Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μόλις έχασα το πρώτο μου κιλό (οοολεεεεε) με μία πανευκολη διατροφή που συζητάμε σε διπλανό θέμα. εάν ενδιαφέρεσαι, θα σου στείλω λεπτομέρειες, το μ'ονο που θέλει ειναι να ζυγίζεις τα φαγητά (στην αρχή τουλάχιστον, μέχρι να μάθεις τις ποσότητες σου).

Βρε κορίτσι, εμείς είμαστε γειτονιά. Πες μου (με πμ αν θέλεις) που να ΄ρθω να σε βρω να κάνω καμιά ανταγεια στο μαλλί??

καλιοπακι σου εστηλα πμ αν δεν το πηρες πες μου να σου πω να βρεις τη σεληδα στο φεις:P παω να δω τι λετε διπλα για τι διατροφη θελω να χασω 5 κιλα και κολησα:cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας! Εγώ σήμερα πάλι μόνο τα βασικά έκανα, γιατί πήγαμε για εξωτερικές δουλειές με το μικρό μου.

Και πολύ καλά κάνεις!

Με την ηρεμία σου, κορίτσι μου!

Εντάξει το εμβόλιο?

Μια χαρά!!! Ευτυχώς το παιδάκι μου κλαίει για ένα λεπτάκι και μετά το ξεχνάει!!! :D:D:D:D:D

Μόλις έχασα το πρώτο μου κιλό (οοολεεεεε) με μία πανευκολη διατροφή που συζητάμε σε διπλανό θέμα. εάν ενδιαφέρεσαι, θα σου στείλω λεπτομέρειες, το μ'ονο που θέλει ειναι να ζυγίζεις τα φαγητά (στην αρχή τουλάχιστον, μέχρι να μάθεις τις ποσότητες σου).

Συγχαρητήρια για το πρώτο κιλό... Άντε και στα επόμενα!!!;););)

Δε βάζεις το link κι εδώ να μην ψαχνόμαστε?

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Πως είναι τα κέφια σας?

Εγώ σήμερα, από το πρωϊ, τρεχάτε ποδαράκια μου!

Πήγα τον φιογκο σχολείο.

Πήγα στον ΟΑΕΔ για χαρτούρα.. :rolleyes:

Πήγα σε ένα μανικιούρ και αποτρίχωση μουστάκι

Επέστρεψα σπίτι και ήρθε η κοπέλα μου και μου έκοψε τα μαλλάκια μου να δυναμώσουν γιατί το χρειαζόντουσαν πολυ! Αχ, ανανεώθηκα λιγάκι!

Ανέβασα ένα πεντικιούρ στο face

Πήγα και πήρα το φιογκάκι και μόλις μπήκαμε έβαλα πένες να γίνονται!

Τρεχάτε ποδαράκια μου...! :D:D

Διαβάζουμε, με διαλείμματα, με το μικρό...

Σιδέρωσα λίγο, για 40-50 λεπτά

Ψευτομάζεψα το σπίτι

Έβαλα ένα πλυντήριο "μικρό", το οποίο και άπλωσα

Έβαλα πλυντήριο πιάτων... ;)

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν, για όσες ρωτήσατε, η προτεινόμενη διατροφή είναι εδώ για εγγυημένη απώλεια βάρους 1 κιλό/εβδομάδα.

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1516084&postcount=21451

(ελπίζω να δουλέψει το λινκ, δεν είμαι σίγουρη ότι το κάνω σωστά). Η κοπέλα που μας το πρότεινε το βρήκε εδώ: http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=4791.0 (καλά, εγώ θα της ανάψω λαμπάδα, δεν το συζητώ!)

Επίσης, στην ανάρτηση: 21352 θα βρείτε πληθώρα προτεινόμενων διατροφών, δοκιμασμένες από κοπέλες που συμμετείχαν στο θέμα κατά καιρούς.

Για ότι χρειαστείτε μου λέτε

Επεξεργάστηκαν by kalliopaki
edit: γιατί δεν έπαιζε σωστά το 2ο λινκ

Πήγα τον φιογκο σχολείο.

Πήγα στον ΟΑΕΔ για χαρτούρα.. :rolleyes:

Πήγα σε ένα μανικιούρ και αποτρίχωση μουστάκι

Επέστρεψα σπίτι και ήρθε η κοπέλα μου και μου έκοψε τα μαλλάκια μου να δυναμώσουν γιατί το χρειαζόντουσαν πολυ! Αχ, ανανεώθηκα λιγάκι!

Ανέβασα ένα πεντικιούρ στο face

Πήγα και πήρα το φιογκάκι και μόλις μπήκαμε έβαλα πένες να γίνονται!

Διαβάζουμε, με διαλείμματα, με το μικρό...

Σιδέρωσα λίγο, για 40-50 λεπτά

Ψευτομάζεψα το σπίτι

Έβαλα ένα πλυντήριο "μικρό", το οποίο και άπλωσα

Έβαλα πλυντήριο πιάτων... ;)

Έβαλα τα σιδερωμένα στις θέσεις τους.

Ξεσκόνισα

Εκανα το τζάμι και τον καθρέπτη του μπάνιου :P

Έκανα μια βόλτα από την ντουλάπα μου και έβγαλα μια φούστα που είναι για γραφείο και δεν την θέλω πια να τη δώσω στην κόρη της φίλης μου...!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Πως γινεται αυτο?θα ηθελα πολυ να μαθω.

Σ'ευχαριστω εκ των προτερων.

Πανεύκολο! Πας στο πάνω μέρος του θέματος και πατάς "αναζήτηση στο θέμα". .Στο αναδυόμενο παραθυράκι πατάς "εξελιγμένη αναζήτηση" και συμπληρώνεις τα πεδία:

1. Την λέξη ή τις λέξεις (διαχωρίζεις με κόμμα) που ψάχνεις π.χ. δίπλωμα, πετσέτες.

2. Το όνομα χρήστη (αν το θυμάσαι). Αν τικάρεις το "ακριβές όνομα", θα σου βγάλει λίστα με τα nicks των μελών που ταιριάζουν με αυτό που συμπλήρωσες κι εσύ επιλέγεις το σωστό.

3. Τέλος, για να μην σου εμφανίσει ένα κατεβατό, αν θυμάσαι στο περίπου, συμπλήρωσε και το πότε περίπου έγινε το ποστάρισμα, στο πεδίο "επιλογές αναζήτησης". Δηλ. πριν μια εβδομάδα; Πριν ένα μήνα; κτλ

Ευχαριστούμε πολύ για τα λινκ kalliopaki!! Φυσικά και με ενδιαφέρει, θα ξεστραβωθώ απόψε ;) Αχ μπράβο που ξεκίνησες και ήδη είδες αποτέλεσμα, θα έρθω κι από δίπλα να τα πούμε.. :D

g8Sbp2.png

Πανεύκολο! Πας στο πάνω μέρος του θέματος και πατάς "αναζήτηση στο θέμα". .Στο αναδυόμενο παραθυράκι πατάς "εξελιγμένη αναζήτηση" και συμπληρώνεις τα πεδία:

1. Την λέξη ή τις λέξεις (διαχωρίζεις με κόμμα) που ψάχνεις π.χ. δίπλωμα, πετσέτες.

2. Το όνομα χρήστη (αν το θυμάσαι). Αν τικάρεις το "ακριβές όνομα", θα σου βγάλει λίστα με τα nicks των μελών που ταιριάζουν με αυτό που συμπλήρωσες κι εσύ επιλέγεις το σωστό.

3. Τέλος, για να μην σου εμφανίσει ένα κατεβατό, αν θυμάσαι στο περίπου, συμπλήρωσε και το πότε περίπου έγινε το ποστάρισμα, στο πεδίο "επιλογές αναζήτησης". Δηλ. πριν μια εβδομάδα; Πριν ένα μήνα; κτλ

marilou01 μου σ'ευχαριστω για την απαντηση.

Το προσπαθησα,να δω αν τα καταφερω, και μερικες φορες μου το βγαζει,αλλες οχι.

Αρα κατι κανω λαθος.

Παντως ειναι πανευκολο.φιλια,και Καλη σου μερα!!!!!!!!!!!!:):):)

Καλημέρα φιλενάδες μου!Τι κάνετε;

Εχω χαθεί,το ξέρω...

Μπαίνω και διαβάζω τα νέα σας,αλλά δεν έχω τίποτα να γράψω...Για να πω την αλήθεια όλο δουλειές κάνω κι όλο τίποτα δεν είναι στη θέση του!!

Με πιάνει πονοκέφαλος μόνο και που το σκέφτομαι!!Δεν έχω και πολύ τα κέφια μου...Με έχει επηρεάσει και το γενικότερο κλίμα...

Μπαίνω και στο μπλογκ καθημερινά και διαβάζω ό,τι νέο υπάρχει.

Μπράβο Ειρηνάκι και για το δεύτερο βραβείο!

Είναι καλό για το μπλογκ να γράφουμε σχόλια στο... μπλογκ;Χαζή ερώτηση,το ξέρω...Πάντως άρχισα να γράφω και όχι μόνο να διαβάζω.

Ρηνιώ μου αρέσουν πολύ και οι αναρτήσεις με τη δουλειά σου!!!Ζηλεύω!!

Ωραία θα ήταν να συναντιόμασταν,να τα λέγαμε από κοντά,να πίναμε το καφεδάκι μας...Και να φτιάχναμε και νυχάκια.

Το ημιμόνιμο που έκανα πριν 15 μέρες ακριβώς,βρίσκεται ακόμα τη θέση του και καθώς είναι γαλλικο με φυσική απόχρωση,δεν φαίνεται μεγάλη διαφορά που έχει μεγαλώσει λίγο το νύχι.Οπότε όσο αντέξει θα το κρατήσω...Πώς το βγάζουμε αυτό;

Ξέχασα να ρωτήσω την κοπέλα που μου το έκανε.

Καλημέρα κόρες!

Πως είναι τα κέφια σας σήμερα?

Εγώ χθες, κοιμόμουν (3ο βράδυ) από τις 10!! Το χω ανάγκη προφανώς... ξεκουράζομαι τόσο πολύ την νύχτα γι αυτό είμαι τόσο μπιτάτη που έχω τόσα να κάνω... ;) .

Σήμερα πήγε ο άντρας μου το φιογκάκι σχολείο καθώς εγώ είχα ένα μουστάκι/φρύδι/μανικιούρ νωρίς.

Επέστρεψα, πήγα σούπερ και τώρα έβαλα να γίνεται ένα μπριάμ!!!! Μου αρέσει τόσο αυτό το φαγητό..... ;););) με φετούλα όνειρο!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια,

εγώ εχτές γυρνώντας από την δουλειά αφού έβαλα κάτι στο στόμα μου,ξεσκόνισα,σκουπισα,σφουγγάρισα,έκανα τζάμια,καθάρισα τον νεροχύτη,έκανα ένα φρεσκάρισμά στα μπάνια,βρήκαμε τις λέξεις που ήθελε ο μεγάλος για το ευρετήριο,κλίναμε δύο ρήματα στον ενεστώτα,έφτιαξα κρεμούλα για να φάνε τα μικρά,έβαλα ένα πλυντήριο για το βράδυ,άπλωσα το προχθεσινοβραδινό και αφού έκανα ένα μπάνιο έπεσα βαρδιά πλατιά στο κρεβατάκι μου.Σήμερα μάζεψα τα χθεσινά απλωμένα,έφτιαξα γάλα για τα μικρά,ετοίμασα τις τσάντες για τα αγγλικά τους γιατί θα πάνε με την γιαγιά σήμερα μιας και δεν θα έχουμε σχολάσει,έτοιμασα το φαγητό τους για το σχολείο και αφού τα πήγα στα σχολεία τους ήρθα στην δουλειά.

Μετά θα πρέπει να πάω τζάμπο να πάρω ένα ολόλευκο μπλουζάκι για τον παιδικό του μεσαίου,μπλοκ ζωγραφικής και για τα τρία γιατί σκοτώνονται ποιος θα πάρει το μπλογκ και ποιος τις λευκές κόλλες για να ζωγραφίσουν,να μαγειρέψω για αύριο,να σιδερώσω,να τα κάνω μπάνιο και όλο και κάτι άλλο θα προκύψει.

Ειρήνη το ημιμόνιμο στέκεται στην θέση του χωρίς το παραμικρό μετά από μια σχεδόν εβδομάδα και τις άπειρες δουλειές.

Αυτά για την ώρα θα τα πούμε!!!

Καλή σας μέρα.

Διαφημίσεις

Κόρες... πάλι εγώ! :tongue:

Το φαγητό μου έγινε.... μούρλια... άλλο να σας λέω!

Εκανα και μία "πονηριά".

Έβαλα στο μούλτι, σαλτσούλα, λαδάκι, σκόρδο, βασιλικό & δυόσμο (από τις γλαστρούλες μου) και τα χτύπησα όλα μαζί, μέχρι που έγιναν μία ενιαία, μυρωδάτη σάλτσα. Το έριξα πάνω από το φαγητό μου και έγινε..... δεν μπορώ να σας περιγράψω!! Αφού έδωσα στον άντρα μου σε ταπεράκι, μαζί με φετούλα για τη δουλειά και μου λέει "μου ρχεται να το φάω τώρα, με έχει τρελάνει η μυρωδιά"!!! ;);)

Σιδέρωσα λιγάκι, περίπου μισή ωρίτσα και τώρα πάω να βάλω σκούπα και να σφουγγαρίσω όλο το σπίτι που το χρειάζεται...

Μάκια σε όλες!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα φιλενάδες μου!Τι κάνετε;

Εχω χαθεί,το ξέρω...

Μπαίνω και διαβάζω τα νέα σας,αλλά δεν έχω τίποτα να γράψω...Για να πω την αλήθεια όλο δουλειές κάνω κι όλο τίποτα δεν είναι στη θέση του!!

Με πιάνει πονοκέφαλος μόνο και που το σκέφτομαι!!Δεν έχω και πολύ τα κέφια μου...Με έχει επηρεάσει και το γενικότερο κλίμα...

Μη στεναχωριέσαι, όσο μπορείς και μην αγχώνεσαι. Να γράφεις όποτε έχεις κέφια, κανείς δεν σε παρεξηγεί! Σημασία έχει να μην αγχωνόμαστε περισσότερο!

Μπαίνω και στο μπλογκ καθημερινά και διαβάζω ό,τι νέο υπάρχει.

Μπράβο Ειρηνάκι και για το δεύτερο βραβείο!

Είναι καλό για το μπλογκ να γράφουμε σχόλια στο... μπλογκ;Χαζή ερώτηση,το ξέρω...Πάντως άρχισα να γράφω και όχι μόνο να διαβάζω

"Επίσημα" δεν ξέρω... ανεπίσημα εμένα με ανεβάζει πολύ το να έχω σχόλια στο blog μόνο και μόνο για να καταλαβαίνω ποια θέματα βοηθούν, ποια θέματα απασχολούν και τι μας δυσκολεύει ώστε να το κάνω θέμα... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ;)

Ρηνιώ μου αρέσουν πολύ και οι αναρτήσεις με τη δουλειά σου!!!Ζηλεύω!!

Ωραία θα ήταν να συναντιόμασταν,να τα λέγαμε από κοντά,να πίναμε το καφεδάκι μας...Και να φτιάχναμε και νυχάκια.

Το ημιμόνιμο που έκανα πριν 15 μέρες ακριβώς,βρίσκεται ακόμα τη θέση του και καθώς είναι γαλλικο με φυσική απόχρωση,δεν φαίνεται μεγάλη διαφορά που έχει μεγαλώσει λίγο το νύχι.Οπότε όσο αντέξει θα το κρατήσω...Πώς το βγάζουμε αυτό;

Ξέχασα να ρωτήσω την κοπέλα που μου το έκανε.

Ευχαριστώ πολύ! Το εκτιμώ γιατί το προσπαθώ και το ψάχνω πολύ! Ευχαριστώ!

Θα βάλεις στο κάθε δαχτυλάκι, βαμβάκι μουλιασμένο με ασετόν και θα το "κλείσεις" με αλουμινόχαρτο. Θα το αφήσεις 10 λεπτά περίπου και μετά θα ξεφλουδίσεις το ημι-μονιμο ;) .

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα κορίτσια,

εγώ εχτές γυρνώντας από την δουλειά αφού έβαλα κάτι στο στόμα μου,ξεσκόνισα,σκουπισα,σφουγγάρισα,έκανα τζάμια,καθάρισα τον νεροχύτη,έκανα ένα φρεσκάρισμά στα μπάνια,βρήκαμε τις λέξεις που ήθελε ο μεγάλος για το ευρετήριο,κλίναμε δύο ρήματα στον ενεστώτα,έφτιαξα κρεμούλα για να φάνε τα μικρά,έβαλα ένα πλυντήριο για το βράδυ,άπλωσα το προχθεσινοβραδινό και αφού έκανα ένα μπάνιο έπεσα βαρδιά πλατιά στο κρεβατάκι μου.Σήμερα μάζεψα τα χθεσινά απλωμένα,έφτιαξα γάλα για τα μικρά,ετοίμασα τις τσάντες για τα αγγλικά τους γιατί θα πάνε με την γιαγιά σήμερα μιας και δεν θα έχουμε σχολάσει,έτοιμασα το φαγητό τους για το σχολείο και αφού τα πήγα στα σχολεία τους ήρθα στην δουλειά.

Μετά θα πρέπει να πάω τζάμπο να πάρω ένα ολόλευκο μπλουζάκι για τον παιδικό του μεσαίου,μπλοκ ζωγραφικής και για τα τρία γιατί σκοτώνονται ποιος θα πάρει το μπλογκ και ποιος τις λευκές κόλλες για να ζωγραφίσουν,να μαγειρέψω για αύριο,να σιδερώσω,να τα κάνω μπάνιο και όλο και κάτι άλλο θα προκύψει.

Στο χω πει και από κοντά... ειλικρινά είσαι ο ήρωάς μου... δεν μπορώ να φανταστώ πως τα καταφέρνεις με 3 παιδιά, άντρα, σπίτι, δουλειά και κουφάρι!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::shock:

Ειρήνη το ημιμόνιμο στέκεται στην θέση του χωρίς το παραμικρό μετά από μια σχεδόν εβδομάδα και τις άπειρες δουλειές.

Αυτά για την ώρα θα τα πούμε!!!

Καλή σας μέρα.

Αχ, μπράβο βρε κοριτσάκι μου!!!!!

Γιατί ξέρω πόσο καλό είναι το προϊόν αλλά για το χρωματιστό ημιμόνιμο πάντα έχω μία έννοια για το πόσο θα κρατήσει!

Και λιώνεις και στις δουλειές!!!!!!!!!!!!! ΕΥΓΕ! ;););)

Υ.Γ. Σου έκαναν καλά σχόλια για το χρώμα????

777885dugw57gt25.gif

Να σας πω τι έκανα να γελάσετε.... :tongue:

Την περασμένη εβδομάδα γινόταν χαμός από δουλειά. Τα χα δει όλα.. έμπαινα, έβγαινα, προσπαθούσα να διαβάσω το παιδί, να ισσοροπήσω.

Σε κάποια φάση λοιπόν με πιάσανε τα νεύρα μου με τα ... μαλλιά μου!!! :tongue: Πιάνω λοιπόν την φράντζα μου με το ένα χέρι και της ρίχνω μια ψαλιδιά... μα μια ψαλιδά..... φανταστείτε τι έγινε.... :mrgreen:.

Χθες λοιπόν που ήρθε η κοπέλα μου να με κουρέψει έπαθε σοκ! Σουτ της λέω και φτιάξε ότι μπορείς. Αποτέλεσμα, μου ίσιωσε μόνο την φράντζα, γιατί ήταν ήδη πολύ κοντή και στραβιά... :tongue:!

Από χθες ο άντρας μου με λέει... ΚΟΥΡΤΙΝΑΚΙ!!!!!!!!!! :oops::oops::oops::twisted::lol::lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...