Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Να σας πω τι σκαρφίστηκα για να μην κατουρήσουμε τον καναπέ τώρα που κυκλοφορούμε μόνο με μποξεράκι? Εβγαλα το μαξιλάρι απο την αλλαξιέρα μαζί με το πετσετέ κάλυμμα και βουαλά καθεται σε αυτό ;) μάλιστα το βρήκε πολυ αναπαυτικό ;)

Μποξεράκι κι εσείς τρομάρα μας; Λοιπόν εγώ λέω να στρώσω τα υποσέντονα μιας χρήσης..... Αδυνατώ να πλένω και να σιδερώνω διαρκώς......

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τις 2 πρώτες μέρες χρησιμοποίησα και εγώ υποσέντονα και σελτεδάκι αλλά το θέμα είναι οτι φεύγαν απο τη θέση τους και δεν έμεναν στον καναπέ! αν έχετε στρωματάκι απο την αλλαξιέρα δοκιμάστε και αυτό ;) εμας μας βόλεψε πολυ καλύτερα :)

μποξεράκια και εμείς τρομάρα μας .... δε χορταίνω να τον βλέπω!!!!!

Το λαδάκι, το βάζω από την μέση (του μάκρους) των μαλλιών και προς τις άκρες. Βάζω αρκετό, να πάει παντού και το αφήνω τουλάχιστον 1 ωρίτσα να "δουλέψει". Και μην ανησυχείς... δεν αφήνει καθόλου λαδίλα μετά το λούσιμο! ;)

αααααααααααααααααααααααααααααααα :cool:

πες ετσι... εγω εβαζα σε οοοολο το κεφαλι κ εκτος απτο οτι δε ξεπλενοταν με τιποτα σε 2 μερες ηθελα παλι λουσιμο.

Κανονικα βρε κοριτσια καθε ποτε πρεπει να λουζομαστε???

Εγω μερα παρα μερα αν θελω να ειμαι ανθρωπος κ οχι χωριατικη σαλατα πρεπει να λουζομαι. Το κανονικο ποιο ειναι??

-

πες ετσι... εγω εβαζα σε οοοολο το κεφαλι κ εκτος απτο οτι δε ξεπλενοταν με τιποτα σε 2 μερες ηθελα παλι λουσιμο.

Εγω μερα παρα μερα αν θελω να ειμαι ανθρωπος κ οχι χωριατικη σαλατα πρεπει να λουζομαι. Το κανονικο ποιο ειναι??

οι κομμωτές λένε ανα 3-4 μέρες:shock: ήθελα να ήξερα μπορεί να το τηρήσει κανείς? τα δικά μου είναι κανονικά προς ξηρά και λούζομαι μερα παρα μέρα δεν αντεχω με τπτ να τα αφήσω περισσότερο!

Διαφημίσεις

χμμμμμ! Εμείς και σωβρακάκι άσπρο old school!! Πολλά γέλια....

:D:D:D

να σας πω και το άλλο που κάνει μόλις τα καταφέρει... έχουμε το γνωστό γιογιο με μουσική και μόλις τα κάνει και αυτό αρχίζει τα τραγούδια τραγουδάει και χορεύει:)

οι κομμωτές λένε ανα 3-4 μέρες:shock: ήθελα να ήξερα μπορεί να το τηρήσει κανείς? τα δικά μου είναι κανονικά προς ξηρά και λούζομαι μερα παρα μέρα δεν αντεχω με τπτ να τα αφήσω περισσότερο!

Απορω με μερικες κυριες-μουμιες που λενε λουζονται 1 φορα την εβδομαδα κ αυτο στο κομμωτηριο:shock:

-

Ειρήνη, ποια θεωρείς καλύτερα βερνίκια νυχιών? έχω το εξής θεματάκι ... καποιες φορές ενω τα αφήνω αρκετα να στεγνώσουν έχω ατυχήματα... μήπως χρησιμοποιώ περισσότερο απ'ότι πρέπει?

Πολλοί λογοι δυστυχώς και πρέπει να τους ανακαλύψει η κάθε μία μονη της, γιατί διαφέρουν από νύχι σε νύχι:

1) Βάζουμε περισσότερη ποσότητα απ' όσο χρειαζεται και αργεί να στεγνώσει.

2) Η ποιότητα του βερνικιού δεν είναι καλή και αργεί να στεγνώσει.

3) Η μάρκα που έχεις επιλέξει δεν σου "κάθεται". Δεν εξηγείται επιστημονικά αλλά δεν είναι όλες οι μάρκες για όλα τα χέρια. Πρέπει να βρεις ποια μάρκα σου "κάθεται" καλύτερα και κρατάει περισσότερο σε σένα και μόνο! ;)

Το βλέπω απο τις πελάτισσες μου. Έχω μάρκα που κάθεται σε πελάτισσα σχεδόν 10 μέρες και μιλάμε για το απλό βερνίκι, όχι το ημιμόνιμο. Μάλιστα το χει γράψει και στο face. Σε άλλη, μια άλλη μάρκα κρατάει 8 μέρες!!!

Διατήρηση:

1) Ποιότητα του βερνικιού.

2) Κράτα τα νυχάκια σου κοντά. Η μικρότερη επιφάνεια βοηθάει να διατηρηθεί περισσότερο χρόνο το βερνίκι.

3) Πέρασε καλό top coat και σε ειδικές περιπτώσεις {που θέλεις να το διατηρήσεις αρκετές ημέρες} πέρασε καθημερινά ένα διάφανο στρώμα top coat. Αυτό δεν το συστήνω συχνά γιατί όσο περισσότερο "καπακώνουμε" το νυχάκι μας δεν αναπνέει!

Οτι θέλεις στη διάθεση σου! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Αα.... φαντάζομαι στις ρίζες θα βαραίνει πολύ τα μαλλιά... ίσως γι αυτό δεν σου ξεπλενόταν!

Για δες και το όπως σου είπα. Πάντως το κάνω χρόνια και σκέψου πως αλλάζω χρώμα στα μαλλιά μου συνεχώς... Φέτος έχω αλλάξει 3 χρώματα και έχω ήδη κάνει 2 φορές ανταύγιες και τη Δευτέρα θα κάνω και 3η φορά.

Και πάλι νομίζω πως εξαρτάται τον άνθρωπο. Εγώ μέρα παρά μέρα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Χωριάτικη σαλάτα????!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:χ:tongue:αχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Θα πρέπει να καλο-τρως. Οταν λέω να καλοτρώς, εννοώ να τρως υγιεινα και αφού θέλεις να πάρεις κάποια κιλά να τρως συνδιαστικά τροφές που παχαίνουν. Δηλαδή άμυλο με άμυλο. Μακαρόνια με ψωμί ή πρωτεϊνη με άμυλο και άμυλο. Δηλαδή γιουβετσάκι στον φούρνο με ψωμί και γαλακτοκομικό, με φέτα.

Βγάλε το άγχος των κιλών από το μυαλό σου, σταμάτα να τρως τόσο αργά {γιατί κάποια στιγμή ο οργανισμός σου μπορεί να "γυρίσει" και να αρχίσεις να παίρνεις κιλά από το πουθενά} και πρόσεξε τη διατροφή σου. Είναι στο χέρι σου, κοριτσάκι μου! ;)

sorry κοριτσακια αλλα ετρεχα με την δουλεια λοιπον τρωω φρουτα και λαχανικα γιατι δεν μπορω να ζησω χωρις αυτα μακαρονια-πιτσες ποτε δεν ημουν φαν αλλα πλεον τρωω 1 φορα την εβδομαδα μακαρονια και φτιαχνω 2 βραδυα πιτσα και τρωμε...Κρεας τρωω αρκετα σχεδον 4-5 φορες την εβδομαδα, 1-2 ψαρια και αλλα μια λαδερο 'η οσπρια.Τα παντα συνδυαζονται με πατατες τηγανιτες, φουρνου ρυζι. Κοτοπουλο υπαρχει με πετσα φυσικα(εεε τοσα χρονια δεν την ετρωγα τωρα την τσακιζω) και φυσικα δεν παιρνω κιλα βεβαιςσ μπορω να πω οτι πλεον δεν χανω κιλα δηλαδη εχω εδω και 5 μηνες που ειμαι σταθερα στα 45 κατι ειναι και αυτο

Πολλοί λογοι δυστυχώς και πρέπει να τους ανακαλύψει η κάθε μία μονη της, γιατί διαφέρουν από νύχι σε νύχι:

1) Βάζουμε περισσότερη ποσότητα απ' όσο χρειαζεται και αργεί να στεγνώσει.

2) Η ποιότητα του βερνικιού δεν είναι καλή και αργεί να στεγνώσει.

3) Η μάρκα που έχεις επιλέξει δεν σου "κάθεται". Δεν εξηγείται επιστημονικά αλλά δεν είναι όλες οι μάρκες για όλα τα χέρια. Πρέπει να βρεις ποια μάρκα σου "κάθεται" καλύτερα και κρατάει περισσότερο σε σένα και μόνο! ;)

Το βλέπω απο τις πελάτισσες μου. Έχω μάρκα που κάθεται σε πελάτισσα σχεδόν 10 μέρες και μιλάμε για το απλό βερνίκι, όχι το ημιμόνιμο. Μάλιστα το χει γράψει και στο face. Σε άλλη, μια άλλη μάρκα κρατάει 8 μέρες!!!

Διατήρηση:

1) Ποιότητα του βερνικιού.

2) Κράτα τα νυχάκια σου κοντά. Η μικρότερη επιφάνεια βοηθάει να διατηρηθεί περισσότερο χρόνο το βερνίκι.

3) Πέρασε καλό top coat και σε ειδικές περιπτώσεις {που θέλεις να το διατηρήσεις αρκετές ημέρες} πέρασε καθημερινά ένα διάφανο στρώμα top coat. Αυτό δεν το συστήνω συχνά γιατί όσο περισσότερο "καπακώνουμε" το νυχάκι μας δεν αναπνέει!

Οτι θέλεις στη διάθεση σου! ;);)

Ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές.

Σχετικά με τη διατήρηση τα κάνω όλα όσα λες και top coat βάζω ανα 3μέρες.

Έχω βρει μάρκα που μου τα κρατα απο 7-8 μέρες αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα οτι είναι θέμα μάρκας (διότι άλλες δεν κρατούσαν τόσο) και νόμιζα ότι έφταιγε η εφαρμογή που έκανα.

και μάλλον πρέπει να αλλάξω το βερνίκι μου διότι το χρησιμοποίησα πριν απο 10 μέρες με άθλια αποτελέσματα διότι είχα να το χρησιμοποιήσω απο το προηγούμενο καλοκαίρι που το είχα αγοράσει... έτσι για να καταλάβεις πόσο πολυ βάφω τα νύχια μου :)

πόσο καιρό μπορούμε να κρατάμε ενα βερνίκι νυχιών? 6 μήνες ? ή λιγότερο?

Απορω με μερικες κυριες-μουμιες που λενε λουζονται 1 φορα την εβδομαδα κ αυτο στο κομμωτηριο:shock:

αααααααααααααα τι λες τωρα ξερεις ποσες μουμιοπιο καθε εβδομαδα? εχω ακαληψει και καταληλη τεχνικη που κραταει 8-10( ωωω ναι ) μερες:P

sorry κοριτσακια αλλα ετρεχα με την δουλεια λοιπον τρωω φρουτα και λαχανικα γιατι δεν μπορω να ζησω χωρις αυτα μακαρονια-πιτσες ποτε δεν ημουν φαν αλλα πλεον τρωω 1 φορα την εβδομαδα μακαρονια και φτιαχνω 2 βραδυα πιτσα και τρωμε...Κρεας τρωω αρκετα σχεδον 4-5 φορες την εβδομαδα, 1-2 ψαρια και αλλα μια λαδερο 'η οσπρια.Τα παντα συνδυαζονται με πατατες τηγανιτες, φουρνου ρυζι. Κοτοπουλο υπαρχει με πετσα φυσικα(εεε τοσα χρονια δεν την ετρωγα τωρα την τσακιζω) και φυσικα δεν παιρνω κιλα βεβαιςσ μπορω να πω οτι πλεον δεν χανω κιλα δηλαδη εχω εδω και 5 μηνες που ειμαι σταθερα στα 45 κατι ειναι και αυτο

Κοριτσάκι, μήπως ήρθε η ώρα να μιλήσεις με κάποιον ειδικό? Εννοείται ούτε να σε στεναχωρήσω ούτε να σε αγχώσω!

Οταν θες, επειδή εσύ θα το θες!

Καλή επιτυχία!

777885dugw57gt25.gif

κοριτσάρες μου γειά σας!!!!

πάλι έχω χαθεί από το θεματάκι μας αλλά έχω "πήξει". Έχει πέσει πολύ δουλειά στο γραφείο, πολύ τρέξιμο τα απογεύματα, με έχει "πάρει" και λίγο από κάτω το σπίτι και πολλές πολλές σκέψεις για την ζωή μας :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τελευταία, δεν μπορώ να οργανωθώ ...να τακτοποιηθώ και νοιώθω να με έχουν πάρει από κάτω οι δουλειές. Προσπαθώ να καθαρίσω και τελικά μένει το σπίτι ακατάστατο. Προσπαθώ να τακτοποιήσω και μου φαίνεται βρώμικο... κάτι μου φταίει :(

μας έχει πιάσει και η άνοιξη και με την πρώτη ευκαιρία βγαίνουμε έξω ...δεν λέω ότι δεν μου αρέσει;) ...αλλά πολύ κούραση

...και το τελευταίο που προέκυψε είναι δουλειά στο εξωτερικό ...που γενικά το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά.

ούφ τα είπα και χαλάρωσα λίγο. Σήμερα πάλι έχω κάνει την λίστα μου για τις δουλίτσες που πρέπει να γίνουν αλλά έχουμε τον αγώνα του τελικού και θα μαζευτεί "λαός" στο σπίτι. :P

Άρα αύριο πάλι καθάρισμα από την αρχή θα θέλει το σπιτάκι μου.

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...