Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Σήμερα έχω πάλι εξωτερικές δουλειές, έχω βάλει ήδη το φαγάκι μου και ετοιμάζεται και τίναξα κουβερλί και έστρωσα κρεβάτια....σχετικά με τον καιρό που λέτε, είναι χάλια πολύ σπαστικός και πραγματικά δεν ξέρεις τι να βάλεις, πριν λίγες μέρες με πόναγε και ο λαιμός μου (αι στο καλό πια, ακόμα και το καλοκαιράκι μας ξέχασε :( )

Σχετικά με το κρεβάτι marilou να είσαι σταθερή και να ξέρεις ότι μπορεί να μην το καταφέρεις απο την πρώτη μέρα, θέλει όμως υπομονή και χαμόγελα!!! Μπορείς να του πεις ότι το κρεβάτι αυτό το έστειλε ο αγαπημένος του ήρωας επειδή μεγάλωσε πια ή άλλα τέτοια για να τον ψήσεις :)

Εμείς κορίτσια περιμέναμε τον καιρό να φτιάξει για να βάλουμε βρακάκι στην μικρή, αλλά επειδή δεν βλέπω να φτιάχνει θα το κάνουμε αυτό το σκ, που θα σηκώσω τα χαλιά.....τόσο καιρό περίμενα να ζεστάνει και να μαζέψω χαλιά αλλά τίποτα.....περίμενε και η μικρούλα μου όλο χαρά.....φοράει πάνα βρακάκι και πηγαίνει κανονικά τουαλέτα, αλλά επειδή καμία φορά πάνω στο παιχνίδι ξεχνιέται να πάει για τσίσα κράταγα την πάνα για σίγουρα.....Τώρα όμως τέλος, το σκ πλέον βρακακί!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμείς θα το προσπαθήσουμε το βρακί. Χτες του το έβαλα δοκιμαστικά και ζήτησε να πάει τουαλετα και τα κατάφερε μια χαρά. Άρα μάλλον κοντεύουμε.....

Ηλιαχτίδα πολύ ωραία νέα. Το καλό με τα ιδιαίτερα είναι ότι.... γεννάνε.....

sbxre6a2f.png

Kαλημερα κορες τι κανετε?

Εγω δεν εχω και πολλα κεφια και φυσικα αυτο αντικατροπτιζεται και στο σπιτι μου.Χθες ομως δεν αντεξα αλλο και εκανα ενα καλο συμμαζεμα για να επανελθει η ψυχικη μου ηρεμια.

Ζηλευω ολες σας που εχετε τοση ενεργεια και διαθεση πραγματικα πειτε μου και μενα απου την αντλειτε?

Τι κρεβατάκι πήρες marilou κούνια ή κρεβατάκι για μικρά παιδιά?Ρωτάω γιατί εγω πήρα για τη μικρή μου -2 ετών - ένα με καγκελάκι από τα κρεβατάκια για μικρά παιδιά του ικεα ώστε να δώσω την κούνια της στο μωρό, αλλά δεν βόλεψε η μετάβαση γιατί τώρα βγαίνει εύκολα η μικρή κ τριγυρίζει στο σπίτι αντί να κοιμηθεί. και έτσι θα το επιστρέψουμε σήμερα να πάρω κ δεύτερη κούνια, τι να κάνω...

Μυρτουλα εμενα η γνωμη μου ειναι να επιμεινεις στο κρεβατακι.Τα περισσοτερα παιδια το κανουν αυτο στην αρχη.Θελει υπομονη μεχρι να το συνηθισει.Κι εγω 2 χρονων την εβγαλα.Τζαμπα λεφτα η δευτερη κουνια ποσο ακομα θα κοιμαται εκει?Αντε 1 χρονο ακομα, μετα τι θα κανεις θα ξανααγοραζεις κρεβατι?

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

what is λαδοθεραπεια?????

Κ μη μου πειτε για ελαιολαδο στο μαλλι γιατι ειναι ΚΑΙ λιπαρο το μαλλι μου

Για καμια ψυχοθεραπεια μπορει ομως;)

xaxaxaxaxa, συμφωνώ!!!

madipemi δεν είσαι η μόνη! χαχα Κι εμένα μακραίνουν πολύ αργά τα μαλλιά μου (εκτός από τη ρίζα που βγαίνει αμέσως - ανεξήγητο φαινόμενο!) και οι άκρες μου είναι..να τις κλαιν' οι ρέγγες :evil:

NASIA τι χρώμα είναι αυτό βρε κορίτσια, πείτε μας κι εμάς! :D

αχ κι εμένα!!!! πώς γίνεται αυτό?????

Γεια σας και πάλι κορίτσια, μεγάλη μέρα σήμερα..Πήγα ΙΚΕΑ και αγόρασα {επιτέλους} κρεβατάκι για τον μικρό!! Από 16 μηνών που πήδηξε απ' την κούνια κοιμάται μαζί μας, νισάφι πια! Τέλος οι κλωτσιές και οι κωλοτούμπες που δεν με άφηναν να κοιμηθώ :D Τώρα βέβαια θα πρέπει να τον πείσουμε να κοιμάται στο κρεβατάκι, αλλά στην ιδέα και μόνο ότι θα μπορώ να απλώνομαι όπως παλιά, μαζεύω δυνάμεις και θα τα καταφέρω! Μετράω αντίστροφα 72 ώρες, τόσο λένε οι οδηγίες ότι πρέπει να μείνει ανοιχτό το στρώμα πριν τη χρήση, και μετά...γιούρια! :mrgreen:

Καληνύχτα!

κουράγιο, κανά δυο βράδια θα είναι δύσκολο αλλά μετά θα έχεις την άπλα σου!!! Εμείς με το που μας άδειασε η πρώτη τη γωνιά ήρθε και θρονιάστηκε η δεύτερη, αλλα κι αυτή οσονούπω πάει μέσα.

Μυρτούλα το κρεββατάκι είναι μονόδρομος, αργά ή γρήγορα θα μεταβείτε σε μικρό ή μεγάλο κρεββάτι. Μη γυρνάς στην κούνια, είναι ως και επικίνδυνο (αν αρχίσει τα ακροβατικά για να βγαίνει, εμείς έτσι την αποκτήσαμε παρέα στο κρεββάτι μας, γιατί κόντευε να τσακιστεί όπως έσκυβε από το κάγκελο). Κάνε υπομονή μέχρι να συνηθίσει στη ρουτίνα, ξαπλώνω -- κοιμάμαι και δεν κόβω βόλτες......

Ακόμα δεν τελείωσα ντουλάπες, κουράστηκα βρε παιδιά κι έχω ακόμα πολύ δουλειά... έχω και τη βάπτιση να ετοιμάσω, ααααχ να 'χε η μέρα 35 ώρες!!! (ή εγώ άδεια.....)

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!

Τι κανετε?Εγω καθομαι!

Χθες πηγα τη μικρη για μια ωρα στην πεθερα γιατι επρεπε να κανω δουλειες πριν βρωμισουμε εδω μεσα!!

Εκανα ενα μεγαλο συμμαζεμα,καθαρισα καναπε με ξυδι, ξεσκονισα, σκουπισα μεσα και εξω, σφουγγαρισα επισης, επλυνα τα πιατα και καθαρισα κ το υπνοδωματιο..

Σημερα δεν εκανα τιποτα μεχρι στιγμης γιατι ασχολιομουν με τη μικρη..

Ειναι ακαταστατα παλι ομως..πφφφφ..

Πηγα και μια βολτα το πρωι απο το σπιτακι που φτιαχνουμε και ειναι ετοιμες και οι ντουλαπες των υπνοδωματιων!!Γιουπιιι!!Εβαλα 8φυλλη στο δικο μας κ ελπιζω να μας βολεψει!Στα αλλα δυο υπνοδωματια 6φυλλες.

Αντε Ειρηνη ετοιμασου!!!!Σου κοβω εισητηριο να ερθεις να μου τακτοποιησεις τα ρουχαλακια μου οπως εσυ μονο ξερεις!! Αυριο θα ειναι μαλλον ετοιμη και η κουζινα!!Αντε,αντε σε εφτιαξα παλι!!!Πολυ δουλεια!Το καλυτερο σου!!:cool::-D:lol::lol:

Κόρες.................... καλημέρα!!!! :D:D

Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

Μόλις μπήκα.

Δούλευα και πριν λίγο επέστρεψα.

Πήγα και πήρα και 6 νέα χρώματα!!!!!!! Αχ... πόσο λατρεύω τα καλοκαιρινά χρώματα... πόσο μου ανεβάζουν τη διάθεση!

Πήρα

1) Ένα φούξια-ροζ ιριδίζων

2) Ένα γαλάζιο ιριδίζων

3) Ένα φλούο βαθύ, έντονο ροζ

4) Ένα aqua

5) Ένα γαλάζιο, απαλό μωβ

6) Ένα πράσινο, σμαραγδί!!!

Υπέροχα χρώματα, θα τα ανεβάσω σιγά-σιγά! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Επίσης να διευκρινήσω, επειδή μια φίλη μου έστειλε ένα πριβέ μήνυμα για όσα γράφω σχετικά με τη διατροφή, πως αυτά είναι ΔΙΚΑ μου συμπεράσματα, αυτά βοηθούν και αντίστροφα δυσκολεύουν τον οργανισμό μου και αυτά τα συζητάω μαζί σας, με βάση τα δικά μου συμπεράσματα όσα χρόνια παρατηρώ το κουφάρι μου και μόνο!

Ούτε γιατρός είμαι, ούτε συμβουλές επί πληρωμή δίνω, αυτά είναι συμπεράσματα του τι βοηθάει και τι δεν βοηθάει εμένα και μόνο.

Νομίζω όλοι το καταλαβαίνουμε αυτό, πως όσα γράφονται εδώ είναι γνωμες και μόνο.

Φιλιά,

777885dugw57gt25.gif

φιλη μου....πρεπει να καταπολεμησεις την λιπαροτηταδραστηκα γιατι γεμηζουν ζμηγμα οι ποροι του τριχοτου και εν μερη προκαλητε και τριχοπτοση

:confused: πρεπει να λουζεσε με σαμπουαν για βαθυ καθαρησμο η λιπαρα μαλια,το σαμπουαν θα το βαζεις στι μια παλαμη σου και με το αλο χερακι θα περνεις μικρη ποσοτιτα και θα βαζεις σε 4 μερη στο ΔΕΡΜΑ,και θα κανεις πολυ καλο μασαζ,οχι μαλακτικες αλλα ελαχηστη μασκα εαν ειναι απαρετητο ΜΟΝΟστις ακρες....τωρα για τριχοπτοση ισος σε βοηθησει η μαγια μπυρας,αλλα καλητερα να συμβουλεψου δερματολογο;)

Μπράβο "γιατρέ" μου! Να μας συμβουλεύεις!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εμείς κορίτσια περιμέναμε τον καιρό να φτιάξει για να βάλουμε βρακάκι στην μικρή, αλλά επειδή δεν βλέπω να φτιάχνει θα το κάνουμε αυτό το σκ, που θα σηκώσω τα χαλιά.....τόσο καιρό περίμενα να ζεστάνει και να μαζέψω χαλιά αλλά τίποτα.....περίμενε και η μικρούλα μου όλο χαρά.....φοράει πάνα βρακάκι και πηγαίνει κανονικά τουαλέτα, αλλά επειδή καμία φορά πάνω στο παιχνίδι ξεχνιέται να πάει για τσίσα κράταγα την πάνα για σίγουρα.....Τώρα όμως τέλος, το σκ πλέον βρακακί!!!!!

Κι εμείς θα το προσπαθήσουμε το βρακί. Χτες του το έβαλα δοκιμαστικά και ζήτησε να πάει τουαλετα και τα κατάφερε μια χαρά. Άρα μάλλον κοντεύουμε.....

Ηλιαχτίδα πολύ ωραία νέα. Το καλό με τα ιδιαίτερα είναι ότι.... γεννάνε.....

...και εμείς βγάλαμε πάνα Δευτέρα πρωί. Είχαμε πολλά ατυχήματα την πρώτη μέρα αλλά τα καταφέραμε 3 φορές στο γιογιο. Την Τρίτη τα πήγαμε περίφημα και σήμερα έως τώρα ουδέν ατύχημα :P Είμαι τόσο μα τόσο περήφανη... Με τα κακά δυσκολευόμαστε λίγο διότι εμείς κάνουμε και 3-4 φορές την ημέρα, του φαίνεται παράξενο που βγαίνουν όλα αυτά απο μέσα του και τα κοιτά ψιλοτρομαγμένος :shock:

Απο χτες καταφέρνει και να κατεβάζει μόνος του το εσώρουχο... στο ανέβασμα έχουμε ενα θεματάκι ακόμα:tongue:

Μπράβο Ηλιαχτίδα! εύχομαι συντομα να τρέχεις και να μην προλαβαίνεις και να μας "γκρινιάζεις";)

Εμένα το gadgetaki μου θυμίζει τα μανταλάκια που πιάνω τις ανοικτές σακουλίτσες με τα φαγητά.... να χρησιμοποιήσω λέτε αυτό???

Μου θύμισε ακριβώς το ίδιο πράγμα όταν το είδα ;) αλλά με τπτ δεν θα χρησιμοποιούσα το μανταλάκι για κούρεμα... θα γλιστράει ;)

Το έχω και εγώ αυτό με το κούρεμα απο μικρή;) εκτός απο τον εαυτό μου όμως κουρεύω και άλλους :) και το διασκεδάζω αφάνταστα επειδή το χαίρονται και αυτοί!

Εκανα ενα μεγαλο συμμαζεμα,καθαρισα καναπε με ξυδι, ξεσκονισα, σκουπισα μεσα και εξω, σφουγγαρισα επισης, επλυνα τα πιατα και καθαρισα κ το υπνοδωματιο..

Σημερα δεν εκανα τιποτα μεχρι στιγμης γιατι ασχολιομουν με τη μικρη..

Ειναι ακαταστατα παλι ομως..πφφφφ..

Πηγα και μια βολτα το πρωι απο το σπιτακι που φτιαχνουμε και ειναι ετοιμες και οι ντουλαπες των υπνοδωματιων!!Γιουπιιι!!Εβαλα 8φυλλη στο δικο μας κ ελπιζω να μας βολεψει!Στα αλλα δυο υπνοδωματια 6φυλλες.

Αντε Ειρηνη ετοιμασου!!!!Σου κοβω εισητηριο να ερθεις να μου τακτοποιησεις τα ρουχαλακια μου οπως εσυ μονο ξερεις!! Αυριο θα ειναι μαλλον ετοιμη και η κουζινα!!Αντε,αντε σε εφτιαξα παλι!!!Πολυ δουλεια!Το καλυτερο σου!!:cool::-D:lol::lol:

έκανα σχεδον τα ίδια σήμερα... ξύδι καναπέ και πολυθρόνες, ξεσκόνισμα, σκουπα σφουγγάρισμα και μπαλκόνια.. όλα πεντακάθαρα!

Επίσης να διευκρινήσω, επειδή μια φίλη μου έστειλε ένα πριβέ μήνυμα για όσα γράφω σχετικά με τη διατροφή, πως αυτά είναι ΔΙΚΑ μου συμπεράσματα, αυτά βοηθούν και αντίστροφα δυσκολεύουν τον οργανισμό μου και αυτά τα συζητάω μαζί σας, με βάση τα δικά μου συμπεράσματα όσα χρόνια παρατηρώ το κουφάρι μου και μόνο!

Ούτε γιατρός είμαι, ούτε συμβουλές επί πληρωμή δίνω, αυτά είναι συμπεράσματα του τι βοηθάει και τι δεν βοηθάει εμένα και μόνο.

Νομίζω όλοι το καταλαβαίνουμε αυτό, πως όσα γράφονται εδώ είναι γνωμες και μόνο.

Φιλιά,

Καλέ τι λες εγώ ήμουν σίγουρη ότι είσαι διατροφολόγος :tongue:

Κόρες.................... καλημέρα!!!! :D:D

Τι κάνουν τα κορίτσια μου?

Μόλις μπήκα.

Δούλευα και πριν λίγο επέστρεψα.

Πήγα και πήρα και 6 νέα χρώματα!!!!!!! Αχ... πόσο λατρεύω τα καλοκαιρινά χρώματα... πόσο μου ανεβάζουν τη διάθεση!

Πήρα

1) Ένα φούξια-ροζ ιριδίζων

2) Ένα γαλάζιο ιριδίζων

3) Ένα φλούο βαθύ, έντονο ροζ

4) Ένα aqua

5) Ένα γαλάζιο, απαλό μωβ

6) Ένα πράσινο, σμαραγδί!!!

Υπέροχα χρώματα, θα τα ανεβάσω σιγά-σιγά! ;);)

χμμμμ αυτό το aqua μου έκανε κλικ .... κοιτά να δεις που θα με βάλεις να χρησιμοποιήσω χρώμα:D

Γεια σας και πάλι κορίτσια, μεγάλη μέρα σήμερα..Πήγα ΙΚΕΑ και αγόρασα {επιτέλους} κρεβατάκι για τον μικρό!! Από 16 μηνών που πήδηξε απ' την κούνια κοιμάται μαζί μας, νισάφι πια! Τέλος οι κλωτσιές και οι κωλοτούμπες που δεν με άφηναν να κοιμηθώ :D Τώρα βέβαια θα πρέπει να τον πείσουμε να κοιμάται στο κρεβατάκι, αλλά στην ιδέα και μόνο ότι θα μπορώ να απλώνομαι όπως παλιά, μαζεύω δυνάμεις και θα τα καταφέρω! Μετράω αντίστροφα 72 ώρες, τόσο λένε οι οδηγίες ότι πρέπει να μείνει ανοιχτό το στρώμα πριν τη χρήση, και μετά...γιούρια! :mrgreen:

Καληνύχτα!

Άντε! Μπράβο και με το καλό να πάει στο κρεβατάκι του!!!

777885dugw57gt25.gif

καλημερα κοριτσια μου , καλημερα ρχηγε ειρηνη!!!τι κανετε???εχω καιρο να γραψω!!! το σπιτι μου ειναι σε καλη κατασταση, το συντηρω καθαρο τις τελευταιες 2 εβδομαδες. δεν εχω και πολυ ορεξη για δουλειες αλλα τι να κανω!!!ειναι και αυτος ο καιρος:rolleyes::rolleyes:....χθες στο τσακ κρατηθηκα να ξαναβγαλω το χοντρο παπλωμα!!!!ασε δε τα ρουχα, που δεν εχω τι να βαλω!!!ελπιζω να φτιαξει απο βδομαδα:?:?:?....ευτυχως δεν ξεστρωσα!!!ισως το σκ, θα δειξει....και εγω εχω θεμα με τα μαλλια μου.θα δοκιμασω σημερα κιολας το ελαιολαδο. βαζεις παντου???ριζες, ακρες???ποση ωρα το αφηνεις??φιλακια ναστε καλα ολες. και εγω ψαχνω για κρεβατι μπας και σταματησει να κοιμαται μαζι μας η μπουμπου μου..

Άσε... μην ανοίξουμε το θέμα του καιρού.... :rolleyes::?!

Το λαδάκι, το βάζω από την μέση (του μάκρους) των μαλλιών και προς τις άκρες. Βάζω αρκετό, να πάει παντού και το αφήνω τουλάχιστον 1 ωρίτσα να "δουλέψει". Και μην ανησυχείς... δεν αφήνει καθόλου λαδίλα μετά το λούσιμο! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...