Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

mamavasia καλησπέρα να σε ρωτήσω κάτι?? Πόσο χρόνων ήταν η μεγάλη σου κόρη όταν την έβαλες στην κουκέτα? κ η μικρή σου ανεβαινε πάνω κ αυτή την ημερα που έπαιζαν πχ στο δωμάτιο?

Εμένα είναι 4,5χρονών κ 2,5 λες να μπορώ να ανεβάσω την μεγάλη πάνω σιγα σιγα μέσα στο καλοκαίρι ή ειναι πολυ μικρές κ θα έχουμε κανενα ατυχημα? (να σου πω βεβαια οτι εδω κ αρκετο καιρο ανεβηκαν στο πανω κρεβατι απο το κομοδινο τους που ειχε κ ραφάκια μέχρι πάνω, εβγαλα τελικα τα ραφάκια κ επίσης προσπαθούν με κάθε τροπο να άνεβουν δλδ στοιβαζουν οτι μπορεις να φανταστείς για να φτάσουν)

Λοιπόν εγω επειδή φοβόμουν μην πέσουν και ειδικά η μικρή...έβγαλα καταρχήν την σκάλα και την έκρυψα, την έπαιρνα αγκαλιά την μεγάλη για να ανέβει στο κρεβάτι και με αγκαλιά την κατέβαζα (ακόμα δεν έχω βάλει σκάλα). απαγόρευα στην μικρή να ανέβει....επίσης είχα απομακρύνει όποιο έπιπλο μπορούσε να λειτουργήσει σαν σκάλα....οι δικές μου πάταγαν στην κουζίνα τους και ανέβαιναν....οπότε την έβαλα σε άλλο μέρος....τώρα που είναι 3 η μικρή και 6 η μεγάλη ανεβαίνει καμία φορά και η μικρή αλλά πάντα την κοιτάω και της λέω πρόσεχε.

Εγώ την μεγάλη την ανέβασα στα 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mamavasia καλησπέρα να σε ρωτήσω κάτι?? Πόσο χρόνων ήταν η μεγάλη σου κόρη όταν την έβαλες στην κουκέτα? κ η μικρή σου ανεβαινε πάνω κ αυτή την ημερα που έπαιζαν πχ στο δωμάτιο?

Εμένα είναι 4,5χρονών κ 2,5 λες να μπορώ να ανεβάσω την μεγάλη πάνω σιγα σιγα μέσα στο καλοκαίρι ή ειναι πολυ μικρές κ θα έχουμε κανενα ατυχημα? (να σου πω βεβαια οτι εδω κ αρκετο καιρο ανεβηκαν στο πανω κρεβατι απο το κομοδινο τους που ειχε κ ραφάκια μέχρι πάνω, εβγαλα τελικα τα ραφάκια κ επίσης προσπαθούν με κάθε τροπο να άνεβουν δλδ στοιβαζουν οτι μπορεις να φανταστείς για να φτάσουν)

Εγω Λετα ανεβασα τη μικρη στην κουκετα απο περσι που ηταν 4.Στην αρχη βεβαια φοβομουν γιατι εμενα ειναι διδυμα και δεν υπαρχει διαφορα ηλικιας. Απλα η μικρη κοιμαται πιο ησυχα.Η σκαλα εμενα δε βγαινει αλλα η θα τη βαλουμε εμεις πανω η θα ανεβει μονη της μονο αν ειμαστε και εμεις παροντες.

Μαριλου!!!Η δικια σου ειναι η διδυμη ψυχη της δικιας μου!!Τα ιδια πραγματα μου ελεγε και εμενα... πφφφφ συγχηστηκα παλι!!!!!!!!!

Πάλι καλά, γιατί νόμιζα ότι μόνο εγώ έπιασα το τζόκερ! :mrgreen: Μη συγχύζεσαι, γέλα!! ;)

Κόρες καλημέρα!

Να ξεκινήσω με μία δήλωση:

Αν συνεχίσει ο καιρός αυτός, εγώ θ' ανοίξω Χριστουγεννιάτικο θέμα και θα σας πρήξω!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad:

Το δηλώνω και αμαρτία ουκ έχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχα μου έφτιαξες τη μέρα Ειρήνη! :D

Επίσης μου την έφτιαξε και ο μικρός, που είδε το πρωί τη βροχή και ενθουσιάστηκε..Του φόρεσα γαλότσες και αδιάβροχο και βγήκαμε βόλτα, και σε κάθε λακκούβα έπαιρνε φόρα και πηδούσε μέσα! Στην αρχή μου ήρθε να τσιρίξω με τις λάσπες, αλλά μετά σκέφτηκα πόσο σπαστική έχω γίνει τώρα τελευταία μαζί του (δεν τα λένε "the terrible two's" χωρίς λόγο!) και έτσι για αλλαγή είπα να χαλαρώσω λίγο..Πάω να βάλω πλυντήριο τώρα, αλλά χαλάλι του ;)

g8Sbp2.png

mamavasia k sofiapar ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σας, δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω οχι οτι εχουμε πρόβλημα βολευονται μια χαρα ετσι οπως κοιμουνται τωρα απλά τις βλέπω τελευταια να προσπαθουν με κάθε τροπο να ανεβουν που το θεωρω πιο επικυνδινο απο το να ανέβαιναν απο την σκάλα ειναι κ οι 2 μικρες μου πολυ ζωηρα παιδάκια, η μεγάλη βεβαια σηκωνεται κ ολας την νυχτα κ ερχεται στο κρεβάτι μας. Μαλλον θα το αφησω για αργότερα

aloha!!! τι κάνετε? εγω απο δουλειές σημερα τπτ :)

το πρωι με το συζυγο δικαστήριο.. ευτυχώς τελειώσαμε νωρίς 11:30 επιστρέψαμε σπίτι, αλλάξαμε ρούχα και βουρ για παιδότοπο, σουπερ μαρκετ και φαγητό.

Αισθάνομαι ξαλαφρωμένη και ελαφρώς δικαιωμένη... ασε που είμαι σίγουρη οτι έπιασε η θετική σας ενέργεια... δεν εμφανίστηκε κανείς απο την άλλη μεριά..δικάστηκαν ερήμην!! (προφανώς επειδή δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό να προσκομίσουν)

Σας ευχαριστώ πολυυυυυυ

Διαφημίσεις

aloha!!! τι κάνετε? εγω απο δουλειές σημερα τπτ :)

το πρωι με το συζυγο δικαστήριο.. ευτυχώς τελειώσαμε νωρίς 11:30 επιστρέψαμε σπίτι, αλλάξαμε ρούχα και βουρ για παιδότοπο, σουπερ μαρκετ και φαγητό.

Αισθάνομαι ξαλαφρωμένη και ελαφρώς δικαιωμένη... ασε που είμαι σίγουρη οτι έπιασε η θετική σας ενέργεια... δεν εμφανίστηκε κανείς απο την άλλη μεριά..δικάστηκαν ερήμην!! (προφανώς επειδή δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό να προσκομίσουν)

Σας ευχαριστώ πολυυυυυυ

Good news!!!! :P :p :P

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ σήμερα:

1. Έστρωσα κρεβάτια

2. Μάζεψα το νεροχύτη

3. Καθάρισα σπανάκι να κάνω σπανακόρυζο

4. Καθάρισα βλήτα να φάμε αύριο με ψάρια

5. Μαγείρεψα του μικρού

6. Έκανα αυγολέμονο, για τα κολοκυθάκια που έκανα χθες το βράδυ γεμιστά, για να φάμε σήμερα.

7. Ξαναμάζεψα το νεροχύτη

8. Αφού φάγαμε και έφαγε και ο μικρός έβαλα τα πιάτα στο πλυντήριο

Εν τω μεταξύ έχω ταΐσει τρεις φορές το παιδί.

Μέχρι το βράδυ θέλω να έχω φτιάξει το σπανακόρυζο και να έχω βράσει τα βλήτα. Μου φαίνεται βουνό, γιατί ο μικρός είναι πολύ ανήσυχος σήμερα. Όλη μέρα, σχεδόν κλαίει. Μακάρι να ήξερα τι έχει πάθει να το διορθώσω. Πριν λίγο κατάφερα να τον κοιμήσω και είπα να χαλαρώσω λίγο.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ηλιαχτίδα, υποκλίνομαι..

Καθάρισες σπανάκι; :shock:

Καθάρισες βλήτα;; :shock: :shock:

Κολοκυθάκια γεμιστά;; :shock: :shock: :shock:

Αυγολέμονο; Γουατ ιζ δις;;

Από τότε που έγινα μάνα έχει πάει η χύτρα σύννεφο, τι να λέμε τώρα...Άκου γεμιστά κολοκυθάκια..Χριστούγεννα έχουμε;; :tongue:

g8Sbp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ σήμερα:

1. Έστρωσα κρεβάτια

2. Μάζεψα το νεροχύτη

3. Καθάρισα σπανάκι να κάνω σπανακόρυζο

4. Καθάρισα βλήτα να φάμε αύριο με ψάρια

5. Μαγείρεψα του μικρού

6. Έκανα αυγολέμονο, για τα κολοκυθάκια που έκανα χθες το βράδυ γεμιστά, για να φάμε σήμερα.

7. Ξαναμάζεψα το νεροχύτη

8. Αφού φάγαμε και έφαγε και ο μικρός έβαλα τα πιάτα στο πλυντήριο

Εν τω μεταξύ έχω ταΐσει τρεις φορές το παιδί.

Μέχρι το βράδυ θέλω να έχω φτιάξει το σπανακόρυζο και να έχω βράσει τα βλήτα. Μου φαίνεται βουνό, γιατί ο μικρός είναι πολύ ανήσυχος σήμερα. Όλη μέρα, σχεδόν κλαίει. Μακάρι να ήξερα τι έχει πάθει να το διορθώσω. Πριν λίγο κατάφερα να τον κοιμήσω και είπα να χαλαρώσω λίγο.

μηπος βγαζει δοντακια?;) καλησπερα κοριτσια .....σας διαβαζω καθε βραδυ αλλα απο την κουραση δεν γραφω. εγο απο δουλιες σημερα τιποτα ,ειχα πολυ δουλια στο μαγαζι (9πμ-9μμ)και γυρησα πτομα στο σπιτι..αυτα και καληνυχτα :-P

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα! ειρηνη εγω ειμαι απολυτως συμφωνη ν ανοιξεις το χριστουγεννιατικο θεματακι!!!!. mamavasia ξεκινησα να διαβαζω το μην. σου για το καιρο και σαλταρα! αρχισα να σκεφτομαι μα που ζει αυτη η κοπελα! ωσπου εφτασα στο τελος και ηρεμησα!!!!!! χα χα. ηλιαχτιδα πραγματικα απιστευτη με τα φαγητα! οπως ειπε και η αλλη κοπελα εγω απο τοτε που γεννησα η χυτρα παει συννεφο!! 4U πολυ χαρηκα για τη θετικη εξελιξη των πραγματων. miriki συμφωνω απιστευτα με αυτα που ειπες για τη βοηθεια αλλα και για τα δικα μας ελαττωματα. ποσοσ δικιο εχεις που ολου θελουνε πραγματικα να βοηθησουνε αλλα διχως ν αλλαξουνε κατι εστω και τυπικα απο τα πιστευω τους. κοριτσια πριν λιγο βρηκα χρονο και ασχοληθηκα με τις ντουλαπες μου. δε θα το πιστεψετε! μετα τα 10! τζιν σταματησα να μετραω! - ειρηνη μην ακους εσυ - και σκεφτητε πως τα περισσοτερα δε μου κουμπωνουνε στην κοιλια!!!!!!!!. εβγαλα 4! για δοσιμο και βλεπουμε!. αυτα! πολλα φιλια σε ολες

Ηλιαχτίδα, υποκλίνομαι..

Καθάρισες σπανάκι; :shock:

Καθάρισες βλήτα;; :shock: :shock:

Κολοκυθάκια γεμιστά;; :shock: :shock: :shock:

Αυγολέμονο; Γουατ ιζ δις;;

Από τότε που έγινα μάνα έχει πάει η χύτρα σύννεφο, τι να λέμε τώρα...Άκου γεμιστά κολοκυθάκια..Χριστούγεννα έχουμε;; :tongue:

ηλιαχτιδα πραγματικα απιστευτη με τα φαγητα! οπως ειπε και η αλλη κοπελα εγω απο τοτε που γεννησα η χυτρα παει συννεφο!!

Καλημέρα!!! Καλημέρα!!!

Μη νομίζετε κορίτσια κι εγώ τα κολοκυθάκια στη χύτρα τα έκανα.

Απλώς, ο μικρός μου κοιμάται κάποιες ώρες το πρωί και μπορώ να τις εκμεταλλευτώ. Οπότε, επειδή την Πέμπτη είχα πάει λαϊκή, χθες εκμεταλλεύτηκα τις ώρες που κοιμόταν για να τακτοποιήσω τα λαχανικά. Δε συμβαίνει συχνά αυτό. Συνήθως τις εκμεταλλεύομαι είτε για καθάρισμα, είτε για ξεκούραση.

Επίσης, να σας πω ότι, τελικά, εχθές δεν έβρασα τα χόρτα, ούτε έκανα το σπανακόρυζο, γιατί δεν τα κατάφερα. Θα τα κάνω, όμως, σήμερα (ελπίζω).

JAf3p3.png

qtEXp3.png

μηπος βγαζει δοντακια?;) καλησπερα κοριτσια .....σας διαβαζω καθε βραδυ αλλα απο την κουραση δεν γραφω. εγο απο δουλιες σημερα τιποτα ,ειχα πολυ δουλια στο μαγαζι (9πμ-9μμ)και γυρησα πτομα στο σπιτι..αυτα και καληνυχτα :-P

Για δοντάκια δεν ξέρω, αν και αυτό υποψιάζομαι κι εγώ. Όμως είναι δύο μήνες τώρα που είναι ανήσυχος συχνά - πυκνά (ενώ ήταν σχετικά ήρεμος). Όλοι λένε (εχώ κι εγώ μια κρυφή ελπίδα) ότι είναι δόντια. Αλλά πόσο καιρό μπορεί να τραβάει όλη αυτή η φάση μέχρι να σκάσει το πρώτο? Δεν ξέρω τι να του κάνω για να ηρεμήσει. Η γιατρός μου έχει πει, αν βλεπω τα σκούρα, να του δίνω DEPON, αλλα δε θέλω να του δίνω συχνά. Θα δείξει....

Εν τω μεταξύ έχω να εκφράσω μια απορία. Κάθε φορά που θα σκάει δοντάκι θα είναι το ίδιο ανήσυχος ή από ένα σημείο και μετά ηρεμούν?

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα κόρες!

Σαββατοκύριακο, καιρός περίεργος και τα κέφια "κάπως"... λόγω καιρού! :?

Χθες επέστρεψα κατά τις 9 και σήμερα δουλεύω μέχρι το απόγευμα. Ας είμαστε καλά και ας έχουμε δουλίτσα.

Σήμερα δεν έχει πολλά πράγματα, τουλάχιστον για τώρα.

Ίσα που φτιάχνω κρεβάτια, άπλωσα το πλυντήριο με τα σκούρα από την νύχτα και θα ψευτομαζέψω. Πρέπει να πάω και το φιογκάκι tae know do και μετά στη γιαγιά του, που τον περιμένει πως και πως!

Έχω και ένα καταπληκτικό νέο! Χθες, ανακοίνωσαν στον άντρα μου πως για την ώρα δεν θα ισχύσει η 2η μείωση!!!!! {για την ώρα είπαν αλλά και έτσι το δέχομαι!!!}

Σας γλυκοφιλώ όλες! :P

Υ.Γ. Νάσια, μου σπασες τη μύτη βρε χθες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

mamavasia k sofiapar ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σας, δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω οχι οτι εχουμε πρόβλημα βολευονται μια χαρα ετσι οπως κοιμουνται τωρα απλά τις βλέπω τελευταια να προσπαθουν με κάθε τροπο να ανεβουν που το θεωρω πιο επικυνδινο απο το να ανέβαιναν απο την σκάλα ειναι κ οι 2 μικρες μου πολυ ζωηρα παιδάκια, η μεγάλη βεβαια σηκωνεται κ ολας την νυχτα κ ερχεται στο κρεβάτι μας. Μαλλον θα το αφησω για αργότερα

Έχεις δίκιο, είναι αγχωτικό και επικίνδυνο! :?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...