Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Επειδή απασχολεί πολλές από τις κόρες μου να σας γράψω και γω μερικά tips για την απώλεια βάρους, που ακολουθώ τα τελευταία χρόνια που αρνούμαι πεισματικά να κάνω δίαιτα! Μου τη δίνουν οι δίαιτες και με καταπιέζουν και ξέρετε πόσο σιχαίνομαι την καταπίεση! :mad::mad:

Συμφωνώ σε όοολα, και ειδικά στο θέμα της καταπίεσης:( Κι εγώ δεν την αντέχω..Θα ξεκινήσω με την κλασική συνταγή "όχι φαγητό μετά τις 8" και βλέπουμε, ελπίζω να πιάσει :?

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμφωνώ σε όοολα, και ειδικά στο θέμα της καταπίεσης:( Κι εγώ δεν την αντέχω..Θα ξεκινήσω με την κλασική συνταγή "όχι φαγητό μετά τις 8" και βλέπουμε, ελπίζω να πιάσει :?

Οτιδήποτε κάνουμε για να βοηθησουμε τον εαυτό μας, "πιάνει".

Ο οργανισμός μας, καταλαβαίνει τη διαφορά σε οτιδήποτε κάνουμε και φυσικά αντιδρά. Σε κάτι τέτοιο λοιπόν, δεν μπορεί παρά να αντιδράσει θετικά!

Καλό ξεκίνημα και αν βοηθιέσαι γράφε πως πηγαίνεις. ;)

777885dugw57gt25.gif

Απολύτως λογικό με τόσα που έκανες! Κοίτα τουλάχιστον κοριτσάκι μου, τη σημερινή μέρα να την περάσεις με ξεκούραση και περιποίηση για το κουφαράκι σου!

Εννοείται ότι σήμερα θα ξεκουραστώ.

Το μόνο που έκανα γυρίζοντας από την παιδίατρο ήταν να μαγειρέψω για εμάς και το παιδί και να βάλω ένα πλυντήριο με ρούχα του παιδιού που ήταν επείγον (δε θα είχε εσώρουχα να φορέσει τόσο που το καθυστέρησα). Ακόμα, να φανταστείς, δεν το έχω απλώσει.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

:D :D απλά πάτησα "εξελιγμένη αναζήτηση" :tongue:

Και πάλι ευχαριστώ!!!

Μόλις ανήρτησα το θέμα με τις πετσέτες στο blog για να το βρίσκουμε εύκολα.

Σε γλυκοφιλώ!

777885dugw57gt25.gif

Εννοείται ότι σήμερα θα ξεκουραστώ.

Το μόνο που έκανα γυρίζοντας από την παιδίατρο ήταν να μαγειρέψω για εμάς και το παιδί και να βάλω ένα πλυντήριο με ρούχα του παιδιού που ήταν επείγον (δε θα είχε εσώρουχα να φορέσει τόσο που το καθυστέρησα). Ακόμα, να φανταστείς, δεν το έχω απλώσει.

Και πολύ καλά κάνεις!

Με την ηρεμία σου, κορίτσι μου!

Εντάξει το εμβόλιο?

777885dugw57gt25.gif

Εμείς ευτυχώς πριν 10 λεπτά τελειώσαμε το διάβασμα... :rolleyes:

Ανέβασα στην πανω ντουλάπα άλλα 2 παντελονάκια μου που πλέον δεν φοριούνται (λόγω ζέστης) και έριξα χλωρίνες στο μπάνιο που σε λίγο θα το σαπουνίσω.

Πάω να βάλω χορτοπιτάκια να γίνονται γιατί το υψηλό μικρό πείνασε!!! :D

777885dugw57gt25.gif

Ετοιμο το μπάνιο μας, στεγνώνει τώρα με ανοιχτό το παράθυρο.

Ετοιμα τα πιτάκια μας, ο φιόγκος ήδη τρώει.

Αφήνω το σίδερο για αύριο και πάω να φτιάξω λίγο τα ποδαράκια μου... ;);)

777885dugw57gt25.gif

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε?εγω βρηκολακιαζω τετοια ωρα και μετα απο τετοια μερα

:tongue: λοιπων δευτερα σημερα και τα κομμωτηρια στη θεσ/νικη:cool: σημερα λοιπων ανατηναξα την κουζινα!οχι ολη την μιση:tongue: το πρωι πηρε το μικρο το πεθερικο κι εγω εκανα ενα φρες το σπιτι,μετα πηρα το σπορο και πηγα σε ενα μαγαζι που ειχα κρατησει 2 μαξηλαρες για το πατωμα και της πηρα (κοκκινες ριγε τελειες)και το μεσημερι που κοιμηθηκε ο σπορος αρχησα κουζινα εκανα τα ψηλα ντουλαπια (για να μην με βλεπει πανο στην καρκλα κι ανεβενει) μετα τραβηξα κουζινα ,εκανα αποροφητηρα:evil: (δεν μου αρεσει αυτη η δουλια) ερηξα 2 φορες το ντετολ στο πατομα:evil: επληνα το μπαλκονι τησ κουζινας καθαρησα το συρταρι με τα μαχαιροπιρουνα κ.τ.λ εβαλα 6 πληντηρια αι τελος εκανα μια πιτσα για το βραδυ:P το ξερω για σημερα ειμαι η αννα παναγιωταρα μια εργαζο..........μπλα μπλα....την αλλη δευτερα τωρα ,.....νυχτα

Διαφημίσεις

Άσχετο: Λέω να ξεκινήσω τη δίαιτα Dukan, πρέπει να χάσω 5 κιλά πάση θυσία..Την κάνει μήπως καμιά από εσάς να αλληλοσυμπαρασταθούμε;; :cool: Ας μου στείλει πμ! :)

Μόλις έχασα το πρώτο μου κιλό (οοολεεεεε) με μία πανευκολη διατροφή που συζητάμε σε διπλανό θέμα. εάν ενδιαφέρεσαι, θα σου στείλω λεπτομέρειες, το μ'ονο που θέλει ειναι να ζυγίζεις τα φαγητά (στην αρχή τουλάχιστον, μέχρι να μάθεις τις ποσότητες σου).

το ρεφλε ειναι βαφη πολυ ελαφρια π.χ 50 γρ οξυ

+25γρ βαφη το το εφαρμοζεις σε υγρο μαλι για 5-10 λεπτα κι ετσι δενεις τα χρωματα ...στο δια ταυτα αν εχεις φυσικη ριζα καστανο και ξανθες αντ/ σαν της Ευας Καιλη (τι βλεπω στο θεμο τωρα:tongue:) μα τι συνηρμος:tongue: τοτε πρεπει να παρεις ενα 10.01 ξανθο σαντρε με 30 vol οξυζενε :? πρεπει να το περασεις σε υγρο μαλι απο πισω προς τα εμπρος πολυ γρηγορα σε 2 λεπτα και να περημενεις αλλα 5 περιπου και μετα να λουσεις.....ελπηζω να βοηθησα αρκετα:)

Βρε κορίτσι, εμείς είμαστε γειτονιά. Πες μου (με πμ αν θέλεις) που να ΄ρθω να σε βρω να κάνω καμιά ανταγεια στο μαλλί??

Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Πως είναι τα κέφια σας?

Εγώ σήμερα, από το πρωϊ, τρεχάτε ποδαράκια μου!

Πήγα τον φιογκο σχολείο.

Πήγα στον ΟΑΕΔ για χαρτούρα.. :rolleyes:

Πήγα σε ένα μανικιούρ και αποτρίχωση μουστάκι

Επέστρεψα σπίτι και ήρθε η κοπέλα μου και μου έκοψε τα μαλλάκια μου να δυναμώσουν γιατί το χρειαζόντουσαν πολυ! Αχ, ανανεώθηκα λιγάκι!

Ανέβασα ένα πεντικιούρ στο face

Πήγα και πήρα το φιογκάκι και μόλις μπήκαμε έβαλα πένες να γίνονται!

Τρεχάτε ποδαράκια μου...! :D:D

777885dugw57gt25.gif

το πρωι πηρε το μικρο το πεθερικο κι εγω εκανα ενα φρες το σπιτι,μετα πηρα το σπορο και πηγα σε ενα μαγαζι που ειχα κρατησει 2 μαξηλαρες για το πατωμα και της πηρα (κοκκινες ριγε τελειες)και το μεσημερι που κοιμηθηκε ο σπορος αρχησα κουζινα εκανα τα ψηλα ντουλαπια (για να μην με βλεπει πανο στην καρκλα κι ανεβενει) μετα τραβηξα κουζινα ,εκανα αποροφητηρα

:evil: (δεν μου αρεσει αυτη η δουλια) ερηξα 2 φορες το ντετολ στο πατομα:evil: επληνα το μπαλκονι τησ κουζινας καθαρησα το συρταρι με τα μαχαιροπιρουνα κ.τ.λ εβαλα 6 πληντηρια αι τελος εκανα μια πιτσα για το βραδυ:P το ξερω για σημερα ειμαι η αννα παναγιωταρα μια εργαζο..........μπλα μπλα....την αλλη δευτερα τωρα ,.....νυχτα

Και γω σιχαίνομαι να καθαρίζω απορροφητήρα και φούρνο κουζίνας!!! Τις σιχαίνομαι αυτές τις δουλειές!!! :evil::evil:

777885dugw57gt25.gif

Μόλις έχασα το πρώτο μου κιλό (οοολεεεεε) με μία πανευκολη διατροφή που συζητάμε σε διπλανό θέμα. εάν ενδιαφέρεσαι, θα σου στείλω λεπτομέρειες, το μ'ονο που θέλει ειναι να ζυγίζεις τα φαγητά (στην αρχή τουλάχιστον, μέχρι να μάθεις τις ποσότητες σου).

Αυτά είναι ΤΕΛΕΙΑ νέα!

Μπράβο και καλή συνέχεια! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...