Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοριτσάκι, μήπως ήρθε η ώρα να μιλήσεις με κάποιον ειδικό? Εννοείται ούτε να σε στεναχωρήσω ούτε να σε αγχώσω!

Οταν θες, επειδή εσύ θα το θες!

Καλή επιτυχία!

Σιγουρα καλο ειναι οπως λεει κ η Ειρηνη να δεις καποιον ειδικο.

Εχω να σου πω οτι κ εγω καπως ετσι ημουν πριν τις γεννες.

Ετρωγα οσο κ οποτε ηθελα κ ημουν 52 κιλα 174 υψος.

Μετα τις γεννες που εβαλα 25 κιλα στην καθε μια. Μιλαμε για ΤΗΝ μεταλλαξη προσπαθω παρα πολυ να μενω κατω απο τα 58 κιλα.

Αρα προφανως τα ορμονικα μου εκαναν παρτυ με τον μεταβολισμο μου.

-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα βάλεις στο κάθε δαχτυλάκι, βαμβάκι μουλιασμένο με ασετόν και θα το "κλείσεις" με αλουμινόχαρτο. Θα το αφήσεις 10 λεπτά περίπου και μετά θα ξεφλουδίσεις το ημι-μονιμο ;) .

Ευχαριστώ αρχηγόπουλο-κουρτινάκι!!:tongue:

Το τι γέλασα δεν λέγεται!!

Μα να κόψεις τη φράντζα...

Παπαπαπα τι άγχος που θα είχες!

Ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές.

Σχετικά με τη διατήρηση τα κάνω όλα όσα λες και top coat βάζω ανα 3μέρες.

Αν σου κρατάει 3 μέρες έχοντας βάλει 1 μόνο φορά {όταν τα βάφεις} top coat, τότε σου κρατάει αρκετά!

Εγώ σκέψου, πάντα στα κορίτσια μου, προτείνω να βάζουν 1 φορά καθε μέρα top coat {ξαναλέω, για ειδικές περιπτώσεις!}.

Έχω βρει μάρκα που μου τα κρατα απο 7-8 μέρες αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα οτι είναι θέμα μάρκας (διότι άλλες δεν κρατούσαν τόσο) και νόμιζα ότι έφταιγε η εφαρμογή που έκανα.
Παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο το βερνίκι γιατί μερικά έχουν μέσα υλικά που είναι γα τα σκουπίδια κυριολεκτικά...

Και σίγουρα ένα βερνίκι από την λαϊκή που κοστίζει 1?, με κάποιο άλλο μίας μάρκας που υπάρχει χρόνια και βελτιώνεται δεν μπορεί να είναι το ίδιο :? .

και μάλλον πρέπει να αλλάξω το βερνίκι μου διότι το χρησιμοποίησα πριν απο 10 μέρες με άθλια αποτελέσματα διότι είχα να το χρησιμοποιήσω απο το προηγούμενο καλοκαίρι που το είχα αγοράσει... έτσι για να καταλάβεις πόσο πολυ βάφω τα νύχια μου :)

πόσο καιρό μπορούμε να κρατάμε ενα βερνίκι νυχιών? 6 μήνες ? ή λιγότερο?

Έως και 1 χρόνο ανάλογα πάντα με την ποιότητα του βερνικού. ;);)

777885dugw57gt25.gif

Σιγουρα καλο ειναι οπως λεει κ η Ειρηνη να δεις καποιον ειδικο.

Εχω να σου πω οτι κ εγω καπως ετσι ημουν πριν τις γεννες.

Ετρωγα οσο κ οποτε ηθελα κ ημουν 52 κιλα 174 υψος.

Θέλω επειγόντως να σε... κοντύνω!!!!!!!!!!! :evil::tongue::tongue::tongue:

Εγώ ειμαι 1.60 η τάπα!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Θέλει επειγόντως να σε... κοντύνω!!!!!!!!!!! :evil::tongue::tongue::tongue:

Εγώ ειμαι 1.60 η τάπα!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Tρελλαινομαι για ταπες!!!

Αλλωστε παντρευτηκα μια:tongue:

Εχετε αλλη κινηση ρε παιδι μου, αλλη αυρα μη σου πω!

-

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ αρχηγόπουλο-κουρτινάκι!!:tongue:

Το τι γέλασα δεν λέγεται!!

Μα να κόψεις τη φράντζα...

Παπαπαπα τι άγχος που θα είχες!

Ναι... κουρτινάκι το φελέκι μου! :mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::lol::lol::lol: χαχαχαχαχα

Τρελή τσαντίλα σου λέω κοριτσάκι μου! Είχα πήξει, τα μαλλιά βρέθηκαν μπροστά μου και.... τα πήρε ο χάρος!!! :shock::shock::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Tρελλαινομαι για ταπες!!!

Αλλωστε παντρευτηκα μια:tongue:

Εχετε αλλη κινηση ρε παιδι μου, αλλη αυρα μη σου πω!

Παρακαλώ τη δ/νση σας, να σας στείλω λουλούδια!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Ηλιαχτίδα πολύ ωραία νέα. Το καλό με τα ιδιαίτερα είναι ότι.... γεννάνε.....

Έτσι... πολύ καλά ειπωμένο! :-P

Μπράβο Ηλιαχτίδα! εύχομαι συντομα να τρέχεις και να μην προλαβαίνεις και να μας "γκρινιάζεις";)

Σας ευχαριστώ όλες!!! miriki μου, μακάρι να... γεννήσουν για να αρχίσω κι εγώ λίγο να "γκρινιάζω" ότι δεν προλαβαίνω όπως λέει και η 4U (πλάκα - πλάκα, το χρειαζόμουν... μου είχε λείψει η δουλειά μου... κι ας είναι για λίγο, δεν πειράζει)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Να σας πω και τον πόνο μου τώρα?

Το μεσημέρι παρέλαβα τα προσκλητήρια της βάφτισης (τα είχα παραγγείλει σε e-shop, τρομάρα μου)

Τα παίρνω, λοιπόν, στο χέρι μου με ένα τεράστιο χαμόγελο και σαν μικρό παιδάκι που πήρε δωράκι τα ανοίγω με μανία, για να διαπιστώσω ότι οι φάκελλοι που τα συνόδευαν ήταν.... απλοί φάκελλοι αλληλογραφίας :evil::evil::evil::evil::evil:

Το προσκλητήριο υπέροχο και ο φάκελλος το κάνει να δείχνει φθηνό :cry::cry::cry:

Τους πήρα τηλέφωνο και ουσιαστικά μου απάντησαν: "Κυρία μου, με τα χρήματα που δώσατε, δεν υποψιαστήκατε ότι ο φάκελλος δε θα μπορούσε να είναι καλύτερης ποιότητας?" :shock::shock::shock:

Με πιάσανε κι εμένα τα νεύρα μου και το τι άκουσε η κοπελιά δεν περιγράφεται :mad::mad::mad:

Πρώτα απ' όλα δε με είχε ενημερώσει για τους φακέλλους και στη σελίδα τους έγραφε ότι στην τιμή περιλαμβάνεται και ο αντίστοιχος φάκελλος.

Οταν τι ρώτησα τι σημαίνει "αντίστοιχος" (δυστυχώς κατόπιν εορτής) μου απάντησε ότι αφού διάλεξα τη φθηνότερη ποιότητα χαρτιού για το προσκλητήριο, μου έβαλε και το φθηνότερο φάκελλο (το έψαξα, 8,50? τα 25 κομμάτια στο πλαίσιο). Αν έπαιρνα την ακριβότερη ποιότητα χαρτιού για το προσκλητήριο, θα είχε καλύτερο φακελλο.

Τέλος πάντων... το θέμα είναι ότι εγώ τώρα πρέπει να ψάξω, να βρω (και να πληρώσω) φακέλλους που να ταιριάζουν με τα προσκλητήρια. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα δώσω έτσι.

Αυτά... Τα είπα και ξεθύμανα, πάλι....

JAf3p3.png

qtEXp3.png

αααααααααααααα τι λες τωρα ξερεις ποσες μουμιοπιο καθε εβδομαδα? εχω ακαληψει και καταληλη τεχνικη που κραταει 8-10( ωωω ναι ) μερες:P

Μπλιαχ!!!! Κι εμένα το μαλλί μου λιπαρό σαν της φίλης είναι και το μόνο που με σώζει είναι τα σαμπουάν κομμωτηρίου για να λούζομαι ανά δύο μέρες και όχι μέρα παρά μέρα. Εννοείται καθόλου προϊόντα styling και πιστολάκι μόνο όταν πρέπει να κάνω κάτι πολύ ιδιαίτερο (ο άντρα μου φροντίζει το κούρεμά μου να μη θέλει ιδιαίτερη περιποίηση να φτιάχνεται μόνο του).

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

K

Μυρτουλα εμενα η γνωμη μου ειναι να επιμεινεις στο κρεβατακι.Τα περισσοτερα παιδια το κανουν αυτο στην αρχη.Θελει υπομονη μεχρι να το συνηθισει.Κι εγω 2 χρονων την εβγαλα.Τζαμπα λεφτα η δευτερη κουνια ποσο ακομα θα κοιμαται εκει?Αντε 1 χρονο ακομα, μετα τι θα κανεις θα ξανααγοραζεις κρεβατι?

Αχ δίκιο έχεις καλή μου....απλά οι αντοχές μου δεν επιτρέπουν και αυτή τη μετάβαση τώρα...Επέστρεψα μόνο το στρώμα - κράτησα το κρεβάτι - και με τα χρήματα πήρα κ άλλη κούνια. Σε κανα εξάμηνο θα το ξαναπροσπαθήσω,ελπίζω να έχω περισσότερες αντοχές τότε. Σ ευχαριστώ για τη γνώμη σου!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Μυρτούλα το κρεββατάκι είναι μονόδρομος, αργά ή γρήγορα θα μεταβείτε σε μικρό ή μεγάλο κρεββάτι. Μη γυρνάς στην κούνια, είναι ως και επικίνδυνο (αν αρχίσει τα ακροβατικά για να βγαίνει, εμείς έτσι την αποκτήσαμε παρέα στο κρεββάτι μας, γιατί κόντευε να τσακιστεί όπως έσκυβε από το κάγκελο). Κάνε υπομονή μέχρι να συνηθίσει στη ρουτίνα, ξαπλώνω -- κοιμάμαι και δεν κόβω βόλτες......

Αχ βρε κορίτσια να χα διαβάσει από πριν τις γνώμες σας...πήρα ήδη δεύτερη κούνια:|. Ελπίζω τουλάχιστον να με βολέψει προσωρινά που είμαι τόσο κουρασμένη....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Κανονικα βρε κοριτσια καθε ποτε πρεπει να λουζομαστε???

Εγω μερα παρα μερα αν θελω να ειμαι ανθρωπος κ οχι χωριατικη σαλατα πρεπει να λουζομαι. Το κανονικο ποιο ειναι??

Εγω 2 φορές την εβδομάδα και είμαι οκ

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Γεια σας, γεια σας κορίτσια, καλά τι γράψατε σήμερα, δεν προλαβαίνω να διαβάζω :D

Ηλιαχτίδα, μπράβο κι από μένα κοριτσάκι για τη δουλειά! Για τα προσκλητήρια που λες, οι περισσότερες την πατάμε εκεί γιατί ξεχνάμε να διευκρινίσουμε και το εκμεταλλεύονται.. :evil: Στο Πλαίσιο πιστεύω ότι θα βρεις κάτι καλύτερο, αλλά ξανασκέψου το πρώτα...τόσο χάλια είναι οι φάκελοι;;

Τι κρεβατάκι πήρες marilou κούνια ή κρεβατάκι για μικρά παιδιά?Ρωτάω γιατί εγω πήρα για τη μικρή μου -2 ετών - ένα με καγκελάκι από τα κρεβατάκια για μικρά παιδιά του ικεα ώστε να δώσω την κούνια της στο μωρό, αλλά δεν βόλεψε η μετάβαση γιατί τώρα βγαίνει εύκολα η μικρή κ τριγυρίζει στο σπίτι αντί να κοιμηθεί. και έτσι θα το επιστρέψουμε σήμερα να πάρω κ δεύτερη κούνια, τι να κάνω...

Mirtoula, συμφωνώ κι εγώ με τα κορίτσια, πεταμένα λεφτά θα είναι να πάρεις δεύτερη κούνια..2 χρονών παιδί νομίζω ότι υπερ-άνετα θα βγαίνει και απ' αυτήν! Εδώ σου λέω ο δικός μου πήδηξε 16 μηνών..τίποτα δεν τα σταματά, απλά το παίρνουμε απόφαση. :)

Λοιπόν, μετά από ώριμη σκέψη και έρευνα αγοράς, κατέληξα σε αυτήν:

minnen-ext-bed-frame-with-slatted-bed-base__0110172_PE260249_S4.JPG

Λέγεται MINNEN και το καλό που έχει είναι ότι μακραίνει ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, μέχρι που γίνεται κανονικό μονό κρεβάτι! Επίσης δεν χρειάζεται κάθε φορά να αγοράζεις διαφορετικό στρώμα γιατί αυτό που έχει, περιλαμβάνει και 2 προσθήκες ;)

Σχετικά με το κρεβάτι marilou να είσαι σταθερή και να ξέρεις ότι μπορεί να μην το καταφέρεις απο την πρώτη μέρα, θέλει όμως υπομονή και χαμόγελα!!! Μπορείς να του πεις ότι το κρεβάτι αυτό το έστειλε ο αγαπημένος του ήρωας επειδή μεγάλωσε πια ή άλλα τέτοια για να τον ψήσεις :)

Αχ μακάρι να τα καταφέρω σύντομα γιατί από υπομονή, δεν έχω και πολλή τώρα τελευταία :rolleyes: Σήμερα το μεσημέρι κοιμήθηκε εκεί πάντως! :)

Χριστιάνα μία 8φυλλη και δύο 6φυλλές ντουλάπες;; Το όνειρό μου...!! Με γεια σας, καλορίζικες!

Ειρήνη γιατρός μπορεί να μην είσαι, αγχολυτική πάντως είσαι σίγουρα! :tongue:

Απορω με μερικες κυριες-μουμιες που λενε λουζονται 1 φορα την εβδομαδα κ αυτο στο κομμωτηριο:shock:

This?? Laaast year!!! Για να τις δούμε τώρα..! :P

g8Sbp2.png

κοριτσάρες μου γειά σας!!!!

πάλι έχω χαθεί από το θεματάκι μας αλλά έχω "πήξει". Έχει πέσει πολύ δουλειά στο γραφείο, πολύ τρέξιμο τα απογεύματα, με έχει "πάρει" και λίγο από κάτω το σπίτι και πολλές πολλές σκέψεις για την ζωή μας :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τελευταία, δεν μπορώ να οργανωθώ ...να τακτοποιηθώ και νοιώθω να με έχουν πάρει από κάτω οι δουλειές. Προσπαθώ να καθαρίσω και τελικά μένει το σπίτι ακατάστατο. Προσπαθώ να τακτοποιήσω και μου φαίνεται βρώμικο... κάτι μου φταίει :(

μας έχει πιάσει και η άνοιξη και με την πρώτη ευκαιρία βγαίνουμε έξω ...δεν λέω ότι δεν μου αρέσει;) ...αλλά πολύ κούραση

...και το τελευταίο που προέκυψε είναι δουλειά στο εξωτερικό ...που γενικά το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά.

ούφ τα είπα και χαλάρωσα λίγο. Σήμερα πάλι έχω κάνει την λίστα μου για τις δουλίτσες που πρέπει να γίνουν αλλά έχουμε τον αγώνα του τελικού και θα μαζευτεί "λαός" στο σπίτι. :P

Άρα αύριο πάλι καθάρισμα από την αρχή θα θέλει το σπιτάκι μου.

Νομίζω όλοι κάπως έτσι είμαστε... με περίεργα κέφια και ανασφάλεια τρομερή για το μέλλον.

Καλή απόφαση για το εξωτερικο! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...