Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Το θεμα περιστερακι μου ειναι τα πραγματα να εχουν τη δικη τους συγκεκριμενη θεση και με μια μικρη τακτοποιηση το σπιτι να επανερχεται.Εμενα ολα τα πραγματα μου ειναι <τσιγγανοι>.Οπου γης πατρις

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δίπλα στην είσοδο του σπιτιού έχω μια δίφυλλη ντουλάπα που φτάνει μέχρι πάνω.Στα δυο πάνω ντουλάπια φυλάω τα Χριστουγεννιάτικα και διάφορες σακούλες και συσκευασίες-κουτιά που κάποιες στιγμές που είναι πολύ χρήσιμα.

Ως εδώ καλά...

Το τι γίνεται στην κυρίως ντουλάπα πώς να σας το περιγράψω..

Κρεμάμε τα πανωφόρια μας, βάζουμε μέσα κανένα παπούτσι στα γρήγορα για να μην λερώνεται το σπίτι,πετάω την τσάντα μου,έχω σε μια άκρη και την σιδερώστρα...Κάποιες φορές εκεί μέσα χάνει η μάνα το παιδί...

Κάθε τόσο την φτιάχνω και πάλι χαμός γίνεται

Δεν ξέρω τι να κάνω

Η λύση με τον κάδο οικοδομών που είπε πιο πάνω η φίλη μας,ώρες-ώρες φανταζει ως σωτήρια

Το θεμα περιστερακι μου ειναι τα πραγματα να εχουν τη δικη τους συγκεκριμενη θεση και με μια μικρη τακτοποιηση το σπιτι να επανερχεται.Εμενα ολα τα πραγματα μου ειναι <τσιγγανοι>.Οπου γης πατρις

Στο δικό μου σπίτι την έχουν.Αλλά χάνεται η τάξη κι επικρατεί τσαπατσουλιά, ακόμα κι αν βρίσκονται στη θέση τους

Υπάρχουν και πολλοί χώροι αποθηκευτικοί κι αυτό ίσως είναι χειρότερο

Είναι αραδιασμένα παντού μέσα σε ντουλάπες πράγματα

Ξέρω βέβαια που είναι το καθε τι και επίσης γνωρίζω ότι πολλά θέλουν σουτάρισμα. όπως πολύ σωστα λέει η Ειρήνη

Αλλά δεν το παίρνω απόφαση

μπιζου δεν ειχα ποτε πολλα,η θεια εκανε παρτυ ε?αχαχα!!!θα θελα παρα πολυ να εχω μια αποθηκη μες στο σπιτι.αλλα φυσικα δεν ειναι εφικτο.αυτες οι ντουλαπες εξω στα μπαλκονια που βλεπω καμια φορα ειναι καλες?αυτες που πιανουν απο πανω μεχρι κατω!!!αραγε ποσο κοστος να εχει μια τετοια!!!

Και γω μη νομίζεις, δεν είχα πολλά.... ούτως ή άλλως η τρέλα μου για οργάνωση δεν θα με άφηνε να γεμίσω! :lol:

Είχα αρκετά, ας πούμε, όμως οργανωμένα και τακτοποιημένα ;) .

Η θεία μου και η γιαγιά μου (πήρε και εκείνη, 1 χρυσό δαχτυλίδι που δεν φόραγα και το παλιό μου folie-folie ρολόι μου) πραγματικά έκαναν πάρτυ!!!! :lol:

Εγώ είμαι τυχερή από θέμα αποθήκηε κοριτσάκι μου. Έχω αποθήκη στον όροφο μου ακριβώς έξω από το σπίτι μου! Ήταν σημαντικότατος λόγος που αγοράσαμε το σπίτι αυτό, αν και το σκεφτόμασταν στην αρχή γιατί έχει μικρά μπαλκόνια. Την "έντυσα" και με dexion ράφια και έχω την ηρεμία μου. Και πάλι όμως, το μέσα σπίτι είναι τακτοποιημένο και έχει τόσο-όσο. Τίποτα περισσότερο από όσα χρειαζόμαστε. :)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Διαβάζοντας όσα γράφετε εδώ,εχω αποφασίσει μέσα στις επόμενες ημέρες να πάρω ένα-ένα δωμάτιο με την σειρά και να οργανώνω ντουλάπες,πετάγοντας και τίποτα

Είναι ο μόνος τρόπος για να νιώσω καλύτερα

Κι όπου είναι τακτοποιημένα τα πράγματα, θα κάνω ανακατατάξεις ανάλογα με το τι χρησιμοποιείται πιο συχνά ούτως ώστε να μην ανακατεύονται τα ντουλάπια κάθε φορά που χρησιμοποιείται κάτι

Αυτό για αρχή καλό δεν είναι;

Ειρηνακι μου συγγνωμη σε ζαλισα.Απλα ειχα την αναγκη να μιλησω σε καποιον που ξερει οτι η ελλειψη οργανωσης δρα αρνητικα στην ψυχολογια μας και δεν μας αφηνει να ευχαριστηθουμε ακομα και οταν καθομαστε.

Σοφάκι μην το ξαναπείς! Σου έχω και αδυναμία που έχεις το όνομα της μανούλας μου!!!!

Και συ δεν έχεις μανούλα ε??? :( Λυπάμαι... να είσαι γερή, να την θυμάσαι!

Φυσικά και το καταλαβαίνω αυτό! Γι αυτό τον λόγο ακριβώς έχω ονομάσει έτσι το θέμα αλλά και γι αυτό πάντα σας απαντώ με τρόπο που να μην σας αγχώνω!

Μην ανησυχείς! Θα το λύσεις σιγά-σιγά! Αρκεί που το εντόπισες, ήδη ένανες μισό βήμα. Σε λίγο θα είσαι έτοιμη για το επόμενο!! ;)

777885dugw57gt25.gif

mprabo peristeraki ειμαι περιφανη για σενα να το κανεις.μου το λεγε ειρηνη η θεια μου εκανε αποθηκη μην φανταστεις μεγαλη,ομως ακριβως οτι πρεπει μακροστενη με ραφια απο πανω μεχρι κατω γυρω γυρω κ εναν διαδρομο να χωρας,στην μια πλευρα της κουζινας της κ κλεινει με μια φισουνα ντιζαινατη απο πλεξιγκλας με χρωμματα κ πλαστικο στο χρωμα του ξυλου.κ με επερνε να κανω κατι τετοιο ομως ηθλε ο συζηγος την 2η τουαλετα,που ενταξει χρειαζετε αλλα εμενα θα μου λυνονταν τα χερια αφου ετσι κι αλλιως δεν εχω μεγαλη κουζινα...τελος παντον

921477wc2fyvv2y2.gif

Εχω διαβάσει με πολύ ενδιαφέρον την τελευταία σας κουβεντούλα και ένα έχω να πω...Οσο και να τα οργανώνω,πάλι χάλια γίνονται Ειρήνη μου

Για να είναι τα πάντα τακτικά,θα πρέπει κάθε μέρα να τα τακτοποιώ.Και πολλές φορές δεν προλαβαίνω.Για να μην ξαναπω για την ακαταστασία του άντρα μου,που το έχω ξαναπεί και γίνομαι κουραστική.Για να υπάρχει εδώ μέσα τάξη και να νιώθω ότι το σπίτι μου είναι συμμαζεμένο θα πρέπει να κόψω τον ύπνο

Γιατί περιστεράκι μου? Τι γίνεται στον.. περιστερώνα σου????!!! :lol:

Φυσικά και δεν θα χάσεις τον ύπνο σου!!! Αυτό έλειπε! Θα οργανωθείς, θα μπήξεις και καμιά φωνούλα στον άντρα σου (αν δεν βοηθάει να μην χαλάει τουλάχιστον) και θα ηρεμίσεις! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Σήμερα πήγαμε ΙΚΕΑ!!και βόλτα και αυτά που χρειαζόμουν πήρα!!

περάστε μια βόλτα κι εκεί να δείτε ιδέες που θα πάρετε κορίτσια!!για τα πάντα υπάρχει λύση!!

ανυπομονώ να ξαναπάω,γιατί λίγα λίγα θα ψωνίζω ότι χρειάζομαι!!

πάντως αν κρατάμε τα πάντα είναι πρόβλημα...ότι χρειαζόμαστε όπως πολύ σωστά λέει και η Ειρήνη!

θα μπήξεις και καμιά φωνούλα στον άντρα σου (αν δεν βοηθάει να μην χαλάει τουλάχιστον) και θα ηρεμίσεις! ;)

Ο άντρας μου βοηθάει και παραβοηθάει

Κάνει όλες τις δουλειές,αλλά με τέτοιο τρόπο που μου ανοίγει άλλες δουλειές

Απλά είναι τσαπατσούλης:τα καθαρισμένα λερώνονται γρήγορα και τα τακτοποιημένα ανακατεύονται επίσης γρήγορα

Παράδειγμα;

Λέει ότι θα καθαρίσει το μπάνιο

Και το κάνει με κάθε λεπτομέρεια

Αλλά βγάζει ό,τι υπάρχει μέσα στο μπάνιο, στο διάδρομο(πιγκάλ, καλαθάκι,ζυγαριά, σαμπουάν,αφρόλουτρα,πετσέτες,σαπούνια, οδοντόβουρτσες)και τα αφήνει εκεί!!!

Αναγκάζομαι να τα μαζεύω εγώ

Μετά βάζει τα απορρυπαντικά σε άσχετα ντουλάπια και ψάχνω σαν τρελή όταν θέλω κάτι

Χώρια το άλλο...

Πάει σούπερ μάρκετ και παίρνει στο άσχετο χαρτικά και απορρυπαντικά, τα εχουμε-δεν τα έχουμε ανάγκη και δεν έχω πού να τα βάλω

Οσο για τις φωνές...

Δεν πιάνουν...

Μη σας πω ότι μου δήλωσε πολύ σοβαρά, ότι αν δεν κόψω την γκρίνια θα σηκωθεί και θα φύγει!!!:confused:

Να σας φέρω ένα παράδειγμα...Φτιάχνω το ντουλάπι με τα τάπερ, που ποτέ δεν μου φαίνονται αρκετά, και μέσα σε δυο μέρες το πολύ επικρατεί το χάος.

Φτιάχνω τα ντουλάπια κάτω από το έπιπλο της τηλεόρασης με τα dvd και τα cd και όταν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο ποτέ δεν το βρίσκω εκεί που το έχω βάλει

Φτιάχνω τα συρτάρια του άντρα μου με τα φρεσκοσιδερωμένα ρούχα και όταν πάω να ξαναβάλω ρούχα διαπιστώνω ότι γίνεται της τρελής

Το ίδιο πάνω κάτω συμβαίνει σε όλο το σπίτι

Για να γίνεται αυτό που λες (να φτιάχνεις τα τάπερ και μέσα σε 2 μέρες να γίνεται χάος) σημαίνει πως ο τρόπος που τα φτιάχνεις δεν "δουλεύει"! Άρα, αφού το εντόπισες (και οτιδηποτε αλλο πάει έτσι) θα πρέπει να τα ξαναδείς. Θα πρέπει δηλαδή να αλλάξεις τον τρόπο που τα τοποθετείς.

Ίσως π.χ. θα πρέπει να τα χωρίσεις σε μεγέθη και να βάζεις το ένα μέσα στο άλλο. Ή να τα χωρίσεις σε βαθιά, ρηχά κλπ και να τα αποθηκεύεις μαζί.... θα το βρεις αυτό. Πάντως θα πρέπει να κάνεις κάτι καινούργιο που να... "δουλεύει" και να μην σε ταλαιπωρεί! Αυτό σου λείπει, ν' ασχολείσαι κάθε εβδομάδα με τα... τάπερ ή τα cd! ;)

777885dugw57gt25.gif

Ελα να κλάψουμε μαζί...

Το έχω ξαναγράψει εδώ για το φρυγανισμένο ψωμί που του αρπάζει και το ξύνει με το μαχαίρι και δεν μένει ούτε νεροχύτης ούτε πλακάκι και σηκώνομαι και τα βλέπω το πρωί και ανοίγει η καρδιά μου;

Γκρρρρρρρρρρρρρ....................!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...