Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημέρααααα σήμερα πάμε να ανανεώσουμε γκαρνταρόμπα δωρεάν :)

κορίτσια εγώ δεν εμπιστεύομαι δίαιτες εκτός διαιτολόγων....εμείς είχαμε πάει σε διαιτολόγο πριν απο χρόνια και μας είχε δώσει μια δίαιτα σούπερ....χάνεις κιλά αλλά σιγά σιγά και αυτό είναι το σωστό....Τώρα που την ξεκίνησε ο άντρας μου έχασε σε έναν μήνα 4 κιλά και συνεχίζει...

αν θέλετε μπορώ να σας πω τι κάνει αυτή η δίαιτα....

Καλημέρα! Μπράβο στον άντρα σου! Εγώ ψάχνω μια δίαιτα που να μην είναι δύσκολη στο μαγείρεμα. Με το μωρό (που πρέπει να του μαγειρεύω κάθε μέρα και που δε μου αφήνει πολύ χρόνο, γενικά), θέλω μια δίαιτα που να μπορώ να μαγειρεύω το ίδιο και για μένα και για τον άντρα μου. Μπορείς να μου πεις? Αν δε θες να χαλάσεις το θέμα της Ειρήνης, μπορείς να στείλεις πμ. Όμως νομίζω ότι ενδιαφέρει πολλές από εμάς.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν κ παρακολουθω το θεμα δεν εχω γραψει ποτε μιας που παιρνω μεν ιδεες αλλα προφανως δεν το χω με το θεμα του σπιτιου κ ετσι δεν εχω γραψει ποτε:oops::oops:

Η διαιτα αυτη ομως μου κινησε το ενδιαφερον μιας που γινομαι κουμπαρα τον σεπτεμβριο κ θα ηθελα να χασω μερικα κιλακια!

Θα ξεκινησουμε λοιπον?????

madipemi καλωσόρισες :) Διάβασε πολύ καλά το λινκ της chatzico πριν την κάνεις! Εγώ έφαγα 2 μέρες για να την εμπεδώσω ;)

Καλημέρα! Μπράβο στον άντρα σου! Εγώ ψάχνω μια δίαιτα που να μην είναι δύσκολη στο μαγείρεμα. ]

Ηλιαχτίδα μου, μάλλον δεν κάνει για σένα αυτή η δίαιτα γιατί απαιτεί ειδικό μαγείρεμα, με συγκεκριμένα υλικά..Κι εγώ δεν θα το σκεφτόμουν να την κάνω για τον ίδιο λόγο, αλλά είναι και ο άντρας μου που θέλει να χάσει κιλά, οπότε θα μαγειρεύω και για τους δυο μας..

g8Sbp2.png

Κόρες καλησπέρα!

Υπέροχη, ηλιόλουστη, ζεστή και δροσερή Κυριακή! ;)

Πως είστε?

Εμείς ξυπνήσαμε, σχετικά νωρίς, πήγαμε τις βόλτες μας και ήπιαμε έναν καφέ στην Πισίνα, στην Μαρίνα Ζέα. Είχαμε καιρό να κάτσουμε για καφέ και σήμερα ήταν τέλεια!

Μετα πήγαμε στην πεθερά μου για μεσημεριανή "περίθαλψη" και προ ολίγου μαζευτήκαμε.

Έβαλα ένα πλυντήριο με χρωματιστά για την νύχτα, ήδη ζεσταίνεται το σίδερο μου για να ξεκινήσω.... {:?} και το φιογκάκι μου διαβάζει με διαλείμματα. Θέλω να κάνω και μία γενική το μπάνιο αρότερα.. θα δούμε.

Σας γλυκοφιλώ όλες!

Υ.Γ. Σας άρεσαν τα "κερασάκια"-μανικιούρ που ανέβασα χθες??? :lol::lol::lol:

777885dugw57gt25.gif

Σημερα κοριτσια εφυγα απο το σπιτι στις 9 και επεστρεψα στις 6!

Πηγαμε Λεροϋ και ΙΚΕΑ.

Πηρα πολλα πραγματακια. Κουρτινες,μαξιλαρια,ρολα,κρεββατι,κομοδινα,φωτιστικα και καναπεδες απο το ΙΚΕΑ!Ελπιζω να ειναι καλοι:rolleyes:Γιατι σε ολα τα μαγαζια που πηγα ηθελα γυρω στις 6000 χιλιαδες για να παρω καναπεδες της προκοπης,αλλα δεν με σηκωνε η τζεπη μου γι`αυτο τους πηρα σημερα αυτους γιατι ειχα σκασει

Α!!!! Με γεια τα καινούργια σου πράγματα!!! Με γεια κοριτσσάκι μου!

Υ.Γ. Και γω πρέπει να μαζέψω λεφτά για αλλαγή ταπετσαρίας και των 3 καναπέδων μου.... :?:-?:?

Ειρηνηηηη!!!Διπλωνω τωρα τις πετσετουλες μου με τον τροπο που μας ειχες δειξει!!Θενκς για αλλη μια φορα!Ειναι απλα τελειες!!:D

Πολύ χαίρομαι που σε βόλεψε και σου κέρδισε χώρο!!! Μπράβο ματάκια μου και μου το θύμησες για να το ανεβάσω και στο blog μας κάποια στιγμή!!! :D:D:D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Αυτή δεν είναι δίαιτα... είναι εγκυκλοπαίδεια βρε παιδιά!!!!!! Πολύ διάβασμα!!! :tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστώ Μαράκι μου {ελπίζω να είστε καλά! ;) }.

777885dugw57gt25.gif

το ρεφλε ειναι βαφη πολυ ελαφρια π.χ 50 γρ οξυ

+25γρ βαφη το το εφαρμοζεις σε υγρο μαλι για 5-10 λεπτα κι ετσι δενεις τα χρωματα ...στο δια ταυτα αν εχεις φυσικη ριζα καστανο και ξανθες αντ/ σαν της Ευας Καιλη (τι βλεπω στο θεμο τωρα:tongue:) μα τι συνηρμος:tongue: τοτε πρεπει να παρεις ενα 10.01 ξανθο σαντρε με 30 vol οξυζενε :? πρεπει να το περασεις σε υγρο μαλι απο πισω προς τα εμπρος πολυ γρηγορα σε 2 λεπτα και να περημενεις αλλα 5 περιπου και μετα να λουσεις.....ελπηζω να βοηθησα αρκετα:)

Νομίζω κατάλαβα αλλά είπαμε... δεν το χω να το κανω! :tongue:

Θα πάρω την κοπέλα να έρθει να μου το κάνει! :tongue:

Ευχαριστώ "γιατρέ μου"!

777885dugw57gt25.gif

Αν κ παρακολουθω το θεμα δεν εχω γραψει ποτε μιας που παιρνω μεν ιδεες αλλα προφανως δεν το χω με το θεμα του σπιτιου κ ετσι δεν εχω γραψει ποτε:oops::oops:

Η διαιτα αυτη ομως μου κινησε το ενδιαφερον μιας που γινομαι κουμπαρα τον σεπτεμβριο κ θα ηθελα να χασω μερικα κιλακια!

Θα ξεκινησουμε λοιπον?????

Και γιατι δεν γράφεις παιδάκι μου???? Επειδή δεν το χεις με το σπίτι???? Λεπτομέριες!!! ;););) Εδώ έχουμε φτάσει να συζητάμε ρεφλέ, δίαιτες, προβλήματα παιδιών, μειωμένα οικονομικά.... και γενικότερα οτιδήποτε μας έρθει!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλώς σε βρήκαμε!!! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Αυτή δεν είναι δίαιτα... είναι εγκυκλοπαίδεια βρε παιδιά!!!!!! Πολύ διάβασμα!!! :tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστώ Μαράκι μου {ελπίζω να είστε καλά! ;) }.

Γνώμη μου ότι δεν είναι υγιεινή δίαιτα.

Βοηθάει ίσως στην αρχή για να πάρεις μπροστά αλλά δεν είναι ισορροπημένη και δεν πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα παραμένει κανείς στο βάρος που έχασε.

Καλά είμαστε.:D Δες τα πμ σου;)

BOftp3.png PzWNp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σχετικά με τη δίαιτα Dukan, αν και ψήνομαι να την ξεκινήσω κι εγώ, ψάχνοντας βρήκα αυτό:

Πηγή: http://www.diaita-dukan.infogreece.org/

Το παραθέτω απλά προς ενημέρωση και σας λέω ότι μετά από αυτό εγώ το ξανασκέφτηκα.

Χμμ, ίσως να μην έχει άδικο ειδικά αν μιλάμε για χάσιμο πολλών κιλών. Όμως υπάρχει λάθος στο κείμενο: Δεν χάνεις γενικά 2-3 κιλά την εβδομάδα με την Dukan, παρά μόνο στην πρώτη φάση της. Μετά πέφτει πολύ ο ρυθμός της..Επίσης πάντα, όταν βγαίνει μια καινούργια δίαιτα αντιδρούν οι διαιτολόγοι και λογικό δεν είναι;

Κορίτσια, κατά βάθος νομίζω ότι είναι στο μυαλό και όχι στη δίαιτα. Στην εγκυμοσύνη μου πήρα 15 κιλά τα οποία αντί να χάσω με τη γέννα, τα διατήρησα με τον θηλασμό (δεν φταίει ο θηλασμός, εγώ έτρωγα και τους τοίχους, για να εξηγούμαστε!). Ύψος 1,65 και 75 κιλά τότε..Όταν σταμάτησα τον θηλασμό έχασα σχεδόν αυτόματα τα πρώτα 5 κιλά και για τα υπόλοιπα 10 πήρα διαιτολόγο, η οποία καλή και άγια, αλλά μου ακύρωνε συνέχεια τα ραντεβού, δεν μου έκανε λιπομετρήσεις γιατί βιαζόταν και κάτι τέτοια, οπότε την έκοψα (αφού της έσκασα 120 ευρώ για ένα μήνα και μηδέν απώλεια). Τα έχασα λοιπόν μόνη μου μέσα σε ένα χρόνο περίπου.. Και απλά τώρα θέλω να χάσω άλλα 5 γιατί έχω σιχτιρίσει που δεν μου στρώνει κανένα ρούχο :evil:

Ρηνούλα σόρρυ για το σπαμ!! :oops: :oops:

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνηηηη!!!Διπλωνω τωρα τις πετσετουλες μου με τον τροπο που μας ειχες δειξει!!Θενκς για αλλη μια φορα!Ειναι απλα τελειες!!:D

Βρε παιδιά θυμάστε τι σας είχα πει για τις πετσέτες μου που τις δίπλωσα κι εγώ αλά Ειρήνη; Εξοικονόμησα ένα συρτάρι έτσι, το οποίο πήγε ντόμινο, από σιφονιέρα σε ντουλάπα κι από δωμάτιο σε δωμάτιο, κι έφτασε να μου αδειάσει ένα ντουλάπι στην κουζίνα! :D Ακόμα και τώρα, κάθε φορά που ανοίγω το συρτάρι να πάρω πετσέτα το θυμάμαι και γελάω...Κοίτα να δεις, από μια λεπτομέρεια..Να 'σαι καλά Ειρήνη μου, θα στο λέω πάντα! :)

Υ.Γ. Σας άρεσαν τα "κερασάκια"-μανικιούρ που ανέβασα χθες??? :lol::lol::lol:

Εγώ γιατί δεν τα είδα;; Σπεύδω στο φέις!

g8Sbp2.png

Γνώμη μου ότι δεν είναι υγιεινή δίαιτα.

Βοηθάει ίσως στην αρχή για να πάρεις μπροστά αλλά δεν είναι ισορροπημένη και δεν πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα παραμένει κανείς στο βάρος που έχασε.

Καλά είμαστε.:D Δες τα πμ σου;)

Καμία δίαιτα που δεν προέρχεται από διαιτολόγο δεν είναι υγιεινή. Ή τουλάχιστον δεν είναι 100% για μας, για τον οργανισμό μας για το κουφαράκι μας.

Σας το λέω εγώ, που έχω κάνει απίστευτα χρόνια γυμναστική και απίστευτα χρόνια τέτοιες δίαιτες. Από τα 16 μου έως πριν 10 χρόνια περίπου όλο και κάποια δίαιτα δοκίμαζα...

Εγώ όμως πάντα υποστηρίζω "οτι βολεύει την κάθε μία" σε όλους τους τομείς.... έτσι θα πω και γι αυτό.

Καλή αρχή σε όσες ξεκινήσουν και σας υποστηρίζω 100%!!!;);)

777885dugw57gt25.gif

Βρε παιδιά θυμάστε τι σας είχα πει για τις πετσέτες μου που τις δίπλωσα κι εγώ αλά Ειρήνη; Εξοικονόμησα ένα συρτάρι έτσι, το οποίο πήγε ντόμινο, από σιφονιέρα σε ντουλάπα κι από δωμάτιο σε δωμάτιο, κι έφτασε να μου αδειάσει ένα ντουλάπι στην κουζίνα! :D Ακόμα και τώρα, κάθε φορά που ανοίγω το συρτάρι να πάρω πετσέτα το θυμάμαι και γελάω...Κοίτα να δεις, από μια λεπτομέρεια..Να 'σαι καλά Ειρήνη μου, θα στο λέω πάντα! :)

Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος μας, Μαριλούδι μου!

Ακόμη και με κάτι τέτοιο {τον διαφορετικό τρόπο διπλώματος των πετσετών μας} μπορούμε να εξοικονομήσουμε πολλά. Ακριβώς όπως τα γράφεις γιατί το σπίτι μας είναι αλυσίδα! Ειδικά οι αποθηκευτικοί χώροι!

Εύγε και σύντομα θα το ανεβάσω και στο blog μας! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...