Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

γειά σας κορίτσια.

Λεχωνομανούλα πλέον έχασα πολλά επεισόδια μια και δεν κοιμάμαι πάνω απο τρίωρο ακόμα....

Μια ματιά στο blog την ρίχνω όμως ..... Ειρηνάκι γέλασα πολύ(με την καλή έννοια) που τα'βαλες μέχρι και με ....... τις βούρτσες μαλλιών....Αυτό θα πει οργάνωση! είσαι απίστευτη λέμε...

Μωρομανούλα,

Είδες τι σαλταρισμένη είναι η φίλη σας?????? :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας φιλες μου!!

Πω-πω εχω να μπω να σας διαβασω απο πριν το Πασχα!

Μου λειψατε βρε!!

Περασε και η δικια μας βαφτιση και ηταν πραγατικα ολα τελεια και αρεσε σε ολους που αυτο εχει σημασια!

Τρεχω ακομα για το σπιτι εχω πολλα ακομα να διαλεξω..:?

Η μικρη περπαταει και εγω την κυνηγαω ολη μερα απο πισω γι`αυτο δεν εχω καθολου χρονο να μπω να σας διαβασω!

Να ειστε και να περνατε ολες πολυ καλα!

Παω να διαβασω και τις καινουργιες αναρτησεις στο μπλογκ γιατι εχασα πολλα μαθηματα!:D

Φιλακιααααα

Καλώς ήρθες πάλι μικρούλι μου!!!!!!!!!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Αγαπημένες μου καλημέρα! :P

Συγνώμη που χάνομαι κατά διαστήματα αλλά έχω πολύ δουλίτσα και τρέχω! :rolleyes: Χθες επέστρεψα 11 και το βράδυ σπίτι! {Νάσια, ήμουν στην περιοχή σου πάλι!! :tongue:}.

Σήμερα σηκώθηκα και ένιωθα πολύ κουρασμένη! Πήγα το φιογκάκι σχολείο, επέστρεψα, ευτυχώς ο άντρας μου {που έχει ρεπό σήμερα} είχε στρώσει κρεβάτια, οπότε ετοιμαστήκαμε και πήγαμε στο ΙΚΕΑ και φάγαμε πρωϊνό.

Επιτέλους πήραμε το επιπλάκι αποθήκευσης των παιχνιδιών για το δωμάτιο του φιόγκου και τώρα ο άντρας μου προσπαθεί να το "στήσει" {θα σας βάλω φωτό}.

Εγώ έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων και σιδερώνω...

Σας γλυκοφιλώ όλες!

Υ.Γ. Είδατε το νέο ημιμόνιμο χρώμα? Σας άρεσε??? :confused:;)

Κλασικό και κομψο,πολύ ωραίο Ερήνη μου.Περιμένουμε τη φωτό,με γεια σας!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χρυσάκι μου,

Σε βαμβακερό νεσεσεράκι.

Θέλεις να σου βάλω φωτο από τα δικά μου ή προτιμάς να βρούμε το ποστ?

Ο,τι εχεις ευχαρίστηση αν και με καλύπτει η απάντησή σου.Πρέπει με ευκαιρία να πάρω ενα νεσεσερ.:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ετσι ακριβώς τα έχω και εγώ τακτοποιήσει,μόνο που είναι αρκετά περισσότερα και μάλλον κάποια χρειαζεται να φύγουν.

Βρακάκια έχω και γω ακόμη περίπου 5-6 που είναι για πλύσιμο.

Το συρταράκι μου είναι κι αυτό {όπως γράφω στο blog} ανάλογο με το γενικότερο μοτίβο του σπιτιού μου, δηλαδή έχω τόσα, όσα χρειάζομαι!

Αγοράζω μόνο όταν χρειάζομαι! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!

Σας κόλλησα τη βαρεμάρα μου ρε κορίτσια?:) Εγώ έχω αρχίσει και στανιάρω!! Χθές έκανα τα νύχια μου με μια τεχνική με το νερό που είχε ποστάρει κάποια φίλη παλαιότερα (συγνώμη, δε θυμάμαι ποια) και γίνανε πολύ ωραία!! Και κάπως έτσι πήρα λίγο τα πάνω μου!!

Σήμερα ξύπνησα, ήπια το καφεδάκι μου και έκανα ντου στον πάνω όροφο!!! συμμάζεψα καλά καλά, ξεχώρισα ρουχαλάκια, έφτιαξα παιχνιδάκια, έβαλα 2 πλυντήρια και περιμένουν άλλα 2, έβγαλα σεντόνια, κατέβασα κουβέρτες και παπλώματα στο μπαλκόνι να αεριστούν, σήκωσα στρώματα, πέρασα τα πάντα με ηλεκτρική, ως και τις πόρτες... έκανα το πάνω μπάνιο....τώρα κάνω διαλλειματάκι και ξεκινάω σφουγγάρισμα και ξεσκόνισμα με λεκανίτσα να πλύνω τα πάντα να μοσχομυρίσουν!! βράζω και μια κότα από το πρωί να την κάνω σουπίτσα (περιμένω περίοδο, φαίνεται????:P:p)

Καλημέρα καλημέρα!!

Σας κόλλησα τη βαρεμάρα μου ρε κορίτσια?:) Εγώ έχω αρχίσει και στανιάρω!! Χθές έκανα τα νύχια μου με μια τεχνική με το νερό που είχε ποστάρει κάποια φίλη παλαιότερα (συγνώμη, δε θυμάμαι ποια) και γίνανε πολύ ωραία!! Και κάπως έτσι πήρα λίγο τα πάνω μου!!

Σήμερα ξύπνησα, ήπια το καφεδάκι μου και έκανα ντου στον πάνω όροφο!!! συμμάζεψα καλά καλά, ξεχώρισα ρουχαλάκια, έφτιαξα παιχνιδάκια, έβαλα 2 πλυντήρια και περιμένουν άλλα 2, έβγαλα σεντόνια, κατέβασα κουβέρτες και παπλώματα στο μπαλκόνι να αεριστούν, σήκωσα στρώματα, πέρασα τα πάντα με ηλεκτρική, ως και τις πόρτες... έκανα το πάνω μπάνιο....τώρα κάνω διαλλειματάκι και ξεκινάω σφουγγάρισμα και ξεσκόνισμα με λεκανίτσα να πλύνω τα πάντα να μοσχομυρίσουν!! βράζω και μια κότα από το πρωί να την κάνω σουπίτσα (περιμένω περίοδο, φαίνεται????:P:p)

Εεε?:confused:Εγώ γιατί είμαι χάλια πριν την περίοδο?(και μετά μη σου πω)

Φτου,φτού,καλή δύναμη!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα καλημέρα!!

Έγιναν ωραία??? ψήνομαι να την δοκιμάσω...να σου πω το δάχτυλο γύρω γύρω που λερώθηκε καθαρίζει εύκολα με ασετόν μετά ή μένει μουτζούρα στο χέρι???

έγιναν πολύ ωραία, θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτό... τα δάχτυλα γύρω γύρω ένα δράμα, αφού έκανα τη βλακεία να το κάνω χωρίς να βάλω ταινία γύρω γύρω (είπαμε, η βαρεμάρα...).. τελικά τα καθάρισα με μωρομάντηλο και ασετόν και καθάρισαν τέλεια αλλά θα μπορούσα να είχα προνοήσει!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλημερα και απο εμενα! μπηκα να παρω και να στειλω - οσο μπορω!- λιγη θετικη ενεργεια! τελευταια η ψυχολογια μου ειναι χαλια! ειμαι αυπνη τελειως και αυτο εχει συνεπειες που δε θελω απεναντι στα παιδια μου ιδιως το μεγαλο. α!!! και κατι επισης ασχετο με το θεμα αλλα καπου θελω να το πω! οποτε θα πρηξω εσας! δε θελω καμια μανα και καμια πεθερα πανω απο το κεφαλι μου! ναι ειμαι προβληματικη! αυτα! και μετα τα ψυχολογικα μου ας πω και κατι σχετικο με το θεμα! λοιπον το σκ καταφερα και εκανα ψευτοδουλειες. σημερα βρηκα λιγο χρονο και σιδερωσα. πολυ βασικο πλεον! ειμαι σε μια φαση που θελω να πεταξω τα παντα! ακους ειρηνη?! ν αλλαξω τελειως ρουχα! ξερω δε γινεται ιδιως τετοιες εποχες που ζουμε αλλα απλα λεω!...... μπραβο στα κοριτσια που πηγατε στο παρτυ ανταλλαγης και απο οτι καταλαβα πολλα μπραβο στη mamavasia! αντε κανονιστε και στη λαρισα καμια συναντηση! viki να χαιρεσαι το μωρακι σου. να ειναι γερο και καλοφωτισμενο.

Ένας χαμός... :rolleyes:. Ο άντρας μου τελείωσε το στήσιμο {είναι ΤΕΛΕΙΟ!} και γω προσπαθώ να κρατήσω μόνο αυτά τα παιχνίδια, τα οποία θα χωρέσουν μέσα στα κουτιά αποθήκευσης.

Κορίτσια.. έβγαλα 2 γιγάντιες σακούλες παιχνίδια κι ακόμα δεν έχουν χωρέσει όλα!!! Το πιστεύετε??? Και σκεφτείτε πως κάνω "ντου" και πετάω ανά 15 μέρες!!! Τι στο καλό? Πολλαπλασιάζονται??? :confused:

Έβαλα μία σκούπα στο δωμάτιο του, γιατί κυριολεκτικά γινόταν χαμός και θα συνεχίσω μετά.

Αφού το στήσαμε και αφού πετάξαμε τα περισσότερα, θέλω σχετικά, λιγα πράγματα να κάνω ακόμα. Καμιά ωρίτσα δουλειά.

Σταματώ τώρα για να ετοιμάσω φαγητό, να διαβάσουμε με το φιογκάκι και αργότερα θα συνεχίσω...

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνάκι ειλικρινά, όσα σχόλια έχω κάνει στο blog δεν εμφανίζονται... τι χαζομάρα κάνω δεν ξέρω!!!:confused:

Γιατί ρε γμτ???? :?:(:(:(:(

Πρέπει να περιμένεις, υποτίθεται, να τους δώσω άδεια να αναρτηθούν αλλά δεν έχω λάβει τίποτα από σένα, ενώ από τα υπόλοιπα κορίτσια λαμβάνω κανονικά!!!

Γιατί????

Βασια μου, καμιά ιδέα??? :confused::confused:

777885dugw57gt25.gif

Τελείωσα το πλύσιμο με το πάπλωμα,

συμμάζεψα υπνοδωμάτια και σαλόνι,

έβαλα ένα πλυντήριο με ρούχα και αλλο ένα με τα πρωινά πιατικά μας,

σκουπισα όλο το σπίτι,

εβαλα 2 παπλωματά μας στις θηκες που αφαιρείς τον αέρα και ανάσανε λίγο η ντουλάπα.

Φάγαμε με το αντράκι μου,μάζεψα τα πιάτα στο νεροχύτη σε σε λίγο με βλέπω ξαπλά με το αγγελούδι μου.:wink::)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...