Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Πρέπει να έχω 70 αν δεν κάνω λάθος. Εάν τελειώσουν αυτές ξέρεις μετά τι γίνεται? Αυτό που ξέρω είναι ότι για να δικαιούσαι την άδεια του 2025 θα πρέπει να έχεις δουλέψει κάποιες μέρες το 2025

Βγαίνεις με άδεια επαπειλούμενης κύησης δεν περνεις κανονικές άδειες. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

My next project:

Αφού προχώρησα με το δωμάτιο του μικρού (ακόμη δεν είναι έτοιμο, χρειάζεται καινούργια κουρτίνα και ένα μικρό χαλάκι αλλά αυτό θα γίνει αργότερα, δεν είναι η ώρα του ακόμη :P ), ήρθε η ώρα για την κρεβατοκάμαρα μας.

Αποφάσισα (το είχα σε σκέψη και αναμονή εδώ και αρκετούς μήνες) να κάνω το εξής:

1) Θα βάψω τον ένα τοίχο, μόνο αυτόν που ακουμπά η κεφαλή του κρεβατιού μας, σε καφέ σκούρο χρώμα. Ήδη σήμερα ο Νίκος μέτρησε και μου έδωσε τα μέτρα.

2) Αφού τον βάψουμε, θα τον "στολίσω" πολύ απλά με 2 κάδρα σε χρυσό μάλλον χρώμα, που ακόμη δεν έχω καταλήξει τι θα περιέχουν. Ίσως τα αρχικά μας ίσως κάτι άλλο. Αυτό το ψάχνω ακόμη.

3) Η κρεβατοκάμαρα μας έχει έναν υπέροχο οβάλ καθρέπτη {τον είχαμε αγοράσει μαζί με την κρεβατοκάμαρα μας και τον είχα λατρέψει από την πρώτη στιγμή}, σε σκούρο αφρικάνικο χρώμα, όπου θα τον βάψω και αυτό σε χρυσό χρώμα, ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν θα κάνω κάποια τεχνοτροπία. Θα πάω στα Leroy Merlin και ανάλογα τι θα μου αρέσει, βλέπουμε.

Με αυτά, η κρεβατοκάμαρά μας θα "δέσει" υπέροχα στο μυαλό μου και θα είναι σχεδόν έτοιμη.

Φυσικά θα σας βάζω φωτογραφίες βήμα-βήμα.

Σας φιλώ όλες! :P

μπράβο τέτοια να διαβάζω.. η διακόσμηση του σπιτιου και η ανανέωσή της είναι ένα απο τα αγαπημένα μου σπορ. Συνέχεια αλλάζω κάτι στο σπίτι;) Με το καλό ότι αλλαγές κάνεις!

Εγώ αυτό τον καιρό πέρνω προσφορές για βάψιμο σπιτιού, βάψιμο και αλλαγή χρώματος σε όλες τις εσωτερικές πορτες του σπιτιου και καλοριφερ βαψιμο ή αντικατάσταση κάποιων τουλάχιστον :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχω καλυψει πριζες,γωνιες,ντουλαπια με προστατευτικα...Αλλα δεν εχω χαλια και φοβαμαι τα χτυπηματα πολυ..Και ειναι πολυ επικυνδινη βρε κοριτσια, δεν φοβαται!!!!!!!

Τι να κανω?Εσας πως περπατησαν με ασφαλεια?Εχω χασει τον υπνο μου σας λεω!!!

HELP MEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά, στο συγκεκριμένο θέμα είμαι αρκετά ανάλγητη, λόγω αγοριού ;)

Θα σου πω όμως τι μου είπε ο παιδίατρος: Μάθε το παιδί να πέφτει, αλλά να πέφτει σωστά! π.χ. να βάζει μπροστά τα χεράκια της, να κατεβαίνει απ' τον καναπέ με τα πόδια κάτω κτλ.

Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, κι αν δεν πέσει, πώς θα μάθει να προστατεύει το σώμα της;; :)

g8Sbp2.png

Καταρχήν να θυμάσαι ότι αν πέσει και χτυπήσει και πάει για καρούμπαλο αμέσως θα βάλεις βούτυρο (δεν έχει σημασία η μάρκα :P , απαλό βουτυράκι που βάζουμε στο ψωμάκι)....εξαφανίζει τα καρούμπαλα μαγικά, όσο το απορριφάει και άλλο θα βάζεις.....εμένα με είχε σώσει, ούτε παγάκια ούτε κέρματα...

Κατά δεύτερον, μέχρι να σταθεροποιηθεί το περπάτημα του παιδιού θα πρέπει να είναι συνεχώς κοντά του, πρέπει να καλύψεις αιχμηρές γωνίες και γενικά να είσαι επι ποδός....καλό τρέξιμο :P

να προσθέσω ενα αφρώδες υλικό που πηρα απο jumbo και κάλυψα το τραπέζι του σαλονιού γυρω γύρω όλες τις πλευρές και όχι μόνο τις γωνίες του... μας έχει σώσει!

κουράγιο και προσοχή και όλα θα πάνε καλά!

Θα σου πω όμως τι μου είπε ο παιδίατρος: Μάθε το παιδί να πέφτει, αλλά να πέφτει σωστά! π.χ. να βάζει μπροστά τα χεράκια της, να κατεβαίνει απ' τον καναπέ με τα πόδια κάτω κτλ.

Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, κι αν δεν πέσει, πώς θα μάθει να προστατεύει το σώμα της;; :)

έτσι ... δειξε πως να κατεβαίνει απο τον καναπέ, ανάποδα και γλιστώντας μέχρι να φτάσουν τα πόδια κάτω (ελπίζω να κατάλαβες :oops: )

το apartment therapy και δικό μου αγαπημένο χρόνια... ;)

mamavasia η ιδέα για διακόσμηση σαγιονάρας τέλεια, ειδικά για εμλενα που τα γούστα μου είναι πολυ περιέργα και όλες μου φαίνονται πολυ φορτωμένες ή με σχέδια που δε μου αρέσουν ... το έβαλα στα σχέδια μου για άμεση υλοποίηση :)

Διαφημίσεις

Ετσι εμαθε ο πατερας μου τον μικρο και πλεον οταν πεφτει βαζει ἠ τα χερια του μπροστα ἠ καθεται με τον ποπο του εεε ενταξει εχει χτυπησει και καποιες φορες εχει ανοιξει και τα χειλακια του αλλα ηρεμα μην τρομαζεις απλα γελα και αν ειναι κατι οχι τοσο σοβαρο θα γελαει αν ποναει πολυ θα συνεχισει να κλαει

να προσθέσω ενα αφρώδες υλικό που πηρα απο jumbo και κάλυψα το τραπέζι του σαλονιού γυρω γύρω όλες τις πλευρές και όχι μόνο τις γωνίες του... μας έχει σώσει!

κουράγιο και προσοχή και όλα θα πάνε καλά!

αυτο το υλικο εχει απαγορευτει στο εξωτερικο γιατι ειναι αρκετα καρκινογονο βεβαιως στην ελλαδα ακομα το πουλανε....Αποψη μου πεταξετο τωρα

έτσι ... δειξε πως να κατεβαίνει απο τον καναπέ, ανάποδα και γλιστώντας μέχρι να φτάσουν τα πόδια κάτω (ελπίζω να κατάλαβες :oops: )

πολυ σωστο και με αυτον τον τροπο θα κατεβαινει και απο τοκρεββατακι του αργοτερα.

Επισης ειδα οτι λεγατε για κουνιες κρεββατια εμεις δεν κοιμηθηκαμε κουνια γιατι τον ενοχλουσε οποτε πηγε κατευθειαν κρεββατι την κουνια την ειχα για να καλυψω την τεταρτη πλευρα του κρεββατιου και ανακαλυψα οτι την χρησιμοποιουσε για να κατεβει αρα ακρως επικινδυνη οποτε την μαζεψα πλεον εδω και 6 μηνες κοιμαται με το καγκελο το πλαινο απο τα jumbo καποιες μερες κατεβαινει και τρεχει μεσα στο σπιτι για να παιξει εεεε φωναζω κοιμομασται ολοι γυρνα στο κρεββατι σου βλεπει τα φωτα κλειστα και επιστρεφει στο κρεββατι του εχω το στρωμα της κουνιας μπροστα απο το κρεββατι για να το χρησιμοποιει ως σκαλοπατι για να ανεβει και επειδη επεσε απο το κρεββατι στον υπνο του και χρτυπησε στο ματι πλεον θα πεσει στα μαλακα αν ξαναπεσει....

Παντως ναι εχουν αποψη αλλα ειναι και πως θα τα μαθεις εγω εκει κατεληξα εχει βγαλει η γλωσσα μαλλια αλλα μαθαινει....

Σήμερα δεν ασχολήθηκα και πολυ με το σπίτι, αφού καθάρισα χτες ... σήμερα είχα σειρά εγώ ;) εβαψα μαλλιά και τα ισιωσα όπως πάντα, μαγείρεψα και πήγα μια μικρή βόλτα με τα αγοράκι μου.

Για όσες μανούλες είναι σε επιχείρηση γιογιο αυτές τις μέρες να σας πω τη νέα μου ανακάλυψη. Πήρα απο mothercare χτες εσώρουχα εκπαίδευσης για τουαλέτα... το εσωτερικό είναι πετσετέ και το εξωτερικό βαμβάκι αλλά ανάμεσα είναι πλαστικό (έχουν τη φιλοσοφία απο τα σελτεδάκια) σε περίπτωση ατυχήματος όταν είναι έξω δεν λερώνει το παντελόνι και έχετε χρόνο να αλλάξετε και το πιο σημαντικό για εμας τουλάχιστον είναι ότι δεν αισθάνεται άσχημα που βρέχετε, γιατί τον πιάνουν τα παράπονα :(

Κόστος: 14,50 τα 3 λευκά τεμάχια

και 14,50 τα 2 χρωματιστά τεμάχια

Διαφημίσεις

Εμείς για κρεβάτι πήρα με απο την αρχή κούνια κρεβάτι. 2 ετών το μετατρέψαμε σε κρεβάτι με προστατευτικό κάγκελο και μετά απο 3-4 μήνες το βγάλαμε και αυτό... οπότε σε 1,5 χρόνο περίπου θα αγοράσουμε κανονικό μονο κρεβάτι :)

Εμείς για κρεβάτι πήρα με απο την αρχή κούνια κρεβάτι. 2 ετών το μετατρέψαμε σε κρεβάτι με προστατευτικό κάγκελο και μετά απο 3-4 μήνες το βγάλαμε και αυτό... οπότε σε 1,5 χρόνο περίπου θα αγοράσουμε κανονικό μονο κρεβάτι :)

δεν ηθελε με τπτ κουνια ξυπναγε συνεχεια γιατι ηταν και ειναι μεγαλο παιδακι. Ειναι 18μηνων και 5 ημερων και ειναι 96ποντους 18κιλα και κοπαναγε στα πλαινα κοιμαται στο δικο μας εργενικο κρεββατι-υπερδιπλο και το γυρναμε ολοκληρο σβουρα το βραδυ στο υπνο. το λινκ ειναι

http://www.eimaimama.gr/2010/12/blog-post_13-7.html

γενικα ολα τα αφρωδη ειναι καρκινογονα καλυτερα φτιαξε ενα καλυμα για το τραπεζακι με το τροπο που φτιαχνονται τα μαξιλαρια....Προσωπικη αποψη αστο τραπεζακι ελευθερο αυτο εχω κανει....Γενικα δεν εχω αλλαξει θεση ουτε σε ενα βαζο και εχω εναν ταρζαν ομως εχουμε μαθει οτι τα πραγματα της μαμας και του μπαμπα δεν τα πειραζουμε....

Μεσα στο σπιτι μας θα ζει δεν μπορω να το κανω φυλακη υπαρχουν ολα στη θεση τους τρεχει γυρω απο ολα(τραπεζαρι-τραπεζακια με γωνιες σοβατομπια γωνιες τοιχων) παιζει ποδοσφαιρο με τον πατερα του στο σαλονι ναι το χαιρεται το σπιτι και παραλληλα και εμεις..Αυτη ειναι η αποψη μου

http://www.eimaimama.gr/2010/12/blog-post_13-7.html

γενικα ολα τα αφρωδη ειναι καρκινογονα καλυτερα φτιαξε ενα καλυμα για το τραπεζακι με το τροπο που φτιαχνονται τα μαξιλαρια....

Γεια σας!Υπαρχει καποιο λινκ που να λεει για τα υπολοιπα αφρωδη εκτος απο τα παζλ;π.χ. για τα προστατευτικα του τραπεζιου;

αυτό που έχουμε προμηθευτεί εμείς είναι έτσι http://www.cosycorner.gr/el/category/%ce%b5%ce%af%ce%b4%ce%b7-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%ad%ce%b6%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9/?ref=bestprice.gr

το συγκεκριμενο αναφέρει οτι δεν είναι τοξικό, τώρα για του jumbo που έχω θα πρέπει να δω το ακριβώς αναφέρει η συσκευασία:( παντως το υλικό του ουδεμία σχέση έχει στην αφή με αυτό απο τα παζλ πατώματος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...