Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

aloha!!! τι κάνετε? εγω απο δουλειές σημερα τπτ :)

το πρωι με το συζυγο δικαστήριο.. ευτυχώς τελειώσαμε νωρίς 11:30 επιστρέψαμε σπίτι, αλλάξαμε ρούχα και βουρ για παιδότοπο, σουπερ μαρκετ και φαγητό.

Αισθάνομαι ξαλαφρωμένη και ελαφρώς δικαιωμένη... ασε που είμαι σίγουρη οτι έπιασε η θετική σας ενέργεια... δεν εμφανίστηκε κανείς απο την άλλη μεριά..δικάστηκαν ερήμην!! (προφανώς επειδή δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό να προσκομίσουν)

Σας ευχαριστώ πολυυυυυυ

Μπράβο βρε χαβανεζάκι μου {από το αλόχα!!! :tongue:}.

Άντε, να ξαλαφρώνει μία-μία!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εξαρτάται ποιον θα ρωτήσεις. Για κάποιους είναι συνέχεια Χριστούγεννα..... ε, Ειρηνούλα;

Πλησιάζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Από τον άντρα μου να δεις τι δούλεμα τρώω! Προχθές έδειχνε στον Alpha ένα έργο που είναι Χριστούγεννα και μου λέει "Πάει.. αυτοί σε πρόλαβαν"!!! :mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

μηπος βγαζει δοντακια?;) καλησπερα κοριτσια .....σας διαβαζω καθε βραδυ αλλα απο την κουραση δεν γραφω. εγο απο δουλιες σημερα τιποτα ,ειχα πολυ δουλια στο μαγαζι (9πμ-9μμ)και γυρησα πτομα στο σπιτι..αυτα και καληνυχτα :-P

Σε θέλω, σε χρειάζομαι, σ΄έχω ανάγκη! :mrgreen:

Έκανα ανταύγιες πριν κανά 2μηνο και. Και τα βαρέθηκα ήδη. Θέλω να τ' ανοίξω κι άλλο. Αν βάλω από πάνω βαφή {μην ανησυχείς για το χρώμα, το χω αυτό}, με δεδομένο πως έχουν ήδη ντεκαπάζ και έχουν "ανοίξει" θα πιάσει το χρώμα, γιατρέ μου???? :confused::confused::confused:

777885dugw57gt25.gif

κοριτσια πριν λιγο βρηκα χρονο και ασχοληθηκα με τις ντουλαπες μου. δε θα το πιστεψετε! μετα τα 10! τζιν σταματησα να μετραω! - ειρηνη μην ακους εσυ - και σκεφτητε πως τα περισσοτερα δε μου κουμπωνουνε στην κοιλια!!!!!!!!. εβγαλα 4! για δοσιμο και βλεπουμε!. αυτα! πολλα φιλια σε ολες

Αχ.... δεν είμαι καλά... :shock: μου έρχεται μια σκοτοδίνη......:shock::shock:!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Καλημέρα!!!

Μη νομίζετε κορίτσια κι εγώ τα κολοκυθάκια στη χύτρα τα έκανα.

Απλώς, ο μικρός μου κοιμάται κάποιες ώρες το πρωί και μπορώ να τις εκμεταλλευτώ. Οπότε, επειδή την Πέμπτη είχα πάει λαϊκή, χθες εκμεταλλεύτηκα τις ώρες που κοιμόταν για να τακτοποιήσω τα λαχανικά. Δε συμβαίνει συχνά αυτό. Συνήθως τις εκμεταλλεύομαι είτε για καθάρισμα, είτε για ξεκούραση.

Επίσης, να σας πω ότι, τελικά, εχθές δεν έβρασα τα χόρτα, ούτε έκανα το σπανακόρυζο, γιατί δεν τα κατάφερα. Θα τα κάνω, όμως, σήμερα (ελπίζω).

Υπομονή είσαι σε δύσκολη περίοδο με το μωρο-φιογκάκι! Μην πιέζεσαι περισσότερο!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια,

σήμερα είχε τρελή κούραση η μέρα και ακόμα δεν έχει τελειώσει.Από το πρωί ξεσκόνισα όλο το σπίτι εκτός της κουζίνας,έκανα μπάνια,άλλαξα πετσετάκια,έστρωσα 4 κρεβάτια,έκανα τζάμια,σκούπισα,άπλωσα 3 πλυντήρια και έχω τρελό σίδερο που πρέπει να γίνει μέχρι άυριο το απόγευμα μιας και αύριο θα κάνουμε την γιορτή του δεύτερου,να φτιάξω εκμέκ γιατί τί θα κεράσω τους καλεσμένους μας,να πάω τον μεγάλο στο θεατρικό γιατί σήμερα παίζει τον Πλούτο του Αριστοφάνη.Ουφ και μόνο που σκέφτομαι τί υπολείπεται τρελαίνομαι.Δυστυχώς όσο και να κάνω μέσα στην εβδομάδα πάντα το ΣΚ εχει τρελό πήξιμο.

Ειρήνη πάρε σύντομα αρτοπαρασκευαστή και θα μυρίζει και το δικό σου σαν το δικό μου και πάνω από όλα θα ξέρεις τί έχεις βάλει μέσα.

Παρεπιμπτόντως τέλειο το χρώμα και το ημιμόνιμο επίσης γιατί με όλα αυτά το απλό απλά δεν θα υπήρχε τώρα.Σε ευχαριστώ.

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ σήμερα

1. Έστρωσα τα κρεβάτια

2. Μάζεψα το νεροχύτη

3. Έβρασα τα βλήτα

4. Ζεμάτισα το σπανάκι για το σπανακόρυζο

5. Μαγείρεψα για εμάς

6. Μαγείρεψα για το παιδί

7. Ξεσκόνισα κρεβατοκάμαρα και σαλόνι/τραπεζαρία

8. Σκούπισα όλο το σπίτι

9. Τακτοποίησα (επιτέλους) τα καλοκαιρινά παπούτσια στην παπουτσοθήκη και έκρυψα τα χειμωνιάτικα

10. Αφού φάγαμε, έβαλα τα πιάτα στο πλυντήριο

11. Τακτοποίησα το δωμάτιο του μικρού

12. Ετοίμασα ένα πλυντήριο με φόρμες της δουλειάς του άντρα μου και άλλο ένα με χρωματιστά για να μπουν το απόγευμα και το βράδυ, αντίστοιχα.

Αυτά, προς το παρόν...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Α επίσης όσο αφορα την κουκέτα εμείς είχαμε βάλει τον μεγάλο επάνω σε ηλικία 5 ετών και ο δευτερος ήταν απο κάτω με προστατευτικο κάγκελο απο 1,5 χρονό.Μετά με το που έγινε 1 ο τρίτος και βγήκε απο την κούνια πήγε στην θέση του δευτερου και ο δευτερος ανέβηκε επάνω πάντα με προστατευτικο κάγκελο και τα δύο μικρά ενώ ο πρώτος πήγε σε μονό κρεβάτι.

Διαφημίσεις

Σε θέλω, σε χρειάζομαι, σ΄έχω ανάγκη! :mrgreen:

Έκανα ανταύγιες πριν κανά 2μηνο και. Και τα βαρέθηκα ήδη. Θέλω να τ' ανοίξω κι άλλο. Αν βάλω από πάνω βαφή {μην ανησυχείς για το χρώμα, το χω αυτό}, με δεδομένο πως έχουν ήδη ντεκαπάζ και έχουν "ανοίξει" θα πιάσει το χρώμα, γιατρέ μου???? :confused::confused::confused:

πιο ανοιχτα μπορεις να τα κανεις αλλα θα ταλεπορηθουν πολυ αυτα που εχουν ανταυγιες,δηλαδη αν οι αντ. γηνανε με 40 οξυζενε και εσυ τωρα περασεις βαφη με 20 οξ θα καουν λιγο:?:shock: αν εχεις λεπτα μαλια μην το κανεις γιατι θα γηνουν σαν τα μουςτακια απο το καλαμποκι:tongue: Κανε καλητερα ενα ρεφλε ειναι πιο ανοδυνο για το μαλι.πες μου τι βαφη εχεις παρει για να σου πω πως να την κανεις ρεφλε

Για δοντάκια δεν ξέρω, αν και αυτό υποψιάζομαι κι εγώ. Όμως είναι δύο μήνες τώρα που είναι ανήσυχος συχνά - πυκνά (ενώ ήταν σχετικά ήρεμος). Όλοι λένε (εχώ κι εγώ μια κρυφή ελπίδα) ότι είναι δόντια. Αλλά πόσο καιρό μπορεί να τραβάει όλη αυτή η φάση μέχρι να σκάσει το πρώτο? Δεν ξέρω τι να του κάνω για να ηρεμήσει. Η γιατρός μου έχει πει, αν βλεπω τα σκούρα, να του δίνω DEPON, αλλα δε θέλω να του δίνω συχνά. Θα δείξει....

Εν τω μεταξύ έχω να εκφράσω μια απορία. Κάθε φορά που θα σκάει δοντάκι θα είναι το ίδιο ανήσυχος ή από ένα σημείο και μετά ηρεμούν?

Ο δικος μου απο τον 4 αρχησε τη γρηνια οχι ομως τραγηκα πραγματα και τα δοντια εκασαν στον 7-8. γκρηνιαρουλης ισος να μην ειναι παντα:P κι εγω οτα εβλεπα τα σκουρα εδηνα ντεπον οχι πολυ συχνα ομως:? εμενα ειναι 19 μ κι εχει 8 δον και τωρα σκανε αλλα 4 επανο:-P

Καλησπέρα κορίτσια! Δεν τον αντέχω άλλο έτσι τον καιρό, θα τις κόψω :evil: Σε κάποια φάση νωρίς το απόγευμα έβγαλε έναν ήλιο απίστευτο και τώρα πάλι φυσάει..Από δουλειές εγώ σήμερα..μηδέν! Ούτε καν μαγείρεψα μιας που λείπει κι ο άντρας μου, με τοστ την έβγαλα..

Άσχετο: Λέω να ξεκινήσω τη δίαιτα Dukan, πρέπει να χάσω 5 κιλά πάση θυσία..Την κάνει μήπως καμιά από εσάς να αλληλοσυμπαρασταθούμε;; :cool: Ας μου στείλει πμ! :)

g8Sbp2.png

Κόρες!!!

Τι κάνετε κορούλες μου? Σαββατόβραδο, πως είναι τα κέφια?

Εγώ δούλευα και σήμερις και αφού τελείωσα, πήγα πήρα τον φιόγκο από την γιαγιά του, τον άντρα μου από τη δουλειά και μαζωχτήκαμε σπίτι μας! :lol:

Εννοείται παραγγείλαμε delivery και φάγαμε χωρίς κανένα κόπο... {... :mrgreen: }, μετά "χτύπησα" ένα παγωτό σε γαβάθα... και αφού πήρα δυνάμεις έβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι, σφουγγάρισα, ετοίμασα πλυντήριο για το βράδυ με λευκά, μάζεψα, τακτοποίησα, έπλυνα τα πιατικά, έκανα τα μπάνια μου, έφτιαξα το νύχι και τώρα την έπεσα σε έναν καναπέ.... all good! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...