Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Η αληθεια ειναι οτι τιποτα δεν εχει μια μονιμη θεση γιατι μονιμως καταχωνιαζω οπου βρω. Ασε που αν και ξεφορτωνομαι πραγματα παντα κραταω και μια πισινη μηπως καποτε τα χρειαστω.Ειναι ανιατη η περιπτωση μου.ΤΟ ΞΕΡΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χρονια πολλα με υγεια πανω απο ολα.ειρηνη μου να σε κλ κ παλι θα το πω,γτ τολμησα εξαιτιας σου κ πηρα τελικα τετοιες λεκανες για τα ασιδερωτα που μετα το σιδερο εβαλα μεσα τα σιδερωμενα κ δεν με επιασε το ανχος να τα συμμαζεψω αμεσως ουτε ειναι σε βουνα εξω απο τις ντουλαπες των παιδιων για να τα βαλουνε μεσα,τι απλο κ τι καλο μωρε.

Μπράβο κοριτσάκι μου!

Μπράβο που βρήκες κάτι που σε βόλεψε!! Αλλά κυρίως που δεν νιώθεις άγχος και δεν σε ταλαιπωρεί ένα τόσο απλό θέμα!

Είπαμε ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ... ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ!!!! ;) ;)

777885dugw57gt25.gif

Η αληθεια ειναι οτι τιποτα δεν εχει μια μονιμη θεση γιατι μονιμως καταχωνιαζω οπου βρω. Ασε που αν και ξεφορτωνομαι πραγματα παντα κραταω και μια πισινη μηπως καποτε τα χρειαστω.Ειναι ανιατη η περιπτωση μου.ΤΟ ΞΕΡΩ

Αυτό, είναι ότι χειρότερο για μια νοικοκυρά, Σοφάκι!

Όταν κρατάς τα πάντα, να ξέρεις πως δεν θα είσαι ποτέ οργανωμένη! Ποτέ!

Αρχικά, κοίτα να δουλέψεις αυτό. Το γεγονός πως πρέπει ν' αρχίσεις να ξεφορτώνεσαι!

Πάντα λέω την ιστορία με τα τάπερ και τη γιαγιά μου.

Οταν παντρεύτηκα η γιαγιά μου, μου έφερε μια σακούλα με ολοκαινουργια τάπερ σε διάφορα μεγέθη. Εγώ, είχα ήδη αγοράσει κάποια που χρειαζόμουν. Για να μην τη στεναχωρήσω αρχικά τα κράτησα. Όμως... μου την έδιναν στα νεύρα! Μου είχαν γεμίσει ασφυκτικά το ντουλάπι των τάπερ, δεν μπορούσα με τίποτα να τα οργανώσω, ένα έβγαζα και έψαχνα 10 λεπτά και με το παραμικρό γινόντουσαν άνω κάτω!

Μου γύρισε λοιπόν το μάτι και τα μάζεψα όλα και της τα επέστρεψα! Το τι μου έσουρε... το φαντάζεσαι! Μέχρι με "απείλησε" πως θα ξεμείνω από τάπερ και δεν θα έχω να κάνω τη δουλειά μου!

Να σου πω κάτι??? ΔΕΝ ΞΕΜΕΙΝΑ ΠΟΤΕ!

Ποτέ! Και δεν ξέμεινα από τάπερ αποθήκευσης και τη δουλειά μου κάνω και το ντουλάπι μου είναι... ΤΖΑΜΙ!

ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

777885dugw57gt25.gif

Να φανταστεις εχω 3 μεγαλες σακουλες σκουπιδιων γεματες με ταπερ τα οποια εχω ακριβοπληρωσει και δε μπορω να πεταξω .Επισης πολυ γραφικη υλη{στυλο ντοσιε} λογω δουλειας{καθηγητρια }Ρουχα που μου δινουν φιλες μου για τα παιδια και δυστυχως ουτε αποθηκη ουτε παταρι

Να φανταστεις εχω 3 μεγαλες σακουλες σκουπιδιων γεματες με ταπερ τα οποια εχω ακριβοπληρωσει και δε μπορω να πεταξω .Επισης πολυ γραφικη υλη{στυλο ντοσιε} λογω δουλειας{καθηγητρια }Ρουχα που μου δινουν φιλες μου για τα παιδια και δυστυχως ουτε αποθηκη ουτε παταρι

Να σου πω Σοφάκι μου.... να έρθω εγώ και να τα πετάξω που... μπορώ???!!!! :lol: :lol:

Το πρώτο θέμα, είναι που αγόρασες 3 σακούλες τάπερ! Δηλαδή ενώ είχες τάπερ, συνέχιζες ν' αγοράζεις κι άλλα! Γι αυτό πρέπει να οργανωθείς σιγά-σιγά ώστε να ξέρεις τι χρειάζεσαι και τι όχι! Για μένα είναι ένα απ' αυτά που γλυτώνω με την οργάνωση. Εχω τόσο καλή εικόνα των αντικειμένων που έχω στο σπίτι μου, λόγω οργάνωσης που ξέρω ακριβώς τι χρειάζομαι και τι όχι! ;)

Μηπως αυτό: Αν ξεχώριζες τα καλά τάπερ και αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι και τα άλλα τα χάριζες? (εγώ έτσι κάνω για όσα θέλω να διώξω!). Να δώσεις λίγα στη μανούλα σου, σε αγαπημένες σου φίλες... κλπ.

Γραφική γιατί κρατάς τόσο στο σπίτι? Και εντάξει, δικαιολογείσαι λόγω δουλειάς αλλά μήπως ήρθε η ώρα να οργανωθεί μία γωνίτσα για τη γραφική σου ύλη και μόνο?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

εγω τα ταπερ τα εδωσα στην μανα μου κ στην πεθερα μου στα σπιτια τους επισης πολλα πηγα στο εξωχικο,για τα εξτρα ρουχα των παιδιων μου εχω 3 πηρα μια διφυλη ντουλαπα κ αυτες τις σακουλες που ρουφας τον αερα με την ηλεκτρικη σκουπα εχω πακεταρει τα απιστευτα ρουχα.μεχρι κ τα παπλωματα οταν τα αποθηκευω για το καλοκαιρι σε τετοιες σακουλες τα βαζω,την γραφικη υλη γτ δεν περνεις κουτες πχ απο το ικεα κ βαλτα κατω απο τα κρεβατια.

921477wc2fyvv2y2.gif

εγω τα ταπερ τα εδωσα στην μανα μου κ στην πεθερα μου στα σπιτια τους επισης πολλα πηγα στο εξωχικο

Έτσι! ;)

Εγώ, αυτό κάνω γενικά. Φαντάσου κάποια στιγμή που μ' έπιασε και ξε-σκαρταρα τα μπιζού μου, έδωσα ένα ολόκληρο σακουλάκι στη θεία μου! Τι κολιεδάκια, τι σκουλαρίκια, τι δαχτυλιδια της έδωσα.... ούτε που θυμάμαι! Προτιμώ να έχω μόνο αντικείμενα που χρησιμοποιώ και όχι να είμαι μία γιγάντια αποθήκη! Με αγώνει! ;)

777885dugw57gt25.gif

Έτσι! ;)

Εγώ, αυτό κάνω γενικά. Φαντάσου κάποια στιγμή που μ' έπιασε και ξε-σκαρταρα τα μπιζού μου, έδωσα ένα ολόκληρο σακουλάκι στη θεία μου! Τι κολιεδάκια, τι σκουλαρίκια, τι δαχτυλιδια της έδωσα.... ούτε που θυμάμαι! Προτιμώ να έχω μόνο αντικείμενα που χρησιμοποιώ και όχι να είμαι μία γιγάντια αποθήκη! Με αγώνει! ;)

μπιζου δεν ειχα ποτε πολλα,η θεια εκανε παρτυ ε?αχαχα!!!θα θελα παρα πολυ να εχω μια αποθηκη μες στο σπιτι.αλλα φυσικα δεν ειναι εφικτο.αυτες οι ντουλαπες εξω στα μπαλκονια που βλεπω καμια φορα ειναι καλες?αυτες που πιανουν απο πανω μεχρι κατω!!!αραγε ποσο κοστος να εχει μια τετοια!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Ειρηνακι μου συγγνωμη σε ζαλισα.Απλα ειχα την αναγκη να μιλησω σε καποιον που ξερει οτι η ελλειψη οργανωσης δρα αρνητικα στην ψυχολογια μας και δεν μας αφηνει να ευχαριστηθουμε ακομα και οταν καθομαστε.

Μανουλα ειρηνακι μου δεν εχω κι εγω.Την εχασα πριν 10 χρονια.Αν βεβαια βλεπει απο κει που ειναι θα θελει να πλακωσει στο ξυλοτην ανοικοκυρευτη κορη της .Στα κρεβατια απο κατω κουφετακι μου ηδη υπαρχουν πραγματα

Διαφημίσεις

Εχω διαβάσει με πολύ ενδιαφέρον την τελευταία σας κουβεντούλα και ένα έχω να πω...Οσο και να τα οργανώνω,πάλι χάλια γίνονται Ειρήνη μου

Για να είναι τα πάντα τακτικά,θα πρέπει κάθε μέρα να τα τακτοποιώ.Και πολλές φορές δεν προλαβαίνω.Για να μην ξαναπω για την ακαταστασία του άντρα μου,που το έχω ξαναπεί και γίνομαι κουραστική.Για να υπάρχει εδώ μέσα τάξη και να νιώθω ότι το σπίτι μου είναι συμμαζεμένο θα πρέπει να κόψω τον ύπνο

Να σας φέρω ένα παράδειγμα...Φτιάχνω το ντουλάπι με τα τάπερ, που ποτέ δεν μου φαίνονται αρκετά, και μέσα σε δυο μέρες το πολύ επικρατεί το χάος.

Φτιάχνω τα ντουλάπια κάτω από το έπιπλο της τηλεόρασης με τα dvd και τα cd και όταν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο ποτέ δεν το βρίσκω εκεί που το έχω βάλει

Φτιάχνω τα συρτάρια του άντρα μου με τα φρεσκοσιδερωμένα ρούχα και όταν πάω να ξαναβάλω ρούχα διαπιστώνω ότι γίνεται της τρελής

Το ίδιο πάνω κάτω συμβαίνει σε όλο το σπίτι

Μανουλα ειρηνακι μου δεν εχω κι εγω.Την εχασα πριν 10 χρονια.Αν βεβαια βλεπει απο κει που ειναι θα θελει να πλακωσει στο ξυλοτην ανοικοκυρευτη κορη της .Στα κρεβατια απο κατω κουφετακι μου ηδη υπαρχουν πραγματα

στην κρεβατοκαμαρα μου οτι φωτογραφιες εχω χυμα κ οχι σε αλμπουμ τις εχω βαλει σε δυο κουτες κ εβαλα απο πανω ενα πολυ ωραιο παρεο κ απο πανω μια κουτα του ικεα υφασματινη που εχω μεσα ολες τις τσαντες μου,γτ κ αυτες με πιαναν πολυ χωρο στην ντουλαπα.εαν εκανες κατι τετοιο με την γραφικη υλη?

921477wc2fyvv2y2.gif

Να σας φέρω ένα παράδειγμα...Φτιάχνω το ντουλάπι με τα τάπερ, που ποτέ δεν μου φαίνονται αρκετά, και μέσα σε δυο μέρες το πολύ επικρατεί το χάος.

Φτιάχνω τα ντουλάπια κάτω από το έπιπλο της τηλεόρασης με τα dvd και τα cd και όταν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο ποτέ δεν το βρίσκω εκεί που το έχω βάλει

Φτιάχνω τα συρτάρια του άντρα μου με τα φρεσκοσιδερωμένα ρούχα και όταν πάω να ξαναβάλω ρούχα διαπιστώνω ότι γίνεται της τρελής

Το ίδιο πάνω κάτω συμβαίνει σε όλο το σπίτι

θα με κανεις να κλαψω μονο που τα διαβαζω λεμε

921477wc2fyvv2y2.gif

θα με κανεις να κλαψω μονο που τα διαβαζω λεμε

Ελα να κλάψουμε μαζί...

Το έχω ξαναγράψει εδώ για το φρυγανισμένο ψωμί που του αρπάζει και το ξύνει με το μαχαίρι και δεν μένει ούτε νεροχύτης ούτε πλακάκι και σηκώνομαι και τα βλέπω το πρωί και ανοίγει η καρδιά μου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...