Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

πρίν από 20 λεπτά , silvy22 είπε:

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Ευχαριστώ!

Ναι έκανα κ βγήκε αρνητικό! Ο γιατρός μου είπε πως τι αρχικό οριακό θετικό θα οφειλόταν σε κάτι άλλο πχ ένα συνάχι, ένα κρύωμα με αποτέλεσμα να μπερδεύεται κ να δείχνει ψευδές θετικό. Εκεί θυμήθηκα ότι μέσα Σεπτέμβρη είχα πιάσει συνάχι κ μάλλον οφειλόταν εκεί. 

Ελπίζω κ εγω να τελειώσουν τελείως τα συμπτώματα να αρχίσω να ευχαριστιεμαι την εγκυμοσύνη!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αχ βρε κορίτσια, κι εμείς έχουμε ξεμείνει από ρούχα οικογενειακώς:

1. Του μικρού μου τα έστελνε απ' όταν γεννήθηκε η κουμπάρα μου που μένει Αμερική - κορίτσια, καμία σχέση οι τιμές και οι ποιότητες εκεί, θα πάθετε πλάκα..Με 100 ευρώ βγάζεις τη σεζόν! - αλλά τώρα γέννησε και δεν μπορώ να την αγκαρέψω να βγει απ' το σπίτι.

2. Ο άντρας μου έχασε πέρσι αρκετά κιλά και σε μια κρίση αισιοδοξίας πέταξε τα περισσότερα ρούχα του..αλλά τελικά τα ξαναπήρε τα κιλά :rolleyes:

3. Κι εμένα δεν μου στρώνει τί-πο-τα!! Επανήλθα στα κιλά μου, ας το πούμε, μετά τη γέννα, αλλά αυτό το ρημάδι το σώμα είναι άλλα ντ' άλλων σε σχέση με πριν.. :(

Θυμάμαι άλλες εποχές που με το που ξάνοιγε ο καιρός τρέχαμε για ψώνια, φουστανάκια, μαγιό, πέδιλα..τώρα...ένα βραχιολάκι καουτσούκ μας φτιάχνει τη διάθεση (σήμερα πήρα, και καταχάρηκα :tongue: )

Πόσο ακριβώς είναι το φιογκάκι σου???

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελείωσα με το σπίτι, λούστηκα, έκανα τα μπάνια μου και έβαλα να γίνονται λουκανοπιτάκια και χορτοπιτάκια γιατί όπου να ναι έρχονται οι ούνοι, πεινασμένοι!!! :tongue:

Σιδερώνω!

777885dugw57gt25.gif

καλησπερα και απο εμενα!! τι κανετε;;;

αχχχχ αφηστε τα με τα εξοδα εχουμε και τη βαφτιση του μικρου την αλλη βδομαδα και η πιεση ειναι μεγαλη!!

ειρηνη μου δεν μου κανει καθολου εντυπωση με τα 2ευρα, ετσι καπως κανουμε ολοι :)

εδω παμε σουπερ μαρκετ και υπολογιζουμε τι θα ψωνισουμε!

Μπράβο βρε παιδιά, συγχαρητήρια μαμαβάσια!!!

Μακάρι να οργανωθεί κάτι και στη Θεσσαλονίκη, έχω τόοοσα πολλά πράγματα να δώσω!

Καλημέρες :)

Αχ το ίδιο εύχομαι και για την Πάτρα...Είναι υπέροχες κινήσεις αυτές..

e687acc528.png

85dbc736f6.png

καλησπερα και απο εμενα!! τι κανετε;;;

αχχχχ αφηστε τα με τα εξοδα εχουμε και τη βαφτιση του μικρου την αλλη βδομαδα και η πιεση ειναι μεγαλη!!

ειρηνη μου δεν μου κανει καθολου εντυπωση με τα 2ευρα, ετσι καπως κανουμε ολοι :)

εδω παμε σουπερ μαρκετ και υπολογιζουμε τι θα ψωνισουμε!

Και τα μαζεύω καιρό! Μιλάμε 1 ευρώ από δω, 3 ευρω από κει.. σκέψου πόσο καιρό έκανα να τα μαζέψω! :?

Καλά το σούπερ μάρκετ... ας μην το ανοίξουμε καν αυτό το θέμα! :shock::?

Υ.Γ. Βάφτιση...!!! Ε, ρε έξοδα!!!!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Σας διαβάζω για τα έξοδα και είμαι μια από τα ίδια. Τι θα κάνουμε ρε κορίτσια?με τα φραγκοδίφραγκα θα κινούμαστε από δω κ πέρα?Ημασταν νοικοκυραίοι άνθρωποι με κάποια σειρά και αξιοπρέπεια και καταντήσαμε να μετράμε όλη μέρα φραγκοδίφραγκα κ να μην φτάνουν....πώς θα τα βγάλουμε πέρα τώρα που έρχονται και νέες φουρτούνες?Εγω σήμερα πήγα για μια αποτρίχωση και....βούλιαξα τελείως τον προυπολογισμό του μήνα. Αχχχχχχχ!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλησπέρα και από μένα!!! αχ κοριτσάκια και εμείς θα βαφτίσουμε το μικρό μας μπουμπουκάκι και έχουμε στριμωχτεί πολύ οικονομικά!!!!

Σε νιώθω.

Προχθές συζήταγα με τον άντρα μου και λέγαμε πόσο "τυχεροί" είμαστε που καταφέραμε και κάναμε τον γάμο και τη βάφτιση που θέλαμε, με τις δικές μας πλάτες.Δεν μας βοήθησε κανείς. Με λεφτά που ειχαμε μαζέψει μόνοι μας.

Τώρα τα πράγματα είναι για κλάματα. Η αδερφή του, προσπαθεί να παντρευτεί εδώ και 3 χρονια και δεν μπορεί με τίποτα και τα ζω και γω. Ειναι αδύνατο έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα! :?:?:?

Τι να πω βρε κοριτσάκι μου... υπομονή... :?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Σας διαβάζω για τα έξοδα και είμαι μια από τα ίδια. Τι θα κάνουμε ρε κορίτσια?με τα φραγκοδίφραγκα θα κινούμαστε από δω κ πέρα?Ημασταν νοικοκυραίοι άνθρωποι με κάποια σειρά και αξιοπρέπεια και καταντήσαμε να μετράμε όλη μέρα φραγκοδίφραγκα κ να μην φτάνουν....πώς θα τα βγάλουμε πέρα τώρα που έρχονται και νέες φουρτούνες?Εγω σήμερα πήγα για μια αποτρίχωση και....βούλιαξα τελείως τον προυπολογισμό του μήνα. Αχχχχχχχ!

Δυστυχώς έτσι είμαστε σχεδόν όλοι κοριτσάκι μου...:?

Να μην αισθάνεσαι άσχημα γιατί το βλέπεις, το ξέρεις, στα ίδια **** ζούμε... Θυμάμαι κάποια στιγμή τον χειμώνα είχα 3? να βγάλω την μέρα και σκεφτόμουν "να πάρω ψωμί και τυροπιτάκι του φιόγκου ή να μην πάρω ψωμί και να πάρω το τυροπιτάκι μόνο?" :(

777885dugw57gt25.gif

και μεις βάφτιση τον Σεπτέμβρη.Πώς δεν ξέρω, ίσως αν βρέξει ευρώ καμιά μέρα βγω να μαζέψω!

Αν βρέξει εκεί στα βόρεια και μπορείς, κράτα και μια σακούλα και για μένα! :cool::cool:

777885dugw57gt25.gif

Σε νιώθω.

Προχθές συζήταγα με τον άντρα μου και λέγαμε πόσο "τυχεροί" είμαστε που καταφέραμε και κάναμε τον γάμο και τη βάφτιση που θέλαμε, με τις δικές μας πλάτες.Δεν μας βοήθησε κανείς. Με λεφτά που ειχαμε μαζέψει μόνοι μας.

Τώρα τα πράγματα είναι για κλάματα. Η αδερφή του, προσπαθεί να παντρευτεί εδώ και 3 χρονια και δεν μπορεί με τίποτα και τα ζω και γω. Ειναι αδύνατο έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα! :?:?:?

Τι να πω βρε κοριτσάκι μου... υπομονή... :?

ναι βρε κοριτσάκι, έτσι όπως τα λες... κάναμε ένα γάμο και ένα γλέντι απίστευτα.... και τώρα βάφτιση με το ζόρι, μόνο οι 2 οικογένειες....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...