Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα και απο εμένα!!!! Σήμερα καθόλου κέφια δεν έχω, βγαίνει η κούραση μάλλον, τους έστειλα όλους σχολείο και δουλειά και έπεσα και ξανακοιμήθηκα ως τις 11 παρακαλώ!!!! :P :p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας φιλες μου!!

Πω-πω εχω να μπω να σας διαβασω απο πριν το Πασχα!

Μου λειψατε βρε!!

Περασε και η δικια μας βαφτιση και ηταν πραγατικα ολα τελεια και αρεσε σε ολους που αυτο εχει σημασια!

Τρεχω ακομα για το σπιτι εχω πολλα ακομα να διαλεξω..:?

Η μικρη περπαταει και εγω την κυνηγαω ολη μερα απο πισω γι`αυτο δεν εχω καθολου χρονο να μπω να σας διαβασω!

Να ειστε και να περνατε ολες πολυ καλα!

Παω να διαβασω και τις καινουργιες αναρτησεις στο μπλογκ γιατι εχασα πολλα μαθηματα!:D

Φιλακιααααα

καλησπερα φιλες μου!!!

dalia ακριβώς το ίδιο κάνουμε ;)

Ειρήνη πολύ καλή η ανάρτηση στο blog

viki1 να χαιρεσαι το μωράκι σου κούκλα μου!!

Χριστιάνα να χαιρεται το ονοματα της!!! εμεις βαφτιζουμε την αλλη Κυριακη!!

το λοιπόν....

1) ξυπνησε ο μικρος θήλασε και φυγαμε να παει να κανει την μηνιαια καθιερωμενη καλλιεργεια ουρων

2) γυρισαμε και εφαγε τα φρουτακια του και κοιμηθηκε

3) μαγειρεψα για εμας και το μικρο

4) φαγαμε ολοι και κοιμηθηκε λιγο ο μικρος

5) μαζεψα την κουζινα

αυτα!!!

Γεια σας φιλες μου!!

Πω-πω εχω να μπω να σας διαβασω απο πριν το Πασχα!

Μου λειψατε βρε!!

Περασε και η δικια μας βαφτιση και ηταν πραγατικα ολα τελεια και αρεσε σε ολους που αυτο εχει σημασια!

Τρεχω ακομα για το σπιτι εχω πολλα ακομα να διαλεξω..:?

Η μικρη περπαταει και εγω την κυνηγαω ολη μερα απο πισω γι`αυτο δεν εχω καθολου χρονο να μπω να σας διαβασω!

Να ειστε και να περνατε ολες πολυ καλα!

Παω να διαβασω και τις καινουργιες αναρτησεις στο μπλογκ γιατι εχασα πολλα μαθηματα!:D

Φιλακιααααα

Να την χαίρεσαι την κορούλα σου,να είναι πολύχρονη και ευτυχισμένη!

Καλές αγορές,εχεις τρέξιμο αλλά είναι ωραία διαδικασία:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

γειά σας κορίτσια.

Λεχωνομανούλα πλέον έχασα πολλά επεισόδια μια και δεν κοιμάμαι πάνω απο τρίωρο ακόμα....

Μια ματιά στο blog την ρίχνω όμως ..... Ειρηνάκι γέλασα πολύ(με την καλή έννοια) που τα'βαλες μέχρι και με ....... τις βούρτσες μαλλιών....Αυτό θα πει οργάνωση! είσαι απίστευτη λέμε...

Να σου ζήσει το αγοράκι σου:):)

Σε καταλαβαίνω απόλυτα με τα ξενύχτια,υπομονή!:?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Όπως πάντα ξεκινάω με τα χθεσινά:

Καλημέρα!!!

Σήμερα, σηκώθηκα, τάισα το μικρό και ξανακοιμήθηκε.

1. Έστρωσα το κρεβάτι μας

2. Μάζεψα ό,τι υπήρχε γύρω - γύρω να πάει στη θέση του

3. Έκανα τα πάνω - πάνω στο μπάνιο

Μόλις ξυπνήσει θα ετοιμαστούμε να πάμε Σ/Μ

4. Πήγαμε Σ/Μ, πήγαμε για λίγο στη μαμά μου

5. Γυρίσαμε και μαγείρεψα για το μικρό

6. Έφαγε τη φρουτόκρεμα του

7. Τακτοποίησα τα ψώνια

8. Μάζεψα το νεροχύτη

9. Φάγαμε εμείς

10. Τάισα το μικρό

11. Έβαλα τα πιάτα στο πλυντήριο

Όλο το απόγευμα δεν έκανα τίποτα. Το αφιέρωσα στον πιτσιρίκο μου

12. Έφαγε την κρέμα του

13. Έκανα μπάνιο το μικρό

14. Ήπιε το γάλα του

15. Αφού κοιμήθηκε, ξεχώρισα ένα πλυντήριο με δικά του ρούχα, αλλά επειδή δεν ήταν αρκετά, δεν το έβαλα χθες να πλύνει. Θα το βάλω το βράδυ.

Αυτάάάάά...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Ήρθε η ώρα να γράψω και τα σημερινά:

1. Τάισα τον πιτσιρίκο μου

2. Έστρωσα τα κρεβάτια

3. Καθάρισα και τακτοποίησα ένα ντουλάπι στην κουζίνα (ένα - ένα θα τα τελειώσω όλα, που θα πάει?)

4. Συμμάζεψα γύρω - γύρω ό,τι δεν ήταν στη θέση του και το τακτοποίησα

5. Ήρθαν και μου άλλαξαν αμορτισέρ στο πλυντήριο (τρανταζόταν πολύ, κι αφού ήταν εντος εγγύησης, είπα να το εκμεταλλευτώ)

6. Μόλις έφυγαν, κοιμήθηκε και ο μικρός, οπότε μάζεψα το νεροχύτη

7. Τακτοποίησα και καθάρισα τον πάγκο της κουζίνας
και έκανα ένα καφεδάκι να χαλαρώσω (τον οποίο πίνω στην καλή μου κούπα, ακολουθώντας τις συμβουλές του ιατρού... Ειρήνη ακουουουουουουουουουους????)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα και από εμένα,τι κάνετε?

Η ημέρα μου εχει ξεκινήσει νωρίς νωρίς αλλα δεν έχω κάνει και πολλά και ούτε και σκοπεύω να κάνω.

Εστρωσα τα κρεβάτια και εβαλα και ένα παπλωμα της πεθεράς μου να πλένεται,επαιξα πολύ πολύ με το μικρό μου(του πήρα γκρινιαρη-φιδάκι και έχει ενθουσιαστεί:))

Παω να βάλω ενα μπριαμ να γίνεται και να μαζεψω ό,τι μπορώ.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Αγαπημένες μου καλημέρα! :P

Συγνώμη που χάνομαι κατά διαστήματα αλλά έχω πολύ δουλίτσα και τρέχω! :rolleyes: Χθες επέστρεψα 11 και το βράδυ σπίτι! {Νάσια, ήμουν στην περιοχή σου πάλι!! :tongue:}.

Σήμερα σηκώθηκα και ένιωθα πολύ κουρασμένη! Πήγα το φιογκάκι σχολείο, επέστρεψα, ευτυχώς ο άντρας μου {που έχει ρεπό σήμερα} είχε στρώσει κρεβάτια, οπότε ετοιμαστήκαμε και πήγαμε στο ΙΚΕΑ και φάγαμε πρωϊνό.

Επιτέλους πήραμε το επιπλάκι αποθήκευσης των παιχνιδιών για το δωμάτιο του φιόγκου και τώρα ο άντρας μου προσπαθεί να το "στήσει" {θα σας βάλω φωτό}.

Εγώ έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων και σιδερώνω...

Σας γλυκοφιλώ όλες!

Υ.Γ. Είδατε το νέο ημιμόνιμο χρώμα? Σας άρεσε??? :confused:;)

777885dugw57gt25.gif

[quote name=marilou01;1574827Δύο μέρες πριν τα βαφτίσια τον κάλεσε ένας θείος του που τον είχε σαν πατέρα' date=' και του έδωσε ένα σεβαστό ποσό σαν δώρο για τον μικρό..Την άλλη μέρα έφυγε :( Έτσι, λόγω του πένθους δεν κάναμε το τραπέζι που είχαμε κανονίσει, και με τα χρήματα που πρόλαβε να μας δώσει, πληρώσαμε όοολα τα υπόλοιπα, μπομπονιέρες, προσκλητήρια, δώρο νονάς κτλ. Ας είναι καλά εκεί που βρίσκεται..[/quote]

Απίστευτο!

Ας είναι ελαφρή το χώμα που τον σκεπάζει που ήταν τόσο καλός και σας βοήθησε και τα χρήματα του έπιασα τόπο! Μπράβο στον άνθρωπο!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε?

Εγώ δεν ξέρω τι έχω πάθει και δεν έχω καθόλου όρεξη για δουλειές.

'Ολες περνάμε τέτοιες φάσεις! Μην πιέζεσαι... ξεκουράσου και θα περάσει. ;)

777885dugw57gt25.gif

Ετσι ακριβώς τα έχω και εγώ τακτοποιήσει,μόνο που είναι αρκετά περισσότερα και μάλλον κάποια χρειαζεται να φύγουν.

Πείτε μου για τα καλσόν,καποια στιγμή παλαιότερα το είχαμε αναφέρει αλλά δεν θυμάμαι.Πως τα αποθηκευουμε?

Χρυσάκι μου,

Σε βαμβακερό νεσεσεράκι.

Θέλεις να σου βάλω φωτο από τα δικά μου ή προτιμάς να βρούμε το ποστ?

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα,

όσο αναφορά τα παραπάνω που όντως μας δημιουργούν "εκνευρισμό" εγώ εφάρμοσα ένα κολπάκι που είχαμε παραθέσει στις αρχικές σελίδες και βοηθησε πάρα πολύ στην καλή μου ψυχολογία πάνω από όλα.

Όταν είμαι κομμάτια ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτά τα τζίτζιλα που με εκνευρίζουν, τα χώνω σε ένα καλαθάκι, καταχωνιάζω το καλαθάκι, πέρνω τις ανάσες μου ή μερικές φορές και το επόμενο πρωινό, από το καλάθι τα τακτοποιώ στις θεσούλες τους.

Κορίτσια χθες κοιμήθηκα στις 8 παρά τέταρτο...:oops:

Έτσι! Εύγε που το πιασε το ραντάρ σου και δεν το ξέχασες! :P:p

Εγώ προχθές νομίζω στις 9.20!!! :|

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...