Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,

σήμερα είχε τρελή κούραση η μέρα και ακόμα δεν έχει τελειώσει.Από το πρωί ξεσκόνισα όλο το σπίτι εκτός της κουζίνας,έκανα μπάνια,άλλαξα πετσετάκια,έστρωσα 4 κρεβάτια,έκανα τζάμια,σκούπισα,άπλωσα 3 πλυντήρια και έχω τρελό σίδερο που πρέπει να γίνει μέχρι άυριο το απόγευμα μιας και αύριο θα κάνουμε την γιορτή του δεύτερου,να φτιάξω εκμέκ γιατί τί θα κεράσω τους καλεσμένους μας,να πάω τον μεγάλο στο θεατρικό γιατί σήμερα παίζει τον Πλούτο του Αριστοφάνη.Ουφ και μόνο που σκέφτομαι τί υπολείπεται τρελαίνομαι.Δυστυχώς όσο και να κάνω μέσα στην εβδομάδα πάντα το ΣΚ εχει τρελό πήξιμο.

Ειρήνη πάρε σύντομα αρτοπαρασκευαστή και θα μυρίζει και το δικό σου σαν το δικό μου και πάνω από όλα θα ξέρεις τί έχεις βάλει μέσα.

Παρεπιμπτόντως τέλειο το χρώμα και το ημιμόνιμο επίσης γιατί με όλα αυτά το απλό απλά δεν θα υπήρχε τώρα.Σε ευχαριστώ.

Η φίλη σου η Ειρήνη λέει:

Νάσια μου, κουράστηκες πολύ! Ένα σωρό δουλειές έκανες βρε κοριτσάκι μου!!! Κοίτα να ξεκουραστείς λιγάκι, όσο μπορείς με την αυριανή γιορτή!

Υ.Γ. Εκμέκ ε??? :shock::shock::shock: Μιαμ....!

Η αισθητικός άκρων σου:

Πόσες δουλειές έκανες και μόλις φτιάξαμε τα νύχια???!!!!! Θα τρελαθώ, θα σκοτωθώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek::eek::eek::tongue::tongue::tongue::tongue: Ή μπορεί και να σε σκοτώσω!!!!!!!!!! Δεν ξέρω ακόμη, θα δω!

Χαίρομαι που σου άρεσε το χρώμα!!!! Ελπίζω να σου κρατήσει κι αυτό σαν το γαλλικό!!!!! ;);););)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ σήμερα

Αυτά, προς το παρόν...

Τι "αυτά προς το παρόν" βρε κοριτσάκι μου??? Ξεπατώθηκες!

Κοίτα να ξεκουραστείς λιγάκι!!!! Καλή ξεκούραση!!! :P:p:p:p

777885dugw57gt25.gif

πιο ανοιχτα μπορεις να τα κανεις αλλα θα ταλεπορηθουν πολυ αυτα που εχουν ανταυγιες,δηλαδη αν οι αντ. γηνανε με 40 οξυζενε και εσυ τωρα περασεις βαφη με 20 οξ θα καουν λιγο:?:shock: αν εχεις λεπτα μαλια μην το κανεις γιατι θα γηνουν σαν τα μουςτακια απο το καλαμποκι:tongue: Κανε καλητερα ενα ρεφλε ειναι πιο ανοδυνο για το μαλι.πες μου τι βαφη εχεις παρει για να σου πω πως να την κανεις ρεφλε

Δεν έχω πάρει ακόμα βαφή γιατί περίμενα τα "φώτα" σου.

Τι είναι το ρεφλέ γιατρέ μου????? :confused::confused::confused::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια! Δεν τον αντέχω άλλο έτσι τον καιρό, θα τις κόψω :evil: Σε κάποια φάση νωρίς το απόγευμα έβγαλε έναν ήλιο απίστευτο και τώρα πάλι φυσάει..Από δουλειές εγώ σήμερα..μηδέν! Ούτε καν μαγείρεψα μιας που λείπει κι ο άντρας μου, με τοστ την έβγαλα..

Άσχετο: Λέω να ξεκινήσω τη δίαιτα Dukan, πρέπει να χάσω 5 κιλά πάση θυσία..Την κάνει μήπως καμιά από εσάς να αλληλοσυμπαρασταθούμε;; :cool: Ας μου στείλει πμ! :)

Τι ειναι η δίαιτα dukan βρε παιδιά???

Τι απορίες έχω σήμερα..................μα τίποτα δεν ξέρω???!!! :confused::confused::confused::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Για δοντάκια δεν ξέρω, αν και αυτό υποψιάζομαι κι εγώ. Όμως είναι δύο μήνες τώρα που είναι ανήσυχος συχνά - πυκνά (ενώ ήταν σχετικά ήρεμος). Όλοι λένε (εχώ κι εγώ μια κρυφή ελπίδα) ότι είναι δόντια. Αλλά πόσο καιρό μπορεί να τραβάει όλη αυτή η φάση μέχρι να σκάσει το πρώτο? Δεν ξέρω τι να του κάνω για να ηρεμήσει. Η γιατρός μου έχει πει, αν βλεπω τα σκούρα, να του δίνω DEPON, αλλα δε θέλω να του δίνω συχνά. Θα δείξει....

Εν τω μεταξύ έχω να εκφράσω μια απορία. Κάθε φορά που θα σκάει δοντάκι θα είναι το ίδιο ανήσυχος ή από ένα σημείο και μετά ηρεμούν?

Γεια σου Ηλιαχτιδα!

Λογικα πρεπει να ποναει το καημενουλι γιατι θα βγαλει δοντακια!

Εμενα η δικια μου αρχισε να ειναι ανησυχη και να κλαιει πολυ τα βραδια απο 3 μηνων!Τα πρωτα δυο δοντια εμφανιστηκαν 6.5 μηνων...Τωρα που ειναι 12 μηνων εχει 8 δοντια!Και ολο αυτο το διαστημα οποτε τα βγαζει, παντα κλαιει και γενικα δεν ειναι καλα,δεν εχει ορεξη να φαει κ κλαιει τα βραδια..Της δινω και εγω παυσιπονα οταν βλεπω τα σκουρα γιατι και εγω ειμαι πτωμα απο την πολυ αυπνια..

Σημερα κοριτσια εφυγα απο το σπιτι στις 9 και επεστρεψα στις 6!

Πηγαμε Λεροϋ και ΙΚΕΑ.

Πηρα πολλα πραγματακια. Κουρτινες,μαξιλαρια,ρολα,κρεββατι,κομοδινα,φωτιστικα και καναπεδες απο το ΙΚΕΑ!Ελπιζω να ειναι καλοι:rolleyes:Γιατι σε ολα τα μαγαζια που πηγα ηθελα γυρω στις 6000 χιλιαδες για να παρω καναπεδες της προκοπης,αλλα δεν με σηκωνε η τζεπη μου γι`αυτο τους πηρα σημερα αυτους γιατι ειχα σκασει!

Ειρηνηηηη!!!Διπλωνω τωρα τις πετσετουλες μου με τον τροπο που μας ειχες δειξει!!Θενκς για αλλη μια φορα!Ειναι απλα τελειες!!:D

Τι είναι το ρεφλέ, βρε παιδιά??????!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν ξέρεις το ρεφλέ????????????????????? Δεν ξέρει το ρεφλέ??????????????? Ε...όχι δεν το δέχομαι!!!! :D :D :D :D

Το ρεφλέ είναι, εμ πως το να πω, χχχμμμμ, άσε να το περιγράψει καλύτερα η κομμώτρια μας, να σε κρατήσουμε σε αγωνία!!!! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

είμαι λίγο πειραχτήρι πειράζει??????

Καλησπέρα κορίτσια! Δεν τον αντέχω άλλο έτσι τον καιρό, θα τις κόψω :evil: Σε κάποια φάση νωρίς το απόγευμα έβγαλε έναν ήλιο απίστευτο και τώρα πάλι φυσάει..Από δουλειές εγώ σήμερα..μηδέν! Ούτε καν μαγείρεψα μιας που λείπει κι ο άντρας μου, με τοστ την έβγαλα..

Άσχετο: Λέω να ξεκινήσω τη δίαιτα Dukan, πρέπει να χάσω 5 κιλά πάση θυσία..Την κάνει μήπως καμιά από εσάς να αλληλοσυμπαρασταθούμε;; :cool: Ας μου στείλει πμ! :)

Tι ειναι το dukan ? θελω να χασω κι εγω 5 κιλα:eek:

Διαφημίσεις

Τι είναι το ρεφλέ, βρε παιδιά??????!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

το ρεφλε ειναι βαφη πολυ ελαφρια π.χ 50 γρ οξυ

+25γρ βαφη το το εφαρμοζεις σε υγρο μαλι για 5-10 λεπτα κι ετσι δενεις τα χρωματα ...στο δια ταυτα αν εχεις φυσικη ριζα καστανο και ξανθες αντ/ σαν της Ευας Καιλη (τι βλεπω στο θεμο τωρα:tongue:) μα τι συνηρμος:tongue: τοτε πρεπει να παρεις ενα 10.01 ξανθο σαντρε με 30 vol οξυζενε :? πρεπει να το περασεις σε υγρο μαλι απο πισω προς τα εμπρος πολυ γρηγορα σε 2 λεπτα και να περημενεις αλλα 5 περιπου και μετα να λουσεις.....ελπηζω να βοηθησα αρκετα:)

Τι ειναι η δίαιτα dukan βρε παιδιά???

Tι ειναι το dukan ? θελω να χασω κι εγω 5 κιλα:eek:

Αυτό ακριβώς, κι εγώ αυτό έχω το λινκ για μπούσουλα: ;)

Απ' ό,τι φαίνεται την κάνει όλη η υφήλιος, γιατί από προχτές που την ανακάλυψα κι άρχισα να τη συζητάω, βρήκα άλλες τρεις γνωστές μου που την κάνουν :idea:

g8Sbp2.png

Αν κ παρακολουθω το θεμα δεν εχω γραψει ποτε μιας που παιρνω μεν ιδεες αλλα προφανως δεν το χω με το θεμα του σπιτιου κ ετσι δεν εχω γραψει ποτε:oops::oops:

Η διαιτα αυτη ομως μου κινησε το ενδιαφερον μιας που γινομαι κουμπαρα τον σεπτεμβριο κ θα ηθελα να χασω μερικα κιλακια!

Θα ξεκινησουμε λοιπον?????

-

Καλημέρα κορίτσια!

Σχετικά με τη δίαιτα Dukan, αν και ψήνομαι να την ξεκινήσω κι εγώ, ψάχνοντας βρήκα αυτό:

Αρνητικά της δίαιτας Dukan

Οι βρετανοί διαιτολόγοι είναι συγκρατημένοι με την συγκεκριμένη δίαιτα και η εκπρόσωπός τους, Jacqui Lowdon, σχολίασε:

Είναι μεγάλο πρόβλημα οι δίαιτες που κάνουν οι διάφορες διασημότητες, γιατί επηρεάζουν πολύ τον κόσμο και τον κάνουν να ακολουθεί διαιτολόγια που ίσως βλάπτουν την υγεία του, χωρίς όσα εισηγούνται να είναι και ιδιαίτερα τεκμηριωμένα ότι πράγματι αποδίδουν.

Όταν εμφανίζεται κάποιος με μια νέα ιδέα, όμως, ο κόσμος αρπάζεται από αυτήν, επειδή πιστεύει ότι θα είναι σαν μαγικό ραβδί. Δεν είναι. Για να χάσει κάποιος κιλά, πρέπει να τρώει σωστά και να αθλείται. Αν δεν κάψεις παραπάνω θερμίδες από αυτές που εισάγεις, δεν μπορείς να αδυνατίσεις. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη δίαιτα Dukan, έτσι κι αλλιώς στην Ευρώπη τρώμε παραπάνω πρωτεΐνες από αυτές που χρειαζόμαστε. Αν, λοιπόν, σε αυτή την ήδη πολύ πρωτεϊνούχα διατροφή προστεθεί και μία μέρα την εβδομάδα στην οποία τρώμε αποκλειστικά πρωτεΐνες, αυξάνεται ο κίνδυνος π.χ. για αρθρίτιδα. Ο κόσμος ίσως μπερδευτεί, επίσης, με την περιγραφή της δίαιτας και ίσως καταλήξει άθελά του να υπερβάλλει στις πρωτεΐνες. Οι διαιτολόγοι είμαστε στην πλειοψηφία μας υπέρ του ισορροπημένου διαιτολογίου, ώστε να μην απειλείται η υγεία κανενός. Καλό είναι, επίσης, ο υπέρβαρος να στοχεύει να χάνει το πολύ μισό κιλό την εβδομάδα, και όχι 2-3 που εισηγείται η συγκεκριμένη δίαιτα.

Πηγή: http://www.diaita-dukan.infogreece.org/

Το παραθέτω απλά προς ενημέρωση και σας λέω ότι μετά από αυτό εγώ το ξανασκέφτηκα.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

καλημέρααααα σήμερα πάμε να ανανεώσουμε γκαρνταρόμπα δωρεάν :)

κορίτσια εγώ δεν εμπιστεύομαι δίαιτες εκτός διαιτολόγων....εμείς είχαμε πάει σε διαιτολόγο πριν απο χρόνια και μας είχε δώσει μια δίαιτα σούπερ....χάνεις κιλά αλλά σιγά σιγά και αυτό είναι το σωστό....Τώρα που την ξεκίνησε ο άντρας μου έχασε σε έναν μήνα 4 κιλά και συνεχίζει...

αν θέλετε μπορώ να σας πω τι κάνει αυτή η δίαιτα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...