Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οι πιο κουλές ατάκες της δικής μου πεθεράς:

- "Δεν χρειάζεται να κάνεις επισκληρίδιο, να πας να γεννήσεις και να πονέσεις όπως πονάνε όλες οι γυναίκες, να καταλάβεις τι σημαίνει γέννα" :shock: :shock:

- "Εσύ έκανες 2 καισαρικές και έχεις δύο χειρουργία πάνω σου" :shock: :shock: απάντηση μου "Σου έκανα δύο εγγόνια και μάλιστα η μια έχει το όνομα σου, θα έπρεπε να πεις ευχαριστώ"

- "Μόλις ξεκοκκαλήσεις το κόκκαλο δώστο μου να το γλείψω και εγώ γιατί δεν ξέρεις να τρώς" μπουχαχαχαχχαχαχαχαχα (το έστειλα στα σκουπίδια επιτόπου, ας τόλμαγε να το πάρει)

- "Εμένα να με ακούς τι λέω γιατί ΕΓΩ ξέρω λόγω πείρας, μην ακούς την παιδίατρο εμένα να παίρνεις τηλ να ακούω το παιδί που βήχει"

Αυτά τα έλεγε τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας μας...τώρα πια τα έχει κόψει και ευτυχώς ο σύζυξ την βάζει στην θέση της επιτόπου!

χαχαχα mamavasia, καλή και η δικιά σου! :P

Μαριλού, μανία καταδίωξης έχει ε;

καλά miriki, πιο εύστοχη δεν θα μπορούσες να είσαι! Αυτό ακριβώς! Όλοι συνωμοτούν πίσω απ' την πλάτη της και "ξέρει αυτή τι σου λέει".. :rolleyes:

g8Sbp2.png

Λοιπόν κορίτσια, άντε να σας πω κι εγώ μερικά για το θέμα "θηλασμός vs. πεθερά", έτσι για να ευθυμήσουμε...ετοιμαστείτε να σας πέσει το σαγόνι..

- Πριν γεννήσω (το background: η πεθερά μου έχει κάνει μαστεκτομή):

"Α πα πα, πώς έχει μεγαλώσει έτσι το στήθος σου, χάλια είναι, πολύ τρως!" (no comments)

- Γεννάω, το παιδί μπαίνει ΜΕΝΝ για 15 μέρες:

"Αφού δεν θα θηλάσεις, να μου δώσεις το πρωτόγαλα να το κάνω κομπρέσες γιατί άκουσα ότι κάνει καλό". :shock: (δεν κάνω πλάκα)

"Το παιδί το έχετε στο σπίτι και λέτε ψέματα για να μην το δω" (με τα αντίστοιχα "ντου" στο σπίτι για "να το δει", λες και το είχαμε κρυμμένο στο ντουλάπι της κουζίνας).

- Παίρνουμε το παιδί στο σπίτι:

Στον γιο: "Γιατί να τη βοηθήσει η μάνα της;;; Εγώ μόνη μου τα έκανα όλα κι αυτή δεν μπορεί; Θα σε κάνουν πέρα μάνα και κόρη"

"Γιατί θηλάζει τόση ώρα; Κάθε φορά που έρχομαι θηλάζει, επίτηδες το κάνει για να μην δω το παιδί" (το "εδραιώνω γαλουχία" είναι άγνωστος όρος..)

Εντελώς όμως....

"Α δεν μπορώ να σου κάνω δουλειές, χειρουργημένη γυναίκα (προ 3ετίας), να τις κάνεις εσύ κι εγώ θα σ' τον κρατάω" (θα τον θηλάσεις κιόλας;; )

Σταχυολόγησα μερικές μόνο ατάκες, δυστυχώς η θεματολογία της πεθεράς μου είναι ανεξάντλητη..Πχ, αυτές τις μέρες της έχει καρφωθεί ότι δώσαμε στο παιδί το πατρικό μου επώνυμό και όχι του άντρα μου..Πού πάει και τα σκέφτεται απορώ..:rolleyes:

Καλημέρα σας είπα;;; Καλημέρα! :D

Πραγματικά, πάντως, πρέπει να έχει μανία καταδίωξης...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμενα! πω πω κοριτσια νομιζω με το θεμα πεθερα! χτυπησα φλεβα! χα χα. παντως μου φτιαξατε τη διαθεση! να ειστε καλα. και επισης ηθελα να διευκρινησω πως και μαμα και πεθερα το ιδιο τις βαζω! απλα η μανα ακουει ολα τα μπινελικια! δυστυχως τελικα! συν το οτι εμενα η μανα μου ειναι μακρυα αλλα και απο το τηλ. παλιι καλα τα καταφερνει!!!!!!! ειρηνη αυτο ηταν πολυ καλο που εκανες με την πεθερα σου. εγω δε θα το σκεφτομουνα αλλα μαλλον δε θα τολμουσα και να το κανω. απλα κοριτσια τελικα θεωρω πως ειναι καλυτερα να μιλας ομορφα και ωραια παρα να μαζευονται πραγματα. λοιπον σημερα ηρθε πεθερα να παιξει με το παιδι και εγω εκανα μακαρονια με κιμα και ψιλοσυμμαζεψα. ο αντρας μου δυστηχως θα αργησει σημερα αλλα λεω παλι δοξα τω θεο που υπαρχει δουλεια ακομη! πολλα πολλα φιλια σε ολες και καλη μας δυναμη

Είμαι τόσο παράξενη και στριμμένη εγώ που τα θέλω όπως τα θέλω που μου είναι αδύνατο να αξιολογήσω άλλον άνθρωπο..... Απλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που θέλουν και προσπαθούν να σε βοηθήσουν όπως και όταν θέλεις εσύ. Οι περισσότεροι απλά δε βγαίνουν από τη ρουτίνα τους και τα χούγια τους και πρέπει να λες κι ευχαριστώ, ακόμη κι αν τελικά δεν εξυπηρετείσαι.

Σας άκουσα κι εχτές που ξεκαθάριζα μια γωνίτσα στην κρεβατοκάμαρά μου πήρα κι ένα καλαθάκι μαζί μου και έβαζα μέσα αυτά που έπρεπε να πάνε σε άλλα δωμάτια. Τέλειο!

Το πιο βασικό τιπ πάντως που διάβασα τελευταία ήταν να ανοίγεις τόσα πράγματα όσα μπορείς να βάλεις μέσα σε μια ώρα. Γιατί ποτέ δεν υπολόγιζα το χρόνο για να μαζέψω το δωμάτιο ώστε ακόμη κι αν δεν έχω ολοκληρώσει το ξεσκαρτάρισμα να μην είναι σαν να έχει πέσει βόμβα....

sbxre6a2f.png

καλημερα και απο εμενα! πω πω κοριτσια νομιζω με το θεμα πεθερα! χτυπησα φλεβα! χα χα. παντως μου φτιαξατε τη διαθεση! να ειστε καλα. και επισης ηθελα να διευκρινησω πως και μαμα και πεθερα το ιδιο τις βαζω! απλα η μανα ακουει ολα τα μπινελικια! δυστυχως τελικα! συν το οτι εμενα η μανα μου ειναι μακρυα αλλα και απο το τηλ. παλιι καλα τα καταφερνει!!!!!!! ειρηνη αυτο ηταν πολυ καλο που εκανες με την πεθερα σου. εγω δε θα το σκεφτομουνα αλλα μαλλον δε θα τολμουσα και να το κανω. απλα κοριτσια τελικα θεωρω πως ειναι καλυτερα να μιλας ομορφα και ωραια παρα να μαζευονται πραγματα. λοιπον σημερα ηρθε πεθερα να παιξει με το παιδι και εγω εκανα μακαρονια με κιμα και ψιλοσυμμαζεψα. ο αντρας μου δυστηχως θα αργησει σημερα αλλα λεω παλι δοξα τω θεο που υπαρχει δουλεια ακομη! πολλα πολλα φιλια σε ολες και καλη μας δυναμη

Πόσο συμφωνώ!!!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ηλιαχτίδα μου σε καταλαβαίνω. Γιαυτό και τους είχα διώξει όλους (καλά η μαμά μου δε ζει, αλλά δε θα την ήθελα εκεί μπάστακα). Το μόνο όμως που έκανα διαφορετικά ήταν ότι θήλαζα μπροστά σε όλους. ΟΛΟΥΣ. Και στον πεθερό μου και στον κουνιάδο μου και τους φίλους μου και όλους.

Προτεραιότητα έχει το νεογέννητο και οι ανάγκες του και αν κάποιος σοκάρεται μπορεί κάλλιστα να γυρίσει το κεφάλι του από την άλλη, να βγει από το δωμάτιο, να κάνει ό,τι θέλει, αρκεί να μην ενοχλεί. Ο θηλασμός είναι κάτι φυσιολογικό και απαραίτητο ειδικά για το ασαράντιστο βρέφος και τίποτα δεν πρέπει να του είναι εμπόδιο.

Στο επόμενο μωρό θα έρθω μαζί σου και θα τους κοιτάω δολοφονικά θηλάζοντας το τετράχρονο πια (γιατί δεν το βλέπω να αποθηλάζουμε εμείς...... όσο κι αν προσπαθώ.... καλά αστειεύομαι, θα έρθει ο καιρός του κι αυτουνού που σκασίλα του για το θηλασμό).

Κορίτσια έχω απίστευτα νέα. Τακτοποίησα τις ντουλάπες με τα ρούχα μας και μάλιστα έτσι ώστε η αλλαγή της εποχής να χρειάζεται ελάχιστες τροποποιήσεις. Ανοίγω τα συρτάρια και τα κοιτάω. Βέβαια έχω λιώσει κι ευτυχώς ήταν η θεία μου εδώ και βοηθούσε με το μικρό (είχακ αι συνέδριο το σ/κ γενικώς τα χω παίξει).

Χάρηκα πολύ που είδα ότι κάποιες δουλειές πηγαίνουν καλά. Η ποιότητα πάντα ανταμοίβεται κορίτσια ακόμη κι αν δεν είναι αναλογικά.

Χρύσα βάστα γερά. Μόνο η εργασιομανία βοηθάει σε τέτοιες φάσεις. Να ξέρεις ότι όλα (ακόμη και τα αυτά που σου λένε ότι δεν παλεύεται) παλεύονται.

Μιρίκι μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ,το χρειαζόμουν να το ακούσω αυτο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Απλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που θέλουν και προσπαθούν να σε βοηθήσουν όπως και όταν θέλεις εσύ.

Τι είπες τώρα....Δεν το χα σκεφτεί ποτέ αλλά έτσι ακριβώς είναι!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Είμαι τόσο παράξενη και στριμμένη εγώ που τα θέλω όπως τα θέλω που μου είναι αδύνατο να αξιολογήσω άλλον άνθρωπο..... Απλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που θέλουν και προσπαθούν να σε βοηθήσουν όπως και όταν θέλεις εσύ. Οι περισσότεροι απλά δε βγαίνουν από τη ρουτίνα τους και τα χούγια τους και πρέπει να λες κι ευχαριστώ, ακόμη κι αν τελικά δεν εξυπηρετείσαι.

Μεγάλη κουβέντα είπες τώρα miriki! Δυστυχώς κι εγώ αυτό έχω καταλάβει, δεν μπορείς να στηρίζεσαι πουθενά..

ΥΓ. Πολύ χαίρομαι που προχωράς στις δουλειές! Εύγε :D

g8Sbp2.png

marilou, mamavasia σαν κάπου να τις έχω ξανακούσει αυτές τις ατάκες, βρε κάτι μου θυμίζουν, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς. Θα θυμηθώ που θα πάει!;)

Όσο αναφορά τις δουλειές της καθημερινότητας σιγά σιγά κάνω κ κάποια πράγματα στην κατάστασή μου (έγκυος). Έχω κ όλη μέρα το μικρό σπίτι γιατί εδώ ο καιρός είναι φθινοπωρινός εντελώς κ ούτε βόλτα με τον μπαμπά ούτε τίποτα δεν μπορεί να πάει ο έρμος. Προσπαθώ όμως.

Τώρα ψάχνω ιδέες κ λύσεις για το που θα βάλω τα ρούχα του νέου μωρού όταν με το καλό θα έρθει, μέσα στην κρεβατοκάμαρά μας. Να αδειάσω την δική μας συρταριέρα - κ που να τα βάλω, ή να πάρω μία καινούργια τύπου ΙΚΕΑ. Έχω λίγο χώρο στο δωμάτιου του μικρού αλλά Θέλω να τα βάλω κρεβατοκάμαρα για να τα χω εύκολα να μην πηγαινοέρχομαι συνέχεια. Εσείς τις προτείνετε;

Ρε κορίτσια τι θέμα αυτό με το καθημερινό φαγητό - να ενα πράγμα που με απασχολούσε όταν ζούσα στο πατρικό (ρωτούσε η μαμά συνέχεια) κ με απασχολεί κ τώρα. Βγάζετε πρόγραμμα εβδομάδας; Τώρα τρώει κ ο μικρός ότι τρώμε κ εμείς κ δεν γίνεται να μην μαγειρέψω.

Κλείνω προς το παρών γιατί έφτιαξα κέικ φράουλας κ ο μικρός γυροφέρνει το φούρνο να δει αν φούσκωσε - οχι οχι μου λέει δεν φουκωσε.

marilou, mamavasia σαν κάπου να τις έχω ξανακούσει αυτές τις ατάκες, βρε κάτι μου θυμίζουν, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς. Θα θυμηθώ που θα πάει!;)

Όσο αναφορά τις δουλειές της καθημερινότητας σιγά σιγά κάνω κ κάποια πράγματα στην κατάστασή μου (έγκυος). Έχω κ όλη μέρα το μικρό σπίτι γιατί εδώ ο καιρός είναι φθινοπωρινός εντελώς κ ούτε βόλτα με τον μπαμπά ούτε τίποτα δεν μπορεί να πάει ο έρμος. Προσπαθώ όμως.

Τώρα ψάχνω ιδέες κ λύσεις για το που θα βάλω τα ρούχα του νέου μωρού όταν με το καλό θα έρθει, μέσα στην κρεβατοκάμαρά μας. Να αδειάσω την δική μας συρταριέρα - κ που να τα βάλω, ή να πάρω μία καινούργια τύπου ΙΚΕΑ. Έχω λίγο χώρο στο δωμάτιου του μικρού αλλά Θέλω να τα βάλω κρεβατοκάμαρα για να τα χω εύκολα να μην πηγαινοέρχομαι συνέχεια. Εσείς τις προτείνετε;

Ρε κορίτσια τι θέμα αυτό με το καθημερινό φαγητό - να ενα πράγμα που με απασχολούσε όταν ζούσα στο πατρικό (ρωτούσε η μαμά συνέχεια) κ με απασχολεί κ τώρα. Βγάζετε πρόγραμμα εβδομάδας; Τώρα τρώει κ ο μικρός ότι τρώμε κ εμείς κ δεν γίνεται να μην μαγειρέψω.

Κλείνω προς το παρών γιατί έφτιαξα κέικ φράουλας κ ο μικρός γυροφέρνει το φούρνο να δει αν φούσκωσε - οχι οχι μου λέει δεν φουκωσε.

Εγώ τον πρώτο καιρό που είχα το μωρό κοντά μου τα είχα τα ρούχα του σε συρταριέρα στο δωμάτιο μας για να μην ξυπνάω την μεγάλη στο άλλο δωμάτιο.

Σχετικά με το μαγείρεμα εγώ μαγειρεύω ποσότητα για δύο μέρες...συνήθως κάνω μέσα στην εβδομάδα ένα λαδερό (αρακά, φακές, μπριάμ) , κάτι σε μακαρόνι (μακαρόνια με κιμά, γιουβέτσι, καρμπονάρα), κάτι σε κρεατικό (μπριζόλες στο γκρίλ, κοκκινιστό κρέας), κάτι σε κοτόπουλο (ψητό ή κοκκινιστό με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι ή μακαρόνια) και κάτι σε ψάρι (τηγανητό ή ψητό στο φούρνο με μαιντανό και ντομάτα) (συνήθως παίρνω πέρκα που δεν έχει κόκκαλα και είναι πιο χορταστική απο τον μπακαλιάρο)....

Αυτά είναι τα βασικά φαγητά που έχω στο μυαλό μου και μετά μπορεί να προσθέσω κάτι άλλο.

Καλημέρααα σας!!!!

Σήμερα το πρόγραμμα έχει λαική, ταχυδρομείο και μάζεμα σπιτιού!!!

Δεν έχει καταπληκτικό καιρό σήμερα?????????....έναν υπέροχο ήλιο, πολύ ζέστη και πραγματικά σου ανοίγει την όρεξη να πας στην θάλασσα!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: (ειρωνεύομαι)

Καλημερα κορες!!

Σας διαβαζα χθες που μιλαγατε για πεθερες!

Μαριλου!!!Η δικια σου ειναι η διδυμη ψυχη της δικιας μου!!Τα ιδια πραγματα μου ελεγε και εμενα... πφφφφ συγχηστηκα παλι!!!!!!!!!

Μολις απλωσα ενα πλυντηριο,επλυνα τα χθεσινα πιατα, και εχω να συμμαζεψω το σπιτι!!χαμος!!ψωνισα χθες και τα περισσοτερα επειδη τα πηρα προσφορες 1+1 δεν εχω που να τα βαλω και ειναι σκορπισμενα μεσα στο σπιτι.. μαλακτικα στον παγκο, χυμοι στο τραπεζι, πατατακια στην καρεκλα κλπ κλπ κλπ κλπ ΧΑΜοΣ σας λεω....... τι τα θελα τοσα ψωνια μου λετε???????:eek:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...