Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

mamavasia ευχαριστώ για την απάντηση κάτι τέτοιο λέω να κάνω κ εγώ κ μετά βλέπουμε. Τα κορίτσια σου κοιμούνται μαζί τώρα ή χώρια;

Για το φαγητό μου φαίνεται θα βγάζω πρόγραμμα Παρασκευή ή Σάββατο για να ψωνίζω κιόλας ότι χρειάζεται.

Χριστιάνα που βρήκες προσφορές 1+1, α κ επίσης να λέμε δόξα τω θεό να χουμε να ψωνίζουμε έστω κ τα βασικά γιατί τελευταία δεν ακούω τίποτα ευχάριστο από παλιούς φίλους που έχουν μείνει άνεργοι με οικογένεια κ πάνε για εξωτερικό.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι από τότε που σας διαβάζω καταγράφω τις δουλειές που κάνω (στο μυαλό μου βέβαια ακόμα) κ βλέπω ότι τελικά όλο κ κάτι κάνεις μέσα στη μέρα.

Προς το παρόν σήμερα συμμάζεψα πάγκο κ φόρμα από το χθεσινό κέικ κ έφτιαξα αυγόφετες να φάμε (εγώ η έγκυος κ ο μικρός). Φαγητό έχω από χθές άρα σήμερα συμμάζεμα γενικότερο (κάνω τις αλλαγές των χειμερινών - καλοκαιρινών ρούχων ΧΑΜΟΣ).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κόρες καλημέρα!

Να ξεκινήσω με μία δήλωση:

Αν συνεχίσει ο καιρός αυτός, εγώ θ' ανοίξω Χριστουγεννιάτικο θέμα και θα σας πρήξω!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad:

Το δηλώνω και αμαρτία ουκ έχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Τα κορίτσια σου κοιμούνται μαζί τώρα ή χώρια;

Πρίν γεννήσω την δεύτερη κόρη, είχαμε αγοράσει κουκέτα και βάλαμε την μεγάλη να κοιμάται κάτω, όταν γέννησα μέχρι να σαραντήσει το μωρό το είχα στην καλάθα.....μόλις σαράντησε σταμάτησε το βραδυνό ξύπνημα οπότε την πήγα στο παιδικό δωμάτιο και κοιμόταν στην κούνια.....όταν έγινε 2 χρονών καταργήθηκε η κούνια και η μεγάλη κόρη ανέβηκε στο πάνω κρεβάτι και η 2 χρονών κόρη πήγε στο απο κάτω κρεβάτι!!! ελπίζω να κατάλαβες :P :p

Κόρες καλημέρα!

Αν συνεχίσει ο καιρός αυτός, εγώ θ' ανοίξω Χριστουγεννιάτικο θέμα και θα σας πρήξω!!!!!!!!!!! :mad::mad::mad::mad:

Eίσαι απίστευτη χα χα χα χα χα χα

Κόρες καλημέρα!

Είχα μια συνάδελφο που κάθε μέρα στο τέλος μας ευχόταν καλό σ/κ. Κάποια στιγμή τη ρώτησα γιατί και μου είπε ότι έτσι όταν έρθει η Παρασκευή λες "όντως ήρθε γρήγορα". Πιάνει.

Άρα γιατί όχι και τα χριστούγεννα αφού σας αρέσουν;

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

Κόρες καλημέρα!

:D :D :D :D :D :D :D:D

Αγαπημένες μου,

Χθες είχα πολύ δουλίτσα, όπως και σήμερα. Πριν μισή ωρίτσα γύρισα!

Προσπαθώ να μαζευτώ λιγάκι και θα μπρω αργότερα να σας διαβάσω και να σας γράψω!

Σας γλυκοφιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Κορίτσια έχω απίστευτα νέα. Τακτοποίησα τις ντουλάπες με τα ρούχα μας και μάλιστα έτσι ώστε η αλλαγή της εποχής να χρειάζεται ελάχιστες τροποποιήσεις. Ανοίγω τα συρτάρια και τα κοιτάω. Βέβαια έχω λιώσει κι ευτυχώς ήταν η θεία μου εδώ και βοηθούσε με το μικρό (είχακ αι συνέδριο το σ/κ γενικώς τα χω παίξει).

Εύγε miriki μου. Μπράβο που κατάφερες και τις τελείωσες και νιώθεις πως είσαι σε καλό δρόμο! Εύγε!

Χάρηκα πολύ που είδα ότι κάποιες δουλειές πηγαίνουν καλά. Η ποιότητα πάντα ανταμοίβεται κορίτσια ακόμη κι αν δεν είναι αναλογικά.

Έχεις δίκιο. Πολύ δίκιο. Ο κόσμος δεν είναι βλάκας. Κανείς μας δεν είναι βλάκας. Οταν δεις πως ο άλλος σου προσφέρει ποιότητα στην παροχή του, θα το εκτιμήσεις. :D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Οι πιο κουλές ατάκες της δικής μου πεθεράς:

- "Δεν χρειάζεται να κάνεις επισκληρίδιο, να πας να γεννήσεις και να πονέσεις όπως πονάνε όλες οι γυναίκες, να καταλάβεις τι σημαίνει γέννα" :shock: :shock:

- "Εσύ έκανες 2 καισαρικές και έχεις δύο χειρουργία πάνω σου" :shock: :shock: απάντηση μου "Σου έκανα δύο εγγόνια και μάλιστα η μια έχει το όνομα σου, θα έπρεπε να πεις ευχαριστώ"

- "Μόλις ξεκοκκαλήσεις το κόκκαλο δώστο μου να το γλείψω και εγώ γιατί δεν ξέρεις να τρώς" μπουχαχαχαχχαχαχαχαχα (το έστειλα στα σκουπίδια επιτόπου, ας τόλμαγε να το πάρει)

- "Εμένα να με ακούς τι λέω γιατί ΕΓΩ ξέρω λόγω πείρας, μην ακούς την παιδίατρο εμένα να παίρνεις τηλ να ακούω το παιδί που βήχει"

Αυτά τα έλεγε τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας μας...τώρα πια τα έχει κόψει και ευτυχώς ο σύζυξ την βάζει στην θέση της επιτόπου!

:shock::shock::shock::mad:

777885dugw57gt25.gif

ειρηνη αυτο ηταν πολυ καλο που εκανες με την πεθερα σου. εγω δε θα το σκεφτομουνα αλλα μαλλον δε θα τολμουσα και να το κανω. απλα κοριτσια τελικα θεωρω πως ειναι καλυτερα να μιλας ομορφα και ωραια παρα να μαζευονται πραγματα.

Ευχαριστώ πατουσίδιο μου.

Νομίζω και γω πως ήταν πολύ καλή κίνηση που έγινε από την αρχή και το τηρήσαμε. :)

777885dugw57gt25.gif

Το πιο βασικό τιπ πάντως που διάβασα τελευταία ήταν να ανοίγεις τόσα πράγματα όσα μπορείς να βάλεις μέσα σε μια ώρα. Γιατί ποτέ δεν υπολόγιζα το χρόνο για να μαζέψω το δωμάτιο ώστε ακόμη κι αν δεν έχω ολοκληρώσει το ξεσκαρτάρισμα να μην είναι σαν να έχει πέσει βόμβα....

Βασικό.

Γιατί τότε βλέπεις γύρω σου να γίνεται χαμός ενώ εσύ ήδη έχεις κουραστεί προσπαθώντας να συμμαζέψεις. Και από τη στιγμή που θα εκνευριστείς... πες αντίο easy living..! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Πρίν γεννήσω την δεύτερη κόρη, είχαμε αγοράσει κουκέτα και βάλαμε την μεγάλη να κοιμάται κάτω, όταν γέννησα μέχρι να σαραντήσει το μωρό το είχα στην καλάθα.....μόλις σαράντησε σταμάτησε το βραδυνό ξύπνημα οπότε την πήγα στο παιδικό δωμάτιο και κοιμόταν στην κούνια.....όταν έγινε 2 χρονών καταργήθηκε η κούνια και η μεγάλη κόρη ανέβηκε στο πάνω κρεβάτι και η 2 χρονών κόρη πήγε στο απο κάτω κρεβάτι!!! ελπίζω να κατάλαβες :P :p

mamavasia καλησπέρα να σε ρωτήσω κάτι?? Πόσο χρόνων ήταν η μεγάλη σου κόρη όταν την έβαλες στην κουκέτα? κ η μικρή σου ανεβαινε πάνω κ αυτή την ημερα που έπαιζαν πχ στο δωμάτιο?

Εμένα είναι 4,5χρονών κ 2,5 λες να μπορώ να ανεβάσω την μεγάλη πάνω σιγα σιγα μέσα στο καλοκαίρι ή ειναι πολυ μικρές κ θα έχουμε κανενα ατυχημα? (να σου πω βεβαια οτι εδω κ αρκετο καιρο ανεβηκαν στο πανω κρεβατι απο το κομοδινο τους που ειχε κ ραφάκια μέχρι πάνω, εβγαλα τελικα τα ραφάκια κ επίσης προσπαθούν με κάθε τροπο να άνεβουν δλδ στοιβαζουν οτι μπορεις να φανταστείς για να φτάσουν)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...