Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Επίσης να διευκρινήσω, επειδή μια φίλη μου έστειλε ένα πριβέ μήνυμα για όσα γράφω σχετικά με τη διατροφή, πως αυτά είναι ΔΙΚΑ μου συμπεράσματα, αυτά βοηθούν και αντίστροφα δυσκολεύουν τον οργανισμό μου και αυτά τα συζητάω μαζί σας, με βάση τα δικά μου συμπεράσματα όσα χρόνια παρατηρώ το κουφάρι μου και μόνο!

Ούτε γιατρός είμαι, ούτε συμβουλές επί πληρωμή δίνω, αυτά είναι συμπεράσματα του τι βοηθάει και τι δεν βοηθάει εμένα και μόνο.

Νομίζω όλοι το καταλαβαίνουμε αυτό, πως όσα γράφονται εδώ είναι γνωμες και μόνο.

Φιλιά,

τιιιιιιιιιιιιιιιιιι????? δεν εισαι γιατρος και τολμας και δηνεις συμβουλες?:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς κορίτσια περιμέναμε τον καιρό να φτιάξει για να βάλουμε βρακάκι στην μικρή, αλλά επειδή δεν βλέπω να φτιάχνει θα το κάνουμε αυτό το σκ, που θα σηκώσω τα χαλιά.....τόσο καιρό περίμενα να ζεστάνει και να μαζέψω χαλιά αλλά τίποτα.....περίμενε και η μικρούλα μου όλο χαρά.....φοράει πάνα βρακάκι και πηγαίνει κανονικά τουαλέτα, αλλά επειδή καμία φορά πάνω στο παιχνίδι ξεχνιέται να πάει για τσίσα κράταγα την πάνα για σίγουρα.....Τώρα όμως τέλος, το σκ πλέον βρακακί!!!!!

Στην πελάτισσα που ήμουν σήμερα το πρωί, αυτό ακριβώς έκανε με την κορούλα της! Της έκοβε την πάνα! :P

Με το καλό να την κόψετε και σεις Βάσια μου!

777885dugw57gt25.gif

Kαλημερα κορες τι κανετε?

Εγω δεν εχω και πολλα κεφια και φυσικα αυτο αντικατροπτιζεται και στο σπιτι μου.Χθες ομως δεν αντεξα αλλο και εκανα ενα καλο συμμαζεμα για να επανελθει η ψυχικη μου ηρεμια.

Ζηλευω ολες σας που εχετε τοση ενεργεια και διαθεση πραγματικα πειτε μου και μενα απου την αντλειτε?

1) Κοιμάμαι καλά άρα ξεκουράζομαι και...

2) Οι φίλοι μου λένε πως είναι στο... DNA μου.... :tongue::tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Νιώθεις καλύτερα τώρα που συμμάζεψες?

777885dugw57gt25.gif

Πηγα και μια βολτα το πρωι απο το σπιτακι που φτιαχνουμε και ειναι ετοιμες και οι ντουλαπες των υπνοδωματιων!!Γιουπιιι!!Εβαλα 8φυλλη στο δικο μας κ ελπιζω να μας βολεψει!Στα αλλα δυο υπνοδωματια 6φυλλες.

Αντε Ειρηνη ετοιμασου!!!!Σου κοβω εισητηριο να ερθεις να μου τακτοποιησεις τα ρουχαλακια μου οπως εσυ μονο ξερεις!! Αυριο θα ειναι μαλλον ετοιμη και η κουζινα!!Αντε,αντε σε εφτιαξα παλι!!!Πολυ δουλεια!Το καλυτερο σου!!:cool::-D:lol::lol:

8 φυλλη?????????????????????????? Αχ πόσο σε ζηλεύω κοριτσάκι μου!!!

Θαύματα θα κάνεις με τα ρουχαλάκια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Αν ψήνομαι λέει???? Εφτασαααααααααααααααααααααααα :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

χμμμμ αυτό το aqua μου έκανε κλικ .... κοιτά να δεις που θα με βάλεις να χρησιμοποιήσω χρώμα:D

Θα αλλάξει η ψυχολογία σου, τόσο απλά!

Όπως έχω ξαναπεί, παλιά έκανα μόνο γαλλικό και σπάνια κόκκινο!

Από τότε που ξεθάρεψα και άρχισα να χρησιμοποιώ χρώμα... ένα τρελό πράγμα, η ψυχολογία μου ανεβαίνει στο λεπτό!!! :P:p:p

Είναι όπως με τα μαλλάκια μας. Τα βάφουμε, τα κόβουμε ή τα χτενίζουμε και αμέσως νιώθουμε... όμορφες!!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

τιιιιιιιιιιιιιιιιιι????? δεν εισαι γιατρος και τολμας και δηνεις συμβουλες?:tongue:

Η κοπέλα έχει δίκιο, από ιατρικής πλευράς, απλά νομίζω πως είναι ξεκάθαρο σε όλες πως οτιδήποτε γράφει η κάθε μία μας είναι αποτέλεσμα προσωπικής μας εμπειρίας εκτός αν είναι το επάγγελμά μας! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Να σας πω τι σκαρφίστηκα για να μην κατουρήσουμε τον καναπέ τώρα που κυκλοφορούμε μόνο με μποξεράκι? Εβγαλα το μαξιλάρι απο την αλλαξιέρα μαζί με το πετσετέ κάλυμμα και βουαλά καθεται σε αυτό ;) μάλιστα το βρήκε πολυ αναπαυτικό ;)

Ειρήνη, ποια θεωρείς καλύτερα βερνίκια νυχιών? έχω το εξής θεματάκι ... καποιες φορές ενω τα αφήνω αρκετα να στεγνώσουν έχω ατυχήματα... μήπως χρησιμοποιώ περισσότερο απ'ότι πρέπει?

Διαφημίσεις

Να σας πω τι σκαρφίστηκα για να μην κατουρήσουμε τον καναπέ τώρα που κυκλοφορούμε μόνο με μποξεράκι? Εβγαλα το μαξιλάρι απο την αλλαξιέρα μαζί με το πετσετέ κάλυμμα και βουαλά καθεται σε αυτό ;) μάλιστα το βρήκε πολυ αναπαυτικό ;)

Εγώ στην μεγάλη τον πρώτο καιρό έβαζα ένα σελτεδάκι στον καναπέ και καθόταν πάνω σε αυτό...έτσι θα κάνω και με την μικρή :P για όσους δεν έχουν αλλαξιέρα....

Κόρες,

Ανέβασα στο face, ένα από τα καινούργια χρώματα {γαλάζιο-γκρι... δεν ξέρω πως να το πω ακριβώς :rolleyes:}, με ασημί στρας σε σχεδιάκι λιβελούλας...

Ελπίζω να σας αρέσει.

Μάκια και ελπίζω να σας αρέσει... ;);)

777885dugw57gt25.gif

Μπράβο, πολύ καλή ιδέα!

Εγώ στον φιόγκο, είχα βάλει σελτεδάκια κάτω από τα καλύμματα των καναπέδων... ;)

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη, ποια θεωρείς καλύτερα βερνίκια νυχιών? έχω το εξής θεματάκι ... καποιες φορές ενω τα αφήνω αρκετα να στεγνώσουν έχω ατυχήματα... μήπως χρησιμοποιώ περισσότερο απ'ότι πρέπει?

Θα σου γράψω αναλυτικό μήνυμα γι αυτό.. ;) γιατί σίγουρα μας ενδιαφέρει όλες!

777885dugw57gt25.gif

Εγώ στην μεγάλη τον πρώτο καιρό έβαζα ένα σελτεδάκι στον καναπέ και καθόταν πάνω σε αυτό...έτσι θα κάνω και με την μικρή :P για όσους δεν έχουν αλλαξιέρα....

Μαζί γράφαμε, αδερφάκι μου!!! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...