εχει την δικια του πολυθρονα το δικο του τραπεζακι και παιζει και απλα στο δικο μας ακουμπαει το νερο του αφου με κοιταξει πρωτα-πολυ γελιο λεμε-αλλα ετσι και στις γιαγιαδες που καθεται τα πρωινα ειμαι ησυχη οτι δεν θα παθει κατι

γλυκιες μου φιλεναδες φανταζομαι θα εχουν ερθει και καινουργιες στη παρεα ευχομαι να ειστε ολες καλα και οργανωμενες

ειρηνη μου μπηκα να σου πω οτι παρολο εγκυος ειμαι πολυ περιφανη και αρκετα ξεκουραστει με το θεμα δουλειες, εκατσα με την ησυχια μου και σιγα σιγα μου πηρε μια βδομαδα γεματι γιατι δε μπορουσα και πολυ αλλα εκανα τελεια ολες τις ντουλαπες του σπιτιου και μετα αλλη μια βδομαδα τα ντουλαπια τις κουζινας ειναι ολα αψογα τακτοποιημενα και οργανωμενα με ενα διφυλλο στη ντουλαπα να περιμενει αδειο τον ερχομο του νεου μελος που μαλλον ειναι αγορακι αλλα θα το επιβεβαιωσω στη β επιπεδου πηρα μετα μια γυναικα και καναμε μαζι ολο το σπιτι εκεινη εκανε ταβανια πορτες παραθυρα μετακινησε επιπλα που εγω ολα αυτα δε μπορω να τα κανω και απο τοτε το σπιτι μου ειναι παντα αψογο ευτυχως μενω σε μονοκατοικια εχω μαγαλη βεραντα εκτος απο το κηπο και ο μικρος οταν γυρναμε απο τη δουλεια εχει ολα του τα παιχνιδια στη βεραντα τα ογκωδες δηλαδη ποδηλαταια και τα σχετικα και ετσι μου μενει καθαρο ειναι η τριτη εβδομαδα που κανω καθε 3 μερες ενα ξεσκονισμα για να μη μαζευονται πολλα και κρεβατια σφουγγαρισμα μαγειρεμα και πιατα καθημερινα αλλα σε χαλαρους ρυθμους και στο τσακιρ κεφι σιδερωνω και κανενα πλυντηριακι γιατι η μανουλα μου η καλα στη αδεια της ηρθε και σιδερωσε 10 στοιβες ασιδερωτα μη τα αφησω και μετα με κυνηγανε και βλεπω εφιαλτες. αυτα τα νεα μου χαρηκα πολυ τα ειπα και που ειναι τοσο περηφανη

σας φιλω ολες

υγ. ξεχασα να πω πηρα καινουργια ριχταρια αλλαξα κουρτινες σε ολο το σπιτι μετακινησαμε και τα επιπλα και αλλαξα διακοσμηση επιπλων και το σπιτακι μου αλλαξε τελειως νιωθω σα να μπαινω σε αλλο σπιτι

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Κοριτσάκια!!! Τι τέλεια πράγματα έχετε ανεβάσει!!! Έχω μπλέξει με διαβάσματα αυτό τον καιρό και δεν πολυμπαίνω γιατί κολλάω μαζί σας..:P

Ελπίζω να είστε όλες καλά, Ειρήνη χαίρομαι που βλέπω ότι ξεσκίζεσαι στη δουλειά (σπαάνιο πράγμα στους καιρούς που ζούμε!)

Χρύσα σε σκέφτομαι συχνά και προσεύχομαι για τον μπαμπάκα σου κοριτσάκι, δύναμη και όλα θα πάνε καλά!!

(υ.γ με το σπίτι δεν ασχολούμαι καθόλου!!! Έχει έρθει η χρυσή μου η μαμάκα και μου φτιάχνει ως και φέτες με μερέντα!!!!!!!!!! Απίστευτο την έχω σπίτι και νιώθω αδερφάκι με τα παιδάκια μου!!!!)

Η Χρύσα που είναι ? οεο?

φέτες με μερέντα? φτου σου :tongue:

γλυκιες μου φιλεναδες φανταζομαι θα εχουν ερθει και καινουργιες στη παρεα ευχομαι να ειστε ολες καλα και οργανωμενες

ειρηνη μου μπηκα να σου πω οτι παρολο εγκυος ειμαι πολυ περιφανη και αρκετα ξεκουραστει με το θεμα δουλειες, εκατσα με την ησυχια μου και σιγα σιγα μου πηρε μια βδομαδα γεματι γιατι δε μπορουσα και πολυ αλλα εκανα τελεια ολες τις ντουλαπες του σπιτιου και μετα αλλη μια βδομαδα τα ντουλαπια τις κουζινας ειναι ολα αψογα τακτοποιημενα και οργανωμενα με ενα διφυλλο στη ντουλαπα να περιμενει αδειο τον ερχομο του νεου μελος που μαλλον ειναι αγορακι αλλα θα το επιβεβαιωσω στη β επιπεδου πηρα μετα μια γυναικα και καναμε μαζι ολο το σπιτι εκεινη εκανε ταβανια πορτες παραθυρα μετακινησε επιπλα που εγω ολα αυτα δε μπορω να τα κανω και απο τοτε το σπιτι μου ειναι παντα αψογο ευτυχως μενω σε μονοκατοικια εχω μαγαλη βεραντα εκτος απο το κηπο και ο μικρος οταν γυρναμε απο τη δουλεια εχει ολα του τα παιχνιδια στη βεραντα τα ογκωδες δηλαδη ποδηλαταια και τα σχετικα και ετσι μου μενει καθαρο ειναι η τριτη εβδομαδα που κανω καθε 3 μερες ενα ξεσκονισμα για να μη μαζευονται πολλα και κρεβατια σφουγγαρισμα μαγειρεμα και πιατα καθημερινα αλλα σε χαλαρους ρυθμους και στο τσακιρ κεφι σιδερωνω και κανενα πλυντηριακι γιατι η μανουλα μου η καλα στη αδεια της ηρθε και σιδερωσε 10 στοιβες ασιδερωτα μη τα αφησω και μετα με κυνηγανε και βλεπω εφιαλτες. αυτα τα νεα μου χαρηκα πολυ τα ειπα και που ειναι τοσο περηφανη

σας φιλω ολες

υγ. ξεχασα να πω πηρα καινουργια ριχταρια αλλαξα κουρτινες σε ολο το σπιτι μετακινησαμε και τα επιπλα και αλλαξα διακοσμηση επιπλων και το σπιτακι μου αλλαξε τελειως νιωθω σα να μπαινω σε αλλο σπιτι

Μπράβο κορίτσι μου, τα οργάνωσες όλα τέλεια, καθαρίστηκε όλο το σπίτι κάνατε και τις αλλαγές - αγορές σας, ανεβασμένη διάθεση Χ2! Μια για το μπεμπε που αναμένετε και μια για όλα τα υπόλοιπα :P

Διαφημίσεις

4u φτου μου αλήθεια!! αφού φτύνομαι και γω... η απίστευτη γαϊδούρα... " μαμάαααααα μου φέρνεις ένα ποτήρι νερόοοοοοο???" χαχαχαχα

Επίσης, τι τέλειες ιδέες ανέβασες με τα πουκάμισα κτλ. Ευχαριστούμε!!!!!

4u φτου μου αλήθεια!! αφού φτύνομαι και γω... η απίστευτη γαϊδούρα... " μαμάαααααα μου φέρνεις ένα ποτήρι νερόοοοοοο???" χαχαχαχα

Επίσης, τι τέλειες ιδέες ανέβασες με τα πουκάμισα κτλ. Ευχαριστούμε!!!!!

:D:D:D να είναι πάντα καλά η μανούλα σου!

Εμένα τι με ευχαριστείς ? το σύζυγο ευχαρίστησε που θα σου τα δώσει:D

Διαφημίσεις

Κόρες.... φορτσάτες σας βλέπω σήμερα και πολύ χαίρομαι! ;)

Εγώ, επειδή δούλευα το πρωί, δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα πέρα από το να συμμαζέψω το σπιτάκι μου. Και πράγματι το σπιτάκι μου είναι σε τάξη και με ηρεμεί.

Το φιογκάκι μου βλέπει τηλεόραση, γιατί δεν είχε δει καθόλου όλη την εβδομάδα και τώρα έχει κολλήσει.... :tongue::tongue: και γω περιμένω μια φίλη μου για καφέ..... αχ, ωραία ζωή!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Κόρες.... φορτσάτες σας βλέπω σήμερα και πολύ χαίρομαι! ;)

Εγώ, επειδή δούλευα το πρωί, δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα πέρα από το να συμμαζέψω το σπιτάκι μου. Και πράγματι το σπιτάκι μου είναι σε τάξη και με ηρεμεί.

Το φιογκάκι μου βλέπει τηλεόραση, γιατί δεν είχε δει καθόλου όλη την εβδομάδα και τώρα έχει κολλήσει.... :tongue::tongue: και γω περιμένω μια φίλη μου για καφέ..... αχ, ωραία ζωή!!! ;)

μμμμ απο σπίτι σχεδόν τπτ δεν έχω κάνει, αλλά δεν έχω αφήσει και τπτ :tongue:

εγώ είμαι εδώ για να ξεχνιέμαι... θα παμε λογιστή το απόγευμα για την δήλωση και φέτος δεν είναι και εύκολη περίπτωση αφού άλλα λέει η Βεβαίωση Αποδοχών και άλλα έχω εισπράξει. Σχεδόν τα μισά τα διεκδικώ δικαστικά πλέον .... αντε άλλη μια φορά να τα συζητάω ..μπουχ :|

να φτιάξεις και τη μερέντα που είπε η miriki οτι θα μας δώσει και μας ξέχασε :tongue:

Ειρήνη, ΜΕΓΑ θέμα άνοιξες τώρα με το makeover της κρεβατοκάμαρας!!

Κατ' αρχήν, τέλειες οι ιδέες σου, ανυπομονώ να δω φωτό του πρότζεκτ! ;)

Ευχαριστώ Μαριλούδι μου!

Το δουλεύω εδώ και πολλούς μήνες και έχω πειστεί πως θα μου βγει καλο. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Κυριακή και Δευτέρα θα καταλήξω στο χρώμα και Τρίτη θα πάω να το αγοράσω. Θα σας ενημερώνω! ;)

Δεύτερον, κι εμένα με προβληματίζει το ίδιο ακριβώς, εδώ και καιρό..Πρέπει να αλλάξω διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρά μας, οπωσδήποτε..Να σας πω γιατί:

Είναι ολόκληρη από το ΙΚΕΑ (κρεβάτι - σιφονιέρα - βιβλιοθήκη, η σειρά MALM), την είχε ο άντρας μου ως εργένης, και ελλείψει "ρευστών διαθεσίμων" δεν την αλλάξαμε όταν παντρευτήκαμε...Απλά κρέμασα πάνω από το κρεβάτι διάφορα καδράκια, τα πατουσάκια του μικρού από γύψο, φωτογραφίες κτλ...Μετά όμως, διάβασα κάπου ότι δεν κάνει στο δωμάτιο του ζευγαριού να υπάρχουν αντικείμενα και φωτογραφίες των παιδιών γιατί δεν κάνουν καλό στο..."κλίμα"...καταλάβατε ;) Έτσι τα έβγαλα, και για να μην φαίνονται οι τρύπες στον τοίχο, έβαλα "προσωρινά" ένα πόστερ παν-άσχετο..Επειδή όμως, ουδέν μονιμότερο του προσωρινού, έχουν περάσει 2 χρόνια κι ακόμα έτσι είναι η κρεβατοκάμαρα, τσαντίρι :(

Πω-πω... πόστερ ε? :? Ασχετο, σε νιώθω. Αυτό πρέπει να το βάλεις στο μυαλό σου να το προχωρήσεις κοριτσάκι μου!

777885dugw57gt25.gif

2 cups hazel nuts

1/4 cup cacao

1/4 cup honey

1/2 salt

1 1/2 vanilla extract

1/3 cup coconut milk.

Roast nuts in oven for 8 - 10 min. at 375 f. Keep an eye and nose on them so

they don't burn. Let cool, then remove skin by rubbing them in a dishtowel or

between hands.

Blend nuts, add cacao, honey, salt, vanilla, and milk.

Enjoy

Blessings...

Trine

http://www.familydietjournal.com

Μη σκοτωθείτε να βγάλετε τα φλουδια γίνεται και με αυτά.

To ανάρτησε η φίλη Rosie στο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=106615&page=16

Εκεί θα βρείτε απίστευτα σάιτ με απίστευτες συνταγές. Τα υλικά που σας φαίνονται παράξενα θα τα βρείτε στο βιολογικάδικο της γειτονιάς σας ή στο www.iherb.com (πολύυυυυ πιο οικονομικά). Είναι θρεπτικά και νόστιμα κι έχουν αρκετές μεν θερμίδες, αλλά είναι πολύ χορταστικά και αν σκεφτείτε τι αντικαθιστούν (με συντηρητικά, Ε, ζάχαρη και παλιόλαδα όπως η μαργαρίνη), ε αξίζει τον κόπο.

sbxre6a2f.png

Κορίτσια άσχετο μεν με τα θέματά μας, αλλά παρακαλώ όποια γνωρίζει κάτι για αυτό το σαιτ με φορέματα http://evening.tidebuy.com/Evening-Dresses-4353/ να μου πει. Θέλω να αγοράσω αυτό το φόρεμα http://www.tidebuy.com/product/Glimmering-Beading-Asymmetry-Prom-Cocktail-Dresses-1754239.html για τη βάφτιση του γιου μου αλλά φοβάμαι λίγο να το ρισκάρω....

Θεϊκό! :shock::shock:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...