Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Σας αφηνω κοριτσακια!

Παω να παρω βολτουλα το κοριτσακι μου το ομορφο εδω στη γειτονια!

Τοσες μερες εβρεχε και την ειχα κλεισμενη μεσα και την λυπαμαι!

μακια!

σιδερωμα μετα... χεχε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το επιπλάκι αποθήκευσης παιχνιδιών του φιόγκου.

P5160173.jpg

Εχει ακόμη πολύ δουλειά και το δωμάτιο και το επιπλάκι αλλά τουλάχιστον στήθηκε και έφυγε ο μεγάλος όγκος παιχνιδιών! :rolleyes::rolleyes:

Ειρηνη πολυ ωραίο, θ'ελω να πάρω κ εγώ το ιδιο με ροζ κ κόκκινα κουτια (δεν ξερω βεβαια αν τα έχει ακομα) αλλα προς στιγμή που έχω μεσα στο δωματιο κ την κουνια κρεβατακι για την μικρη μου δεν χωραει, περιμένω να μεγαλωσουν λιγο για να βάλω την μεγάλη κόρη στο πάνω κρεβατι της κουκέτας, είναι 4,5 κ φοβάμαι ακόμα ασε που θα ανεβαίνει κ η μικρή :(

Ειρηνη πολυ ωραίο, θ'ελω να πάρω κ εγώ το ιδιο με ροζ κ κόκκινα κουτια (δεν ξερω βεβαια αν τα έχει ακομα) αλλα προς στιγμή που έχω μεσα στο δωματιο κ την κουνια κρεβατακι για την μικρη μου δεν χωραει, περιμένω να μεγαλωσουν λιγο για να βάλω την μεγάλη κόρη στο πάνω κρεβατι της κουκέτας, είναι 4,5 κ φοβάμαι ακόμα ασε που θα ανεβαίνει κ η μικρή :(

Ναι, έχει και ροζ Λετάκι μου!

Πράγματι βολεύει πολύ αυτό το επιπλάκι {το οποίο βγαίνει και σε παραλλαγές}. Λες και το δωμάτιο του μικρού ήρθε και μαζεύτηκε.

777885dugw57gt25.gif

Κ εγώ πάντως αυτες τις μέρες δεν έχω καθόλου όρεξη για δουλείες είναι κ ο καιρός βροχέρος, εχω κ την μικρή μου άρρωστη με πολύ βήχα το βραδυ.

Εχω κάνει όμως μέρικες κατασκευές που είδα απο καποια blogs κ αισθάνομαι οτι ΚΑΤΙ έκανα....φιλιά

καλημέρα κοριτσάκια!! Σήμερα ξύπνησα σε ένα μυρωδάτο σπιτάκι... αχ τι ωραία αίσθηση!! Σήμερα θα βάλω κανά πλυντήριο ακόμα, για σιδέρωμα περιμένω τη μαμά μου που θα έρθει να βοηθήσει λίγο την κατάσταση καθώς... τυγχάνω και φοιτητάκι και έχω διάβασμα για εξεταστική... έβαλα και το κατσικάκι μου στη χύτρα να γίνεται λεμονάτο, θα κάνω και το κάτω μπάνιο και μετά..... βουρ για διάβασμα με τα μούτρα!!!!!

Διαφημίσεις

Δυστυχώς εκείνη την εποχή εγιναν πολλά λαθη,χωρίς να γνωρίζουν τις συνέπειες.Υπήρχε μια γενικότερη ταση για το ξένο γαλα και υπέυθυνοι ήταν οι γιατροί που δεν υποστήριξαν καθόλου το θηλασμο.

Ωστόσω ,αν και καταλαβαίνω πως κάποιες είστε καμένες από πεθερές,μην τις βάλουμε όλες σε ένα τσουβάλι.Σίγουρα χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις και πολλή κουβέντα.

Ναι έτσι είναι όπως τα λες, αλλά όχι όταν πρόκειται για λεχώνα που θηλάζει όλη μέρα και στέκεται στα πόδια της με τρεις ώρες ύπνο...τότε νομίζω ότι πρέπει να κάνουν όλοι στην άκρη
Εχεις δίκιο και σίγουρα ο καθένας γνωρίζει τι συμβαίνει στο σπίτι του,απλά αν θεωρήσω πως μιλάμε για λογικούς ανθρώπους ίσως απλά να νομιζε πως βοηθάει.Μην γελάς:P:p

Χρύσα, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά συμφωνώ και με τη Μυρτούλα.

Δεν τις βάζω όλες στο ίδιο τσουβάλι, όπως δε βάζω μόνο τις πεθερές σε αυτό το "τσουβάλι". Βάζω και τις μαμάδες και πρώτη και καλύτερη τη δικιά μου. Απλά σε αυτό που λες τελευταίο, δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα βοηθούσε με το να είναι όλη μέρα μες στα πόδια μου, να προσπαθεί να βρει ταψιά, κατσαρόλες, πώς δουλεύει ο φούρνος, το σίδερο κλπ, όταν το σπίτι της (που τα είχε όλα και μπορούσε να βοηθήσει από εκεί) είναι έναν όροφο πιο κάτω. Παρά έφτασε στο σημείο τώρα (πριν 15 ημέρες) να μου πει: "κι εσύ που θήλαζες όλη μέρα και κάναμε τάμα να δούμε το μωρό, τι κατάλαβες?":evil::evil::evil:

Καλημέρα

Θα συμφωνήσω με το γεγονός ότι τα παλιά χρόνια οι μαμάδες δεν ασχολούνταν με τον θηλασμό....άλλα χρόνια εκείνα, σκοπός τους ήταν να έχουν το σπίτι τους σε μια τάξη, το φαί μαγειρεμένο και όλα στην εντέλεια....το παιδί το είχαν μαμ, νάνι και κακά.....γενικά οι περισσότερες μαμάδες (και η δικιά μου) δεν είχαν την ενημέρωση που έχουμε σήμερα αλλά είχαν και άλλη νοοτροπία....Δεν καθόντουσαν κάθε μέρα με τις ώρες να παίξουν με τα παιδιά, δεν υπήρχε η θεωρία για το πως πρέπει να αντιμετωπίσεις θυμό, κλάμα παιδιού, ούτε εμπλέκονταν σε τυχόν καβγάδες μας ή ούτε μας κυνηγάγανε απο πίσω....γενικά άλλες εποχές!

Συμφωνώ απόλυτα!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ηλιαχτίδα μου σε καταλαβαίνω. Γιαυτό και τους είχα διώξει όλους (καλά η μαμά μου δε ζει, αλλά δε θα την ήθελα εκεί μπάστακα). Το μόνο όμως που έκανα διαφορετικά ήταν ότι θήλαζα μπροστά σε όλους. ΟΛΟΥΣ. Και στον πεθερό μου και στον κουνιάδο μου και τους φίλους μου και όλους.

Προτεραιότητα έχει το νεογέννητο και οι ανάγκες του και αν κάποιος σοκάρεται μπορεί κάλλιστα να γυρίσει το κεφάλι του από την άλλη, να βγει από το δωμάτιο, να κάνει ό,τι θέλει, αρκεί να μην ενοχλεί. Ο θηλασμός είναι κάτι φυσιολογικό και απαραίτητο ειδικά για το ασαράντιστο βρέφος και τίποτα δεν πρέπει να του είναι εμπόδιο.

Στο επόμενο μωρό θα έρθω μαζί σου και θα τους κοιτάω δολοφονικά θηλάζοντας το τετράχρονο πια (γιατί δεν το βλέπω να αποθηλάζουμε εμείς...... όσο κι αν προσπαθώ.... καλά αστειεύομαι, θα έρθει ο καιρός του κι αυτουνού που σκασίλα του για το θηλασμό).

Κορίτσια έχω απίστευτα νέα. Τακτοποίησα τις ντουλάπες με τα ρούχα μας και μάλιστα έτσι ώστε η αλλαγή της εποχής να χρειάζεται ελάχιστες τροποποιήσεις. Ανοίγω τα συρτάρια και τα κοιτάω. Βέβαια έχω λιώσει κι ευτυχώς ήταν η θεία μου εδώ και βοηθούσε με το μικρό (είχακ αι συνέδριο το σ/κ γενικώς τα χω παίξει).

Χάρηκα πολύ που είδα ότι κάποιες δουλειές πηγαίνουν καλά. Η ποιότητα πάντα ανταμοίβεται κορίτσια ακόμη κι αν δεν είναι αναλογικά.

Χρύσα βάστα γερά. Μόνο η εργασιομανία βοηθάει σε τέτοιες φάσεις. Να ξέρεις ότι όλα (ακόμη και τα αυτά που σου λένε ότι δεν παλεύεται) παλεύονται.

sbxre6a2f.png

1) Πήγα σούπερ

2) Άλλαξα σεντονια

3) Επλυνα τα πιατικα

4) Έπλυνα τις κεραμικές εστίες {δυστυχώς πριν βάλω τις φακές αλλά το χρειαζόντουσαν! :rolleyes: }

5) Σιδερώνω...

Επιτέλους τελείωσα το σίδερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;);););)

6) Έγιναν οι φακές!

Αχ.. νιώθω ανάλαφρα τώρα που τελείωσε το σιδέρωμα... πάω για να κάνω καφεδάκι!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα

Θα συμφωνήσω με το γεγονός ότι τα παλιά χρόνια οι μαμάδες δεν ασχολούνταν με τον θηλασμό....άλλα χρόνια εκείνα, σκοπός τους ήταν να έχουν το σπίτι τους σε μια τάξη, το φαί μαγειρεμένο και όλα στην εντέλεια....το παιδί το είχαν μαμ, νάνι και κακά.....γενικά οι περισσότερες μαμάδες (και η δικιά μου) δεν είχαν την ενημέρωση που έχουμε σήμερα αλλά είχαν και άλλη νοοτροπία....Δεν καθόντουσαν κάθε μέρα με τις ώρες να παίξουν με τα παιδιά, δεν υπήρχε η θεωρία για το πως πρέπει να αντιμετωπίσεις θυμό, κλάμα παιδιού, ούτε εμπλέκονταν σε τυχόν καβγάδες μας ή ούτε μας κυνηγάγανε απο πίσω....γενικά άλλες εποχές!

Well said γιατρέ μου... well said! :cool:

777885dugw57gt25.gif

Παρά έφτασε στο σημείο τώρα (πριν 15 ημέρες) να μου πει: "κι εσύ που θήλαζες όλη μέρα και κάναμε τάμα να δούμε το μωρό, τι κατάλαβες?":evil::evil::evil:

Αχ τι ακούω η γυναίκα.... :rolleyes::mad:...

Μήπως την πεθερά σου την λένε "βάλε-μας-και-χέρι"????? :mad:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Χρυσάκι μου,

Μου είχες ζητήσει να σου βάλω φωτογραφίες από το patchwork μου.

Να το λοιπόν. Μου το έχει στείλει η γυναίκα του αδερφού του άντρα μου, που μένουν στην Αμερική.. :D

PAT1.jpg

pat.jpg

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνάκι είναι πανέμορφο!!!!

ηλιαχτίδα σου είπε τέτοιο πράγμα?? απαράδεκτο:confused: κάτι τέτοια ακούω και εκτιμάω την καλή μου πεθερούλα...

Ειρηνάκι είναι απίστευτο πόσο μοιάζουμε στις σχέσεις μας με τους ανθρώπους... ο ίδιος διάλογος έγινε και σε μένα με την πεθερά μου... κάναμε την εξήγα μας από την αρχή και ειλικρινά δε με ξεχωρίζει από τα παιδιά της... αφού όταν γέννησα στο νοσοκομείο και μου φέρανε το φαγητό, ήρθε και μου είπε φάε όλο το φαγητό, κατεβάζει γάλα... δε μίλησα... μετά από λίγο σηκώθηκε πάλι και μου είπε φάε καρδούλα μου και το αχλαδάκι είναι καλό για σένα για να μη πονάς όταν πάς τουαλέτα... γύρισα με νεύρα και της είπα: λοιπόν, κάτσε στην καρεκλίτσα σου και μη μιλάς γιατί είμαι κομμάτια και θα τα ακούσεις εσύ... άμα δε μπορείς, την τσαντούλα σου και στο σπιτάκι σου... και μου είπε συγνώμη καμάρι μου έχεις δίκιο.... που να ήταν άλλη, θα κάναμε κανα δυο χρόνια να τη δούμε... είναι χρυσός άνθρωπος η πεθερά μου, τολμώ να πω μετά από 15 χρόνια κοντά που τη γνωρίζω ότι την αγαπώ πολύ!!!!

Λοιπόν κορίτσια, άντε να σας πω κι εγώ μερικά για το θέμα "θηλασμός vs. πεθερά", έτσι για να ευθυμήσουμε...ετοιμαστείτε να σας πέσει το σαγόνι..

- Πριν γεννήσω (το background: η πεθερά μου έχει κάνει μαστεκτομή):

"Α πα πα, πώς έχει μεγαλώσει έτσι το στήθος σου, χάλια είναι, πολύ τρως!" (no comments)

- Γεννάω, το παιδί μπαίνει ΜΕΝΝ για 15 μέρες:

"Αφού δεν θα θηλάσεις, να μου δώσεις το πρωτόγαλα να το κάνω κομπρέσες γιατί άκουσα ότι κάνει καλό". :shock: (δεν κάνω πλάκα)

"Το παιδί το έχετε στο σπίτι και λέτε ψέματα για να μην το δω" (με τα αντίστοιχα "ντου" στο σπίτι για "να το δει", λες και το είχαμε κρυμμένο στο ντουλάπι της κουζίνας).

- Παίρνουμε το παιδί στο σπίτι:

Στον γιο: "Γιατί να τη βοηθήσει η μάνα της;;; Εγώ μόνη μου τα έκανα όλα κι αυτή δεν μπορεί; Θα σε κάνουν πέρα μάνα και κόρη"

"Γιατί θηλάζει τόση ώρα; Κάθε φορά που έρχομαι θηλάζει, επίτηδες το κάνει για να μην δω το παιδί" (το "εδραιώνω γαλουχία" είναι άγνωστος όρος..)

"Α δεν μπορώ να σου κάνω δουλειές, χειρουργημένη γυναίκα (προ 3ετίας), να τις κάνεις εσύ κι εγώ θα σ' τον κρατάω" (θα τον θηλάσεις κιόλας;; )

Σταχυολόγησα μερικές μόνο ατάκες, δυστυχώς η θεματολογία της πεθεράς μου είναι ανεξάντλητη..Πχ, αυτές τις μέρες της έχει καρφωθεί ότι δώσαμε στο παιδί το πατρικό μου επώνυμό και όχι του άντρα μου..Πού πάει και τα σκέφτεται απορώ..:rolleyes:

Καλημέρα σας είπα;;; Καλημέρα! :D

g8Sbp2.png

Και εγώ βρε κορίτσια παράπονο δεν έχω απο την πεθερά μου....καλή είναι τρέχουν πεθερός - πεθερά όπου τους χρειαστώ, είτε εδώ είτε στο εξοχικό. Οι γονείς μου είναι μεγάλης ηλικίας και είναι πιο μακριά....το καλοκαίρι έρχονται τα πεθερικά στο εξοχικό όσο τους χρειαστώ 30-40 μέρες για να με βοηθάνε με τα παιδιά, προκειμένου τα εγγόνια τους να κάνουν διακοπές και όταν έρχεται ο σύζυγος φεύγουν, όλο αυτό το διάστημα εγώ τρέχω με τα παιδιά και εκείνη μαγειρεύει, ψωνίζουν και γενικά κρατάνε το σπίτι ....Το καλοκαίρι γίνεται της τρελής γιατί στο απο κάτω σπίτι μένουν οι γονείς μου, απο πάνω μένουμε εμείς και τα πεθερικά....οπότε ένας πανικός γίνεται (ευτυχώς πηγαίνουμε με τα παιδιά απέναντι στην αλάνα και παίζουν οπότε ηρεμώ).

είναι φορές που μου πετάει κάτι κουλά και μου γυρίζει το μάτι ανάποδα, αλλά κρατιέμαι γιατί εκτιμώ το ότι έρχεται και με βοηθάει...βέβαια αν συνεχίσει να πετάει κουλά πάνω απο 3 φορές.... καίγεται....νευριάζω και απαντώ καταλλήλως....ο πεθερός μου απο την άλλη ήρεμη δύναμη...κατευνάζει τα πνεύματα χαχααχαχαχα

Πάντως και εγώ μετά απο 7 χρόνια μπορώ να πω ότι τους θεωρώ σαν δεύτερους γονείς μου, άλλωστε και οι ίδιοι οι γονείς μας έχουν τα ανάποδα τους δεν γίνεται να μην τα έχουν και τα πεθερικά.

Λοιπόν κορίτσια, άντε να σας πω κι εγώ μερικά για το θέμα "θηλασμός vs. πεθερά", έτσι για να ευθυμήσουμε...ετοιμαστείτε να σας πέσει το σαγόνι..

- Πριν γεννήσω (το background: η πεθερά μου έχει κάνει μαστεκτομή):

"Α πα πα, πώς έχει μεγαλώσει έτσι το στήθος σου, χάλια είναι, πολύ τρως!" (no comments)

- Γεννάω, το παιδί μπαίνει ΜΕΝΝ για 15 μέρες:

"Αφού δεν θα θηλάσεις, να μου δώσεις το πρωτόγαλα να το κάνω κομπρέσες γιατί άκουσα ότι κάνει καλό". :shock: (δεν κάνω πλάκα)

"Το παιδί το έχετε στο σπίτι και λέτε ψέματα για να μην το δω" (με τα αντίστοιχα "ντου" στο σπίτι για "να το δει", λες και το είχαμε κρυμμένο στο ντουλάπι της κουζίνας).

- Παίρνουμε το παιδί στο σπίτι:

Στον γιο: "Γιατί να τη βοηθήσει η μάνα της;;; Εγώ μόνη μου τα έκανα όλα κι αυτή δεν μπορεί; Θα σε κάνουν πέρα μάνα και κόρη"

"Γιατί θηλάζει τόση ώρα; Κάθε φορά που έρχομαι θηλάζει, επίτηδες το κάνει για να μην δω το παιδί" (το "εδραιώνω γαλουχία" είναι άγνωστος όρος..)

"Α δεν μπορώ να σου κάνω δουλειές, χειρουργημένη γυναίκα (προ 3ετίας), να τις κάνεις εσύ κι εγώ θα σ' τον κρατάω" (θα τον θηλάσεις κιόλας;; )

Σταχυολόγησα μερικές μόνο ατάκες, δυστυχώς η θεματολογία της πεθεράς μου είναι ανεξάντλητη..Πχ, αυτές τις μέρες της έχει καρφωθεί ότι δώσαμε στο παιδί το πατρικό μου επώνυμό και όχι του άντρα μου..Πού πάει και τα σκέφτεται απορώ..:rolleyes:

Καλημέρα σας είπα;;; Καλημέρα! :D

χαχαχαχαχχαχαχαχαχχχαχααχαχαχαχ άκου κολλήματα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...