Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Eternity είπε:

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Βγήκαμε με το φιογκάκι και κάναμε το μπροστινό μπαλκόνι! Ειλικρινά, δεν έχει καλύτερο από το να πλατσουρίζει με τα νερά!!! :tongue::tongue:

Πλύναμε τα καθίσματα των καρεκλων και τώρα τα έχω και στραγγίζουν.

Σαπούνια στο φαναράκι που έχω στο τραπέζι μας και του έβαλα καινούργιο κεράκια για τις βραδιές μας... Άψογο το μπαλκονάκι μας.:P

Τέλος οι δουλειές.

Πάω να ετοιμάσω το φαγάκι να φάει το φιογκάκι μου και να κάνω και ένα πεντικιούρ στο κουφάρι μου!!! :cool::cool::cool:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο αμελούμε, είναι τα μικρο-πράγματα που κυκλοφορούν διάσπαρτα μέσα στο σπίτι μας και μας δημιουργούν μία αίσθηση ανακατωσούρας και τελικά... εκνευρισμό.

Ωωωω ναι, πόσο δίκιο έχεις πάλι Ειρήνη! Στο σπίτι μου βελτιώθηκε πολύ η κατάσταση από όταν άρχισα να πιέζω τον εαυτό μου, ό,τι πιάνω να το βάζω πάλι πίσω αμέσως.. ;)

Αχ κοριτσάκια μου να μοιραστώ και ένα καλό νέο μαζί σας.

Το τελευταίο διάστημα, ευτυχώς, έχω αρκετή δουλίτσα. Οι κόποι μου αποδίδουν.

Φτου φτου!! Μπράβο κοριτσάκι!! Καλές δουλειές να έχεις πάντα :D Όταν ο άνθρωπος έχει όρεξη για δουλειά, ποτέ δεν χάνεται!

Μου θύμισες κι εμένα τα δικά μου, και ήθελα να σας το πω στην προηγούμενη κουβέντα που είχαμε στο easy living για δουλειές και μισθούς, αλλά ξεχάστηκα..Μόλις είχα μείνει έγκυος και βρεθήκαμε άνεργοι και ο άντρας μου κι εγώ..Ξεκινήσαμε μια δουλειά από το μηδέν, ρισκάραμε και να τώρα που τρέχουμε και δεν φτάνουμε! Να μην το βάζουμε κάτω λοιπόν ;)

Marilou θα είμαστε εμείς εκεί απο τις 10 και θα ετοιμάζουμε τον χώρο! Τώρα αν προλάβεις έλα...αν δεν μπορέσεις, μην ανησυχείς!!! Νωρίτερα απο τις 10 δεν ξέρω αν θα είναι ανοιχτά! Για σήμερα αν θέλεις μπορείς να τα φέρεις σε εμένα αλλά ίσως να μένω μακριά σου...Αχαρναί είμαι!

mamavasia, να σε πάρω τηλ. αν δεν έχεις πρόβλημα αργότερα, να ξέρω κι εγώ ακριβώς το πρόγραμμά μου, για να περάσω να σου τα αφήσω;

g8Sbp2.png

Ειρήνη μπράβο που έχεις δουλίτσα, ειδικά σε καιρό τέτοιας κρίσης!

Μαριλού, αν επιτρέπεται φυσικά, με τι ασχολείστε κ πάει τόσο καλά?Ρωτάω γιατί εμείς είμαστε και οι δυο ΔΥ-με πολύ μειωμένους μισθούς- και θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ επιπλέον με κάτι που να πηγαίνει καλά σε καιρό κρίσης, αλλά όσο το έχω ψάξει εγω δεν βρίσκω τίποτα...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ωωωω ναι, πόσο δίκιο έχεις πάλι Ειρήνη! Στο σπίτι μου βελτιώθηκε πολύ η κατάσταση από όταν άρχισα να πιέζω τον εαυτό μου, ό,τι πιάνω να το βάζω πάλι πίσω αμέσως.. ;)

Φτου φτου!! Μπράβο κοριτσάκι!! Καλές δουλειές να έχεις πάντα :D Όταν ο άνθρωπος έχει όρεξη για δουλειά, ποτέ δεν χάνεται!

Μου θύμισες κι εμένα τα δικά μου, και ήθελα να σας το πω στην προηγούμενη κουβέντα που είχαμε στο easy living για δουλειές και μισθούς, αλλά ξεχάστηκα..Μόλις είχα μείνει έγκυος και βρεθήκαμε άνεργοι και ο άντρας μου κι εγώ..Ξεκινήσαμε μια δουλειά από το μηδέν, ρισκάραμε και να τώρα που τρέχουμε και δεν φτάνουμε! Να μην το βάζουμε κάτω λοιπόν ;)

mamavasia, να σε πάρω τηλ. αν δεν έχεις πρόβλημα αργότερα, να ξέρω κι εγώ ακριβώς το πρόγραμμά μου, για να περάσω να σου τα αφήσω;

σου στέλνω μήνυμα

Αλλαξα σεντόνια στα κρεβάτια μας,

έβαλα ενα γρήγορο πλυντήριο με τα πρωινά και τα βραδυνά μας

και ετοιμάζω μια ομελέτα να συμπληρώσω με τα περισσευματα των προηγούμενων ημερών.

Φάγαμε,μάζεψα κουζίνα και έπλυνα τα πιατικά μας και ντουλάπια και πάγκους,έβαλα ενα πλυντήριο πιάτων,

καθάρισα τα μπάνια και έβαλά αλλο ένα πλυντήριο με τα σεντόνια του μικρού,

απλωσα το πρωινό,

καθάρισα τα τζάμια σε σαλόνι και κουζίνα,

ξεσκόνισα όλο το σπίτι,

σκούπισα όλο το σπίτι και σφουγγάρισα τα υπνοδωμάτια,μένει για σφουγγάρισμα το σαλόνι αλλα ξυπνησαν οι αντρες μου και πάω για καφέ και παιχνίδι.

Καλή επιτυχία στις δουλειές σας Μαριλού!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο! Μπράβο! Πολύ χαίρομαι ν' ακούω για επαγγελματικές επιτυχίες αυτη την εποχή!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Εγώ σήμερα δεν έκανα πολλά πράγματα.

1. Τάισα το μικρό

2. Εστρωσα κρεβάτια

3. Μαγείρεψα για το μικρό

4. Μάζεψα λίγο το σαλόνι

Έκανα ένα καφεδάκι και χαλάρωσα λιγάκι

5. Έφαγε ο μικρός τη φρουτόκρεμα του

6. Ετοιμαστήκαμε και πήγαμε στον ουρολόγο που παρακολουθεί το παιδί

7. Γυρίσαμε και έβαλα μια μακαρονάδα για εμάς να γίνεται

8. Έφαγε το παιδί το μεσημεριανό του

9. Φάγαμε κι εμείς και μάζεψα το τραπέζι

Κοιμηθήκαμε μια ωρίτσα

10. Έφαγε την απογευματινή του κρέμα

11. Κοιμήθηκε, οπότε μάζεψα το νεροχύτη

Τώρα χαλαρώνω

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Εδώ είμαι και εγώ...έκανα peeling με αλάτι και ελαιόλαδο, έκανα μπάνιο, έβαλα κρέμες, έφτιαξα νύχια και είμαι χαλαρή!!!! το σπίτι έχει απόλυτη ησυχία και είναι πεντακάθαρο και συγυρισμένο καθώς λείπουν τα παιδια στην γιαγιά μέχρι αύριο....μου λείπουν όμως οι παιδικές φωνούλες τους, χωρίς αυτές το σπίτι μας είναι άδειο !!! :)

Ειρήνη μπράβο που έχεις δουλίτσα, ειδικά σε καιρό τέτοιας κρίσης!

Μαριλού, αν επιτρέπεται φυσικά, με τι ασχολείστε κ πάει τόσο καλά?Ρωτάω γιατί εμείς είμαστε και οι δυο ΔΥ-με πολύ μειωμένους μισθούς- και θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ επιπλέον με κάτι που να πηγαίνει καλά σε καιρό κρίσης, αλλά όσο το έχω ψάξει εγω δεν βρίσκω τίποτα...

Καλή επιτυχία στις δουλειές σας Μαριλού!:):)

Μπράβο! Μπράβο! Πολύ χαίρομαι ν' ακούω για επαγγελματικές επιτυχίες αυτη την εποχή!

Να 'στε καλά κορίτσια, αμήν, να έχουμε δουλειά και υγεία, όλα τα άλλα έρχονται..Η ανασφάλεια δεν αντέχεται, αλλά τι να κάνουμε, μάθαμε να ζούμε μ' αυτή.

mirtoula, ο άντρας μου είναι δημοσιογράφος και ο κλάδος των εντύπων ήταν απ' τους πρώτους που άγγιξε η κρίση..Έφτιαξε λοιπόν τη δική του ιστοσελίδα, η οποία με πολλήηηη δουλειά και ξενύχτια πάει καλά. Βέβαια μη φανταστείς τίποτα λεφτά με ουρά, τα προς το ζην βγαίνουν, αλλά αξιοπρεπώς και δεν στηριζόμαστε στους γονείς μας, όπως στην αρχή, που για μένα αυτό είναι σπουδαίο :) Εγώ τον βοηθάω στο κομμάτι του μάρκετινγκ και ό,τι άλλο μπορώ να κάνω καθημερινά, κι ελπίζω από Σεπτέμβρη, αν πάει ο μικρός παιδικό σταθμό να δουλέψω πιο εντατικά. Δεν ξέρω αν σε βοήθησε η ιστορία μου, και για εσάς είναι δύσκολα τα πράγματα, το ξέρω..

g8Sbp2.png

Εδώ είμαι και εγώ...έκανα peeling με αλάτι και ελαιόλαδο, έκανα μπάνιο, έβαλα κρέμες, έφτιαξα νύχια και είμαι χαλαρή!!!! το σπίτι έχει απόλυτη ησυχία και είναι πεντακάθαρο και συγυρισμένο καθώς λείπουν τα παιδια στην γιαγιά μέχρι αύριο....μου λείπουν όμως οι παιδικές φωνούλες τους, χωρίς αυτές το σπίτι μας είναι άδειο !!! :)

Άντε με τις υγείες σας κυρία μου! :D Θα χρειαστείς πολλή ενέργεια αύριο!

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κόρες!!!

Ειρήνη μου σα να διάβαζα για τον ασυμάζευτο εαυτο μου όταν έγραψες τις συμβουλές για να μαζεύουμε επι τόπου ό,τι σκορπάμε. Κι η φουκαριάρα:tongue: η μάνα μου τα ίδια μου λέει μια ζωή αλλά πού να βάλω μυαλό! Τουλάχιστον τώρα στο τέλος τηςμέρα αφιερώνω όπως λές 10 λεπτά να μαζέψω τα ασυμαζευτα, τα δικά μου και των υπολοίπων :-)

mamavasia έκανα ένα ωραιότατο ξεκαθάρισμα και θα έρθω αύριο!

Φιλιά σε ολες!

sACYp2.png

κοριτσια καλησπερα ....χαθηκα γιατι εμπλεξα με δουλιες σπιτιου καιμαγαζιου!!!ανακενησεις, καθαριοτητες ,δουλια ουφ κουραστηκα

:? Χρυσα να εχεις καλα αποτελεσματα με το μπαμπα σου (τα ζω 12 χρονια με τον μπαμπα μου:() μαμαβασια καλη επιτυχια για αυριο τι κριμα που ειμαι μακρια, και ειμαι τυπος του δοσε,πετα,χαρισε:P

Σας περιμένω όσες έρθετε αύριο να γνωριστούμε απο κοντά....ξέρω ότι όλες θα θέλατε να είστε εκεί είτε για να δώσετε, είτε για να πάρετε αλλά καταλαβαίνω ότι κάποιοι είναι μακριά και δεν βολεύονται!!! :)

Καληνύχτα!!

Tip

Κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο αμελούμε, είναι τα μικρο-πράγματα που κυκλοφορούν διάσπαρτα μέσα στο σπίτι μας και μας δημιουργούν μία αίσθηση ανακατωσούρας και τελικά... εκνευρισμό.

Μην τ' ααφήνετε {περισσότερο απ' όσο τα χρειάζεστε για να κάνετε τη δουλειά σας} να κυκλοφορούν.

Ο νυχοκόπτης που κόψαμε προχθές τα νύχια μας...

Το βιτέξ της κουζίνας πεταμένο στον πάγκο...

Το κοντρόλ της τηλεόρασης πάνω στο τραπέζι...

Το CD που ακούγαμε χθες, πάνω στο cd player....

Το ποτήρι στο κομοδίνο μας...

Τα σκουλαρίκια που φορούσαμε πριν 2 μέρες...

Το τζιν που αλλάξαμε χθες στην καρέκλα...

Όλα αυτά, μαζεύονται στο μυαλό μας και χωρίς να το καταλαβαίνουμε μας δημιουργούν εκνευρισμό και αίσθηση χάους στο σπίτι μας.

Αν δεν μπορείτε να τα τακτοποιείτε σχεδόν αμέσως μετά τη χρήση τους, φροντίστε να διαθετετε 5-10 λεπτά καθημερινά και να τα βάζετε στη θέση τους.

Αμέσως-αμέσως θα νιώσετε το σπίτι σας μαζεμένο και το μυαλό σας ήρεμο! ;););)

Σας γλυκοφιλω ΟΛΕΣ!

και τι γινεται οταν ο καλος κατα ταλλα αντρουλης τα πεταει απο δω και απο εκει και εσυ νευριαζεις??
Δεν πειράζει Ειρηνάκι :)

Αυτά τα geox πάντως να ξέρεις φτερά θα έκαναν!!! με το που ακουμπάς κάτι συνήθως μέχρι να γυρίσεις έχει εξαφανιστεί!!!

Λοιπόν ξεσκόνισα, έκανα μπάνιο, έφυγαν όλοι και ορμάω με μουσική δυνατά για σκούπισμα και σφουγγάρισμα!!!!

ποσο θαθελα νναρθω και εγωω!!!
Αχ κοριτσάκια μου να μοιραστώ και ένα καλό νέο μαζί σας.

Το τελευταίο διάστημα, ευτυχώς, έχω αρκετή δουλίτσα. Οι κόποι μου αποδίδουν.

Ήδη, η επόμενη εβδομάδα μου, είναι σχεδόν κλεισμένη!!! ;);););) Αχ, όλα να πηγαίνουν καλά!!!!

μπραβο σου!!!ειναι πολυ σημαντικο να εχεις ευχαριστημενους πελατες, γιατι θα συνεχισουν να ειναι πελατες. οταν θα επεκταθεις και εκτος νομου αττικης, να θυμασαι οτι σεχω κλειει πρωτη!!!!:D:D:D:D

ερωτηση:τι κανετε οταν ερχονται φιλοι στο σπιτι και σας προκαλουν αναστατωση και ζημιες???πως αντιδρατε??εχω εκνευριστει παααρα πολυ αποψε. ενω τοχα το σπιτι τακτοποιημενο και καθαρο, ηρθαν καποιοι φιλοι με τα παιδακια τους και εκτος του οτι παντα μου αναστατωνουν τα παντα(βγαζουν παιχνιδια, κλπ), μου εκαναν και 2 ζημιες.η μαμα φωναξε αλλα ως εκει. εγω προσπαθουσα ναμαι ευγενικη αλλα να δειξω οτι μενοχλει. μαρεσει η παρεα που κανουμε αλλα δεν μπορω να εχω και μια απωλεια η ζημια καθε φορα που φευγουν!!!!

ερωτηση:τι κανετε οταν ερχονται φιλοι στο σπιτι και σας προκαλουν αναστατωση και ζημιες???πως αντιδρατε??εχω εκνευριστει παααρα πολυ αποψε. ενω τοχα το σπιτι τακτοποιημενο και καθαρο, ηρθαν καποιοι φιλοι με τα παιδακια τους και εκτος του οτι παντα μου αναστατωνουν τα παντα(βγαζουν παιχνιδια, κλπ), μου εκαναν και 2 ζημιες.η μαμα φωναξε αλλα ως εκει. εγω προσπαθουσα ναμαι ευγενικη αλλα να δειξω οτι μενοχλει. μαρεσει η παρεα που κανουμε αλλα δεν μπορω να εχω και μια απωλεια η ζημια καθε φορα που φευγουν!!!!

Τι ζημιές εννοείς; Και η άλλη μαμά εκτός από παρατήρηση, δεν είπε τίποτα άλλο; Δεν προσφέρθηκε να τις αποκαταστήσει; Τι να σου πω, κι εμένα θα με πείραζε αυτή η αδιαφορία και θα το σκεφτόμουν αν θα τους καλούσα ξανά στο σπίτι μου..Την επόμενη φορά να τους πεις να βρεθείτε κάπου έξω ή στο δικό τους σπίτι ;)

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...