Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αυτά που τρως δε σε βοηθάνε σε κάτι. Είναι βέβαια νόστιμα, αλλά ουσιαστικά τρέφουν τα παθογόνα μικρόβια στο έντερό σου και έτσι δεν μπορείς να αφομοιώσεις τα θρεπτικά συστατικά (ίσως αυτό να σχετίζεται και με την αναιμία ). Αν τρως κανονικό φαγητό, φρούτα λαχανικά, καλά λιπαρά (αβοκάντο, ξηρούς καρπούς, ταχίνι, βούτυρο κανονικό όχι μαργαρίνη, ωμό ελαιόλαδο, κοτόπουλο με την πέτσα, κιμά με λίπος αν εμπιστεύεσαι το χασάπη για την προέλευση των ζώων να μην είναι τίγκα στις ορμόνες και τις αντιβιώσεις), προϊόντα ζύμωσης (γιαούρτι, κεφίρ) είναι πιο πιθανό αν όχι να πάρεις κιλά, τουλάχιστον να είναι γερός ο οργανισμός σου.

Δεν είναι μόνο τα κιλά το θέμα, αλλά και η ποιότητα του τι βάζουμε στο κορμί μας.

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες!!!

Είμαι και πάλι κομμάτια...

1. Τάισα το μικρό

2. Έστρωσα κρεβάτια

3. Σιδέρωσα

4. Πήγαμε με το μικρό μέχρι το σ/μ

5. Μαγείρεψα για το μικρό (εμείς ευτυχώς, φάγαμε ό,τι είχε το ψυγείο)

6. Τακτοποίησα τα πράγματα από το σ/μ

7. Μάζεψα το νεροχύτη

8. Έφαγε τη φρουτόκρεμα του ο μικρός

9. Μάζεψα τα σιδερωμένα

10. Αφού φάγαμε, μάζεψα το τραπέζι και έπεσα λίγο για ύπνο

11. Ξυπνήσαμε (εγώ και ο πιτσιρίκος) και έφαγε το μεσημεριανό του

12. Μάζεψα (ξανά) το νεροχύτη (έπλυνα κατσαρόλες και μπωλ που βγήκαν μετά την εκκαθάριση του ψυγείου)

13. Έβαλα στη θέση τους τα πιάτα από το πλυντήριο

14. Έβαλα ένα πλυντήριο (ρούχων) να πλένει και ετοίμασα άλλο ένα

Έχω κι ένα ευχάριστο νέο... με πήραν τηλέφωνο για ένα ιδιαίτερο :D:D:D:D

Την Παρασκευή το απόγευμα θα πάω για το πρώτο μάθημα.

Θα είναι, βέβαια, για λίγο (για τις εξετάσεις), αλλά ελπίζω ότι θα το κρατήσω και για του χρόνου. Μακάρι!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

ΑΑΑΑ και θα με βρισετε παλι το ξερω αλλα θελω να ρωτησω εγω στην εγκυμοσυνη πηρα 17κιλα και με τον θηλασμο κα σπιτι κλπ εχασα 27 κιλα παντοτε γυμναζομουν επαγγελματικα μεχρι τα 16 μου και μετα για συντηρηση εχω το εξης προβλημα πρεπει οπωσδηποτε να παρω τουλαχιστον 5 κιλα για να μην πω 10 μπορειτε να μου πειτε τροπο.Τρωω γλυκα που ποτε δεν ετρωγα τρωω αργα το βραδυ δηλαδη κατι τις 10 οπου παντοτε ετρωγα το αργοτερο 8 πινω τους απειρους ετοιμους χυμους 1λ καθε μερα και δεν παιρνω γραμμαριο πεστε τπτ μπας και βοηθησει. Ειναι πλεον θεμα υγιας γιατι ειμαι σαν ανορεκτικο και τρωω συνεχεια ρε γ....ο.Και μην πειτε μουρουνελαιο το απεχθανομαι

Θα πρέπει να καλο-τρως. Οταν λέω να καλοτρώς, εννοώ να τρως υγιεινα και αφού θέλεις να πάρεις κάποια κιλά να τρως συνδιαστικά τροφές που παχαίνουν. Δηλαδή άμυλο με άμυλο. Μακαρόνια με ψωμί ή πρωτεϊνη με άμυλο και άμυλο. Δηλαδή γιουβετσάκι στον φούρνο με ψωμί και γαλακτοκομικό, με φέτα.

Βγάλε το άγχος των κιλών από το μυαλό σου, σταμάτα να τρως τόσο αργά {γιατί κάποια στιγμή ο οργανισμός σου μπορεί να "γυρίσει" και να αρχίσεις να παίρνεις κιλά από το πουθενά} και πρόσεξε τη διατροφή σου. Είναι στο χέρι σου, κοριτσάκι μου! ;)

777885dugw57gt25.gif

what is λαδοθεραπεια?????

Κ μη μου πειτε για ελαιολαδο στο μαλλι γιατι ειναι ΚΑΙ λιπαρο το μαλλι μου

Για καμια ψυχοθεραπεια μπορει ομως;)

Ψυχοθεραπεία θέλω εγώ, άλλο αυτό!!! :tongue::tongue:

Ναι, λάδι! Το βάζω 1 φορά στις 15 ή 1 φορά τον μήνα και κάνει θαύματα! Ξέρεις πως συστήνω μόνο πράγματα που έχω δοκιμάσει! :P

Βάλε αρκετό λάδι στο χέρι σου {ελαιόλαδο} και πιάσε το μισό μαλλί σου και άλειψέ το. Βάλε αρκετό να πάει παντού. Μάζεψέ τα με ένα πιαστράκι, κανε τις δουλειές σου και μετά λούσου ως συνήθως. Στη θέση σου θα το έκανα κάθε βδομάδα. Θα δεις τρελή διαφορά!

Υ.Γ. Δεν αφήνει κανενός είδους λαδίλα, 100% δοκιμασμένο ;)

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια επειδή τις παθαίνω κι εγώ αυτές τις κρίσεις (εγώ τα βάζω με την ψαλίδα μου συνήθως :mrgreen: ) έχω πάρει αυτό το γκατζετάκι:

http://www.creaclip.com/

Εντάξει, δεν αντικαθιστά το χέρι της κομμώτριας σε καμία περίπτωση, αλλά έτσι, για φρεσκάρισμα στις άκρες και στη φράντζα μου έχει βγει πολύ καλό! ;)

Αυτό δειχνει τέλειο!!!

NASIA τι χρώμα είναι αυτό βρε κορίτσια, πείτε μας κι εμάς! :D

Μαριλούδι μου είναι το hot pop pink ημιμόνιμο που ανέβασα τελευταία στο face {δες το}. Δυστυχως το χρώμα "χάνει" στις φωτογραφίες. :? Είναι το κάτι άλλο. Αυτό θα κάνω και γω πριν {και αν... :rolleyes: } φύγω για διακοπές!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ρε παιδιά πώς να σας το περιγράψω είναι ένα ροζ φραουλοτριανταφυλλί το οποίο όταν το είδα στο face που είχε ανεβάσει φωτο η Ειρήνη δεν μου έκανε τρομερή εντύπωση αλλά όταν το κάναμε ξετρελάθηκα είναι πολύ καλοκαιρίνο,σούπερ.Πες Ειρήνη πες αλήθεια δεν λέω;

Ειλικρινά, έτσι ακριβως είναι. Το γράφει και μια κοπέλα στο face, πως δεν έκανε ημιμόνιμο παρά μόνο γαλλικό. Της είπα να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό για να ανεβάσει λιγάκι την ψυχολογία της {γιατί εκείνη γιατί το ίδιο κόστος έχει για μένα} και με δισταγμό αποφάσισε να το κάνει. Ε, το τι σχόλια έχει ακούσει δεν λέγεται! Ολοι τις λένε πως είναι τέλειο χρώμα, πολύ πρωτότυπο και όλοι την κοιτούν στα χέρια!!! :tongue::tongue::tongue:

Και εγώ έχω επίσης 5 τρίχες οι οποίες ούτε τις περιόδους που ήμουν έγκυος δεν μάκρυναν γρήγορα,ούτε είχαν όγκο και ήταν κάθε δεύτερη μέρα λαδωμένα λές και ζούσα μέσα σε λιοτρίβη και λουζόμουν μόνο με λάδι,ένα χάλι δηλαδή.Απο το άγχος μου πέφτουν αρκετά και φυσικά είναι λιπαρά τόσο που δεν λέγεται.

Αν έχετε κανένα tipακι πείτε μου και μένα να μεγαλώνουν αλλά και να δυναμώσουν λίγο.

Λαδάκι κορίτσι μου... λαδάκι. Ούτε ακριβές κρέμες ούτε τίποτα.... :? Και αν θέλεις κι αυτό το extra βάλε και μετάξι ή σιλικόνη στις άκρες μετά το λούσιμο.

777885dugw57gt25.gif

Εχω κανει οτι εξετασεις υπαρχουν και το μονο που εχω ειναι αιμοτοκριτη και σιδερο που τα ψαχνουμε λοιπον τι τρωω

μια κανονικη μερα συνηθως τρωω παραπανω ομελετα με ψωμι βουτυρο μερεντα φρουτα γαριδακια παταατακια φουντουνια κλπ μηλοπιτακια και σουφλε σοκολατας φαγητο με κρεας μεσσημερι και σαλατα απογευμα παγωτο με σιροπι καραμελας (ουσιαστικα σιροπι με παγωτο) φρουτα και κατα τις 11 μακαρονια επισης ανα 2ωρο τοστακια.....Το μονο που μου ειπαν ειναι οτι επειδη εκανα εντονα γυμναστικη ο οργανισμος θυμαται και επειδη σπιτι δουλεια μικρος μπαμπας κλπ ειναι σαν να γυμναζομαι 24ωρο αρα οσο και να τρωω ο οργανισμος κανει κανονικα γυμναστικη να μεινω ενα σπιτι και να μην κανω τπτ....Και ερωτω αυτο γινεται????Και ποιος θα κανει δουλειες???Και στο γραφειο τι θα γινει????

Άρα δεν τρως καλά βρε κοριτσάκι.... :? Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω ούτε να σε πρήξω {το σιχαίνομαι αυτό!} αλλά αυτά που γράφεις είναι απλώς παχυντικά. Που είναι το θρεπτικό? Το υγιεινό? Αυτό που θα σου ξυπνήσει τον οργανισμό και θα τον ζωηρέψει όπως πρέπει? Το βούτυρο, η μερέντα, τα πατατάκια και η ζάχαρη απλώς κοιμίζει τον οργανισμό και τον βουλιάζει.

Για δες το λιγάκι... ;)

777885dugw57gt25.gif

Αυτά που τρως δε σε βοηθάνε σε κάτι. Είναι βέβαια νόστιμα, αλλά ουσιαστικά τρέφουν τα παθογόνα μικρόβια στο έντερό σου και έτσι δεν μπορείς να αφομοιώσεις τα θρεπτικά συστατικά (ίσως αυτό να σχετίζεται και με την αναιμία ). Αν τρως κανονικό φαγητό, φρούτα λαχανικά, καλά λιπαρά (αβοκάντο, ξηρούς καρπούς, ταχίνι, βούτυρο κανονικό όχι μαργαρίνη, ωμό ελαιόλαδο, κοτόπουλο με την πέτσα, κιμά με λίπος αν εμπιστεύεσαι το χασάπη για την προέλευση των ζώων να μην είναι τίγκα στις ορμόνες και τις αντιβιώσεις), προϊόντα ζύμωσης (γιαούρτι, κεφίρ) είναι πιο πιθανό αν όχι να πάρεις κιλά, τουλάχιστον να είναι γερός ο οργανισμός σου.

Δεν είναι μόνο τα κιλά το θέμα, αλλά και η ποιότητα του τι βάζουμε στο κορμί μας.

Πολύ συμφωνώ mirikaki.

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα σε όλες!!!κος) και έφαγε το μεσημεριανό του

Έχω κι ένα ευχάριστο νέο... με πήραν τηλέφωνο για ένα ιδιαίτερο :D:D:D:D

Την Παρασκευή το απόγευμα θα πάω για το πρώτο μάθημα.

Θα είναι, βέβαια, για λίγο (για τις εξετάσεις), αλλά ελπίζω ότι θα το κρατήσω και για του χρόνου. Μακάρι!!!

Μπράβο! Αυτά είναι ΚΑΛΑ νέα!

Εύχομαι να σου βγουν και άλλα ιδιαίτερα κοριτσάκι μου!!!

Καλή αρχή! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν αφού γύρισα πήγα τζάμπο να παρω το μπλουζάκι του μεσαίου και μπλοκ ζωγραφικής και για τα τρία,μάζεψα τα παιδιά από τα αγγλικά,διάβασα τον μεγάλο,έφτιαξα μακαρονάκι με χταπόδι για αύριο΄,άδειασα το πλυντήριο πιάτων,σκουπισα το μπαλκόνι,απλωσα το χθεσινοβραδυνό πλυντηριο,σιδέρωσα 2 πλυντήρια,μάζεψα το πλυντήριο που άπλωσα προηγουμένως και το σιδέρωσακαι αυτο,έβαλα τα υλικά στον αρτοπαρασκευαστή για το αυριανό ψωμάκι και τώρα ξεκουράζομαι.

Θα το δοκιμάσω αυτό με το λάδι και ελπίζω κάπως να διορθωθεί η κατάσταση γιατί λουσιμο σχεδόν καθημερινό δεν λέει στο τέλος θα πάρω το μαλλί στο χέρι.

Αχ αυριο έχω βάρδια και δεν γ@@@@@ω καθόλου θα κάθομαι χωρίς λόγο μέχρι τις 6 και μετά θα πρέπει να συνεχίσω με δουλειές στο σπίτι.Αχ χάλια και αμα το κλίμα είναι χάλια δεν περνάει η ώρα καθόλου αλλά πάλι λέω πάλι καλά που υπάρχει και αυτό γιατί αλλιώς χαθήκαμε.Τί να πεις;

Διαφημίσεις

Ρε παιδιά πώς να σας το περιγράψω είναι ένα ροζ φραουλοτριανταφυλλί το οποίο όταν το είδα στο face που είχε ανεβάσει φωτο η Ειρήνη δεν μου έκανε τρομερή εντύπωση αλλά όταν το κάναμε ξετρελάθηκα είναι πολύ καλοκαιρίνο,σούπερ.Πες Ειρήνη πες αλήθεια δεν λέω;

Και εγώ έχω επίσης 5 τρίχες οι οποίες ούτε τις περιόδους που ήμουν έγκυος δεν μάκρυναν γρήγορα,ούτε είχαν όγκο και ήταν κάθε δεύτερη μέρα λαδωμένα λές και ζούσα μέσα σε λιοτρίβη και λουζόμουν μόνο με λάδι,ένα χάλι δηλαδή.Απο το άγχος μου πέφτουν αρκετά και φυσικά είναι λιπαρά τόσο που δεν λέγεται.

Αν έχετε κανένα tipακι πείτε μου και μένα να μεγαλώνουν αλλά και να δυναμώσουν λίγο.

φιλη μου....πρεπει να καταπολεμησεις την λιπαροτηταδραστηκα γιατι γεμηζουν ζμηγμα οι ποροι του τριχοτου και εν μερη προκαλητε και τριχοπτοση

:confused: πρεπει να λουζεσε με σαμπουαν για βαθυ καθαρησμο η λιπαρα μαλια,το σαμπουαν θα το βαζεις στι μια παλαμη σου και με το αλο χερακι θα περνεις μικρη ποσοτιτα και θα βαζεις σε 4 μερη στο ΔΕΡΜΑ,και θα κανεις πολυ καλο μασαζ,οχι μαλακτικες αλλα ελαχηστη μασκα εαν ειναι απαρετητο ΜΟΝΟστις ακρες....τωρα για τριχοπτοση ισος σε βοηθησει η μαγια μπυρας,αλλα καλητερα να συμβουλεψου δερματολογο;)

Γεια σας και πάλι κορίτσια, μεγάλη μέρα σήμερα..Πήγα ΙΚΕΑ και αγόρασα {επιτέλους} κρεβατάκι για τον μικρό!! Από 16 μηνών που πήδηξε απ' την κούνια κοιμάται μαζί μας, νισάφι πια! Τέλος οι κλωτσιές και οι κωλοτούμπες που δεν με άφηναν να κοιμηθώ :D Τώρα βέβαια θα πρέπει να τον πείσουμε να κοιμάται στο κρεβατάκι, αλλά στην ιδέα και μόνο ότι θα μπορώ να απλώνομαι όπως παλιά, μαζεύω δυνάμεις και θα τα καταφέρω! Μετράω αντίστροφα 72 ώρες, τόσο λένε οι οδηγίες ότι πρέπει να μείνει ανοιχτό το στρώμα πριν τη χρήση, και μετά...γιούρια! :mrgreen:

Καληνύχτα!

g8Sbp2.png

Γεια σας και πάλι κορίτσια, μεγάλη μέρα σήμερα..Πήγα ΙΚΕΑ και αγόρασα {επιτέλους} κρεβατάκι για τον μικρό!! Από 16 μηνών που πήδηξε απ' την κούνια κοιμάται μαζί μας, νισάφι πια! Τέλος οι κλωτσιές και οι κωλοτούμπες που δεν με άφηναν να κοιμηθώ :D Τώρα βέβαια θα πρέπει να τον πείσουμε να κοιμάται στο κρεβατάκι, αλλά στην ιδέα και μόνο ότι θα μπορώ να απλώνομαι όπως παλιά, μαζεύω δυνάμεις και θα τα καταφέρω! Μετράω αντίστροφα 72 ώρες, τόσο λένε οι οδηγίες ότι πρέπει να μείνει ανοιχτό το στρώμα πριν τη χρήση, και μετά...γιούρια! :mrgreen:

Καληνύχτα!

Τι κρεβατάκι πήρες marilou κούνια ή κρεβατάκι για μικρά παιδιά?Ρωτάω γιατί εγω πήρα για τη μικρή μου -2 ετών - ένα με καγκελάκι από τα κρεβατάκια για μικρά παιδιά του ικεα ώστε να δώσω την κούνια της στο μωρό, αλλά δεν βόλεψε η μετάβαση γιατί τώρα βγαίνει εύκολα η μικρή κ τριγυρίζει στο σπίτι αντί να κοιμηθεί. και έτσι θα το επιστρέψουμε σήμερα να πάρω κ δεύτερη κούνια, τι να κάνω...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημερα κοριτσια μου , καλημερα ρχηγε ειρηνη!!!τι κανετε???εχω καιρο να γραψω!!! το σπιτι μου ειναι σε καλη κατασταση, το συντηρω καθαρο τις τελευταιες 2 εβδομαδες. δεν εχω και πολυ ορεξη για δουλειες αλλα τι να κανω!!!ειναι και αυτος ο καιρος:rolleyes::rolleyes:....χθες στο τσακ κρατηθηκα να ξαναβγαλω το χοντρο παπλωμα!!!!ασε δε τα ρουχα, που δεν εχω τι να βαλω!!!ελπιζω να φτιαξει απο βδομαδα:?:?:?....ευτυχως δεν ξεστρωσα!!!ισως το σκ, θα δειξει....και εγω εχω θεμα με τα μαλλια μου.θα δοκιμασω σημερα κιολας το ελαιολαδο. βαζεις παντου???ριζες, ακρες???ποση ωρα το αφηνεις??φιλακια ναστε καλα ολες. και εγω ψαχνω για κρεβατι μπας και σταματησει να κοιμαται μαζι μας η μπουμπου μου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...