Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

εσπασαν ενα γυαλικο και εκαναν ενα σημαδι, σαν γδαρσιμο στο τραπεζακι του σαλονιου. συνηθως ερχονται αυτοι, λογω του οτι ακομη φτιαχνουν το σπιτι τους και μενουν προοσωρινα με τα πεθερικα. δεν μπορω δηλαδη!!!στεναχωρηθηκα παρα΄πολυ αποψε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άστο να πάει βρε Αφροδιτούλα, μη στενοχωριέσαι άλλο, έγινε..Σημασία βέβαια έχει να περνάμε εμείς καλά και όχι τα αντικείμενα, αλλά και η ευγένεια στα πλαίσια της φιλίας είναι..Δες τις επόμενες μέρες τι θα σου πει, αν θα σε πάρει να σου ζητήσει συγνώμη έστω, και αναλόγως πράξε στο μέλλον.

g8Sbp2.png

Άστο να πάει βρε Αφροδιτούλα, μη στενοχωριέσαι άλλο, έγινε..Σημασία βέβαια έχει να περνάμε εμείς καλά και όχι τα αντικείμενα, αλλά και η ευγένεια στα πλαίσια της φιλίας είναι..Δες τις επόμενες μέρες τι θα σου πει, αν θα σε πάρει να σου ζητήσει συγνώμη έστω, και αναλόγως πράξε στο μέλλον.[/QUO

εβαλε τη μικρη να μου ζητησει συγνωμη. το τραπεζακι το ειδα στην πορεια. σιγουρα σημασια εχει ναμαστε καλα εμεις αλλα οχι και να μου διαλανε το σπιτι καθε φορα που ερχονται!!!ισως ειμαι και εγω υπερβολικη γιατι η κορη μου δεν μουχει κανει τετοια πραγματα. σευχαριστω για τα καλα λογια και για τον χρονο σου να μου γραψεις,μακια

mirtoula, ο άντρας μου είναι δημοσιογράφος και ο κλάδος των εντύπων ήταν απ' τους πρώτους που άγγιξε η κρίση..Έφτιαξε λοιπόν τη δική του ιστοσελίδα, η οποία με πολλήηηη δουλειά και ξενύχτια πάει καλά. Βέβαια μη φανταστείς τίποτα λεφτά με ουρά, τα προς το ζην βγαίνουν, αλλά αξιοπρεπώς και δεν στηριζόμαστε στους γονείς μας, όπως στην αρχή, που για μένα αυτό είναι σπουδαίο :) Εγώ τον βοηθάω στο κομμάτι του μάρκετινγκ και ό,τι άλλο μπορώ να κάνω καθημερινά, κι ελπίζω από Σεπτέμβρη, αν πάει ο μικρός παιδικό σταθμό να δουλέψω πιο εντατικά. Δεν ξέρω αν σε βοήθησε η ιστορία μου, και για εσάς είναι δύσκολα τα πράγματα, το ξέρω..

Ημουν σίγουρη καλή μου ότι με κάτι τέτοιο θα ασχολιόσασταν γιατί μόνο αυτά πάνε καλά τα τελευταία χρόνια.Μπράβο σας, πάντα καλές δουλειές!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

ερωτηση:τι κανετε οταν ερχονται φιλοι στο σπιτι και σας προκαλουν αναστατωση και ζημιες???

Εγω προσωπικά δεν τους ξανακαλώ και τους αποφεύγω έκτοτε. Μπορούμε να βρισκόμαστε έξω αλλά όχι στο σπίτι μου...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Tip

Κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο αμελούμε, είναι τα μικρο-πράγματα που κυκλοφορούν διάσπαρτα μέσα στο σπίτι μας και μας δημιουργούν μία αίσθηση ανακατωσούρας και τελικά... εκνευρισμό.

Μην τ' ααφήνετε {περισσότερο απ' όσο τα χρειάζεστε για να κάνετε τη δουλειά σας} να κυκλοφορούν.

Ο νυχοκόπτης που κόψαμε προχθές τα νύχια μας...

Το βιτέξ της κουζίνας πεταμένο στον πάγκο...

Το κοντρόλ της τηλεόρασης πάνω στο τραπέζι...

Το CD που ακούγαμε χθες, πάνω στο cd player....

Το ποτήρι στο κομοδίνο μας...

Τα σκουλαρίκια που φορούσαμε πριν 2 μέρες...

Το τζιν που αλλάξαμε χθες στην καρέκλα...

Όλα αυτά, μαζεύονται στο μυαλό μας και χωρίς να το καταλαβαίνουμε μας δημιουργούν εκνευρισμό και αίσθηση χάους στο σπίτι μας.

Αν δεν μπορείτε να τα τακτοποιείτε σχεδόν αμέσως μετά τη χρήση τους, φροντίστε να διαθετετε 5-10 λεπτά καθημερινά και να τα βάζετε στη θέση τους.

Αμέσως-αμέσως θα νιώσετε το σπίτι σας μαζεμένο και το μυαλό σας ήρεμο! ;););)

Σας γλυκοφιλω ΟΛΕΣ!

Αυτά ακριβώς κάνω κάνουμε και μετά .............τρεχατε ποδαρακια μου!!!

Kαλημέρα σας,τι κάνετε?

Βάσια καλή επιτυχία σήμερα και καλά να περάσετε και σε όσες πάνε καλές ανταλλαγές.:wink::):)

Αφροδίτη μην σκας για τετοια πράγματα,τις πρώτες ζημίες στο σπίτι μου τις έκαναν παιδάκια φίλων πριν αποκτήσω εγω τον ταλιμπάν,μετα συνέχισε ο δικός μου.Αν είναι όντως φίλοι σας παράβλεψε το γεγονός και την επόμενη φορά προφύλλαξε κάποια αντικείμενα,αν όχι αραίωσε τις προσκλήσεις στο σπίτι,αν και εφόσον σε ενοχλεί.

Σήμερα είναι πιο χαλαρή η ημέρα μας,ηπιαμε σωστό πρωινο όλοι μαζί και τώρα οι αντρες χαλαρώνουν.Πήρα και εγώ το καφεδάκι μου και σερφάρω για λίγο.Το σπίτι από εχθες είναι καθαρό και τακτοποιημένο,αν εξαιρέσεις το τρίτο δωμάτιο του χαους, και θα μαγειρέψω και θα ασχοληθώ με τα χειμωνιάτικα μπουφάν μας να τα βάλω σε θήκες και να τα φυλάξω.

Φιλιά.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χρόνια μας πολλά μανούλες! Να μας χαίρονται τα παιδάκια μας :)

Αφιερωμένο εξαιρετικά το άσμα:

:D :D :D

Κατάφερα να τη σκαπουλάρω απ' το ταξίδι και ετοιμάζομαι για το swap!!! Καλημέραααα!!

g8Sbp2.png

Χρόνια μας πολλά μανούλες! Να μας χαίρονται τα παιδάκια μας :)

Αφιερωμένο εξαιρετικά το άσμα:

:D :D :D

Κατάφερα να τη σκαπουλάρω απ' το ταξίδι και ετοιμάζομαι για το swap!!! Καλημέραααα!!

Xρόνια μας πολλά!!!!

Το ξέχασα το πρωί αλλά μου το θύμησε ο γιόκας μου με μια καρτούλα από το νηπιαγωγείο!Να μας χαίρονται τα παιδάκια μας και εμείς αυτά!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kαλημέρα σας,τι κάνετε?

Βάσια καλή επιτυχία σήμερα και καλά να περάσετε και σε όσες πάνε καλές ανταλλαγές.:wink::):)

Αφροδίτη μην σκας για τετοια πράγματα,τις πρώτες ζημίες στο σπίτι μου τις έκαναν παιδάκια φίλων πριν αποκτήσω εγω τον ταλιμπάν,μετα συνέχισε ο δικός μου.Αν είναι όντως φίλοι σας παράβλεψε το γεγονός και την επόμενη φορά προφύλλαξε κάποια αντικείμενα,αν όχι αραίωσε τις προσκλήσεις στο σπίτι,αν και εφόσον σε ενοχλεί.

Σήμερα είναι πιο χαλαρή η ημέρα μας,ηπιαμε σωστό πρωινο όλοι μαζί και τώρα οι αντρες χαλαρώνουν.Πήρα και εγώ το καφεδάκι μου και σερφάρω για λίγο.Το σπίτι από εχθες είναι καθαρό και τακτοποιημένο,αν εξαιρέσεις το τρίτο δωμάτιο του χαους, και θα μαγειρέψω και θα ασχοληθώ με τα χειμωνιάτικα μπουφάν μας να τα βάλω σε θήκες και να τα φυλάξω.

Φιλιά.:):)

Εφτιαξα ένα κεικ και καθάρισα πατάτες για να τρηγανίσω μιας και ο αντρας μου θα ψήσει μπριζολίτσες:wink:;-)

Τακτοποίησα όσα χειμωνιάτικα είχαν μείνει εκτός και εβαλα τα μπουφάν στις θήκες που αφαιρείς τον αέρα.Εχω ενθουσιαστεί με το αποτέλεσμα και θα παρω 2-3 ακόμη να βαλω τα παπλώματά μας που πιάνουν πολύ χώρο.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα ....χαθηκα γιατι εμπλεξα με δουλιες σπιτιου καιμαγαζιου!!!ανακενησεις, καθαριοτητες ,δουλια ουφ κουραστηκα

:? Χρυσα να εχεις καλα αποτελεσματα με το μπαμπα σου (τα ζω 12 χρονια με τον μπαμπα μου:() μαμαβασια καλη επιτυχια για αυριο τι κριμα που ειμαι μακρια, και ειμαι τυπος του δοσε,πετα,χαρισε:P

Λυπάμαι και για τον δικό σου μπαμπά και για τον δικό μου,ελπίζω όμως και πιστευω πως θα βγουν νικητές!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Πήγα σήμερα στο kid's swap pic nic party (ή κάπως έτσι) στο European village και, αν και πήγα μόνη μου και για λίγο μου άρεσε πολύ. Όμορφος χώρος, πολύ ωραία η όλη σύλληψη για το συνεργατικό καφενείο, θέλω να ξαναπάω ούτως ή άλλως, αξίζει μια βόλτα! Υπέροχη η εικόνα με τα παιδάκια και την κλόουν στο πάρκο, πήγα πολλά ρούχα, λιγα παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία του bookcrossing, και γιογιο-καθισματάκι που παίζει μουσική (πολύ το χάρηκα το ξεκαθάρισμα στο σπίτι;)). Έχω περιέργεια για αυτούς που θα τα πήρανε :-) Αλήθεια πώς εξελίχθηκε η μέρα; περιμένουμε νέα!!! :)

Είχε πολλά ρούχα, στίβες μπορώ να πω, εγώ βέβαια που πήγα στην αρχή στις 12.30, έπρεπε να ψάξω σε μεγάλο σωρό στα ρούχα 0-4 ενώ στα ηλικίας 4-8 είχε πολύ λίγα. Είναι και που η μικρή μου είναι σε μέγεθος κάπου ανάμεσα. Πρόλα αυτά, βρήκα ένα υπέροχο ροζ μπουφάν για το χειμώνα για την κορούλα μου (το φόρεσε στο σπίτι ήδη:tongue:), μια φουστίτσα, ένα μπλουζάκι, ένα παντελόνι και μια κουκλίτσα που μιλάει :-)

Ήθελα να ξαναπάω μαζί με τη Δήμητρα για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις αλλά δεν τα καταφέραμε δυστυχώς! :(

Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση και ελπίζω να ξαναγίνει!

sACYp2.png

Κι εγώ πήγα στο swap!! Και γνώρισα και τη mamavasia, η οποία βέβαια ήταν σε τρελό τρέξιμο! Ένα μεγάλο μπράβο της αξίζει για τη διοργάνωση :)

Δεν είχα ξαναπάει σε άλλο τέτοιο event και στην αρχή ήμουν κάπως ψαρωμένη, τόσα πράγματα γύρω μου, δεν ήξερα πού να πρωτοκοιτάξω! Χαμός γινόταν :)

Πήγα μερικά ρουχαλάκια για 12 μηνών αγοράκι, παιχνίδια και ένα παζλ-χαλί με τον μπομπ μάστορα..Είχα κι εγώ περιέργεια να δω αν θα αρέσουν κι αν θα τα διαλέξουν άλλες μανούλες, και με το που τα ακούμπησε η Βάσια, τα πήρε κατ' ευθείαν μια άλλη μαμά κι απ' ό,τι κατάλαβα ήταν και πολύ χαρούμενη! Αχ πολύ χάρηκα :D

Για τον μικρό κι εγώ δεν βρήκα κάτι (γινόταν Ο χαμός από ρούχα βέβαια) αλλά πήρα μερικά ρουχαλάκια για το κοριτσάκι μιας φίλης μου που ζορίζεται και σίγουρα θα πιάσουν τόπο ;)

Απέναντι στο πάρκο δεν πήγα, αλλά είδα πολλούς γονείς με τα παιδάκια τους στο γρασίδι, πρέπει να πέρασαν τέλεια σήμερα..Άντε και στο επόμενο με υγεία! :)

g8Sbp2.png

Kαλημέρα,τι κάνετε?

Σήμερα η ημέρα είναι αφιερωμένη στο παιδάκι μου που δεν το εστειλα σχολείο,για να μην κολλήσει καμια ίωση,μήπως καταφέρουμε να πάμε στο παππού επιτέλους.

Παω να βάλω φαγητό στα γρήγορα και να βγούμε βολτίτσα.

Φιλιά!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, αγαπημένες μου! :P

Τι κάνετε? Πως είναι τα κέφια σας?

Εγώ, μόλις μαζεύτηκα,

Δούλευα νωρίς, επέστρεψα σπίτι και άφησα τα υλικά της δουλειάς και μετά πήγα ΙΚΕΑ. Επέλεξα επιπλάκι αποθήκευσης για το δωμάτιο του φιόγκου και δυστυχώς μετά από τόση ώρα που χαράμισα διαπίστωσα πως δεν μπορούσα να το σηκώσω.... :mad::mad: . Τα νεύρα μου. Οπότε θα ξαναπάω Τετάρτη πρωί που έχει ρεπό ο Νίκος...!

Μετά jumbo, πήρα βατραχοπέδιλα του φιόγκου για την σχολική παράσταση, ψώνισα μωρομάντηλα και κανά δυο άλλα πραγματάκια...

Μετά στο H&M και αγόρασα μια μπλούζα για τον άντρα μου και 2 μπουζάκια και 1 βερμούδα για τον φιόγκο. Πρέπει επειγόντως να μαζέψω κι άλλα χρήματα γιατί και οι δύο χρειάζονται ρούχα. Ο άντρας μου δεν έχει και του φιόγκου δεν του κάνουν...! :?:?:?

Επέστρεψα και το σπίτι... χαμός.. φαντάζεστε μια και δούλευα και χθες!

Περιμένω νέα σας και φυσικά, Βασια, πως ήταν χθες!!!!!!!!!

Σας φιλώ!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...