Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Να σας πω τι έκανα να γελάσετε.... :tongue:

Την περασμένη εβδομάδα γινόταν χαμός από δουλειά. Τα χα δει όλα.. έμπαινα, έβγαινα, προσπαθούσα να διαβάσω το παιδί, να ισσοροπήσω.

Σε κάποια φάση λοιπόν με πιάσανε τα νεύρα μου με τα ... μαλλιά μου!!! :tongue: Πιάνω λοιπόν την φράντζα μου με το ένα χέρι και της ρίχνω μια ψαλιδιά... μα μια ψαλιδά..... φανταστείτε τι έγινε.... :mrgreen:.

Χθες λοιπόν που ήρθε η κοπέλα μου να με κουρέψει έπαθε σοκ! Σουτ της λέω και φτιάξε ότι μπορείς. Αποτέλεσμα, μου ίσιωσε μόνο την φράντζα, γιατί ήταν ήδη πολύ κοντή και στραβιά... :tongue:!

Από χθες ο άντρας μου με λέει... ΚΟΥΡΤΙΝΑΚΙ!!!!!!!!!! :oops::oops::oops::twisted::lol::lol::lol::lol:

καλημερουδια να σου πω οτι οταν εχω νευρα κουρευομαι μονη μου και μετα παω κομμωτηριο να μου τα φτιαξει??????Γενικα εχω μαλλι που μεγαλωνει παρα πολυ γρηγορα και επειδη ειναι και αρκετα πλουσιο η κομμωτρια μου δεν μ αφηνει να τα κουρευω αρκετα μου μουρμουραει οπτοε οταν με παινουν κρισεις τα κοβω αρκετα κοντα μονη μου και τι να κανει τα ισιωνει.Γενικα εκει που με βλεπεις με μαλλι μεχρι τη μεση εκει το περνς και το κανω αγοριστικο και σε 1.5 χρονο ειναι παλι στη μεση της πλατης.Φαντασου οτι 8 μηνες πριν το γαμο κουρευτηκα με αγορε και στο γαμο ειχα μαλλι κατω απο τους ομους οταν κουρευτηκα δε ολοι τσιριζαν με τι μαλλι θα παντρευτω και τι βλακειες κανω.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Ειρήνη εγώ και το σώμα μου το ξέρουν πώς τα βγάζω πέρα.Τί να κάνεις όμως;Να τα αφήσω και βρωμίσουμε άσε που αν είναι ανω κάτω με πιάνουν κάτι νεύρα μα κάτι νεύρα.Αφού να σκεφτείς αν είναι να πάμε κάποια βόλτα ή εκδρομή στο χωριό κυρίως γιατί για αλλού δεν μας πέρνει κάνω πρώτα όλο το σπίτι και μετά φεύγουμε αφού ο ανδρας μου με κοροιδεύει αλλά ψώνιο είναι αυτό τί να κάνω;

Εννοείται ότι ξετρελάθηκαν όλοι όσοι το είδαν και στην γιορτή και στην δουλειά.Τελικά είναι πολύ γλυκό χρώμα και δεν του φαινόταν του σκασμένου!!!

καλημερουδια να σου πω οτι οταν εχω νευρα κουρευομαι μονη μου και μετα παω κομμωτηριο να μου τα φτιαξει??????Γενικα εχω μαλλι που μεγαλωνει παρα πολυ γρηγορα και επειδη ειναι και αρκετα πλουσιο η κομμωτρια μου δεν μ αφηνει να τα κουρευω αρκετα μου μουρμουραει οπτοε οταν με παινουν κρισεις τα κοβω αρκετα κοντα μονη μου και τι να κανει τα ισιωνει.Γενικα εκει που με βλεπεις με μαλλι μεχρι τη μεση εκει το περνς και το κανω αγοριστικο και σε 1.5 χρονο ειναι παλι στη μεση της πλατης.Φαντασου οτι 8 μηνες πριν το γαμο κουρευτηκα με αγορε και στο γαμο ειχα μαλλι κατω απο τους ομους οταν κουρευτηκα δε ολοι τσιριζαν με τι μαλλι θα παντρευτω και τι βλακειες κανω.....

Εντάξει, δεν είμαι η μόνη!! :tongue::tongue:

Αυτή την φορά... το παράκανα! Δεν ξέρω τι μ' έπιασε και τα έπιασα έτσι και τους τράβηξα ψαλιδιά!!! :? Συνήθως τα κάνω με την ηρεμία μου και τα κάνω πολύ-πολύ ωραία... Κακιά στιγμή και έτυχε να έχω ψαλίδι στο χέρι μου! :mrgreen::mrgreen::twisted:

Υ.Γ. Και γω το ίδιο με τα μαλλιά μου. Ευτυχως μακραίνουν πολύ γρήγορα! :P

777885dugw57gt25.gif

Ε οχι!

Δεν μπορω να μη μιλησω:evil:

Εχω 5 τριχες στο κεφαλι μου τις οποιες προσεχω σαν κορη οφθαλμου. Δεν μεγαλωνουν με τιποτα κ οταν μεγαλωνουν ειναι σαν ουρες.

κ ερχεστε εσεις κιουριες μου να μας πειτε για τη μαλλουρα σας???:tongue::tongue:

Αυτο ειναι αδικο!!!

Να φανταστειτε οταν βλεπω κοριτσακια με μαλλουρα στο δρομο μου ρχεται.............:evil:

-

Εννοείται ότι ξετρελάθηκαν όλοι όσοι το είδαν και στην γιορτή και στην δουλειά.Τελικά είναι πολύ γλυκό χρώμα και δεν του φαινόταν του σκασμένου!!!

Ξέρεις γιατί σε ρωτάω ε? Επειδή σε όσες κοπέλες έκανα αυτό το χρώμα όλες μου λένε το ίδιο! Πως τους έλεγαν τρελό κοπλιμέντο γι αυτό το χρώμα!

Τελικά δεν περνάει καθόλου απαρατήρητο!!! ;);););)

Μπράβο Νασιουλα μου!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ε οχι!

Δεν μπορω να μη μιλησω:evil:

Εχω 5 τριχες στο κεφαλι μου τις οποιες προσεχω σαν κορη οφθαλμου. Δεν μεγαλωνουν με τιποτα κ οταν μεγαλωνουν ειναι σαν ουρες.

κ ερχεστε εσεις κιουριες μου να μας πειτε για τη μαλλουρα σας???:tongue::tongue:

Αυτο ειναι αδικο!!!

Να φανταστειτε οταν βλεπω κοριτσακια με μαλλουρα στο δρομο μου ρχεται.............:evil:

Την εξοργίσαμε... πάει!!!! :mrgreen::mrgreen:

Υ.Γ. Λαδοθεραπεία κάνεις?

777885dugw57gt25.gif

Την εξοργίσαμε... πάει!!!! :mrgreen::mrgreen:

Υ.Γ. Λαδοθεραπεία κάνεις?

και φαντασου δεν κανω και θεραπεια με λαδι και μονιμα κοτσιδα τα εχω γιατι με βαραινουν ζεσταινουν κουραζουν και γενικα δεν ασχολουμαι μαζι τους.Παλια πηγαινα καθε βδομαδα κομμωτηριο για χτενισμα τωρα οποτε εχω καφι με το σιδερο οπου ολοι τσιριζουν οτι θα τα σπασω αλλα δεν εχουν τπτ....και ουπς συγνωμη για οσες εχουν 5 τριχουλες αλλα μπορω να πω οτι εγω στηθος δεν εχω καθολου και μετα τη γεννα και τους 6 μηνες θηλασμου πλεον εχω αντρικο σνιφ σνιφ οποτε καλυτερα να ειχα στηθος παρα μαλλι χχχχ

ΑΑΑΑ και θα με βρισετε παλι το ξερω αλλα θελω να ρωτησω εγω στην εγκυμοσυνη πηρα 17κιλα και με τον θηλασμο κα σπιτι κλπ εχασα 27 κιλα παντοτε γυμναζομουν επαγγελματικα μεχρι τα 16 μου και μετα για συντηρηση εχω το εξης προβλημα πρεπει οπωσδηποτε να παρω τουλαχιστον 5 κιλα για να μην πω 10 μπορειτε να μου πειτε τροπο.Τρωω γλυκα που ποτε δεν ετρωγα τρωω αργα το βραδυ δηλαδη κατι τις 10 οπου παντοτε ετρωγα το αργοτερο 8 πινω τους απειρους ετοιμους χυμους 1λ καθε μερα και δεν παιρνω γραμμαριο πεστε τπτ μπας και βοηθησει. Ειναι πλεον θεμα υγιας γιατι ειμαι σαν ανορεκτικο και τρωω συνεχεια ρε γ....ο.Και μην πειτε μουρουνελαιο το απεχθανομαι

Σε κάποια φάση λοιπόν με πιάσανε τα νεύρα μου με τα ... μαλλιά μου!!! :tongue: Πιάνω λοιπόν την φράντζα μου με το ένα χέρι και της ρίχνω μια ψαλιδιά... μα μια ψαλιδά..... φανταστείτε τι έγινε.... :mrgreen:.

:

καλημερουδια να σου πω οτι οταν εχω νευρα κουρευομαι μονη μου και μετα παω κομμωτηριο να μου τα φτιαξει??????

Κορίτσια επειδή τις παθαίνω κι εγώ αυτές τις κρίσεις (εγώ τα βάζω με την ψαλίδα μου συνήθως :mrgreen: ) έχω πάρει αυτό το γκατζετάκι:

http://www.creaclip.com/

Εντάξει, δεν αντικαθιστά το χέρι της κομμώτριας σε καμία περίπτωση, αλλά έτσι, για φρεσκάρισμα στις άκρες και στη φράντζα μου έχει βγει πολύ καλό! ;)

madipemi δεν είσαι η μόνη! χαχα Κι εμένα μακραίνουν πολύ αργά τα μαλλιά μου (εκτός από τη ρίζα που βγαίνει αμέσως - ανεξήγητο φαινόμενο!) και οι άκρες μου είναι..να τις κλαιν' οι ρέγγες :evil:

NASIA τι χρώμα είναι αυτό βρε κορίτσια, πείτε μας κι εμάς! :D

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

kelli79 εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο πρόβλημά σου..Έχω βγει στο μπαλκόνι και τσιρίζω αυτή τη στιγμή..!!

Όπα, σόρρυ δεν διάβασα ολόκληρο το ποστ σου και δεν είδα το θέμα υγείας :( Κοριτσάκι, μήπως να πας σε έναν γιατρό; Έχεις τσεκάρει τον θυροειδή σου; Επίσης σχετική δεν είμαι, αλλά απ' όσο ξέρω, οι δίαιτες για πρόσληψη βάρους θέλουν παρακολούθηση.

g8Sbp2.png

ΑΑΑΑ και θα με βρισετε παλι το ξερω αλλα θελω να ρωτησω εγω στην εγκυμοσυνη πηρα 17κιλα και με τον θηλασμο κα σπιτι κλπ εχασα 27 κιλα παντοτε γυμναζομουν επαγγελματικα μεχρι τα 16 μου και μετα για συντηρηση εχω το εξης προβλημα πρεπει οπωσδηποτε να παρω τουλαχιστον 5 κιλα για να μην πω 10 μπορειτε να μου πειτε τροπο.Τρωω γλυκα που ποτε δεν ετρωγα τρωω αργα το βραδυ δηλαδη κατι τις 10 οπου παντοτε ετρωγα το αργοτερο 8 πινω τους απειρους ετοιμους χυμους 1λ καθε μερα και δεν παιρνω γραμμαριο πεστε τπτ μπας και βοηθησει.

θελεις να σου πω τη διαιτα των ονειρων μου??????:rolleyes:

Πρωι:

Milkshake κ κλαμπ σαντουιτς

Καφε (προαιρετικα) με σαντυγι

Δεκατιανο:

1 Σακουλα πακοτινια (μεγαλο μεγεθος)

Μεσημεριανο:

Μακαρονια με κιμα κ πεκορινο με σαλατα Καισαρα με μπολικη σως. Αναψυκτικο κοκα κολα την κανονικη oxi light zero k αλλα τετοια χαζα.

επιδορπιο: Βαφλα με μερεντα κ 3 μπαλες παγωτο.Βανιλια σοκολατα φραουλα

Απογευματινο

Μπακλαβας

Βραδυνο:

1 πιτσουλα hut κατα προτιμιση. Οικογενειακο μεγεθος αφρατη cheese lovers με εξτρα μπεικον κ φρεσκια ντοματα.

Συνοδευουμε με σαλατουλα σεφ κ μπυριτσα erdinger.

:shock:

-

Σταμάτα ζαλίστηκα από τη λιγούρα... (όχι δεν είμαι έγκυος).

Κόρη με τα λίγα κιλά τσέκαρε θυρεοειδή χτες! Επίσης άσε τα γλυκά και πιάσε το φαΐ. Μουρουνέλαιο σε καψουλίτσες σε ψήνει; http://www.funkyraw.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=33&zenid=c4ecbff4310cd84adac08d886c2a6d2b

κοίτα το τρίτο. Βέβαια είναι καλοκαίρι τώρα και δεν ξέρω αν κάνει να παίρνουμε μουρουνέλαιο το καλοκαίρι λόγω ήλιου.

sbxre6a2f.png

Ρε παιδιά πώς να σας το περιγράψω είναι ένα ροζ φραουλοτριανταφυλλί το οποίο όταν το είδα στο face που είχε ανεβάσει φωτο η Ειρήνη δεν μου έκανε τρομερή εντύπωση αλλά όταν το κάναμε ξετρελάθηκα είναι πολύ καλοκαιρίνο,σούπερ.Πες Ειρήνη πες αλήθεια δεν λέω;

Και εγώ έχω επίσης 5 τρίχες οι οποίες ούτε τις περιόδους που ήμουν έγκυος δεν μάκρυναν γρήγορα,ούτε είχαν όγκο και ήταν κάθε δεύτερη μέρα λαδωμένα λές και ζούσα μέσα σε λιοτρίβη και λουζόμουν μόνο με λάδι,ένα χάλι δηλαδή.Απο το άγχος μου πέφτουν αρκετά και φυσικά είναι λιπαρά τόσο που δεν λέγεται.

Αν έχετε κανένα tipακι πείτε μου και μένα να μεγαλώνουν αλλά και να δυναμώσουν λίγο.

Εχω κανει οτι εξετασεις υπαρχουν και το μονο που εχω ειναι αιμοτοκριτη και σιδερο που τα ψαχνουμε λοιπον τι τρωω

μια κανονικη μερα συνηθως τρωω παραπανω ομελετα με ψωμι βουτυρο μερεντα φρουτα γαριδακια παταατακια φουντουνια κλπ μηλοπιτακια και σουφλε σοκολατας φαγητο με κρεας μεσσημερι και σαλατα απογευμα παγωτο με σιροπι καραμελας (ουσιαστικα σιροπι με παγωτο) φρουτα και κατα τις 11 μακαρονια επισης ανα 2ωρο τοστακια.....Το μονο που μου ειπαν ειναι οτι επειδη εκανα εντονα γυμναστικη ο οργανισμος θυμαται και επειδη σπιτι δουλεια μικρος μπαμπας κλπ ειναι σαν να γυμναζομαι 24ωρο αρα οσο και να τρωω ο οργανισμος κανει κανονικα γυμναστικη να μεινω ενα σπιτι και να μην κανω τπτ....Και ερωτω αυτο γινεται????Και ποιος θα κανει δουλειες???Και στο γραφειο τι θα γινει????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...