Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

κοριτσακια μου καλημερα και απο εμενα! μπηκα να παρω και να στειλω - οσο μπορω!- λιγη θετικη ενεργεια! τελευταια η ψυχολογια μου ειναι χαλια! ειμαι αυπνη τελειως και αυτο εχει συνεπειες που δε θελω απεναντι στα παιδια μου ιδιως το μεγαλο. α!!! και κατι επισης ασχετο με το θεμα αλλα καπου θελω να το πω! οποτε θα πρηξω εσας! δε θελω καμια μανα και καμια πεθερα πανω απο το κεφαλι μου! ναι ειμαι προβληματικη! αυτα! και μετα τα ψυχολογικα μου ας πω και κατι σχετικο με το θεμα! λοιπον το σκ καταφερα και εκανα ψευτοδουλειες. σημερα βρηκα λιγο χρονο και σιδερωσα. πολυ βασικο πλεον! ειμαι σε μια φαση που θελω να πεταξω τα παντα! ακους ειρηνη?! ν αλλαξω τελειως ρουχα! ξερω δε γινεται ιδιως τετοιες εποχες που ζουμε αλλα απλα λεω!...... μπραβο στα κοριτσια που πηγατε στο παρτυ ανταλλαγης και απο οτι καταλαβα πολλα μπραβο στη mamavasia! αντε κανονιστε και στη λαρισα καμια συναντηση! viki να χαιρεσαι το μωρακι σου. να ειναι γερο και καλοφωτισμενο.

Βρε Πατουσάκι,κάνε όσο μπορείς υπομονή,περνας πολύ ζόρικη περίοδο αλλα και την πιο γλυκια.Βάλε προτεραιότητες στην καθημερινίτητά σου και απόλαυσε τα παιδάκια σου.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το επιπλάκι αποθήκευσης παιχνιδιών του φιόγκου.

P5160173.jpg

Εχει ακόμη πολύ δουλειά και το δωμάτιο και το επιπλάκι αλλά τουλάχιστον στήθηκε και έφυγε ο μεγάλος όγκος παιχνιδιών! :rolleyes::rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κορίτσια κι από μένα! Ουφ τι μέρα κι αυτή, όλη μέρα στα τηλέφωνα να τσακώνομαι..Το σπίτι είναι ψιλο-ρημάδι, αλλά αύριο φεύγει ο άντρας μου για 4 μέρες και θα το φτιάξω με την ησυχία μου, δεν αγχώνομαι..

Α! Δεν σας είπα, τι δώρο μου πήρε για τη γιορτή της μητέρας;; Ένα βιβλίο συνταγών!!! :confused: :confused: Τι είναι αυτό τώρα; Καλό ή κακό; χαχα :rolleyes: Είναι πάντως του Jamie Oliver που μου αρέσει, και στην αρχή του βιβλίου γράφει διάφορες συμβουλές για την οργάνωση της κουζίνας και ποια είναι τα απαραίτητα εργαλεία..Τι λέτε, σας ενδιαφέρει να ποστάρω αργότερα μερικά αποσπάσματα;; :)

κοριτσακια μου καλημερα και απο εμενα! μπηκα να παρω και να στειλω - οσο μπορω!- λιγη θετικη ενεργεια! τελευταια η ψυχολογια μου ειναι χαλια! ειμαι αυπνη τελειως και αυτο εχει συνεπειες που δε θελω απεναντι στα παιδια μου ιδιως το μεγαλο. α!!! και κατι επισης ασχετο με το θεμα αλλα καπου θελω να το πω! οποτε θα πρηξω εσας! δε θελω καμια μανα και καμια πεθερα πανω απο το κεφαλι μου! ναι ειμαι προβληματικη!

Απολύτως φυσιολογική σε βρίσκω!! Κι εγώ το ίδιο, παρόλο που είμαι μοναχοπαίδι και παιδί χωρισμένων γονιών - άρα κ..λος και βρακί με τη μαμά μου - στο θέμα του παιδιού θέλω να είμαι μόνη μου, να κάνω το πρόγραμμά μου όπως ξέρω εγώ και με βολεύει ;) Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα ανεξαρτητοποιηθώ τόσο πολύ, κι όμως..Καλά λένε ότι άμα κάνεις οικογένεια τραβάς το δρόμο σου..! Πάντως καλό είναι, για τη δική σου ψυχική υγεία, να μην απορρίπτεις τελείως όποια βοήθεια σου προσφέρεται, απλά βάλε τα όριά: πχ. ζήτα από την πεθερά σου να φτιάξει ένα φαΐ και να στο στείλει, αντί να έρχεται στο σπίτι σου να μαγειρεύει ή πες στη μαμά σου να πάρει τον μεγάλο σου και να τον πάει στις κούνιες. Όσο λιγότερο κόσμο έχεις να μπαινοβγαίνει, τόσο το καλύτερο ;) Καλή δύναμη!!!! :)

g8Sbp2.png

Γιατί ρε γμτ???? :?:(:(:(:(

Πρέπει να περιμένεις, υποτίθεται, να τους δώσω άδεια να αναρτηθούν αλλά δεν έχω λάβει τίποτα από σένα, ενώ από τα υπόλοιπα κορίτσια λαμβάνω κανονικά!!!

Γιατί????

Βασια μου, καμιά ιδέα??? :confused::confused:

Μάλλον δεν καταφέρνει κάτι στην σύνδεση...ίσως να νομίζει ότι έχει συνδεθεί ενώ τελικά δεν είναι συνδεδεμένη

Διαφημίσεις

patousitsa όλοι το έχουμε περάσει το θέμα αυτό...είναι ζόρικα στην αρχή, προσπάθησε να στέλνεις τον μικρό έξω και να παίζεις μαζί του αν μπορείς όταν κοιμάται το μωρό, επίσης μην αφήνεις καμία μαμά - πεθερά στο κεφάλι σου, να τους λες να έρχονται να παίρνουν τον μεγάλο σπίτι τους ή να τον πηγαίνει ο σύζυγος.

Εγώ θυμάμαι έστελνα την μεγάλη σχολείο τότε και ηρεμούσα το πρωί όσο μπορούσα!

Το επιπλάκι αποθήκευσης παιχνιδιών του φιόγκου.

P5160173.jpg

Εχει ακόμη πολύ δουλειά και το δωμάτιο και το επιπλάκι αλλά τουλάχιστον στήθηκε και έφυγε ο μεγάλος όγκος παιχνιδιών! :rolleyes::rolleyes:

Πολύ ωραίο Ειρήνη,σίγουρα θα βολέψει πολύ,χωράει πολλά!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας κορίτσια κι από μένα! Ουφ τι μέρα κι αυτή, όλη μέρα στα τηλέφωνα να τσακώνομαι..Το σπίτι είναι ψιλο-ρημάδι, αλλά αύριο φεύγει ο άντρας μου για 4 μέρες και θα το φτιάξω με την ησυχία μου, δεν αγχώνομαι..

Είναι μερικές μέρες που πραγματικά όλα πάνε στραβά!!! :|:neutral: Κουράγιο και υπομονή!

Α! Δεν σας είπα, τι δώρο μου πήρε για τη γιορτή της μητέρας;; Ένα βιβλίο συνταγών!!! :confused: :confused: Τι είναι αυτό τώρα; Καλό ή κακό; χαχα :rolleyes: Είναι πάντως του Jamie Oliver που μου αρέσει, και στην αρχή του βιβλίου γράφει διάφορες συμβουλές για την οργάνωση της κουζίνας και ποια είναι τα απαραίτητα εργαλεία..Τι λέτε, σας ενδιαφέρει να ποστάρω αργότερα μερικά αποσπάσματα;; :)

Οπωσδήποτε!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p

Απολύτως φυσιολογική σε βρίσκω!! Κι εγώ το ίδιο, παρόλο που είμαι μοναχοπαίδι και παιδί χωρισμένων γονιών - άρα κ..λος και βρακί με τη μαμά μου - στο θέμα του παιδιού θέλω να είμαι μόνη μου, να κάνω το πρόγραμμά μου όπως ξέρω εγώ και με βολεύει ;) Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα ανεξαρτητοποιηθώ τόσο πολύ, κι όμως..Καλά λένε ότι άμα κάνεις οικογένεια τραβάς το δρόμο σου..!

Ευχαριστούμε που μας άνοιξες την καρδιά σου...! ;););) {ασχετο, αλλά ένιωσα την ανάγκη να το πω}

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

mamavasia, μου βγάζει κάτω δεξιά το nick μου και κάνοντας κλικ μου έχει και την επιλογή έξοδος... οπότε υποθέτω πως είμαι συνδεμένη.... όχι?????

Ναι, όπως το περιγράφεις ΕΙΣΑΙ!

Γιατί άραγε? Τι μπορεί να φταίει?

Μπορείς να ξαναδοκιμάσεις σε κάποιο θέμα και να το τεστάρω??? :confused:

Πολύ στεναχωριέμαι! :?:-?

777885dugw57gt25.gif

Πολύ ωραίο Ειρήνη,σίγουρα θα βολέψει πολύ,χωράει πολλά!

Ναι Χρυσάκι μου, όντως χωράει πολλά! Το είχα στο μάτι και γω από καιρό αλλά όλο με τα οικονομικά... κάτι με πήγαινε πίσω.:?

Ευτυχώς το κατάφερα!

Το πιστεύετε πως άλλαξε όλη η εικόνα του παιδικού..?! Ήδη συζήτησα με το φιογκάκι και του είπα πως παιχνίδια που δεν είναι μέσα στα κουτιά θα πετιούνται με την μία! Πήξαμε!

Μου έχει μείνει να τακτοποιήσω και τα τελευταία καθώς και το τι θα μπει πάνω από το έπιπλο αλλά αυτό θα γίνει αργότερα γιατί τώρα το φιογκάκι διαβάζει δίπλα μου... :P

777885dugw57gt25.gif

Ο μικρός μου έχει κολλήσει στην ΕΤ1 με τον αστυνόμο Σαίνη και πάει ο υπνος μου:rolleyes:.Ξεσκόνισα ελαφρώς όλο το σπίτι και θα ξαναβάλω σίδερο μηπως καταφέρω να το τελειώσω.Εχω γίνει γραφική πια...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Άστο αρχηγέ, το βρήκα!!! Δε διάλεγα προφίλ από κάτω... τώρα θα δημοσιευτεί γιατί μου έκανε ανακατεύθυνση και μου έβγαλε ειδοποίηση ότι θα δημοσιευτεί μετά την έγκριση.... :) απλώς τις άλλες φορές δεν είχα παρατηρήσει ότι αφού πατούσα δημοσίευση έβγαζε κάτι μικρά γραμματάκια που έλεγε επιλέξτε προφίλ... έτσι πατούσα δημοσίευση και μετά περίμενα την.... έγκριση!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...