Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

. Θα μπορούσε, λοιπόν, να μαγειρεύει σπίτι της και να μου το φέρνει και να σιδερώνει σπίτι της και να μου τα φέρνει έτοιμα. Εκείνη θεώρησε σωστότερο να έρχεται κάθε τρεις και λίγο πάνω, να με ρωτάει διάφορα και να έχει και την απαίτηση να βλέπει και το μωρό.

καλά ρε κορίτσια αυτές οι πεθερές - βάζω και τη δικιά μου μέσα γιατί κ αυτή θα θελε να ναι μες στα πόδια μου αν την άφηνα- δεν υπήρξαν μωρομανούλες?Απορώ δεν ξέρουν πώς τη βγάζει μια έρμη λεχώνα και θέλουν να τριγυρίζουν στα πόδια της?Τι να πω...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά ρε κορίτσια αυτές οι πεθερές - βάζω και τη δικιά μου μέσα γιατί κ αυτή θα θελε να ναι μες στα πόδια μου αν την άφηνα- δεν υπήρξαν μωρομανούλες?Απορώ δεν ξέρουν πώς τη βγάζει μια έρμη λεχώνα και θέλουν να τριγυρίζουν στα πόδια της?Τι να πω...

Δυστυχώς οι περισσότερες από αυτές δεν ξέρουν... Δε θήλασαν - βάζω και τη μαμά μου και την πεθερά μου μέσα (δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά όσες γυναίκες γνωρίζω που έχουν παιδιά ηλικίας 28-35 δε θήλασαν. Όλες κάποιο "πρόβλημα" είχαν, μα όλες?). Είχαν ένα μπουκάλι γάλα έτοιμο κάθε 3-4 ώρες και αυτό ήταν όλο. Έκαναν τις δουλειές τους και τα παιδιά κοιμόντουσαν ήσυχα - ήσυχα...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Δυστυχώς οι περισσότερες από αυτές δεν ξέρουν... Δε θήλασαν - βάζω και τη μαμά μου και την πεθερά μου μέσα (δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά όσες γυναίκες γνωρίζω που έχουν παιδιά ηλικίας 28-35 δε θήλασαν. Όλες κάποιο "πρόβλημα" είχαν, μα όλες?). Είχαν ένα μπουκάλι γάλα έτοιμο κάθε 3-4 ώρες και αυτό ήταν όλο. Έκαναν τις δουλειές τους και τα παιδιά κοιμόντουσαν ήσυχα - ήσυχα...

Ναι ναι έχεις απόλυτο δίκιο. ¨ολες είχαν πάθει μαστίτιδα, απόστημα δεν ξέρω γω τι άλλο και "ο γιατρός δεν άφησε να θηλάσουν" οπότε όντως με το μπουκάλι που χρησιμοποίησαν δεν ξέρουν τι πάει να πει να θηλάζεις όοοοολη μέρα

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Δυστυχώς εκείνη την εποχή εγιναν πολλά λαθη,χωρίς να γνωρίζουν τις συνέπειες.Υπήρχε μια γενικότερη ταση για το ξένο γαλα και υπέυθυνοι ήταν οι γιατροί που δεν υποστήριξαν καθόλου το θηλασμο.

Ωστόσω ,αν και καταλαβαίνω πως κάποιες είστε καμένες από πεθερές,μην τις βάλουμε όλες σε ένα τσουβάλι.Σίγουρα χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις και πολλή κουβέντα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ν και καταλαβαίνω πως κάποιες είστε καμένες από πεθερές,μην τις βάλουμε όλες σε ένα τσουβάλι.Σίγουρα χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις και πολλή κουβέντα.

Ναι έτσι είναι όπως τα λες, αλλά όχι όταν πρόκειται για λεχώνα που θηλάζει όλη μέρα και στέκεται στα πόδια της με τρεις ώρες ύπνο...τότε νομίζω ότι πρέπει να κάνουν όλοι στην άκρη

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες!

Ελπίζω να είστε όλες καλά :P .

Εμείς χθες κοιμόμασταν οικογενειακώς από τις 9 και.... τέτοια κούραση όλοι.. :?:-? .

Σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα και ευτυχώς γιατί από το μεσημέρι δουλεύω σερί μέχρι το βράδυ αργά.

Πήγα τον φιόγκο σχολείο, πέρασα από το σούπερ και πήρα μόνο φακές για να κάνω σήμερα και τώρα άλλαξα σεντόνια και μαζεύω το σπίτι μου. Μόλις έπλυνα τα πιάτα και πάω να βάλω σιγά-σιγά τις φακές να γίνονται για να κάνω ένα ακόμη "ντου" στο δωμάτιο του φιόγκου ώστε να τελειώσω με το ξεφόρτωμα παιχνιδιών.

Μου χει μείνει και λίγο σίδερο και ελπίζω να καταφέρω να το τελειώσω μετά από πολύυυυυυυ καιρό που πάντα έχω σίδερο! :rolleyes::rolleyes:

Μάκια

777885dugw57gt25.gif

Ναι έτσι είναι όπως τα λες, αλλά όχι όταν πρόκειται για λεχώνα που θηλάζει όλη μέρα και στέκεται στα πόδια της με τρεις ώρες ύπνο...τότε νομίζω ότι πρέπει να κάνουν όλοι στην άκρη

Εχεις δίκιο και σίγουρα ο καθένας γνωρίζει τι συμβαίνει στο σπίτι του,απλά αν θεωρήσω πως μιλάμε για λογικούς ανθρώπους ίσως απλά να νομιζε πως βοηθάει.Μην γελάς:P:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κόρες!

Ελπίζω να είστε όλες καλά :P .

Εμείς χθες κοιμόμασταν οικογενειακώς από τις 9 και.... τέτοια κούραση όλοι.. :?:-? .

Σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα και ευτυχώς γιατί από το μεσημέρι δουλεύω σερί μέχρι το βράδυ αργά.

Πήγα τον φιόγκο σχολείο, πέρασα από το σούπερ και πήρα μόνο φακές για να κάνω σήμερα και τώρα άλλαξα σεντόνια και μαζεύω το σπίτι μου. Μόλις έπλυνα τα πιάτα και πάω να βάλω σιγά-σιγά τις φακές να γίνονται για να κάνω ένα ακόμη "ντου" στο δωμάτιο του φιόγκου ώστε να τελειώσω με το ξεφόρτωμα παιχνιδιών.

Μου χει μείνει και λίγο σίδερο και ελπίζω να καταφέρω να το τελειώσω μετά από πολύυυυυυυ καιρό που πάντα έχω σίδερο! :rolleyes::rolleyes:

Μάκια

Ζήλια,εγώ το τελείωσα εχθές:tongue::P:p

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Για το θέμα με τις πεθερές νομίζω πως λίγο πολύ όλες έχουμε τα δίκια μας. Έχουμε ακούσει και έχουμε ακούσει.

Εγώ ευτυχώς σ' αυτό ημουν τυχερή. Εχω καλή πεθερά και διακριτική.

Αλλά είναι και τι συνεννόηση θα κάνουμε και μεις {οι "νύφες"} από την αρχή κορίτσια μου και "κρατήστε" το αυτό που σας λέω.

Εμένα στην αρχή, μου είχε πει πως θα ήθελε να την λέω "μάνα". Της είπα λοιπόν πως ευχαρίστως να την λέω μάνα αλλά η λέξη αυτή συνοδεύεται απο τα "πάντα". Πως ναι μεν θα την έχω στα ώπα-ώπα αλλά πως όταν κάνει κάτι που θα μου τη δώσει στα νεύρα θα τ' ακούσει ακριβώς όπως θα έκανα και στην μάνα μου. Θα της πως δηλαδή και "δεν μας χέζεις μάνα?"... όπως θα έκανα και στη μαμά μου, αν ζούσε. Και το δέχτηκε.

Οπότε τώρα κοριτσάκια μου "παίζουμε" πάντα με αυτούς τους όρους που τους βρίσκω απόλυτα δίκαιους! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα!!

Χθες το απογευμα ξεπατωθηκα στις δουλειες..

Σημερα εχω σιδερο γκρρρρρρ και μαγειρεμα.....τι να φτιαξω αραγε??? χμμμ..

Καλά εσύ έδωσες ρέστα μικρή μου με την βάφτιση!

ΉΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ και ξέρεις πόσο λεπτολόγα είμαι!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

ΕΥΓΕ!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα

Θα συμφωνήσω με το γεγονός ότι τα παλιά χρόνια οι μαμάδες δεν ασχολούνταν με τον θηλασμό....άλλα χρόνια εκείνα, σκοπός τους ήταν να έχουν το σπίτι τους σε μια τάξη, το φαί μαγειρεμένο και όλα στην εντέλεια....το παιδί το είχαν μαμ, νάνι και κακά.....γενικά οι περισσότερες μαμάδες (και η δικιά μου) δεν είχαν την ενημέρωση που έχουμε σήμερα αλλά είχαν και άλλη νοοτροπία....Δεν καθόντουσαν κάθε μέρα με τις ώρες να παίξουν με τα παιδιά, δεν υπήρχε η θεωρία για το πως πρέπει να αντιμετωπίσεις θυμό, κλάμα παιδιού, ούτε εμπλέκονταν σε τυχόν καβγάδες μας ή ούτε μας κυνηγάγανε απο πίσω....γενικά άλλες εποχές!

Καλά εσύ έδωσες ρέστα μικρή μου με την βάφτιση!

ΉΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ και ξέρεις πόσο λεπτολόγα είμαι!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

ΕΥΓΕ!

Ευχαριστωωωωωωωω!!!!!!!!!Μεσα απο την καρδια μου!!!!

Σε ολους αρεσε η αληθεια ειναι!!:D

Δεν εχω αλλες φωτο να σας δειξω δυστυχως να δειτε το ολο ντεκορ.

Δεν εχω το τραπεζι ευχων, τον υπεροχο στολισμο των γλυκων και πολλααα αλλα!!!Καλε!!Εδω μια φωτο με τη νονα δεν εχω!!:evil:

Τεσπα........

Οσες θελετε να μας δειτε στειλτε μου με πμ το ονομα σας να σας στειλω αιτημα φιλιας στο φεις!

1) Πήγα σούπερ

2) Άλλαξα σεντονια

3) Επλυνα τα πιατικα

4) Έπλυνα τις κεραμικές εστίες {δυστυχώς πριν βάλω τις φακές αλλά το χρειαζόντουσαν! :rolleyes: }

5) Σιδερώνω...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...