Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι βρε κοριτσάκι, έτσι όπως τα λες... κάναμε ένα γάμο και ένα γλέντι απίστευτα.... και τώρα βάφτιση με το ζόρι, μόνο οι 2 οικογένειες....

Και εδώ "μπαίνει" το να μην παρεξηγούμε κανέναν. Γιατί όλοι προσπαθούμε να βολέψουμε τα λίγα χρήματα και να κάνουμε έναν αξιοπρεπή γάμο ή βάφτιση ή γεννέθλια ή να ζήσουμε τέλοσπάντων.

Κανένας δεν θα πρέπει να κρίνει τον άλλον. Ο καθένας μας κάνει ότι μπορεί...υπομονή κόρες...:?

777885dugw57gt25.gif

με το καλο ολοι οι γαμοι και οι βαπτισεις :)

απο οταν γεννηθηκε ο μικρος πηρα εναν κουμπαρα και εβαζα ψιλα μεσα, ετσι μαζεψα λεφτα για τη βαφτιση ,χαχαχαχα!!!

συμφωνω Ειρηνη μου ο καθενας κανει οτι μπορει , για να τα βγαλει περα!!!

καλε αποτριχωση;;;;αχχχχ κανε οσο μπορει ακομα γιατι εγω την εκοψα, δεν μας χωραει αυτο το εξοδο στον προυπολογισμο μας!!!

Τώρα που λέτε για βαφτίσια (με το καλό κατ' αρχήν όλες κορίτσια :) )..εμείς είχαμε "άγιο": Τα κάναμε πέρσι τέτοιες μέρες και ήμασταν πολύ στριμωγμένοι οικονομικά (τύπου, την άλλη μέρα δεν θα είχαμε για σούπερ μάρκετ). Ο άντρας μου δεν ήθελε να μας βοηθήσουν ξανά οι γονείς μας ( "μου" βασικά) γιατί μας είχαν κάνει και το γάμο - υπερπαραγωγή, κι αισθανόταν άσχημα, το καταλαβαίνω. Δύο μέρες πριν τα βαφτίσια τον κάλεσε ένας θείος του που τον είχε σαν πατέρα, και του έδωσε ένα σεβαστό ποσό σαν δώρο για τον μικρό..Την άλλη μέρα έφυγε :( Έτσι, λόγω του πένθους δεν κάναμε το τραπέζι που είχαμε κανονίσει, και με τα χρήματα που πρόλαβε να μας δώσει, πληρώσαμε όοολα τα υπόλοιπα, μπομπονιέρες, προσκλητήρια, δώρο νονάς κτλ. Ας είναι καλά εκεί που βρίσκεται...

Και να σας πω την αλήθεια, καλύτερα που δεν έγινε εκείνο το τραπέζι γιατί είναι βέβαιο ότι θα το μετανιώναμε, όπως μετανιώσαμε και το τραπέζι του γάμου - και ολόκληρο το γάμο δηλαδή, έτσι όπως έγινε..Περιττά όλα :( Το μόνο που δεν έχω μετανιώσει είναι τα προσκλητήρια και οι μπομπονιέρες της βάφτισης που τα παράγγειλα από μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Μόνο αυτά τα χρήματα αισθάνομαι ότι έπιασαν τόπο.

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Ανταλλαγές για ενήλικες

θα γίνει Κυριακή 20-5 απο τις 13:00 -6:00 μ.μ. στο Spirit Bar στου Ψυρρή οδός Μιαούλη 13 (κοντά στο μετρό μοναστηράκι)

Φέρνεις γυναικεία, ανδρικά, παιδικά ρούχα και αξεσουάρ (τσάντες, ζώνες, κολιέδες, βραχιόλια, μπιχλιμπίδια) και ανταλλάσσεις!

Είσοδος ελεύθερη! πίνουμε καφέ, ανταλλάσσουμε, γνωριζόμαστε και ανανεωνόμαστε! Ανυπομονώ να πάω!!

Εγω σήμερα πήγα για μια αποτρίχωση και....βούλιαξα τελείως τον προυπολογισμό του μήνα. Αχχχχχχχ!

Αχχχ σε νιώθω..Κι εγώ τα έχω ελαχιστοποιήσει, έως εκμηδενίσει τα προσωπικά μου έξοδα: Αποτρίχωση κάνω μόνη μου (εκτός από φρύδια και μπικίνι), κούρεμα-βαφή μόνη μου (τώρα κουρεύω και τον άντρα μου και τον μικρό!), καθαρισμό μόνη μου, μόνο το μανικιούρ κάνω έξω, μια φορά το μήνα, έτσι για παρηγοριά..:rolleyes:

g8Sbp2.png

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε?

Εγώ δεν ξέρω τι έχω πάθει και δεν έχω καθόλου όρεξη για δουλειές.

Την Κυριακή έστρωσα μόνο τα κρεβάτια και μαγείρεψα.

Εχθές έστρωσα κρεβάτια, μαγείρεψα (μόνο για το παιδί, εμείς είχαμε φαΐ), σκούπισα σαλόνι/τραπεζαρία και κουζίνα και πήγαμε βόλτα με το μικρό. Το μεσημέρι σφουγγάρισα την κουζίνα. Το βράδυ, μόλις κοιμήθηκε ο μικρός, μάζεψα το νεροχύτη, έκανα ένα μπάνιο και έπεσα για ύπνο. Νομίζω ότι χρειαζόμουν δυο χαλαρές μερούλες.

Σήμερα, σηκώθηκα, τάισα το μικρό και ξανακοιμήθηκε.

1. Έστρωσα το κρεβάτι μας

2. Μάζεψα ό,τι υπήρχε γύρω - γύρω να πάει στη θέση του

3. Έκανα τα πάνω - πάνω στο μπάνιο

4. Μόλις ξυπνήσει θα ετοιμαστούμε να πάμε Σ/Μ

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα,τι κάνετε?

Φαίνεται πως η μία παρασέρνει την αλλη στο καφέ και στην τεμπελιά και στην προκοσύνη.:rolleyes:

Εχθές οπως υποσχέθηκα και στον εαυτό μου η μερα ήταν αποκλειστικά για το πιτσιρίκι μου.Δεν κάναμε τρελά πραγματα αλλά κλεισαμε την τηλεόραση και ασχοληθήκαμε με τα βιβλία και τα παιχνίδια του.

Σήμερα σηκώθηκα νωρίς αλλα δεν έχω κάνει τίποτε.Θα βάλω φαγητό και μετά θα βγουμε με το αγοράκι μου για δουλειές,πρεπει να περάσουμε και από γιατρό για συνταγογράφησεις και βαριέμαι πολύ πολύ!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κόρες!!! ;)

Πως είναι τα κέφια μας σήμερα?

Εγώ καλά. Σήμερα έχω αρκετή δουλίτσα οπότε ξεκίνησα από το πρωί τις προετοιμασίες για να μην αγχωθώ!

Άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο

Πήγα φούρνο και σούπερ μάρκετ

Έστρωσα κρεβάτια

Ψευτομάζεψα το σπίτι.

Πάω να βάλω στη θέση του τα σιδερωμένα από χθες και να ετοιμάσω το φαγητό.

Σας γλυκοφιλω!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Νέα ανάρτηση στο blog μας για τα εσώρουχα μας!!!!!!!!!!!!

Εφημερίδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ετσι ακριβώς τα έχω και εγώ τακτοποιήσει,μόνο που είναι αρκετά περισσότερα και μάλλον κάποια χρειαζεται να φύγουν.

Πείτε μου για τα καλσόν,καποια στιγμή παλαιότερα το είχαμε αναφέρει αλλά δεν θυμάμαι.Πως τα αποθηκευουμε?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Tip

Κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο αμελούμε, είναι τα μικρο-πράγματα που κυκλοφορούν διάσπαρτα μέσα στο σπίτι μας και μας δημιουργούν μία αίσθηση ανακατωσούρας και τελικά... εκνευρισμό.

Μην τ' ααφήνετε {περισσότερο απ' όσο τα χρειάζεστε για να κάνετε τη δουλειά σας} να κυκλοφορούν.

Ο νυχοκόπτης που κόψαμε προχθές τα νύχια μας...

Το βιτέξ της κουζίνας πεταμένο στον πάγκο...

Το κοντρόλ της τηλεόρασης πάνω στο τραπέζι...

Το CD που ακούγαμε χθες, πάνω στο cd player....

Το ποτήρι στο κομοδίνο μας...

Τα σκουλαρίκια που φορούσαμε πριν 2 μέρες...

Το τζιν που αλλάξαμε χθες στην καρέκλα...

Όλα αυτά, μαζεύονται στο μυαλό μας και χωρίς να το καταλαβαίνουμε μας δημιουργούν εκνευρισμό και αίσθηση χάους στο σπίτι μας.

Αν δεν μπορείτε να τα τακτοποιείτε σχεδόν αμέσως μετά τη χρήση τους, φροντίστε να διαθετετε 5-10 λεπτά καθημερινά και να τα βάζετε στη θέση τους.

Αμέσως-αμέσως θα νιώσετε το σπίτι σας μαζεμένο και το μυαλό σας ήρεμο! ;););)

Σας γλυκοφιλω ΟΛΕΣ!

Καλημέρα,

όσο αναφορά τα παραπάνω που όντως μας δημιουργούν "εκνευρισμό" εγώ εφάρμοσα ένα κολπάκι που είχαμε παραθέσει στις αρχικές σελίδες και βοηθησε πάρα πολύ στην καλή μου ψυχολογία πάνω από όλα.

Όταν είμαι κομμάτια ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτά τα τζίτζιλα που με εκνευρίζουν, τα χώνω σε ένα καλαθάκι, καταχωνιάζω το καλαθάκι, πέρνω τις ανάσες μου ή μερικές φορές και το επόμενο πρωινό, από το καλάθι τα τακτοποιώ στις θεσούλες τους.

Κορίτσια χθες κοιμήθηκα στις 8 παρά τέταρτο...:oops:

γειά σας κορίτσια.

Λεχωνομανούλα πλέον έχασα πολλά επεισόδια μια και δεν κοιμάμαι πάνω απο τρίωρο ακόμα....

Μια ματιά στο blog την ρίχνω όμως ..... Ειρηνάκι γέλασα πολύ(με την καλή έννοια) που τα'βαλες μέχρι και με ....... τις βούρτσες μαλλιών....Αυτό θα πει οργάνωση! είσαι απίστευτη λέμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...