Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημέρα!!!! καλά είστε????

Λοιπόν καταρχήν να ευχαριστήσω όλες όσες ήρθατε το πάρτυ, ελπίζω να περάσατε καλά, πάντα έχει τρέξιμο σε κάτι τέτοια :P αλλά μας αρέσει γιαυτό το κάνουμε. Όλες όσες γνώρισα έχω να πω ότι είστε πολύ γλυκές και χάρηκα για την απο κοντά γνωριμία!!!

το πάρτυ ανταλλαγής ήταν πολύ ωραίο....ήρθε απίστευτος κόσμος μέχρι τις 6...σε κάποια φάση το μεσαίο τραπέζι είχε γεμίσει τόσο πολύ που δεν έβλεπες τον άλλον απο την άλλη μεριά....

Τα πράγματα δεν προλάβαιναν να μείνουν κάτω, με το που τα άφηνε μια μαμά τα έπαιρνε η άλλη, ρούχα απο 4 και πάνω άφαντα, ότι ερχόταν εξαφανιζόταν....απο 0-4 ετών πάρα πολλάαααααααα!!!

Αφήσαμε ότι λούτρινο είχε μείνει για το στέκι της περιοχής προκειμένου να τα μοιράσουν σε φτωχά, και ότι έμεινε το μοιράσαμε και το πήραμε για ξεσκαρτάρισμα προκειμένου να δοθεί σε ιδρύματα!!!

Ο κλόουν, ο μάγος, to facepainting, οι πίτσες και η αφήγηση παραμυθιού έκλεψαν την παράσταση!! απο τις 3 και μετά που ήρθε ο μάγος είχε τρελάνει όλα τα παιδιά, οι δικές μου κόρες ήρθαν στις 7 και έπαιξαν, είδαν μαγικά, έκαναν facepainting και φύγαμε στις 9.30 απο εκεί!!!! Ήταν τέλεια, ειδικά όταν ερχόντουσαν άνθρωποι που είχαν μεγάλη ανάγκη και μας ευχαριστούσαν που βρήκαν πολλά ρούχα για να καλυφθούν, γέμιζε η καρδιά μας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο βρε παιδιά, συγχαρητήρια μαμαβάσια!!!

Μακάρι να οργανωθεί κάτι και στη Θεσσαλονίκη, έχω τόοοσα πολλά πράγματα να δώσω!

Καλημέρες :)

Είμαι ακόμα σε φάση τακτοποίηση ντουλαπών, τις κάνω με διακοπές και όλο και κάτι ξεφυτρώνει, έχω και της γιαγιάς τα τσιγγελάκια (τραπεζομάντηλα, μαξιλαροθήκες κτλ) που πρέπει να τους βρω χώρο... κάποτε θα τελειώσω!

Καλημέρα νοικοκυρούλες!! Έχω λίγο καιρό να σας διαβάσω μιας και με πιάσαν οι ανεπροκοπιές μου!!!

Μπράβο mamavasia για το swap, μακάρι να γινόταν κάτι αντίστοιχο και εδώ στην επαρχία!!

Χρύσα μου διάβασα τις εξελίξεις για τον πατερούλη, σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου σύντομα να είναι περαστικά και αγύριστα!

Εμένα κοπέλες με έπιασε η άνοιξη... δε θέλω να κάνω τίποτα... κάνω μόνο τα απαραίτητα και αυτά λίγο με το ζόρι... η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ με δουλειές αλλά όσο μένουν πίσω αγχώνομαι και έτσι αντί να χαλαρώνω που δεν κάνω και πολλά πολλά, μάλλον βασανίζομαι περισσότερο... τι να πω, άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

(το ταξιδάκι μου όμως το έκανα μέχρι την Κέρκυρα με το σχολείο του μικρού;)... μα να μη βαριέμαι ποτέ για βόλτες, μόνο για δουλειές!)

Μόλις επιστρέψαμε με το αντράκι μου και το καταευχαριστηθήκαμε.Πήραμε και την συνηφάδα μου με τη μικρή της και πήγαμε θάλασσα.Ο δικός μου βούτηξε κιόλας και μετά επαιξαν στην παραλία.

Τώρα προσπαθώ λίγο να συμμαζέψω το σπίτι γιατί το αφησα στο έλεος του το πρώι.Κάναμε και τα μπανάκια μας και θα ετοιμάσω φαγητό.

Βάσια συγχαρητήρια για τη διοργάνωση,φαίνεται πως και όσες ήρθαν το ευχαριστήθηκαν.

Νόνι,καλωσήρθες και πάλι και καλά συμμαζέματα(στα μυαλά ,λόγω ανοιξης).:tongue::)Διαβαζέ μας για να σου έρθει η όρεξη ξανά.

Σε ευχαριστώ για τις ευχές.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, αγαπημένες μου! :P

Τι κάνετε? Πως είναι τα κέφια σας?

Εγώ, μόλις μαζεύτηκα,

Δούλευα νωρίς, επέστρεψα σπίτι και άφησα τα υλικά της δουλειάς και μετά πήγα ΙΚΕΑ. Επέλεξα επιπλάκι αποθήκευσης για το δωμάτιο του φιόγκου και δυστυχώς μετά από τόση ώρα που χαράμισα διαπίστωσα πως δεν μπορούσα να το σηκώσω.... :mad::mad: . Τα νεύρα μου. Οπότε θα ξαναπάω Τετάρτη πρωί που έχει ρεπό ο Νίκος...!

Μετά jumbo, πήρα βατραχοπέδιλα του φιόγκου για την σχολική παράσταση, ψώνισα μωρομάντηλα και κανά δυο άλλα πραγματάκια...

Μετά στο H&M και αγόρασα μια μπλούζα για τον άντρα μου και 2 μπουζάκια και 1 βερμούδα για τον φιόγκο. Πρέπει επειγόντως να μαζέψω κι άλλα χρήματα γιατί και οι δύο χρειάζονται ρούχα. Ο άντρας μου δεν έχει και του φιόγκου δεν του κάνουν...! :?:?:?

Επέστρεψα και το σπίτι... χαμός.. φαντάζεστε μια και δούλευα και χθες!

Περιμένω νέα σας και φυσικά, Βασια, πως ήταν χθες!!!!!!!!!

Σας φιλώ!!

Με γεια τα ρουχαλάκια σας.:):)

Και εγώ πρέπει ακόμη να αγοράσω λίγα πραγματα του μικρού,για τα περισσοτερα έχω ήδη μεριμνήσει.Μένει όμως ο αντρας μου που΄θέλει ανανέωση στα ρούχα του.:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια...για τα καλά σας λόγια!!!!

Εγώ επειδή δεν έχω καθόλου λεφτά για αγορές (την παλιο-οικονομική κρίση) θα πάω την Κυριακή στο swap των ενηλίκων (έχω γίνει πολύ fan του αθλήματος :P )....μάλιστα επειδή είδε ο άντρας μου ότι φέρνω ωραία πράγματα θέλει να του βρω και αυτού κάποια!!!!

χαχααχα όποια θέλει μου λέει να της πω στοιχεία σε πμ για να μην χαλάμε της Ειρήνης την ενότητα.

φιλάκια

Γεια σε όλες!

πήγαμε και εμείς χτες και συναντήσαμε τη Βάσια! Βάσια ευχαριστούμε περάσαμε πολυ όμορφα, κάνετε πολυ καλή προσπάθεια!

Η διάθεσή μου δεν είναι σε πολυ κατασταση, έχω τρέξιματα με ένα δικαστήριο που έχω την Παρασκευή... κορίτσια τη θετική σας ενέργεια ;)

δεν θα γράψω άλλα δεν μπορώ να σας μαυρίζω.. όλες έχουμε απο κάτι...

πόσο χάρηκα με την Ειρήνη αλλά και τη marilou για τις δουλειες που πανε καλά.. μπράβο και πάλι μπράβο!!

φιλιά

Γεια σε όλες!

πήγαμε και εμείς χτες και συναντήσαμε τη Βάσια! Βάσια ευχαριστούμε περάσαμε πολυ όμορφα, κάνετε πολυ καλή προσπάθεια!

Η διάθεσή μου δεν είναι σε πολυ κατασταση, έχω τρέξιματα με ένα δικαστήριο που έχω την Παρασκευή... κορίτσια τη θετική σας ενέργεια ;)

πόσο χάρηκα με την Ειρήνη αλλά και τη marilou για τις δουλειες που πανε καλά.. μπράβο και πάλι μπράβο!!

φιλιά

Kαλές εξελίξεις σε ό,τι σε απασχολεί ,καλά αποτελέσματα στο δικαστήριο.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Πήζω, αλλά διαβάζω τα πάντα! Το ξέρετε αυτό! :tongue:

Πήρα το φιογκάκι από το σχολείο, φάγαμε κεφτεδάκια με πατατούλες τηγανιτές και ξεκινήσαμε το διάβασμα. Αφού κάναμε αρκετά διαλείμματα... καταφέραμε να τελειώσουμε το διάβασμα.

Τώρα, τον πήρε ο άντρας μου και τον πήγε tae know do οπότε εγώ να έχω 1 ωρίτσα να κάνω μερικές δουλίτσες.

Έβαλα σκούπα, σφουγγάρισα όλο το σπίτι, έπλυνα τα πιατικά από το μεσημέρι, έβαλα ένα πλυντήριο με κοκκινόρουχα, πότισα τα λουλουδάκια μας και μάζεψα το σπίτι.

Έχω σιδέρωμα και θέλω να σας γράψω στο blog σχετικά με τα εσώρουχα γιατί αύριο έχω φουλ-δουλειά-μέρα! ;)

Σας γλυκοφιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα νοικοκυρούλες!! Έχω λίγο καιρό να σας διαβάσω μιας και με πιάσαν οι ανεπροκοπιές μου!!!

Μπράβο mamavasia για το swap, μακάρι να γινόταν κάτι αντίστοιχο και εδώ στην επαρχία!!

Χρύσα μου διάβασα τις εξελίξεις για τον πατερούλη, σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου σύντομα να είναι περαστικά και αγύριστα!

Εμένα κοπέλες με έπιασε η άνοιξη... δε θέλω να κάνω τίποτα... κάνω μόνο τα απαραίτητα και αυτά λίγο με το ζόρι... η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ με δουλειές αλλά όσο μένουν πίσω αγχώνομαι και έτσι αντί να χαλαρώνω που δεν κάνω και πολλά πολλά, μάλλον βασανίζομαι περισσότερο... τι να πω, άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

(το ταξιδάκι μου όμως το έκανα μέχρι την Κέρκυρα με το σχολείο του μικρού;)... μα να μη βαριέμαι ποτέ για βόλτες, μόνο για δουλειές!)

Αχ ένα ταξιδάκι θα το ήθελα και γω!!!!!!!

ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια...για τα καλά σας λόγια!!!!

Εγώ επειδή δεν έχω καθόλου λεφτά για αγορές (την παλιο-οικονομική κρίση) θα πάω την Κυριακή στο swap των ενηλίκων (έχω γίνει πολύ fan του αθλήματος :P )....μάλιστα επειδή είδε ο άντρας μου ότι φέρνω ωραία πράγματα θέλει να του βρω και αυτού κάποια!!!!

χαχααχα όποια θέλει μου λέει να της πω στοιχεία σε πμ για να μην χαλάμε της Ειρήνης την ενότητα.

φιλάκια

Με ενδιαφέρει και μένα αυτό! Σε παρακαλώ μπορείς να γραψεις και εδώ λεπτομεριες????

777885dugw57gt25.gif

Με γεια τα ρουχαλάκια σας.:):)

Και εγώ πρέπει ακόμη να αγοράσω λίγα πραγματα του μικρού,για τα περισσοτερα έχω ήδη μεριμνήσει.Μένει όμως ο αντρας μου που΄θέλει ανανέωση στα ρούχα του.:rolleyes:

Ευχαριστώ Χρυσάκι μου.

Τα μάζευα 2ευρώ-2ευρω... το πιστεύεις??? :?:-?:?

Ας είμαστε καλά τουλάχιστον!

777885dugw57gt25.gif

Γεια σε όλες!

φιλιά

Οι θετικές σκέψεις μου, μαζί σου κορίτσι μου.

Ελπίζω να σου πάνε καλύτερα από ότι τα περιμένεις.. ;)

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστώ Χρυσάκι μου.

Τα μάζευα 2ευρώ-2ευρω... το πιστεύεις??? :?:-?:?

Ας είμαστε καλά τουλάχιστον!

Kαπως έτσι είμαστε όλοι Ειρήνη μου και πάντα φροντίζω να καλύπτω τον μικρό και μετά ό,τι μπορέσουμε για εμάς.

Ξεκινάω και εγώ σίδερωμα...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αχ βρε κορίτσια, κι εμείς έχουμε ξεμείνει από ρούχα οικογενειακώς:

1. Του μικρού μου τα έστελνε απ' όταν γεννήθηκε η κουμπάρα μου που μένει Αμερική - κορίτσια, καμία σχέση οι τιμές και οι ποιότητες εκεί, θα πάθετε πλάκα..Με 100 ευρώ βγάζεις τη σεζόν! - αλλά τώρα γέννησε και δεν μπορώ να την αγκαρέψω να βγει απ' το σπίτι.

2. Ο άντρας μου έχασε πέρσι αρκετά κιλά και σε μια κρίση αισιοδοξίας πέταξε τα περισσότερα ρούχα του..αλλά τελικά τα ξαναπήρε τα κιλά :rolleyes:

3. Κι εμένα δεν μου στρώνει τί-πο-τα!! Επανήλθα στα κιλά μου, ας το πούμε, μετά τη γέννα, αλλά αυτό το ρημάδι το σώμα είναι άλλα ντ' άλλων σε σχέση με πριν.. :(

Θυμάμαι άλλες εποχές που με το που ξάνοιγε ο καιρός τρέχαμε για ψώνια, φουστανάκια, μαγιό, πέδιλα..τώρα...ένα βραχιολάκι καουτσούκ μας φτιάχνει τη διάθεση (σήμερα πήρα, και καταχάρηκα :tongue: )

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...