Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Άστο αρχηγέ, το βρήκα!!! Δε διάλεγα προφίλ από κάτω... τώρα θα δημοσιευτεί γιατί μου έκανε ανακατεύθυνση και μου έβγαλε ειδοποίηση ότι θα δημοσιευτεί μετά την έγκριση.... :) απλώς τις άλλες φορές δεν είχα παρατηρήσει ότι αφού πατούσα δημοσίευση έβγαζε κάτι μικρά γραμματάκια που έλεγε επιλέξτε προφίλ... έτσι πατούσα δημοσίευση και μετά περίμενα την.... έγκριση!!!

:!::!::!::!: Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου καλημερα και απο εμενα! μπηκα να παρω και να στειλω - οσο μπορω!- λιγη θετικη ενεργεια! τελευταια η ψυχολογια μου ειναι χαλια! ειμαι αυπνη τελειως και αυτο εχει συνεπειες που δε θελω απεναντι στα παιδια μου ιδιως το μεγαλο. α!!! και κατι επισης ασχετο με το θεμα αλλα καπου θελω να το πω! οποτε θα πρηξω εσας! δε θελω καμια μανα και καμια πεθερα πανω απο το κεφαλι μου! ναι ειμαι προβληματικη! αυτα! και μετα τα ψυχολογικα μου ας πω και κατι σχετικο με το θεμα! λοιπον το σκ καταφερα και εκανα ψευτοδουλειες. σημερα βρηκα λιγο χρονο και σιδερωσα. πολυ βασικο πλεον! ειμαι σε μια φαση που θελω να πεταξω τα παντα! ακους ειρηνη?! ν αλλαξω τελειως ρουχα! ξερω δε γινεται ιδιως τετοιες εποχες που ζουμε αλλα απλα λεω!...... μπραβο στα κοριτσια που πηγατε στο παρτυ ανταλλαγης και απο οτι καταλαβα πολλα μπραβο στη mamavasia! αντε κανονιστε και στη λαρισα καμια συναντηση! viki να χαιρεσαι το μωρακι σου. να ειναι γερο και καλοφωτισμενο.

καλησπέρα patousitsa! καλά τα λες για γονείς και πεθερικά! μακριά κι αγαπημένοι! χαχαχα

απλά βάλε τα όριά: πχ. ζήτα από την πεθερά σου να φτιάξει ένα φαΐ και να στο στείλει, αντί να έρχεται στο σπίτι σου να μαγειρεύει ή πες στη μαμά σου να πάρει τον μεγάλο σου και να τον πάει στις κούνιες. Όσο λιγότερο κόσμο έχεις να μπαινοβγαίνει, τόσο το καλύτερο ;) Καλή δύναμη!!!! :)

Συμφωνω με τη Μαριλού. και γω την πεθερά την έχω βάλει να μαγειρεύει κ απλά να το στέλνει. Δεν τη θέλω μες στα πόδια μου, παρόλο που είναι καλός άνθρωπος. Τη μαμά μου την αντέχω κ γω περισσότερο και είναι κ καλή παρεούλα για τη μεγάλη μου. Και όντως σε δύσκολες φάσεις όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα, αλλιώς αποσυντονίζεσαι κ εκνευρίζεσαι

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Συμφωνω με τη Μαριλού. και γω την πεθερά την έχω βάλει να μαγειρεύει κ απλά να το στέλνει. Δεν τη θέλω μες στα πόδια μου, παρόλο που είναι καλός άνθρωπος. Τη μαμά μου την αντέχω κ γω περισσότερο και είναι κ καλή παρεούλα για τη μεγάλη μου. Και όντως σε δύσκολες φάσεις όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα, αλλιώς αποσυντονίζεσαι κ εκνευρίζεσαι

Αχχχχχ πονεμένο το θέμα της βοήθειας!! Είχα πολύ δύσκολες καταστάσεις να αντιμετωπίσω στην αρχή, γιατί δυστυχώς εμένα η πεθερά μου είναι "λουλούδι" (chic) :rolleyes: Μία και μοναδική φορά ήρθε στο σπίτι να με βοηθήσει με το μωρό και ήθελε να φτιάξει μουσακά στις 11 τη νύχτα :shock: Εγώ πάλευα να θηλάσω και έμπαινε κάθε τρεις και λίγο στο δωμάτιο να με ρωτάει πού είναι το ταψί, πώς ανάβει ο φούρνος, πού βάζω τα τηγάνια..Κρόσσια τα νεύρα μου!! Από τότε τέλος η βοήθεια, και αναγκαστικά, προκειμένου να διατηρήσω τις ισορροπίες, δεν έλεγα και στη μαμά μου να έρθει..Μόνη μου το πέρασα κι αυτό που λέει και το τραγούδι! :P

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Έχω και εγώ ένα παρόμοιο έπιπλο απο ικεα Ειρήνη....είναι ένα τετράγωνο κουτί ξύλινο χωρισμένο σε τέσσερα κουτακια, 20 ευρώ είχε.....είναι πολύ γερό και εκεί έχω πάρει άσπρα πλαστικά κουτιά σαν τα δικά σου και έχω παιχνίδια μέσα!! πολύ βολικό!

Αχχχχχ πονεμένο το θέμα της βοήθειας!! Είχα πολύ δύσκολες καταστάσεις να αντιμετωπίσω στην αρχή, γιατί δυστυχώς εμένα η πεθερά μου είναι "λουλούδι" (chic) :rolleyes: Μία και μοναδική φορά ήρθε στο σπίτι να με βοηθήσει με το μωρό και ήθελε να φτιάξει μουσακά στις 11 τη νύχτα :shock: Εγώ πάλευα να θηλάσω και έμπαινε κάθε τρεις και λίγο στο δωμάτιο να με ρωτάει πού είναι το ταψί, πώς ανάβει ο φούρνος, πού βάζω τα τηγάνια..Κρόσσια τα νεύρα μου!! Από τότε τέλος η βοήθεια, και αναγκαστικά, προκειμένου να διατηρήσω τις ισορροπίες, δεν έλεγα και στη μαμά μου να έρθει..Μόνη μου το πέρασα κι αυτό που λέει και το τραγούδι! :P

Μιας και το ανοίξατε το θέμα, να πω κι εγώ τον πόνο μου?

Η πεθερά μου ήθελε να με βοηθήσει μέχρι να σαραντίσω. Κανονικά μένουν αλλού, αλλά έχουν και σπίτι κάτω από το δικό μας. Στην αρχή είπα ΟΚ, ας έρθει να βοηθήσει, να κάνει κάνα φαΐ, κάνα σίδερο... τέτοια πράγματα, αφού εγώ ήμουν αποφασισμένη να θηλάσω. Θα μπορούσε, λοιπόν, να μαγειρεύει σπίτι της και να μου το φέρνει και να σιδερώνει σπίτι της και να μου τα φέρνει έτοιμα. Εκείνη θεώρησε σωστότερο να έρχεται κάθε τρεις και λίγο πάνω, να με ρωτάει διάφορα και να έχει και την απαίτηση να βλέπει και το μωρό. Εγώ καλώς ή κακώς, δεν αισθανόμουν άνετα να θηλάζω μπροστά της, οπότε όταν ερχόταν το παιδί ή θήλαζε ή κοιμόταν. Κάποια στιγμή, λοιπόν, μου είπε ότι δεν το θεωρεί σωστό να θηλάζω τόσες ώρες (αφού δεν μπορούσε να δει το παιδί). Τα πήρα άσχημα και με τον τρόπο μου την ανάγκασα να φύγει όταν το παιδί ήταν 35 ημερών.

Από την άλλη πλευρά, ο άντρας μου δεν έχει καθόλου επαφές με τους γονείς μου, οπότε ούτε από εκεί είχα βοήθεια. Πέρασα τους πρώτους 3 μήνες με το παιδί πολύ δύσκολα. Θήλαζα συνέχεια, δεν κατάφερα, τελικά, να θηλάσω αποκλειστικά (αν και ήπιε λίγο ξένο - συνήθως ένα γεύμα την ημέρα) και το σπίτι μου ήταν χάλια. Στο τέλος πήρα απόφαση να σταματήσω το θηλασμό (το παιδί δε συνεργαζόταν... μόλις έπινε το γάλα που αποθήκευε το στήθος, σταματούσε και έκλαιγε απαρηγόρητο... και όλο αυτό με κούρασε). Η αλήθεια είναι ότι ηρέμησα και δε νευριάζω πια τόσο εύκολα (είχα φτάσει στο σημείο να φωνάζω στο παιδί, λες και καταλάβαινε). Τώρα πια έχω και την πεθερά μου από μακριά. Ερχεται μια στις τόσες να δει το παιδί και τέλος. Τα υπόλοιπα τα κάνω μόνη μου. Η μόνη "βοήθεια" είναι από τη μαμά μου, που όταν πάω να τους δω και να δουν το παιδί, παίρνω και τα ασιδερωτα και σιδερωνω όση ώρα η μαμά μου ασχολείται με το παιδί. Οσο για το αν θα μου κρατήσουν το παιδί, αφού ο άντρας μου δε θέλει να το κρατήσει η μαμά μου, αποφεύγω να αναφέρω ότι θέλω να κάνω κάτι χωρίς το παιδί, για να μη βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να απολογούμαι γιατί δε θέλω να το κρατήσει η πεθερά μου. Αυτά... μα τι σεντόνι έγραψα? Τουλάχιστον ξεθύμανα.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ηλιαχτίδα μου, με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην σου γράψω κι εγώ ένα κατεβατό παρηγοριάς, για να μην σπαμάρω το θέμα της Ειρήνης! :) Να σου πω μόνο ότι έτσι θα είναι, θα μάθεις να τα κάνεις, αν όχι όλα, τα περισσότερα μαζί με το παιδί! Ακούγεται απελπιστικό, αλλά δεν είναι και τόσο..Ειδικά άμα ακολουθήσεις τις συμβουλές της Ειρήνης και οργανώσεις το σπίτι σου ;) Άσε που έχει και τα τυχερά του να είσαι συνέχεια μαζί με το παιδί: Εγώ που κάνω και πολλές δουλειές του γραφείου, με έχουν μάθει σε όλες τις τράπεζες, εφορία, ταχυδρομείο, ΚΕΠ, επιμελητήρια και μου δίνουν προτεραιότητα ;) Μια ιδέα είναι... :)

g8Sbp2.png

Εδώ συμφωνώ. Η κάθε μία μας όπως μπορεί και όπως πιστεύει πως είναι καλύτερο για εκείνη. Όλες οι απόψεις είναι δεκτές, καθώς είναι κάτι πολύ προσωπικό!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Μία και μοναδική φορά ήρθε στο σπίτι να με βοηθήσει με το μωρό και ήθελε να φτιάξει μουσακά στις 11 τη νύχτα :shock: Εγώ πάλευα να θηλάσω και έμπαινε κάθε τρεις και λίγο στο δωμάτιο να με ρωτάει πού είναι το ταψί, πώς ανάβει ο φούρνος, πού βάζω τα τηγάνια..Κρόσσια τα νεύρα μου!! Από τότε τέλος η βοήθεια, και αναγκαστικά, προκειμένου να διατηρήσω τις ισορροπίες, δεν έλεγα και στη μαμά μου να έρθει..Μόνη μου το πέρασα κι αυτό που λέει και το τραγούδι! :P

Στις 11 το βράδυ? Αφού είχε τέτοιους σκοπούς γιατί δεν ερχόταν ξημερώματα να σας φτιάξει και πρωϊνό βρε...? :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Μιας και το ανοίξατε το θέμα, να πω κι εγώ τον πόνο μου?

Αυτά... μα τι σεντόνι έγραψα? Τουλάχιστον ξεθύμανα.

Δύσκολες καταστάσεις, τουλάχιστον είσαι ξεκάθαρη και προσπαθείς να κρατάς ισσοροπίες.

Κουράγιο κοριτσάκι μου... :?

777885dugw57gt25.gif

Ηλιαχτίδα μου, με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην σου γράψω κι εγώ ένα κατεβατό παρηγοριάς, για να μην σπαμάρω το θέμα της Ειρήνης! :) Να σου πω μόνο ότι έτσι θα είναι, θα μάθεις να τα κάνεις, αν όχι όλα, τα περισσότερα μαζί με το παιδί! Ακούγεται απελπιστικό, αλλά δεν είναι και τόσο..Ειδικά άμα ακολουθήσεις τις συμβουλές της Ειρήνης και οργανώσεις το σπίτι σου ;) Άσε που έχει και τα τυχερά του να είσαι συνέχεια μαζί με το παιδί: Εγώ που κάνω και πολλές δουλειές του γραφείου, με έχουν μάθει σε όλες τις τράπεζες, εφορία, ταχυδρομείο, ΚΕΠ, επιμελητήρια και μου δίνουν προτεραιότητα ;) Μια ιδέα είναι... :)

Γράψε ότι θέλεις Μαριλού μου..! Μηπως εγώ δεν σας γράφω εδώ "δικά" μου πράγματα?? Αλιμονο!

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη, άσχετο: Μήπως ξέρεις, το έπιπλο που πήρατε, βγαίνει και σε μαύρο???

Όχι κοριτσάκι μου δεν βγαίνει.

Βγαίνει μόνο σε λευκό και σε "σουηδικό" ξύλο.

Δες εδώ, διάφορες μορφές της trofast {έτσι λέγεται η συγκεκριμένη σύνθεση που βγαίνει σε διάφορες μορφές}:

http://www.google.gr/search?q=trofast+ikea&hl=el&client=firefox-a&hs=Qwi&rls=org.mozilla:el:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=5t-zT-KLOtDz-gaykYnmCA&ved=0CHYQsAQ&biw=1600&bih=756

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα,τι κάνετε?

Σήμερα τελικά θα φυγουμε για Αθήνα για να δούμε τον μπαμπά μου και τρέχω από χθες.Φρόντισα τα φυτά μου και εκανα λίγη καθαριότητα να μην το βρω το σπίτι χάλια στην επιστροφή.

Έκανα και το μπάνιο μου το βραδυ και φρόντισα λίγο τον εαυτό μου,νυχια κρέμες κ.τ.λ.

Σήμερα έχω να φτιάξω βαλίτσες,να κάνω κάποιες εξωτερικές δουλειές και βέβαια να μαγειρέψω.Εβαλα πατζάρια και πατάτες να βράζουν και θα συμπληρώσω κάτι αφού επιστρέψω το μεσημέρι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...