Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εγώ πήγα σήμερα στο swap....ήταν πολύ καλά, είχε πολλά πράγματα, καλύφθηκα για χειμώνα και καλοκαίρι....πήρα πραγματάκια και για μια φίλη και του συζύγου κάτι βερμούδες :)

Τώρα να σου πω ότι ζηλεύω ή θα μου πεις να το βουλώσω και να έρθω????? :?:-?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Καλημέρα!

Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν!

Εγώ σήμερα είμαι ένα κινητό πτώμα. Εχθές:

Απολύτως λογικό με τόσα που έκανες! Κοίτα τουλάχιστον κοριτσάκι μου, τη σημερινή μέρα να την περάσεις με ξεκούραση και περιποίηση για το κουφαράκι σου!

777885dugw57gt25.gif

Σήμερα μόνο κρεβάτια έστρωσα, έφτιαξα γάλα στα μικρά και τώρα πήγαν με τον μπαμπά τους στο Παίδων για τα χαρτιά των γιατρών για την εγγραφή στο νήπιο και την επαναγραφή στο δημοτικό.Εγώ δουλίτσα και μετά συνέχεια στο σπίτι για το συμμάζεμα.

Να χαίρεσαι το βλασταράκι σου Νάσια μου! Να είναι καλότυχος και πάντα ευτυχισμενος!

Ερώτηση: Πρέπει να ξαναγίνουν όλες οι εξετάσεις από την 1η στη 2α Δημοτικού???? :?:-?:?

777885dugw57gt25.gif

καλημερα κοριτσια χαθηκα το ξερω αλλα γινεται ενας πανικος στο γραφειο και τρεχουμε και δεν φτανουμε και σαν να μην εφταναν αυτα επεσε ο μικρος απο το κρεββατι του μεσα στον υπνο του και χτυπησε στο κοκκαλο του ματιου το οποιο πρηστηκε και τρεχαμε παιδων για βυθοσκοπηση οπου δεν καθοταν με τιποτα λεμε και τελικα φυγαμε ευτυχως ξεπρηστηκε και δεν ηταν κατι σοβαρο...

Α πα πα!!! Χριστέ μου, τι επικίνδυνα χτυπήματα που κάνουν τα παιδιά!!! Τρομάζω μόνο που τα διαβάζω!!! :?:-?:?

Περαστικά στο παιδάκι!!!

Ειρηνη η ντουλαπα μου ειναι ΑΔΕΙΑ και αυτο γιατι????Εβγαλα τα χειμωνιατικα και τα μαζεψα επλυνα τα καλοκαιρινα σιδερωσα τα μισα και τα εχωα φησει ολα στην τραπεζαρια να σκονιζονται δεν μπορω αν την φτιαξω ξανα ΒΑΡΙΕΜΑΙ εφτιαξα του μπαμπα μας και του μικρου....

Άδεια ντουλάπα ε???? Να έρθω να στην φτιάξω εγώ???!!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Α πα πα!!! Χριστέ μου, τι επικίνδυνα χτυπήματα που κάνουν τα παιδιά!!! Τρομάζω μόνο που τα διαβάζω!!! :?:-?:?

Περαστικά στο παιδάκι!!!

Άδεια ντουλάπα ε???? Να έρθω να στην φτιάξω εγώ???!!!! :tongue::tongue::tongue:

ναι ναι ελα μονο τις κρεμαστρες εχει μεσα τα ρουχα μου ειναι αξεσουαρ της τραπεζαριας χιχιχι τα βλεπει ο αντρας μου με ρωταει καθε μερα αυτα θα μπουν ντουλαπα και του απανταω οτι μια χαρα ειναι στην τραπεζαρια δινουν χρωμα εεεε και σιγα που τα βλεπεις 7 το πρωι φευγεις 11 το βραδυ μπαινεις ειναι βεβαιως σιεδερωμενα (τα μισα εε τα υπολοιπα κανουν παρεα στα σεντονια)

Διαφημίσεις

Επίσης καθαρίζοντας τη σκούπα, άλλαξα και σακούλα..πέταξα κατά λάθος το εξάρτημα που μπαίνει η σακούλα.Τώρα αναγκαστικά με τον κάδο που έχει ή θα βρω λέτε ανταλακτικό.?

Όχι παιδί μου! Πάρε την αντιπροσωπεία της σκούπας σου να μάθεις πόσο κάνει αρχικά και μετά βρες ένα κοντινό σου μαγαζί να το παραγγείλεις.

Βολτάροντας δίπλα πέτυχα σε ένα θέμα και θυμήθηκα ότι έχω και εγώ ένα λευκό μπλουζάκι λερωμένο με make up, το οποίο δεν βγαίνει. Καμιά ιδέα ?

Βάλε υγρό πιάτων {πράσινο κατά προτίμηση} πάνω στον λεκέ και άφησε το να "σταθεί". Ρίχτο στο πλυντήριο και θα βγει.

Αν είναι σπαστικός λεκές και επιμείνει βάλε και οινόπνευμα πριν στο σημείο.

Μάκια

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη κάνεις επαναλλειπτικές εξετάσεις κάθε 2 χρόνια εμείς θα πάμε φέτος τρίτη οπότε ξαναπάμε το χαρτί του γιατρού,οφθαλμιάτρο,οδοντιάτρο και ο μικρός θα πάει νήπιο οπότε πάλι χαρτί παιδιάτρου,οφθαλμιατρο και οδοντιάτρο ευτυχώς που ο τρίτος δεν πάει πουθενά ακόμα γιατί έλεος.

ναι ναι ελα μονο τις κρεμαστρες εχει μεσα τα ρουχα μου ειναι αξεσουαρ της τραπεζαριας χιχιχι τα βλεπει ο αντρας μου με ρωταει καθε μερα αυτα θα μπουν ντουλαπα και του απανταω οτι μια χαρα ειναι στην τραπεζαρια δινουν χρωμα εεεε και σιγα που τα βλεπεις 7 το πρωι φευγεις 11 το βραδυ μπαινεις ειναι βεβαιως σιεδερωμενα (τα μισα εε τα υπολοιπα κανουν παρεα στα σεντονια)

Πείτε με τρελή, πείτε με μουρλή, πείτε με οτιδήποτε αλλά είναι το καλύτερό μου!!!!!

Αχ... δώστε μου ντουλάπες να οργανώσω... δώστε μου συρτάρια να τακτοποιήσω... δώστε μου κουζινες να τις φέρω σε τάξη....!!! :mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη κάνεις επαναλλειπτικές εξετάσεις κάθε 2 χρόνια εμείς θα πάμε φέτος τρίτη οπότε ξαναπάμε το χαρτί του γιατρού,οφθαλμιάτρο,οδοντιάτρο και ο μικρός θα πάει νήπιο οπότε πάλι χαρτί παιδιάτρου,οφθαλμιατρο και οδοντιάτρο ευτυχώς που ο τρίτος δεν πάει πουθενά ακόμα γιατί έλεος.

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες κοριτσάκι μου! :D:D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα κορίτσια και χρόνια μας πολλά στις εορτάζουσες και στα παιδάκια μας! :D

4 U σε ευχαριστώ πολύ για τα λινκ, πω πω σερφάρισμα που έχει να πέσει ;) Γύρισε κι άντρας μου και είδα το ταττού του από κοντά και συγκινήθηκα.. :)

Ηλιαχτίδα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Κι εσύ κούλαρε λίγο βρε παιδί μου με τις δουλειές, κουράστηκα και μόνο που τις διάβασα!

kelly79 περαστικά σας! Φαντάζομαι τη λαχτάρα σου :?

Βολτάροντας δίπλα πέτυχα σε ένα θέμα και θυμήθηκα ότι έχω και εγώ ένα λευκό μπλουζάκι λερωμένο με make up, το οποίο δεν βγαίνει. Καμιά ιδέα ?

Υπάρχει ένα ειδικό καθαριστικό για make-up, κραγιόν και γρασίδι στα σούπερ μάρκετ, είναι σε μικρό μπουκαλάκι και το έχω δει παντού..Αλλά δοκίμασε πρώτα αυτό που σου προτείνει η Ειρήνη, κι εγώ δεν το ήξερα ότι βγαίνει και με υγρό πιάτων :)

Δεν το χω καθόλου το pinterest... :?:-? .

Έπαθα πλάκα όμως μ αυτά που είδα!!!!!!!!!! Μερικές ιδέες είναι καταπληκτικές!!!! ;););)

Ειρήνη ΠΡΕΠΕΙ να μπεις κι εσύ στο pinterest!! Και μάλιστα να βάλεις τον λογαριασμό σου να φαίνεται και στο blog για να μπορούν να σε ακολουθούν και όσοι το επισκέπτονται..Είναι πολύ ανερχόμενη πλατφόρμα και ήδη μαζεύει πολύ κόσμο, το παρακολουθώ λόγω δουλειάς ;)

g8Sbp2.png

Επειδή απασχολεί πολλές από τις κόρες μου να σας γράψω και γω μερικά tips για την απώλεια βάρους, που ακολουθώ τα τελευταία χρόνια που αρνούμαι πεισματικά να κάνω δίαιτα! Μου τη δίνουν οι δίαιτες και με καταπιέζουν και ξέρετε πόσο σιχαίνομαι την καταπίεση! :mad::mad:

1) Όχι αναψυκτικά! Σιγά το δύσκολο! Τι μας προσφέρουν βρε κορίτσια μου???

2) Όχι τυροπιτοειδή και λοιπά με σφολιάτες. Ο οργανισμός τα νιώθει πολύπλοκα και δεν μπορεί εύκολα να τα "διαλύσει" / χωνέψει. Επιλέξτε τοστάκι.

3) Όχι στις έτοιμες σάλτσες, κέτσαπ, dressing κλπ.

4) Περπάτημα! Περπατήστε και γυμνάστε τον εαυτό σας χωρίς να το καταλαβαίνετε!

5) Μάθετε να τρώτε σαλάτες!

Τον τελευταιο χρονο τις έχω αγαπήσει για βραδινό και βάζω μέσα οτι μπορείτε να φανταστείτε! Καλαμπόκι, αυγό, πρασινάδες, κρουτόν, κοτόπουλο, παξιμάδια... τα πάντα! Με χορταίνουν και δεν με φορτώνουν "κακές" θερμίδες. Ο οργανισμός τις 'καταλαβαίνει' και τις διαλύει αμέσως!!!

6) Μην τρώτε αργά το βράδυ!

7) Νερό, νερό και πάλι νερό! Θα δείτε και στο σώμα αλλά και στο πρόσωπό σας διαφορά!

8 ) Προσέξτε το συνδιασμό τροφών σας. Δηλαδή μην τρώτε ψωμί, μακαρόνια και κρέας σε ένα γεύμα! Το γνωρίζουμε όλοι αυτό! Το κρέας μας με σαλάτα!

9) Μην βιάζεστε γιατί το άγχος μας μπλοκάρει!

10) Μην τρώτε για να αισθανθείτε καλύτερα! Πάρτε το παιδί και πηγαίνετε μια βόλτα... πηγαίνετε σε μια φίλη!

Είστε όμορφες και είστε μοναδικές! Μην αφήνετε κανέναν να σας πείσει για το αντίθετο! Αν νιώθετε πως θέλετε να χάσετε κάποια κιλά κάντε το επειδή το θέλετε εσείς! Επειδή εσείς θα νιώσετε καλύτερα!

Σας γλυκοφιλώ όλες!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...