Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Tip

Κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο αμελούμε, είναι τα μικρο-πράγματα που κυκλοφορούν διάσπαρτα μέσα στο σπίτι μας και μας δημιουργούν μία αίσθηση ανακατωσούρας και τελικά... εκνευρισμό.

Μην τ' ααφήνετε {περισσότερο απ' όσο τα χρειάζεστε για να κάνετε τη δουλειά σας} να κυκλοφορούν.

Ο νυχοκόπτης που κόψαμε προχθές τα νύχια μας...

Το βιτέξ της κουζίνας πεταμένο στον πάγκο...

Το κοντρόλ της τηλεόρασης πάνω στο τραπέζι...

Το CD που ακούγαμε χθες, πάνω στο cd player....

Το ποτήρι στο κομοδίνο μας...

Τα σκουλαρίκια που φορούσαμε πριν 2 μέρες...

Το τζιν που αλλάξαμε χθες στην καρέκλα...

Όλα αυτά, μαζεύονται στο μυαλό μας και χωρίς να το καταλαβαίνουμε μας δημιουργούν εκνευρισμό και αίσθηση χάους στο σπίτι μας.

Αν δεν μπορείτε να τα τακτοποιείτε σχεδόν αμέσως μετά τη χρήση τους, φροντίστε να διαθετετε 5-10 λεπτά καθημερινά και να τα βάζετε στη θέση τους.

Αμέσως-αμέσως θα νιώσετε το σπίτι σας μαζεμένο και το μυαλό σας ήρεμο! ;););)

Σας γλυκοφιλω ΟΛΕΣ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν πειράζει Ειρηνάκι :)

Αυτά τα geox πάντως να ξέρεις φτερά θα έκαναν!!! με το που ακουμπάς κάτι συνήθως μέχρι να γυρίσεις έχει εξαφανιστεί!!!

Λοιπόν ξεσκόνισα, έκανα μπάνιο, έφυγαν όλοι και ορμάω με μουσική δυνατά για σκούπισμα και σφουγγάρισμα!!!!

Δεν πειράζει Ειρηνάκι :)

Αυτά τα geox πάντως να ξέρεις φτερά θα έκαναν!!! με το που ακουμπάς κάτι συνήθως μέχρι να γυρίσεις έχει εξαφανιστεί!!!

Α ρε γμτ.... :?:-?:? τα χάπια μου!!!! :?

Θέλω να έρθω... και θα είχα τόσα καλά πράγματα ν' ανταλλάξω...! :?:-?

777885dugw57gt25.gif

Έκανα ένα "ντου" στην αποθήκη μου. Πολύ το χρειαζόταν.

Δεν την τελείωσα αλλά τουλάχιστον τώρα ηρέμισε το μυαλό μου και το μάτι μου γιατί φαίνεται απόλυτα μαζεμένη.

Έβαλα τις μπότες μου (3 ζευγάρια) στα κουτιά τους και τακτοποίησα διάφορα πράγματα που τα είχα απλώς ακουμπησμένα σε ένα ράφι. Μπήκαν στην θέση τους και άδειασε ο χώρος.

Ένα ζευγάρι δικό μου καλοκαιρινά σανδάλια, για δόσιμο κι αυτά στην εκκλησιά... Μπήκε ήδη στη σακούλα με τα ενδύματα / υποδήματα... ;)

777885dugw57gt25.gif

Λοιπόν την ψιλιαζόμουν τη δουλειά, ότι τελικά κάτι θα προκύψει και δεν μπορέσω να πάω στο swap :evil: :evil: Και πάνω που είχα ετοιμάσει άλλη μια σακούλα με παιχνίδια, πρέπει να φύγω αύριο για επαρχία εκτάκτως με τη δουλειά..

mamavasia, αν δεις εγκαίρως αυτό το μήνυμα, επειδή κρίμα είναι που ετοίμασα τα πράγματα, μπορώ να περάσω απόψε ή αύριο πρωί-πρωί να τα αφήσω στον χώρο του swap;; Θα είναι κανείς εκεί πριν τις 12;

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα,ή μάλλον καλό μεσημέρι!Πριν από λίγο επέστρεψα σπίτι από εκνευριστικές εξωτερικές δουλειές,.Πολύ χαρετούρα βρε κορίτσια,αντί να εκσυγχρονιζόμαστε κανουμε βήταμα προς τα πίσω.:confused:

Στο σπίτι επικρατεί το χαος,αν και ευτυχώς κατάφερα να συμμαζέψω από αυτά τα εκνευριστικά πράγματα το σαλόνι και την κουζίνα(πόσο δίκιο εχεις!).Εβγαλα εξω τα παπλώματά μας,εβαλα ένα πλυντήριο,εφτιαξα καφέ και αν με αφήσουν οι αντρες μου συνεχίζω.

Φιλιά!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αχ κοριτσάκια μου να μοιραστώ και ένα καλό νέο μαζί σας.

Το τελευταίο διάστημα, ευτυχώς, έχω αρκετή δουλίτσα. Οι κόποι μου αποδίδουν.

Ήδη, η επόμενη εβδομάδα μου, είναι σχεδόν κλεισμένη!!! ;);););) Αχ, όλα να πηγαίνουν καλά!!!!

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα,ή μάλλον καλό μεσημέρι!Πριν από λίγο επέστρεψα σπίτι από εκνευριστικές εξωτερικές δουλειές,.Πολύ χαρετούρα βρε κορίτσια,αντί να εκσυγχρονιζόμαστε κανουμε βήταμα προς τα πίσω.:confused:

Στο σπίτι επικρατεί το χαος,αν και ευτυχώς κατάφερα να συμμαζέψω από αυτά τα εκνευριστικά πράγματα το σαλόνι και την κουζίνα(πόσο δίκιο εχεις!).Εβγαλα εξω τα παπλώματά μας,εβαλα ένα πλυντήριο,εφτιαξα καφέ και αν με αφήσουν οι αντρες μου συνεχίζω.

Φιλιά!:)

Υπομονή βρε Χρυσάκι μου.. ξέρω είναι μερικές μέρες... :?:-?

Σιγά-σιγά. Πίνε το καφεδάκι σου και σιγά-σιγά... :P

777885dugw57gt25.gif

Ήδη, η επόμενη εβδομάδα μου, είναι σχεδόν κλεισμένη!!! ;);););) Αχ, όλα να πηγαίνουν καλά!!!!

Μπράβο Ειρήνη μου,τώρα που καλοκαιριάζει θα έχεις πιο πολλή δουλίτσα,καλή επιτυχία σου ευχομαι.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αλλαξα σεντόνια στα κρεβάτια μας,

έβαλα ενα γρήγορο πλυντήριο με τα πρωινά και τα βραδυνά μας

και ετοιμάζω μια ομελέτα να συμπληρώσω με τα περισσευματα των προηγούμενων ημερών.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν την ψιλιαζόμουν τη δουλειά, ότι τελικά κάτι θα προκύψει και δεν μπορέσω να πάω στο swap :evil: :evil: Και πάνω που είχα ετοιμάσει άλλη μια σακούλα με παιχνίδια, πρέπει να φύγω αύριο για επαρχία εκτάκτως με τη δουλειά..

mamavasia, αν δεις εγκαίρως αυτό το μήνυμα, επειδή κρίμα είναι που ετοίμασα τα πράγματα, μπορώ να περάσω απόψε ή αύριο πρωί-πρωί να τα αφήσω στον χώρο του swap;; Θα είναι κανείς εκεί πριν τις 12;

Marilou θα είμαστε εμείς εκεί απο τις 10 και θα ετοιμάζουμε τον χώρο! Τώρα αν προλάβεις έλα...αν δεν μπορέσεις, μην ανησυχείς!!! Νωρίτερα απο τις 10 δεν ξέρω αν θα είναι ανοιχτά! Για σήμερα αν θέλεις μπορείς να τα φέρεις σε εμένα αλλά ίσως να μένω μακριά σου...Αχαρναί είμαι!

Μπράβο!!!!!!!

Μπράβο Ειρήνη μου,τώρα που καλοκαιριάζει θα έχεις πιο πολλή δουλίτσα,καλή επιτυχία σου ευχομαι.:):)

Σίγουρα! Αυτό που μετράω εγώ και το υπολογίζω πολύ είναι πως έχω διαρκώς νέες πελάτισσες {που τις συστήνουν παλιότερες πελάτισσες} και όταν πηγαίνω μία φορά με ξανακαλούν! Αυτό για μένα είναι το σημαντικό!!! Γιατί φυσικά, κανείς δεν θέλει έναν πελάτη μόνο για μία φορά.

Οι κόποι αποδίδουν και χαίρομαι που ο κόσμος κρίνει και αξιολογεί! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Γίνεται αυτό, γιατρέ μου??? :confused::confused:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...