Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Να σας πω και τον πόνο μου τώρα?

Το μεσημέρι παρέλαβα τα προσκλητήρια της βάφτισης (τα είχα παραγγείλει σε e-shop, τρομάρα μου)

Τα παίρνω, λοιπόν, στο χέρι μου με ένα τεράστιο χαμόγελο και σαν μικρό παιδάκι που πήρε δωράκι τα ανοίγω με μανία, για να διαπιστώσω ότι οι φάκελλοι που τα συνόδευαν ήταν.... απλοί φάκελλοι αλληλογραφίας :evil::evil::evil::evil::evil:

Το προσκλητήριο υπέροχο και ο φάκελλος το κάνει να δείχνει φθηνό :cry::cry::cry:

Τους πήρα τηλέφωνο και ουσιαστικά μου απάντησαν: "Κυρία μου, με τα χρήματα που δώσατε, δεν υποψιαστήκατε ότι ο φάκελλος δε θα μπορούσε να είναι καλύτερης ποιότητας?" :shock::shock::shock:

Με πιάσανε κι εμένα τα νεύρα μου και το τι άκουσε η κοπελιά δεν περιγράφεται :mad::mad::mad:

Τώρα έγινε...:rolleyes::rolleyes:...

Μια απλή και φαντάζομαι οικονομική λύση θα είναι να βρεις φακέλλους σκέτους που όμως να είναι χρώματος ίδιο με το προσκλητήριο ώστε να τους "δέσεις"... όσο απλοί και να είναι, αν ταιριάζουν χρωματικά με το προσκλητήριο θα φαίνονται "σωστοί".

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν, μετά από ώριμη σκέψη και έρευνα αγοράς, κατέληξα σε αυτήν:

minnen-ext-bed-frame-with-slatted-bed-base__0110172_PE260249_S4.JPG

Την έχω σταμπάρει και γω, σαν ένα από τα ομορφοτερα κρεβατάκια που έχω δει! ;)

Εμείς πάντως, έτσι για να πω και για μας, το φιογκάκι κοιμάται στο παιδικό κρεβάτι του άντρα μου!!!!! Ναι, κι όμως!

Ο κουμπάρος μας είναι επιπλοποιός και μας έφτιαξε συρταριέρα και κούνια ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!!!! Στη συρταριέρα, διάλεξα τα πάντα. Επέλεξα το ύψος και τον αριθμό των συρταριών και σχεδιάσαμε και το όνομα του μικρού, ανάγλυφα. Η κούνια του δε, είναι τεραστίων διαστάσεων, σκεφτείτε πως έμπαινα και γω μέσα μαζί του και κοιμόμουν...! :tongue::tongue: Φυσικά τώρα την έχουμε μαζέψει.

Όταν λοιπόν φτιάξαμε το δωμάτιο του φιόγκου, ο άντρας μου έδωσε το εφηβικό του κρεβάτι στον κουμπαρο μας και το έκανε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το έτριψε, το λούστραρε και το έκανε σε λευκό χρώμα όπως τα άλλα έπιπλα του φιόγκου. Μόνο στρώμα αγοράσαμε καινούργιο. Και απο τότε που καταργήσαμε την κούνια ο μικρούλης κοιμάται εκεί!!! ;);)

Ειρήνη γιατρός μπορεί να μην είσαι, αγχολυτική πάντως είσαι σίγουρα! :tongue:
Το προσωπικό σας βάλιουμ!!!! :tongue::tongue:

{ευχαριστω πολύ κοριτσάκι μου!!!}

777885dugw57gt25.gif

Την έχω σταμπάρει και γω, σαν ένα από τα ομορφοτερα κρεβατάκια που έχω δει! ;)

Εμείς πάντως, έτσι για να πω και για μας, το φιογκάκι κοιμάται στο παιδικό κρεβάτι του άντρα μου!!!!! Ναι, κι όμως!

Αχούου πεθαίνω για έπιπλα, και γενικά για αντικείμενα, με ιστορία! Καμάρι ο φιόγκος σου που κοιμάται στο κρεβάτι του μπαμπά ε;; :D

Έχει κρατήσει κι εμένα ο μπαμπάς μου το παιδικό μου κρεβάτι, και να σου πω το σκέφτηκα να το ανασύρω από την αποθήκη για τον μικρό, αλλά ρε συ είναι πολύ '80s, μπλιάαχ! To κρεβάτι αυτό του ΙΚΕΑ το έχω δει να "παίζει" πολύ, σε site και περιοδικά διακόσμησης, και όντως είναι πολύ καλό...και για τα λεφτά του δε, τρίκαλο! :mrgreen:

Κορίτσια, ορίστε και ένα αγαπημένο μου site για οφθαλμόλουτρο σούπερ παιδικών δωματίων, από το οποίο έχω ξεσηκώσει ιδέες για το δωμάτιο του μικρού: http://www.apartmenttherapy.com/

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Έχει κρατήσει κι εμένα ο μπαμπάς μου το παιδικό μου κρεβάτι, και να σου πω το σκέφτηκα να το ανασύρω από την αποθήκη για τον μικρό, αλλά ρε συ είναι πολύ '80s, μπλιάαχ! To κρεβάτι αυτό του ΙΚΕΑ το έχω δει να "παίζει" πολύ, σε site και περιοδικά διακόσμησης, και όντως είναι πολύ καλό...και για τα λεφτά του δε, τρίκαλο! :mrgreen:

Του άντρα μου ήταν ένα απλό κρεβάτι, σ' αυτό το χρώμα που είχαν λατρέψει τότε, το σουηδικό ξύλο, όπως το έλεγαν νομίζω.

Αν το δεις πως το έκανε ο κουμπάρος μας, θα τρελαθείς! Νομίζεις πως αγοράστηκε πριν 2 χρόνια! Ολοκαίνουργιο, ολόλευκο και χωρίς καθόλου χτυπήματα!!!! :rolleyes: Αφού του λέγαμε "πόσο το αγόρασες βρε?"

Κορίτσια, ορίστε και ένα αγαπημένο μου site για οφθαλμόλουτρο σούπερ παιδικών δωματίων, από το οποίο έχω ξεσηκώσει ιδέες για το δωμάτιο του μικρού: http://www.apartmenttherapy.com/

Απο τα αγαπημένα μου site με υπέροχες ιδέες!!! :P:p:p Εύγε για το γούστο σου!

777885dugw57gt25.gif

Τάπα παρούσα!!! 1.62 είμαι αλλά δεν ανησυχώ είμαι ακόμα στην ανάπτυξη :P :p :P ....ευτυχώς ο σύζυγος είναι ψηλέας και κουμαντάρει τα ψηλά ντουλάπια γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι με μια σκάλα παντού!!!!

Βέβαια είμαι και φανατική των τακουνιών απο μικρή.....με σαγιονάρα βγαίνω μόνο για ψιλικατζίδικο.....xaxaxaxax μην φανταστείτε τίποτα γόβες στιλέτο κλπ, πλατφόρμες συνήθως ή αυτά τα μοντέρνα που το τακούνι είναι σαν φελός....

Άσε που πήγα και πήρα κάτι ωραία παπούτσια πέδιλα μπέζ με τακούνι που είναι έξω η φτέρνα και τα δάχτυλα και τα φόρεσα μια φορά και με ενόχλησαν μπροστά στα δάχτυλα....:mad: :mad: τι να κάνω μου λέτε και έχω και βάφτιση το Σάββατο....μπροστά για να καταλάβετε είναι σαν Χ με τα δάχτυλα έξω και λέω να πάω στο φαρμακείο να πάρω αυτό που είναι για τους κάλους το μεγάλο και να το κολλήσω στο παππούτσι κάτω απο το Χ για να μην με πονάνε, ή να πάρω καμία κορδέλα και να το διακοσμήσω μπροστά ώστε να μην με κόβει το Χ :mad: :mad:

Επίσης να σας πω ότι η επιχείρηση στολισμός σαγιονάρας ξεκινάει απο Δευτέρα....είχε η μεγάλη ένα τσαντάκι φτιαγμένο απο χάντρες που το χάλασε και δεν το ήθελε, τις ξήλωσα όλες και τώρα θα τις στολίσω στην σαγιονάρα μου ;) ;)

Απο τα αγαπημένα μου site με υπέροχες ιδέες!!! :P:p:p Εύγε για το γούστο σου!

Ευχαριστώ, παρομοίως :tongue: Καλά δεν είναι απίθανο site;; Το πέτυχα αφότου είχα ήδη φτιάξει το δωμάτιο του μικρού - το οποίο έκανα μία εβδομάδα πριν γεννήσω, προληπτική γαρ - και τελικά διαπίστωσα ότι αρκετά από αυτά που είχα διαλέξει υπήρχαν στο apartment therapy! (η περήφανη μάνα :rolleyes: )

g8Sbp2.png

Επίσης να σας πω ότι η επιχείρηση στολισμός σαγιονάρας ξεκινάει απο Δευτέρα....είχε η μεγάλη ένα τσαντάκι φτιαγμένο απο χάντρες που το χάλασε και δεν το ήθελε, τις ξήλωσα όλες και τώρα θα τις στολίσω στην σαγιονάρα μου ;) ;)

Για λέγε, για λέγε..! Πώς θα το κάνεις αυτό;; Έχω κάτι βραχιολάκια καουτσούκ που δεν φοράω πια και λυπάμαι να τα πετάξω..Λες να στολίσω τα μπιχλιμπίδια τους σε σαγιονάρες;;

g8Sbp2.png

My next project:

Αφού προχώρησα με το δωμάτιο του μικρού (ακόμη δεν είναι έτοιμο, χρειάζεται καινούργια κουρτίνα και ένα μικρό χαλάκι αλλά αυτό θα γίνει αργότερα, δεν είναι η ώρα του ακόμη :P ), ήρθε η ώρα για την κρεβατοκάμαρα μας.

Αποφάσισα (το είχα σε σκέψη και αναμονή εδώ και αρκετούς μήνες) να κάνω το εξής:

1) Θα βάψω τον ένα τοίχο, μόνο αυτόν που ακουμπά η κεφαλή του κρεβατιού μας, σε καφέ σκούρο χρώμα. Ήδη σήμερα ο Νίκος μέτρησε και μου έδωσε τα μέτρα.

2) Αφού τον βάψουμε, θα τον "στολίσω" πολύ απλά με 2 κάδρα σε χρυσό μάλλον χρώμα, που ακόμη δεν έχω καταλήξει τι θα περιέχουν. Ίσως τα αρχικά μας ίσως κάτι άλλο. Αυτό το ψάχνω ακόμη.

3) Η κρεβατοκάμαρα μας έχει έναν υπέροχο οβάλ καθρέπτη {τον είχαμε αγοράσει μαζί με την κρεβατοκάμαρα μας και τον είχα λατρέψει από την πρώτη στιγμή}, σε σκούρο αφρικάνικο χρώμα, όπου θα τον βάψω και αυτό σε χρυσό χρώμα, ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν θα κάνω κάποια τεχνοτροπία. Θα πάω στα Leroy Merlin και ανάλογα τι θα μου αρέσει, βλέπουμε.

Με αυτά, η κρεβατοκάμαρά μας θα "δέσει" υπέροχα στο μυαλό μου και θα είναι σχεδόν έτοιμη.

Φυσικά θα σας βάζω φωτογραφίες βήμα-βήμα.

Σας φιλώ όλες! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Για λέγε, για λέγε..! Πώς θα το κάνεις αυτό;; Έχω κάτι βραχιολάκια καουτσούκ που δεν φοράω πια και λυπάμαι να τα πετάξω..Λες να στολίσω τα μπιχλιμπίδια τους σε σαγιονάρες;;

Δες εδώ οδηγίες....εγώ ξεκινάω...σιγά μην πάω να αγοράσω και να τις χρυσοπληρώσω!!! Εγώ θα το κάνω με μπετονιά

http://www.supa.gr/forums/f148/ftiaxe-sagionares-moni-sou-37860.html

Δείτε επίσης τι μπορείτε να κάνετε για όσες έχετε κοριτσάκια...

Θα το κάνω και αυτό εν καιρώ!!!! πολύ ωραία ιδέα. επίσης με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κάνετε και ζώνη για παντελονάκι και επίσης βραχιολάκι :)

Με έπιασε το καλλιτεχνικό μου πάλι!!!

Βρε κορίτσια μήπως να πούμε η κάθε μια τι μπορούμε να κάνουμε απο χειροτεχνίες και να φτιάξουμε μια ομάδα "easyliving team" και να πουλάμε τίποτα μπάς και βγάλουμε κανένα χρήμα χαχαχαχαχαχαχα

http://www.makeit-loveit.com/2011/06/repurposing-tshirts-into-5-strand-braided-headbands.html

Δες εδώ οδηγίες....εγώ ξεκινάω...σιγά μην πάω να αγοράσω και να τις χρυσοπληρώσω!!! Εγώ θα το κάνω με μπετονιά

http://www.supa.gr/forums/f148/ftiaxe-sagionares-moni-sou-37860.html

Ποια θα κατέβει Μοναστηράκι το Σάββατο;;; Moi!!!

Καλά Βάσια, εννοείται θα το κάνω κι εγώ! :D :D

Μάλιστα ρώτησα σήμερα σε ένα μαγαζί που πουλάει τέτοιες δερμάτινες σαγιονάρες, και μου είπε 50 ευρώ :shock: Όπως μπήκα, βγήκα :-P

g8Sbp2.png

Κορίτσια, μπορώ να σας κλαφτώ λίγο;;

Πριν 3 μέρες δεν είπα να κάνω δίαιτα; Ε, τρεις μέρες τώρα παραγγέλνουμε ντελίβερι το βράδυ :? Δεν τολμάω να ανέβω στη ζυγαριά..Μα καλά, τόσο αδύναμος χαρακτήρας είμαι; :(

Άσχετο...Απ' τα ντελίβερι κρατάω πάντα το ψωμί που περισσεύει (μα βάζουν τόσο πολύ, κρίμα δεν είναι;!) και τα μαχαιροπίρουνα μιας χρήσεως σε σακουλάκια (και καλά, ότι θα πάμε για πικ νικ και θα χρειαστούν). Είμαι η μόνη;; :tongue:

g8Sbp2.png

Ποια θα κατέβει Μοναστηράκι το Σάββατο;;; Moi!!!

Καλά Βάσια, εννοείται θα το κάνω κι εγώ! :D :D

Μάλιστα ρώτησα σήμερα σε ένα μαγαζί που πουλάει τέτοιες δερμάτινες σαγιονάρες, και μου είπε 50 ευρώ :shock: Όπως μπήκα, βγήκα :-P

Εγώ για να καταλάβεις δεν έχω καν δερμάτινες.....έχω τις απλές κλασσικές σαγιονάρες που είναι όμως εντελώς μαύρες....ε ήρθε η ώρα να τις χρωματίσω.....θα τους έκανα ένα ντεκουπάζ (Ειρήνη μην γελάς σε βλέπω!!!!) αλλά επειδή θα τις φοράω και στην θάλασσα δεν γίνεται γιατί θα βραχούν.........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...