Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κάνετε? τι ωραία μέρα σήμερα.... ευχαριστηθήκαμε βόλτα και παιχνίδι :)

χαλαρώσαμε και μαζέψαμε ήλιο ;)

μέσα στην εβδομάδα, θα αρχίσω ψάξιμο για εργασίες στο σπίτι... θέλουμε να βάψουμε όλες τις εσωτερικές πόρτες και ισως να αλλάξουμε του μπάνιου και επίσης να βαφτεί όλο το σπίτι... λέγαμε να βάψουμε μόνοι αλλά δε μας βλέπω να έχουμε κουράγιο... ασε μόνο το καθάρισμα που θα έχω μετά μου φτάνει :)

επίσης, ετοιμάζω το επόμενο tattoo μου :)

όπως καταλάβατε η διάθεση ανέβηκε!!! ;)

Ειρήνη μου, τι καλά νέα ήταν αυτά για το σύζυγο... χαρηκα πολυ! εύχομαι να φτιάξουν γρήγορα τα πράγματα για όλους μας !

Σας το λέω εγώ, που έχω κάνει απίστευτα χρόνια γυμναστική και απίστευτα χρόνια τέτοιες δίαιτες. Από τα 16 μου έως πριν 10 χρόνια περίπου όλο και κάποια δίαιτα δοκίμαζα...

Τώρα κάνεις τίποτα από γυμναστική Ειρήνη μου?Ρωτάω γιατί και γω πήγαινα 18 συναπτά έτη γυμναστήριο και χω ρίξει τρελή γυμναστική γενικά, μετά έκανα την κόρη μου και έκανα Power Yoga σπίτι με την Πετρουλάκη και τώρα 2,5 μήνες μετά τη νέα γέννα δεν κάνω ακόμα τίποτα:|. και μάλλον δεν προβλέπεται για το άμεσο μέλλον:cry:. στεναχωριέμαι αλλά δεν έχω χρόνο ΚΑΙ γι αυτό....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Υ.Γ. Σας άρεσαν τα "κερασάκια"-μανικιούρ που ανέβασα χθες??? :lol::lol::lol:

ωραίο αλλά αυτό που με ξετρέλανε είναι το Purple grey pedi.Θεικό!!Το κανα κ γω στα ποδαράκια μου - με παραλλαγή πουα όπως είχες σε ένα άλλο πεντικιουρ.Τέλειο!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε? τι ωραία μέρα σήμερα.... ευχαριστηθήκαμε βόλτα και παιχνίδι :)

χαλαρώσαμε και μαζέψαμε ήλιο ;)

επίσης, ετοιμάζω το επόμενο tattoo μου :)

όπως καταλάβατε η διάθεση ανέβηκε!!! ;)

Ειρήνη μου, τι καλά νέα ήταν αυτά για το σύζυγο... χαρηκα πολυ! εύχομαι να φτιάξουν γρήγορα τα πράγματα για όλους μας !

Χαίρομαι που περάσατε καλά και κυρίως που ανέβηκαν τα κέφια σας!

======================

Να σου πω.. μας τόνισαν το "προσωρινά" αλλά στη φάση που είμαστε τώρα και γενικότερα όπως είναι τα πράγματα... μου φτάνει! :rolleyes::rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Τώρα κάνεις τίποτα από γυμναστική Ειρήνη μου?Ρωτάω γιατί και γω πήγαινα 18 συναπτά έτη γυμναστήριο και χω ρίξει τρελή γυμναστική γενικά, μετά έκανα την κόρη μου και έκανα Power Yoga σπίτι με την Πετρουλάκη και τώρα 2,5 μήνες μετά τη νέα γέννα δεν κάνω ακόμα τίποτα:|. και μάλλον δεν προβλέπεται για το άμεσο μέλλον:cry:. στεναχωριέμαι αλλά δεν έχω χρόνο ΚΑΙ γι αυτό....

Καθόλου Μυρτούλα μου! Δεν κάνω καθόλου γυμναστική! :?:-? Έχω να γυμναστώ απο τα 18 μου που σταμάτησα την ενόργανη!

Αν και ειλικρινά αναρωτιέμαι αν το σώμα μου θα το άντεχε κι αυτό. Αν σκεφτείς πως είμαι τόσες ώρες καθημερινά στην πρίζα με παιδί, δουλειά, άντρα, σπίτι, διαβάσματα... απορώ και χωρίς γυμναστική πως αντέχει.... :?

777885dugw57gt25.gif

ωραίο αλλά αυτό που με ξετρέλανε είναι το Purple grey pedi.Θεικό!!Το κανα κ γω στα ποδαράκια μου - με παραλλαγή πουα όπως είχες σε ένα άλλο πεντικιουρ.Τέλειο!

Αααααααααα λες το pink gray french e???

Που ήταν ροζ και στις άκρες είχα, αντί λευκού γαλλικού, ασημένια γραμμούλα!!! Όντως τέλειο!

Ναι κάποια στιγμή θ' ανεβάσω και φούξια μανικιούρ με λευκή γραμμή πεντικιούρ με πουά φούξια πάνω στην λευκή γραμμή {έχω ήδη ένα στο nail art album, που το είχα ανεβάσει παλιότερα με κόκκινο νομίζω!}.

Χαίρομαι που σου άρεσε!!!! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Αααααααααα λες το pink gray french e???

Που ήταν ροζ και στις άκρες είχα, αντί λευκού γαλλικού, ασημένια γραμμούλα!!! Όντως τέλειο!

;);)

όχι λέω για εκείνο που το μεγάλο νύχι ήταν μισό μωβ - μισό γκρι, πάνω στο μωβ σχεδιάκι και όλα τα υπόλοιπα νυχάκια μωβ. Θεικό λέμε!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

όχι λέω για εκείνο που το μεγάλο νύχι ήταν μισό μωβ - μισό γκρι, πάνω στο μωβ σχεδιάκι και όλα τα υπόλοιπα νυχάκια μωβ. Θεικό λέμε!

Ααααααααααα!!! Τώρα κατάλαβα η γριά γυναίκα!!! :tongue::tongue:

Αληθεια σου άρεσε? Και γω νόμιζα πως δεν ήταν πολύ καλό, επειδή δεν είχα πολλά σχόλια ή like στο face!!!

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Χαίρομαι που ανεβαίνει η διάθεση σιγά σιγά.

Λοιπόν για τις δίαιτες έχω να πω το εξής. Κόψτε τη ζάχαρη. τώρα. ΤΩΡΑ. Αυτό σημαίνει ότι τρώτε μόνο ό,τι μαγειρεύετε. Αν ξέρατε πόση ζάχαρη εχει μέσα μία πίτσα ή το ψωμί του τοστ θα παθαίνατε πλάκα.

Τρώτε συχνά, περιορίζετε ζυμαρικά και φυτικά λιπαρά (μαργαρίνες π.χ. ή φυτίνη) και ναι τρώτε το κοτόπουλο με την πετσούλα του. Τα ζωικά λιπαρά τα χρειαζόμαστε. Αν μπορείτε να έχετε και ζωμό από κόκκαλα κοτόπουλου ή μοσχαριού ή ψαριού για να προσθέσετε στα φαγητά σας, τέλειο. Επίσης αν μπορείτε να τρώτε γιαούρτι (αυτό στο πήλινο όχι επιδόρπια), πολλούς ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα και να πίνετε έστω και λίγο κεφίρ, η απώλεια των κιλών είναι σχεδόν δεδομένη. Κι αυτό με υγιεινές επιλογές, πολλά φρούτα, λαχανικά κλπ. Και βέβαια νεράκι. Δε θα το πιστεύετε λέμε.

Ακόμη κι αν δεν μπορείτε να κάνετε όλα τα παραπάνω, ΚΟΨΤΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ (και τα γλυκαντικά), φάτε μέλι και στα γλυκά βάλτε πετιμέζι. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ κακό μας κάνει.... (η ζάχαρη όχι το πετιμέζι). Καταστρέφει τη λειτουργία του εντέρου μας.

sbxre6a2f.png

ευχαριστούμε για τις συμβουλές miriki, έχεις δίκιο για τη ζάχαρη..Κρύβεται παντού η ριμάδα :(

4 U θα κάνεις tattoo;; Μόλις με πήρε τηλ. ο άντρας μου που έλειπε Θεσσαλονίκη, ότι έκανε ένα εκεί! Τώρα θέλω κι εγώ! :cool:

g8Sbp2.png

κοριτσάκια καλησπέρα

σήμερα ιμαι πολυ χαρούμενη λόγω της αυριανης μου γιορτης αποφάσισα να μου κάνω δώρο .....................μια γυναίκα για το σπίτι!!!!!:D;)

Ηρθε λοιπόν η καλη μου κυριούλα μου έκανε ενα σπίτι που αστράφτει παντου

κι ετσι εγώ αύριο θα εορτάσω ...ααααααααααααααραχτή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D

Ναι, ναι, ναι κόψτε τη ζάχαρη!

Η miriki τα έγραψε πολυ ωραία

Για αρχή τουλάχιστον κόψτε τα βασικά... γλυκά, αλκοολ και αναψυκτικά θα δείτε άμεσα αποτελέσματα...

οι τρείς λευκες τροφές που καταστρεφουν τον οργανοσμο

λευκο αλευρι, αλάτι , ζάχαρη

οσο περισσοτερο μπορούμε μακριααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...