Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ευχαριστούμε για τις συμβουλές miriki, έχεις δίκιο για τη ζάχαρη..Κρύβεται παντού η ριμάδα :(

4 U θα κάνεις tattoo;; Μόλις με πήρε τηλ. ο άντρας μου που έλειπε Θεσσαλονίκη, ότι έκανε ένα εκεί! Τώρα θέλω κι εγώ! :cool:

Με γειά του! ναι θα κάνω το 6ο;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάκια καλησπέρα

σήμερα ιμαι πολυ χαρούμενη λόγω της αυριανης μου γιορτης αποφάσισα να μου κάνω δώρο .....................μια γυναίκα για το σπίτι!!!!!:D;)

Ηρθε λοιπόν η καλη μου κυριούλα μου έκανε ενα σπίτι που αστράφτει παντου

κι ετσι εγώ αύριο θα εορτάσω ...ααααααααααααααραχτή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D

μπράβο σου, πολυ καλά έκανες! Να χαίρεσαι τη γιορτή σου και να περάσεις υπέροχα:D Χρόνια Πολλά!!

lenaG καλά που μου το θύμισες!! Γιορτάζω κι εγώ αύριο, και ο μικρός!Αμάν, και δεν έχω κάνει τίποτα :shock::idea:

βζζζζζντοινγκ!!! καλέ ξεχάστηκες? χαχαχα:P

δεν πειράζει μην κάνεις τπτ και βγείτε έξω, αυτό το πράγμα που στη γιορτή μας καθόμαστε σπίτι και περιμένουμε να σκάσει μύτη όποιος μας θυμηθεί ποτέ δεν το κατάλαβα και πότέ δεν το τήρησα!

Ευκαιρία για βόλτα με την οικογένεια!!!

Χρόνια σας Πολλά και να περάσετε αξέχαστα;)

Διαφημίσεις

Με γειά του! ναι θα κάνω το 6ο;)

Είμαι περίεργη να το δω, όλο έλεγε ότι θέλει ένα ταττού για τον υιό, αλλά δεν περίμενα ότι θα το κάνει τελικά, και ειδικά έτσι στο ξεκάρφωτο.. :)

Κι εσύ το 6ο;! Με το καλό! :D

http://2.bp.blogspot.com/_Fzq94YVbHHM/RwZnOcb8ATI/AAAAAAAAFK0/gF_abloUYao/s1600-h/new_uses_29.jpg

επειδή είμαι ασχετη με το θέμα βάφω νύχι.. να τι βρήκα !!! :)

Χαχα τέλειο! Έχω δει κάτι αντίστοιχο με εφημερίδα :)

g8Sbp2.png

βζζζζζντοινγκ!!! καλέ ξεχάστηκες? χαχαχα:P

δεν πειράζει μην κάνεις τπτ και βγείτε έξω, αυτό το πράγμα που στη γιορτή μας καθόμαστε σπίτι και περιμένουμε να σκάσει μύτη όποιος μας θυμηθεί ποτέ δεν το κατάλαβα και πότέ δεν το τήρησα!

Ευκαιρία για βόλτα με την οικογένεια!!!

Χρόνια σας Πολλά και να περάσετε αξέχαστα;)

Άσε άσε κι εγώ το ίδιο, δεν μ' αρέσουν καθόλου αυτά, γι' αυτό και ξεχάστηκα..Φαντάζομαι αύριο την πεθερά μου, πρώτη και καλύτερη θα έρθει να ευχηθεί για τον εγγονό που γιορτάζει φέτος επισήμως..Θα δει και τον γιο της με το μπανταρισμένο χέρι, σουρεάλ! :mrgreen:

g8Sbp2.png

6!!!!teleia φιλη εγω μολης αποθηλασω θα κανω 2 τα εχω στο μυαλομου18 μηνες:cool::cool:

Άντε κι εσύ;; Μπράβο! Μεγάλη υπόθεση να ξέρεις από πριν τι θα κάνεις..εγώ όλο γνώμες αλλάζω.. :(

Καλά το πώς πηδάμε απ' το ένα θέμα στο άλλο εδώ στο easy living, δεν υπάρχει! :D

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

6!!!!teleia φιλη εγω μολης αποθηλασω θα κανω 2 τα εχω στο μυαλομου18 μηνες:cool::cool:

Μπορείς να κάνεις και τώρα... το μελάνι δεν περνά στο γάλα :tongue: Το μονο θέμα είναι οτι σε περίπτωση που πάθεις μόλυνση κατά την επούλωση ίσως χρειαστεί να παρεις αντιβίωση, αλλά και πάλι υπάρχουν αντιβιώσεις συμβατές. Εννοείται οτι δεν σου λέω ντε και καλά καντο τώρα απλά λέω ότι δεν είναι απαγορευτικό. Εγώ παντως επειδή ο θηλασμός ήξερα ότι θα τραβήξει πολυ το έκανα όταν ήταν 20 μηνών και ναι ακόμα θήλαζα:D

Άσε άσε κι εγώ το ίδιο, δεν μ' αρέσουν καθόλου αυτά, γι' αυτό και ξεχάστηκα..Φαντάζομαι αύριο την πεθερά μου, πρώτη και καλύτερη θα έρθει να ευχηθεί για τον εγγονό που γιορτάζει φέτος επισήμως..Θα δει και τον γιο της με το μπανταρισμένο χέρι, σουρεάλ! :mrgreen:

Για φαντάσου το άλλο όμως ... να το δει και να της αρεσει τόσο που θα σας παρακαλάει να την πατε να κάνει και εκείνη μετά :shock:

Μπορείς να κάνεις και τώρα... το μελάνι δεν περνά στο γάλα :tongue: Το μονο θέμα είναι οτι σε περίπτωση που πάθεις μόλυνση κατά την επούλωση ίσως χρειαστεί να παρεις αντιβίωση, αλλά και πάλι υπάρχουν αντιβιώσεις συμβατές. Εννοείται οτι δεν σου λέω ντε και καλά καντο τώρα απλά λέω ότι δεν είναι απαγορευτικό. Εγώ παντως επειδή ο θηλασμός ήξερα ότι θα τραβήξει πολυ το έκανα όταν ήταν 20 μηνών και ναι ακόμα θήλαζα:D

Για φαντάσου το άλλο όμως ... να το δει και να της αρεσει τόσο που θα σας παρακαλάει να την πατε να κάνει και εκείνη μετά :shock:

μαλον σεπτεμβριο θα τα κανω γιατι ο θηλασμος θα αργησει πολυ.....:P ο μικρος θα ειναι 22 μ θα προσεχω και λιγο!!

Να το δω κι αυτό..! :rolleyes:

Να σε ρωτήσω κάτι;; Επειδή προφανώς θα το έχεις ψάξει το θέμα, μπορείς να ποστάρεις ή να μου στείλεις πμ αν σε βολεύει, με τίποτα ωραία site με tattoo να δω κι εγώ pleeeaasee;; Ό,τι έχω βρει είναι κάπως extreme για μένα..

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...