Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Να το δω κι αυτό..! :rolleyes:

Να σε ρωτήσω κάτι;; Επειδή προφανώς θα το έχεις ψάξει το θέμα, μπορείς να ποστάρεις ή να μου στείλεις πμ αν σε βολεύει, με τίποτα ωραία site με tattoo να δω κι εγώ pleeeaasee;; Ό,τι έχω βρει είναι κάπως extreme για μένα..

κοιτα πάνω σου μπορείς να κάνεις οτιδήποτε φανταστείς... φαντασία να υπάρχει και όλα γίνονται

συγκεκριμένο site δεν έχω να σου προτείνω... δλδ εγώ προσωπικά ξέρω απο πριν τι θέλω να κάνω αρχίζω και το σχεδιάζω μόνη μου και το τελειώνω μαζί με τον τατουερ;) μέχρι να βγει ακριβώς αυτό που θέλω.

Για να πάρεις μια ιδέα μπορείς να επισκευτείς ενα στουντιο και να δεις τα σχέδια τους ...εχουν απειρα! επίσης κανε ενα search google - tattoo designs και δες στις εικονες

πχ. http://www.google.gr/search?hl=el&q=tattoo%20design&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1080&bih=421&wrapid=tlif133754951132010&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=0GK5T

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας...ξενύχτησα σήμερα βγήκαμε βόλτα και αργήσαμε να γυρισουμε!!!

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν, να τις χαιρόμαστε!!!!!

Εγώ πήγα σήμερα στο swap....ήταν πολύ καλά, είχε πολλά πράγματα, καλύφθηκα για χειμώνα και καλοκαίρι....πήρα πραγματάκια και για μια φίλη και του συζύγου κάτι βερμούδες :)

Γύρισα σπίτι, έβαλα πλυντήρια και φύγαμε να πάμε στην κουμπάρα που γιορτάζει....της είχα πάρει δώρο δαχτυλίδι cheesecake (ήταν σαν αληθινό να το φας, επειδή της το φτιάχνω συνέχεια και τρελαίνεται είπα να της το κάνω και δώρο) χαχαχαχαχ :P :p :P πρωτότυπο δωράκι και οικονομικό (δεν είμαστε για ακριβά δώρα πια )

Καληνύχτααααααααααααααα

Διαφημίσεις

lenaG, αρχικά να σου ευχηθώ χρόνια πολλά, να είσαι πάντα γερή κι ευτυχισμένη. Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!

Έχω να σου πω ότι έκανες το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου! Μου έδωσες πολύ καλή ιδέα για το δώρο που θα κάνω έγω στον εαυτό μου στη γιορτή μου. Δεν το είχα σκεφτεί.

marilou01, χρόνια πολλά και σ' εσένα! Να χαίρεσαι και το γιόκα σου! Να είναι πάντα καλότυχος! Και μη νοιάζεσαι αν το σπίτι σου δεν είναι και τέλειο. Εγώ είμαι της άποψης ότι αυτοί που μας αγαπούν έρχονται να δουν εμάς και να μας ευχηθούν. Δεν έρχονται να δουν και να κρίνουν το πόσο καθαρό είναι το σπίτι μας. Αν έρχονται γι' αυτό, προτιμώ να μην έρθουν. Κι αν έρθουν και σχολιάσουν, πρόβλημα τους. Από το ένα αυτάκι μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν. Δε θα κάτσω να σκάσω για ανθρώπους που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι σημασία δεν έχουν τα αντικείμενα (πχ καθαρά έπιπλα), αλλά οι άνθρωποι.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα! Καλημέρα!

Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν!

Εγώ σήμερα είμαι ένα κινητό πτώμα. Εχθές:

1. Έστρωσα τα κρεβάτια

2. Έκανα τα πάνω πάνω στο μπάνιο

3. Μαγείρεψα για το παιδί

4. Μαγείρεψα για εμάς

Ήρθε μια φίλη και ήπιαμε καφεδάκι

5. Μάζεψα το νεροχύτη

6. Άπλωσα ένα πλυντήριο ρούχα

7. Μάζεψα τα πλυμένα από το πλυντήριο πιάτων

8.Καθάρισα τους πάγκους της κουζίνας

9. Καθάρισα τις κεραμικές εστίες της κουζίνας

Κοιμήθηκα 45 λεπτάκια (μέχρι να ξυπνήσει ο μικρός, που είχε κοιμηθεί πριν από εμένα, να φάει)

10. Έφτιαξα μια ζύμη για κολοκυθοκεφτέδες (με το κολοκύθι που έβγαλα όταν έκανα τα κολοκυθάκια τα γεμιστά)

11. Έκοψα πατάτες για τηγάνισμα

Ήρθε ο νονός του μικρού με την κοπέλα του

12. Ετοίμασα μια ομελέτα

13. Τηγάνισα κολοκυθοκεφτέδες, πατάτες, ομελέτα με λουκάνικα κι έκοψα μια σαλάτα

Φάγαμε και το ξενυχτήσαμε λίγο (έφυγαν 00:30)

14. Μάζεψα το τραπέζι

15. Έβαλα τα πιάτα στο πλυντήριο

16. Έπλυνα τα μπιμπερό του παιδιού

17. Εβρασα νεράκι να έχει σήμερα έτοιμο βρασμένο το παιδί

18. Όσο έβραζε το νερό του παιδιού, έπλυνα μερικά από όσα δε χωρούσαν στο πλυντήριο

Μόλις το ρολόι έδειξε 1:30 πήγα για ύπνο.

Ξύπνησα σήμερα στις 6:30, γιατί ξύπνησε ο μικρός, αλλά ενδιάμεσα είχα ξυπνήσει άλλες 3-4 φορές, γιατί γκρίνιαζε (ήθελε να αλλάξει πλευρό, κι επειδή δεν μπορεί μόνος του ακόμη, γκρινιάζει και πάω και τον γυρίζω εγώ)

Σήμερα

1. Έστρωσα το κρεβάτι μας

2. Μάζεψα τα ρούχα που είχαν στεγνώσει

Δεν κάνω τίποτε άλλο προς το παρόν.

Πάω να ετοιμαστώ, γιατί θα φύγουμε σε λίγο. Έχουμε ραντεβού με την παιδίατρο για εμβόλιο :(:(:(

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα και ειδικά σε όλα τα παιδάκια που έχουν σήμερα την τιμητική τους.Να είστε όλοι καλότυχοι και πάντα να σας περιτριγυρίζουν άνθρωποι που σας αγαπούν και νοιάζονται πραγματικά για εσάς.

Εμείς εχτές αφού τελειώσαν όλες οι δουλειές, ήρθαν οι καλεσμένοι μας παίξαν τα μικρά,γελάσαμε τα είπαμε και οι μεγάλοι γενικά περάσαμε πολύ ωραία.Βεβαια φεύγοντας το σπίτι ήταν βομβαρδισμένο αλλά χαλάλι του μικρού.Ψιλομάζεψα όσα μπορούσα εχτές,έβαλα πλυντήρια πιάτων και σκουπισα και σφουγγάρισα γιατί είχαν πέσει πορτοκαλάδες κάτω και κολλούσε ο τόπος.Τελικά είχε δίκιο η μαμά μου που έλεγε το σπίτι το βλέπει ο πρώτος άντε και ο δευτερος επισκέπτης μετά και εκεί βλέπει αναχώματα όντως οι δύο πρώτοι το είδαν τακτοποιημένο μετά και εκεί έγινε κόλαση παιχνίδια παντού,χυμένες πορτοκαλάδες τα πιτσιρίκια να τρέχουν δεξιά και αριστερά ένας χαμός αλλά θα το διορθώσουμε ,ευτυχώς σήμερα δεν περιμένω κανένα εκτός και αν έρθει κανένας ξέμπαρκος αλλά θα προλάβω να τα τακτοποιήσω μετά την δουλειά.Σήμερα μόνο κρεβάτια έστρωσα, έφτιαξα γάλα στα μικρά και τώρα πήγαν με τον μπαμπά τους στο Παίδων για τα χαρτιά των γιατρών για την εγγραφή στο νήπιο και την επαναγραφή στο δημοτικό.Εγώ δουλίτσα και μετά συνέχεια στο σπίτι για το συμμάζεμα.

καλημερα κοριτσια χαθηκα το ξερω αλλα γινεται ενας πανικος στο γραφειο και τρεχουμε και δεν φτανουμε και σαν να μην εφταναν αυτα επεσε ο μικρος απο το κρεββατι του μεσα στον υπνο του και χτυπησε στο κοκκαλο του ματιου το οποιο πρηστηκε και τρεχαμε παιδων για βυθοσκοπηση οπου δεν καθοταν με τιποτα λεμε και τελικα φυγαμε ευτυχως ξεπρηστηκε και δεν ηταν κατι σοβαρο...Επισης εβαψα και αλλαξα το δωματιακι του εεε αφου καθησαμε σπιτι και καλα για να μην μπει σκονη κλπ και βαριομουν να κανω δουλειες ειπα να του το βαψω λιγο απο λευκο το εκανα θαλασσι τον εναν τοιχο και στον αλλο εκανα ενα σχεδιο με ρομβους και αυτο θαλασσι του πηρα ενα stencil απο εβαυ και περιμενω να ερθει και κατι λευκα ραφακια γιατι εβγαλα την συρταριερα απο το δωματιο για να ανοιξει λιγο ο χωρος οποτε χρειαζομουν καπου να ακουμπησω τις κρεμες και δεν ηθελα να τις φτανει.Τωρα λοιπον περιμενουμε αν ερθει το stencil με το μεσση οπου ο μπαμπας μας το ηθελε 1.20*0.6 να τοποθετηθει για να δω που θα βαλω τα ραφια για την ωρα το καλαθακι με τις κρεμες του το εχω πανω στην βιβλιοθηκη.ΕΕ και αφου του αρεσε του μπαμπα μας μου λεει και το κορυφαιο "αφου εβαψες το δωματιο του μικρου τοσο καλο δεν βαζεις και λιγο χρωμα και στους δικους μας τοιχους να κανε ενα τετοιο σχεδιο με ασσυμετρες γραμμες....Αντρες" Απο δουλειες κανψω τα βασικα σκουπισμα σφουγγαρισμα μαγειρεμα κρεββατια και μπανια...Ειρηνη η ντουλαπα μου ειναι ΑΔΕΙΑ και αυτο γιατι????Εβγαλα τα χειμωνιατικα και τα μαζεψα επλυνα τα καλοκαιρινα σιδερωσα τα μισα και τα εχωα φησει ολα στην τραπεζαρια να σκονιζονται δεν μπορω αν την φτιαξω ξανα ΒΑΡΙΕΜΑΙ εφτιαξα του μπαμπα μας και του μικρου....

Σας ειπα τα νεα διαβαζω σχεδον καθημερινα τα δικα σας συγχαρητηρια για τα βραδεια Ειρηνη χρονια πολλα στους Κων/νο, Κων/να,Ελενη φιλακια

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

Το Σάββατο έκανα τις δουλίτσες μου και μόλις είχα σχεδόν τελειώσει, ανακάλυψα ότι στο προ μια βδομάδας φρεσκοσαπουνισμένο μου ψυγείο, χύθηκε μίσο μπουκάλι γάλα και ξανά μανά σαπουνάδες:mad:

Επίσης καθαρίζοντας τη σκούπα, άλλαξα και σακούλα..πέταξα κατά λάθος το εξάρτημα που μπαίνει η σακούλα.Τώρα αναγκαστικά με τον κάδο που έχει ή θα βρω λέτε ανταλακτικό.?

Βολτάροντας δίπλα πέτυχα σε ένα θέμα και θυμήθηκα ότι έχω και εγώ ένα λευκό μπλουζάκι λερωμένο με make up, το οποίο δεν βγαίνει. Καμιά ιδέα ?

Καλησπέρα κόρες!

Καλή μας εβδομάδα!

Τις ευχές μου και την αγάπη μου σε όσες γιορτάζουν σήμερα και στις οικογένειές τους!

Σήμερα δούλευα από το πρωί, επέστρεψα και πήγα και πήρα το φιογκάκι.

Επιστρέψαμε, ετοίμασα κεφτεδάκια με πατατούλες τηγανιτές και τώρα χαλαρώνουμε με μία σοκολατούλα στο pcακι μέχρι να ξεκινήσουμε σε λίγο το διάβασμα!

Ευτυχώς το απογευμα δεν δουλεύω και ελπίζω να πάω το φιογκάκι στο tae know do και μετά να το περάσουμε με αγάπες και παραμύθια! ;)

777885dugw57gt25.gif

κοριτσάκια καλησπέρα

σήμερα ιμαι πολυ χαρούμενη λόγω της αυριανης μου γιορτης αποφάσισα να μου κάνω δώρο .....................μια γυναίκα για το σπίτι!!!!!:D;)

Ηρθε λοιπόν η καλη μου κυριούλα μου έκανε ενα σπίτι που αστράφτει παντου κι ετσι εγώ αύριο θα εορτάσω ...ααααααααααααααραχτή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D

Χρονια σου πολλά κοριτσάκο μου!

Αχ Παναγία μου... πως έχουμε φτάσει έτσι.... αντί να κάνεις μία περιποίηση στο καημένο το κουφαράκι σου, ένα μασάζ, μία θεραπεία σώματος ή προσώπου ή ένα φορεματάκι... κάτι που να σου αρέσει τέλοσπάντων, να κάνεις δώρο μια καθαριότητα σπιτιού! :?

Τουλάχιστον, αφού το ευχαριστήθηκες και το σπιτάκι σου είναι πεντακάθαρο, πράγμα που ούτως ή άλλως μας δημιουργεί μία ηρεμία, έχει καλά! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

http://pinterest.com/realsimple/new-uses-for-old-things/

Δείτε εδώ ιδέες για να χρησιμοποιούμε πράγματα παλιά που έχουμε όλοι στο σπίτι... μερικά είναι αρκετά καλά και έξυπνα!

Δεν το χω καθόλου το pinterest... :?:-? .

Έπαθα πλάκα όμως μ αυτά που είδα!!!!!!!!!! Μερικές ιδέες είναι καταπληκτικές!!!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...