Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Το θεμα περιστερακι μου ειναι τα πραγματα να εχουν τη δικη τους συγκεκριμενη θεση και με μια μικρη τακτοποιηση το σπιτι να επανερχεται.

ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΗΛΟΥΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δίπλα στην είσοδο του σπιτιού έχω μια δίφυλλη ντουλάπα που φτάνει μέχρι πάνω.Στα δυο πάνω ντουλάπια φυλάω τα Χριστουγεννιάτικα και διάφορες σακούλες και συσκευασίες-κουτιά που κάποιες στιγμές που είναι πολύ χρήσιμα.

Ως εδώ καλά...

Το τι γίνεται στην κυρίως ντουλάπα πώς να σας το περιγράψω..

Κρεμάμε τα πανωφόρια μας, βάζουμε μέσα κανένα παπούτσι στα γρήγορα για να μην λερώνεται το σπίτι,πετάω την τσάντα μου,έχω σε μια άκρη και την σιδερώστρα...Κάποιες φορές εκεί μέσα χάνει η μάνα το παιδί...

Κάθε τόσο την φτιάχνω και πάλι χαμός γίνεται

Δεν ξέρω τι να κάνω

Η λύση με τον κάδο οικοδομών που είπε πιο πάνω η φίλη μας,ώρες-ώρες φανταζει ως σωτήρια

Αυτό είναι απόλυτα λογικό! Είναι η ντουλάπα για όλες τις δουλειές, η πρόχειρη λύση αφού είναι στην είσοδο / έξοδο του σπιτιού! Μη σε αγχώνει αυτό, είναι απόλυτα λογικό.

Απλώς, προσπάθησε να την κάνεις λίγο πιο... "εμφανίσημη" ας πούμε.

Π.χ. έτσι πρόχειρα μου ρχονται στο μυαλό 1-2 πράγματα.

Αγόρασε φτηνές, ίδιες κρεμάστρες για να κρεμάτε τα πανωφόρια σας. Αυτό θα δώσει μία αίσθηση ομοιομορφίας στο μάτι σου και θα σε ηρεμεί! Kάτι τόσο απλό!

Αν έχεις χώρο στο κάτω μέρος, βάλε κάτι τέτοιο

papoutsotke-bianca.jpg

για τα καθημερινά παπούτσια.

Αν δεν έχεις χώρο, αγόρασε ένα όμορφο καλάθι (στο jumbo έχει πάφθηνα), ντυμένο στο εσωτερικό μέρος με ύφασμα και ρίχνε εκεί την τσάντα σου είτε τις ομπρέλες σας κλπ. Θα είναι εκεί μέσα όλα, αλλά δεν θα τα βλέπεις πεταμένα και να σε πιάνουν τα νεύρα σου!

Τρόπο χρειάζεται και θα τον βρούμε!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Στο δικό μου σπίτι την έχουν.Αλλά χάνεται η τάξη κι επικρατεί τσαπατσουλιά, ακόμα κι αν βρίσκονται στη θέση τους

Υπάρχουν και πολλοί χώροι αποθηκευτικοί κι αυτό ίσως είναι χειρότερο

Είναι αραδιασμένα παντού μέσα σε ντουλάπες πράγματα

Ξέρω βέβαια που είναι το καθε τι και επίσης γνωρίζω ότι πολλά θέλουν σουτάρισμα. όπως πολύ σωστα λέει η Ειρήνη

Αλλά δεν το παίρνω απόφαση

ΑΚΡΙΒΩΣ! Οσο έχουμε χώρους... απλωνόμαστε! Και αυτό είναι μεγάλο λάθος!

Οποτε έχεις κέφια ν' ασχοληθείς, κάνε κομμάτι κομμάτι.

Δηλαδή ασχολήσου με την κάθε ντουλάπα ξεχωριστά και αυτό όταν έχεις τον χρόνο και το κέφι! Ετσι δεν θα σου φανεί! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαβάζοντας όσα γράφετε εδώ,εχω αποφασίσει μέσα στις επόμενες ημέρες να πάρω ένα-ένα δωμάτιο με την σειρά και να οργανώνω ντουλάπες,πετάγοντας και τίποτα

Είναι ο μόνος τρόπος για να νιώσω καλύτερα

Κι όπου είναι τακτοποιημένα τα πράγματα, θα κάνω ανακατατάξεις ανάλογα με το τι χρησιμοποιείται πιο συχνά ούτως ώστε να μην ανακατεύονται τα ντουλάπια κάθε φορά που χρησιμοποιείται κάτι

Αυτό για αρχή καλό δεν είναι;

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΛΟ! Όχι απλά καλό!

Και μην αγχωθείς... όποτε βρίσκεις τον χρόνο και έχεις και τη διάθεση ν' ασχοληθείς.

Οργανώσου, κάνε ανακατατάξεις, πέτα, δώσε, χάρισε, αγόρασε καλάθια, είδη οργάνωσης... οτιδήποτε σε βοηθήσει να οργανωθείς! ;)

777885dugw57gt25.gif

Σήμερα πήγαμε ΙΚΕΑ!!και βόλτα και αυτά που χρειαζόμουν πήρα!!

περάστε μια βόλτα κι εκεί να δείτε ιδέες που θα πάρετε κορίτσια!!για τα πάντα υπάρχει λύση!!

ανυπομονώ να ξαναπάω,γιατί λίγα λίγα θα ψωνίζω ότι χρειάζομαι!!

πάντως αν κρατάμε τα πάντα είναι πρόβλημα...ότι χρειαζόμαστε όπως πολύ σωστά λέει και η Ειρήνη!

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!!!!!!!!!!!! Πολλά μπράβο!!

Και αυτό που λες, το να αγοράσεις λίγα-λίγα οτι χρειάζεσαι σημαίνει πως ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ!!!

Δες, ψάξου, οργανώσου και αγοράζεις σιγά-σιγά οτι χρειάζεσαι! Δεν αγοράζουμε οτι μας... γυαλίζει!!!! :lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ο άντρας μου βοηθάει και παραβοηθάει

Κάνει όλες τις δουλειές,αλλά με τέτοιο τρόπο που μου ανοίγει άλλες δουλειές

Απλά είναι τσαπατσούλης:τα καθαρισμένα λερώνονται γρήγορα και τα τακτοποιημένα ανακατεύονται επίσης γρήγορα

Παράδειγμα;

Λέει ότι θα καθαρίσει το μπάνιο

Και το κάνει με κάθε λεπτομέρεια

Αλλά βγάζει ό,τι υπάρχει μέσα στο μπάνιο, στο διάδρομο(πιγκάλ, καλαθάκι,ζυγαριά, σαμπουάν,αφρόλουτρα,πετσέτες,σαπούνια, οδοντόβουρτσες)και τα αφήνει εκεί!!!

Αναγκάζομαι να τα μαζεύω εγώ

Μετά βάζει τα απορρυπαντικά σε άσχετα ντουλάπια και ψάχνω σαν τρελή όταν θέλω κάτι

Χώρια το άλλο...

Πάει σούπερ μάρκετ και παίρνει στο άσχετο χαρτικά και απορρυπαντικά, τα εχουμε-δεν τα έχουμε ανάγκη και δεν έχω πού να τα βάλω

Οσο για τις φωνές...

Δεν πιάνουν...

Μη σας πω ότι μου δήλωσε πολύ σοβαρά, ότι αν δεν κόψω την γκρίνια θα σηκωθεί και θα φύγει!!!:confused:

Nαι... ναι... πες του "σιγά μην φύγεις σπιτόγατε.... και άντε μη σε... απολύσω!!!: :lol:

Άρα σε βοηθάει. Γιατί εμένα δεν με βοηθάει τόσο αλλά είναι αρκετά οργανωμένος. Φυσικά βάζω φωνή που και που! :lol:

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη, από πείρα, ας ήταν οργανωμένος κι ας μη βηθούσε καθόλου!!!!!!!!!!Αχχχχχχχχχχ

Εμένα πάντως κόρες, με βοήθησε πολύ το ξεσκαρτάρισμα. Το έκανα όταν έπεσε στα μάτια μου το πρώτο-πρώτο θέμα της Ειρήνης με την οργάνωση που επαναλάμβανε συνέχεια το ''δώσε'':mrgreen:.

Ε, πήρα σβάρνα μια μέρα το σπίτι κι εγώ, κι έδωσα από κουζινικά μέχρι ρούχα μέχρι ότι θέτε.

Μάλιστα, Ειρήνη, θα σου πρότεινα αν θες, να επαναλάβεις κάποια πράματα για το ξεσκαρτάρισμα. Πχ θυμάμαι έλεγες αν κάτι δεν το έχεις φορέσεις για τόσο δε θα το ξαναφορέσεις. Εγώ τα σκεφτόμουνα, κι έλεγα: μωρέ δίκιο έχει!Κι έδωσα δρόμο πολύ πράμα.

Αυτό μου διευκόλυνε πολύ τη δουλειά μου. Ακόμη και τώρα που οι ντουλάπες μου έχουν έναν ψιλοχαμό:oops:, μου φαίνεται εξαιρετικά πιο εύκολο να τις επαναφέρω από ότι παλιότερα.

Μάλιστα σκέφτομαι σιγά σιγά να ανασκουμπωθώ. Αύριο θα έρθει η μαμά μου να με βοηθήσει στο καθάρισμα, μια καλή γενική (είχα 20 άτομα τραπέζι σήμερα) και μετά λέω να πιάσω1 δωμάτιο την εβδομάδα για να συμμαζέψω τα εσωτερικά του. Προσπάθησα πριν λίγο καιρό 1 την ημέρα, αλλά με δουλειά 2 παιδιά και τα καθημερινά του σπιτιού ήταν αδύνατο.

Wktmp2.png

qIogp3.png

λοιπον, εχω ενα θεματακι και θελω την βοηθεια σας. σημερα μου μυριζει απο κατω απο τον νεροχυτη, μεσα στο ντουλαπι, κατι σαν σκουπιδια αλλα στην πιο ελαφρια εκδοχη, σαν κατι να χαλασε. τα εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι. τι να ριξω στα σιφωνια, μπας και ειναι απο εκει???ηθελα κατι οχι χημικο οπως τουμποφλο.

Διαφημίσεις

Γειά σας κόρες προκομμένες.. :)

Χρόνια πολλά με υγεία, χαρά

και σπίτια καθαρά...

Λοιπόν...να πω τα εξής...

α) αν ο Αγιος Βασίλης περίμενε από εμάς...θα έμενε νηστικός...συζήτηση με τον 3χρονο γιο μου...Να αφήσουμε κουλουράκια για τον Αγιο Βασίλη που θα σου φέρει δώρο;

Όχι μαμά, να φάω εγώ τα κουλουράκια...

β) Χρονιάρες μέρες και καθάρισα και πλυντήριο ρούχων και πιάτων... για να τα αφήσω λίγο να ξεκουραστούν κιόλας...

γ) Πειράζει που θέλω να τελειώσουν οι γιορτές...να μαζέψω τα στολίδια και να κάνω γενικό ξεκαθάρισμα;;;;

Πάντως από τον σύζυγο παράπονο δεν έχω....τακτοποίησε μόνος το γραφείο του...άλλαξε ραφιέρα πήγε σε μικρότερη και πέταξε ένα σωρό....οπότε αυτό το θέμα είναι cooolllll....

δ) Μ' αρέσει που ξεκαθάρισα τα παιχνίδια τους...ώστε τώρα που ήρθαν τα καινούρια να γίνεται πάλι χαμός στο σαλόνι μου....καθώς πλέον έχουμε και αυτοκίνητο και κουζίνα....έλεος δηλαδή...νομίζω πλέον ότι θα πρέπει να διαμορφώσω το σαλόνι μου σύμφωνα με το παιχνιδομάνι....και όλα καλά...αλλά αυτή τη ρημάδα τη σκηνή που τη βάζω; Θα τη βρω τη λύση όμως...

φιλάκια σε όλες

beSZp2.pngdsR5p2.png

Καλημέρα !!!

Χρόνια Πολλά και Καλά !

Να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας και να κοιτάξουμε μέσα μας να βρούμε τρόπους να... περνάμε καλύτερα μέσα στο ίδιο μας το σπίτι !!!!

Μανουλα ειρηνακι μου δεν εχω κι εγω.Την εχασα πριν 10 χρονια.Αν βεβαια βλεπει απο κει που ειναι θα θελει να πλακωσει στο ξυλοτην ανοικοκυρευτη κορη της .

Νομίζω ότι είμαστε δίδυμες!

Λοιπόν απόφαση (resolution) για τη νέα χρονιά: Δεν πάω για ύπνο αν δεν είναι τακτοποιημένος ο πάγκος της κουζίνας. Πειθάρχησα ήδη και είναι τέλειο. Ευελπιστώ ότι μόλις μου γίνει συνήθεια αυτό, θα προσθέσω και κάτι ακόμη.....

Μου άρεσε το ένα δωμάτιο την εβδομάδα που είπε η σοφία.

Κορίτσια έφτιαξα το σαλόνι! Είναι κανονικό δωμάτιο! ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!. Φιλιά.

sbxre6a2f.png

Επιτελους σιδερωσα. Βεβαια τα καλαθια ειναι γεματα απλυτα και τις υπολοιπες μερες θα πλενω και θα ξαναβγουν ασιδερωτα αλλα εκανα την αρχη.Ελπιζω Ειρηνακι να εισαι περηφανη για μενα.Σας φιλω ολες.:P

Ειρήνη, από πείρα, ας ήταν οργανωμένος κι ας μη βηθούσε καθόλου!!!!!!!!!!Αχχχχχχχχχχ

Εμένα πάντως κόρες, με βοήθησε πολύ το ξεσκαρτάρισμα. Το έκανα όταν έπεσε στα μάτια μου το πρώτο-πρώτο θέμα της Ειρήνης με την οργάνωση που επαναλάμβανε συνέχεια το ''δώσε'':mrgreen:.

Ε, πήρα σβάρνα μια μέρα το σπίτι κι εγώ, κι έδωσα από κουζινικά μέχρι ρούχα μέχρι ότι θέτε.

Μάλιστα, Ειρήνη, θα σου πρότεινα αν θες, να επαναλάβεις κάποια πράματα για το ξεσκαρτάρισμα. Πχ θυμάμαι έλεγες αν κάτι δεν το έχεις φορέσεις για τόσο δε θα το ξαναφορέσεις. Εγώ τα σκεφτόμουνα, κι έλεγα: μωρέ δίκιο έχει!Κι έδωσα δρόμο πολύ πράμα.

Αυτό μου διευκόλυνε πολύ τη δουλειά μου. Ακόμη και τώρα που οι ντουλάπες μου έχουν έναν ψιλοχαμό:oops:, μου φαίνεται εξαιρετικά πιο εύκολο να τις επαναφέρω από ότι παλιότερα.

Μάλιστα σκέφτομαι σιγά σιγά να ανασκουμπωθώ. Αύριο θα έρθει η μαμά μου να με βοηθήσει στο καθάρισμα, μια καλή γενική (είχα 20 άτομα τραπέζι σήμερα) και μετά λέω να πιάσω1 δωμάτιο την εβδομάδα για να συμμαζέψω τα εσωτερικά του. Προσπάθησα πριν λίγο καιρό 1 την ημέρα, αλλά με δουλειά 2 παιδιά και τα καθημερινά του σπιτιού ήταν αδύνατο.

Αχ κοριτσάκι μου, εσύ που το κάνες μπορείς να καταλάβεις γιατί σας πρήζω με το ίδιο θέμα... το να ξεφορτώνεστε! Το έχω δει... το έχω ζήσει σε φίλες μου, που δεν μπορούν να βρουν ούτε ένα πράγμα όταν το χρειάζονται και έχω δει τι εκνευρισμό φέρνει.

Και όχι μόνο! Φέρνει εκνευρισμό και γενικότερα η κατάσταση αυτή. Των γεμάτων ντουλαπιών και του χάους!

Ξεφορτωθείτε σιγά-σιγά, κομματάκι κομματάκι και όταν έχετε χρόνο και κέφι και νιώστε αμέσως το πόσο ευεργετικά δρα αυτό στην ψυχολογία σας!

Ναι, έχεις δίκιο. Θα το ξαναποστάρω αυτό το μήνυμα με τις λεπτομέρειες της ντουλάπας! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...