Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Συγνώμη που έλειψα την περισσότερη μέρα σήμερα αλλά χρειαζόμουν χρόνο! :P

Τι κάνετε? Ελπίζω να είστε όλες καλά. Και από υγεία και από κέφια!

Εγώ έκανα αρκετά πραγματάκια... Ψώνισα μερικά πραγματάκια μιας και αύριο το βαφτιστηράκι μας έχει γεννέθλια και η κολλητή μου θα του ετοιμάσει πάρτυ και θα της μαγειρέψω και εγώ ένα φαγάκι οπότε είμαι έτοιμη... Μας κάλεσαν και την Κυριακή σε ένα άλλο πάρτυ (στις 12 το μεσημέρι που είναι και το swap της Βάσιας... :?:-?) και πήγα και πήρα ρουχαλάκια στο παιδάκι. Πριν λίγο μαζεύτηκα με το φιογκάκι μου.

Τώρα και επειδή ο καιρός είναι περίεργος.... {ρε παιδιά.. Χριστούγεννα μου θυμίζει αυτός ο καιρός..., πόσο τρελή είμαι??????? :tongue::tongue::tongue::tongue:} άναψα τα κεράκια μου, θα κάνω τα μπανάκια μου και θα χαλαρώσω.

Σας γλυκοφιλώ όλες! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα και από εμένα.Κατι ο καιρός,κατι τα προβλήματα υγείας,μικρά και μεγάλα,τα κέφια μου δεν είναι καθόλου καλά.

Το μεσημέρι έφτιαξα μια απλή μακαρονάδα,τα παράτησα όλα και πήγα για ύπνο.

Συμμάζεψα την κουζίνα και το σαλόνι και τακτοποίησα όσα ρούχα σιδέρωσα το πρωί.Ηπιαμε το καφέ μας και παίξαμε με το παιδάκι μας.Τέλος για σήμερα.

Ειρήνη,να το χαίρεσαι το βαφτιστήρι σου και να περάσετε ένα ωραίο σκ,θα το ευχαριστηθεί το φιογκάκι σου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Kαλησπέρα και από εμένα.Κατι ο καιρός,κατι τα προβλήματα υγείας,μικρά και μεγάλα,τα κέφια μου δεν είναι καθόλου καλά.

Το μεσημέρι έφτιαξα μια απλή μακαρονάδα,τα παράτησα όλα και πήγα για ύπνο.

Συμμάζεψα την κουζίνα και το σαλόνι και τακτοποίησα όσα ρούχα σιδέρωσα το πρωί.Ηπιαμε το καφέ μας και παίξαμε με το παιδάκι μας.Τέλος για σήμερα.

Ειρήνη,να το χαίρεσαι το βαφτιστήρι σου και να περάσετε ένα ωραίο σκ,θα το ευχαριστηθεί το φιογκάκι σου.

Ευχαριστώ βρε Χρυσάκι μου!

Πως είναι ο άντρας σου? Συνήλθε ή ακόμα? :?

Εγώ, ούτε καν μαγείρεψα σήμερα! Φάγαμε σοουβλάκια και μόλις έκανα λίγα μακαρονάκια για να φάνε οι άντρες.

Χαλαρουϊτα!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κι από μένα κορίτσια..Ας τις κάνουμε τρεις τις άκεφες σήμερα, κι εγώ σκ..τά είμαι :( Έχω βαρεθεί να βάζω πλυντήρια αυτή την εβδομάδα, είχαμε θέματα με τη δουλειά, ήρθε κι έδεσε κι ο καιρός..Το μετεκλογικό κλίμα έχει πέσει βαρύ..

Καλή επιτυχία στο swap της μαμάς Βάσιας, έχω ετοιμάσει την τσάντα μου και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω να έρθω :)

g8Sbp2.png

α ναι, ούτε κι εγώ μαγείρεψα σήμερα, δηλαδή έκανα μια απόπειρα αλλά απέτυχα παταγωδώς! Βρήκα μια συνταγή για φασόλια χάντρες με φλούδες πορτοκάλι, και μου έγιναν μπλιάαααχχχ, δεν τρωγόντουσαν με τίποτα! :oops:

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα κορίτσια..Ας τις κάνουμε τρεις τις άκεφες σήμερα, κι εγώ σκ..τά είμαι :( Έχω βαρεθεί να βάζω πλυντήρια αυτή την εβδομάδα, είχαμε θέματα με τη δουλειά, ήρθε κι έδεσε κι ο καιρός..Το μετεκλογικό κλίμα έχει πέσει βαρύ..

Καλή επιτυχία στο swap της μαμάς Βάσιας, έχω ετοιμάσει την τσάντα μου και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω να έρθω :)

Πες τα χρυσόστομη...:?

Εχω φρικαρει με την Κυριακη γιατι το χα πολυ εντονο πως θα ερθω! :cry::cry::cry:

777885dugw57gt25.gif

Ευχαριστώ βρε Χρυσάκι μου!

Πως είναι ο άντρας σου? Συνήλθε ή ακόμα? :?

Εγώ, ούτε καν μαγείρεψα σήμερα! Φάγαμε σοουβλάκια και μόλις έκανα λίγα μακαρονάκια για να φάνε οι άντρες.

Χαλαρουϊτα!!! ;);)

Ακόμη να συνέλθει,αλλα που θα πάει?Περαστικά μας στις ακεφες και καλή επιτυχία στο swap της Βασιας!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα!

χρυσα περαστικα!

γτ οταν αρχισει κατι κακο,πανε ολα στραβα μετα?απο χθες ειμαι χαλια,ειχα μια βιοχημικη εγκυμοσυνη μετα απο ενα ιστορικο αποβολων και η ψυχολογια ειναι χαλια!το εχω ριξει στις δουλειες για να μην σκεφτομαι τπτ!Εβαλα πλυντηριο,τωρα θα κανω κοτοπουλο κοκκινιστο με πουρε και μετα σιδερο!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Καλημέρα κόρες!

Καλό σαβ/κο να έχουμε όλες!

Σήμερα ξύπνησα με καλύτερα κέφια... ίσως λόγω καιρού... ίσως που ξεκουράζομαι σήμερα {αλλά δουλεύω Κυριακή απόγευμα...:? }... σημασία πάντως έχει πως έχω καλύτερα κέφια σήμερα!

Το άλλο καλό είναι πως σήμερα δεν έχω "σπαστικές" δουλειές. Χθες, σφουγγάρισα και μάζεψα το σπίτι οπότε δεν έχω να τραβάω καναπέδες, να βάζω σκούπες και τέτοια. Μάζεψα τα κρεβάτια μας, πήρα ψωμάκι, άπλωσα το κάλυμμα του χειμωνιάτικου παπλώματος του δικού μας κρεβατιού, που το είχα την νύχτα και πλύθηκε και τώρα έχω βάλει όπερα και ψευτομαζεύζω και το φιογκάκι μου κολλημένο στα σαββατιάτικα καρτούν του, που λατρεύει!!

Σας γλυκοφιλώ! :P

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα και απο εμένα...

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας κορίτσια, είστε πολύ γλυκές που με θυμάστε, χάθηκα λίγο γιατί τρέχω με το swap, συγκεντρώνω πραγματάκια απο διάφορους γνωστούς που δεν μπορούν να έρθουν!!! έχουμε κανονίσει πολύ ωραίο πρόγραμμα για τα παιδιά το οποίο φυσικά είναι δωρεάν και ελπίζω να καταφέρετε να έρθετε!!!!

Αύριο θα είμαι εκεί απο το πρωί και θα φτάσω σπίτι στις 9 το βράδυ....Σήμερα θα πάνε τα κορίτσια μου στην γιαγιά σε λίγο και έτσι θα έχω ένα σκ με ησυχία στο σπίτι μετά απο 6 μήνες....το έχω ανάγκη να σας πω την αλήθεια....

Έχω πρόγραμμα σήμερα...ξεκινάω ξεσκόνισμα, μπάνιο, μετά σκούπα και σφουγγάρισμα....μέχρι το μεσημέρι θέλω να έχω τελειώσει και μετά ξεκινάει ο καλοπισμός...θα κάνω μπάνιο, νύχια, μαλλιά και ξεκούραση !!!

Φιλάκια σε όλες

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας, καλημέρα σας! Α ρε Ειρήνη, αυτό θα πει easy living, να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού συνοδεία όπερας! Φοβερή σε βρίσκω :D Μια απ' τα ίδια κι από 'δω, συντονιστήκαμε φαίνεται, έχω τις καλές μου σήμερα :) Κι εγώ επίσης έκανα τις βαριές δουλειές εχθές και το μόνο που έχω σήμερα είναι μια οροσειρά ασιδέρωτα...αλλάααα...περιμένω από λεπτό σε λεπτό τη μανούλα μου να καταφθάσει ;) ;)

kimonandi κοριτσάκι, εργασία και χαρά λέγεται το αντίδοτο σε αυτές τις περιπτώσεις και πολύ καλά κάνεις!

g8Sbp2.png

Δυστυχώς το χάσαμε σήμερα το tae know do... το φιογκάκι προχθές έπεσε στο σχολείο και έκανε τα γόνατά του χάλια... :?:-? . Σήμερα λοιπόν τον πονούσαν και ειδικά όταν τον έντυσα τον έτσουζε πολύ οπότε.. επιστρέψαμε χωρίς να κάνει.

Βάζω μουσικούλα, ανέβασα ένα υπέροχο χρώμα στο facebook {δεν είναι τέλειο??? :P:p} και πάω να ξεσκονίσω! ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα σας, καλημέρα σας! Α ρε Ειρήνη, αυτό θα πει easy living, να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού συνοδεία όπερας! Φοβερή σε βρίσκω :D Μια απ' τα ίδια κι από 'δω, συντονιστήκαμε φαίνεται, έχω τις καλές μου σήμερα :) Κι εγώ επίσης έκανα τις βαριές δουλειές εχθές και το μόνο που έχω σήμερα είναι μια οροσειρά

Ευχαριστώ που λες "φοβερή" και δεν λες "τρελή"!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα και απο εμένα...

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας κορίτσια, είστε πολύ γλυκές που με θυμάστε, χάθηκα λίγο γιατί τρέχω με το swap, συγκεντρώνω πραγματάκια απο διάφορους γνωστούς που δεν μπορούν να έρθουν!!! έχουμε κανονίσει πολύ ωραίο πρόγραμμα για τα παιδιά το οποίο φυσικά είναι δωρεάν και ελπίζω να καταφέρετε να έρθετε!!!!

Αύριο θα είμαι εκεί απο το πρωί και θα φτάσω σπίτι στις 9 το βράδυ....Σήμερα θα πάνε τα κορίτσια μου στην γιαγιά σε λίγο και έτσι θα έχω ένα σκ με ησυχία στο σπίτι μετά απο 6 μήνες....το έχω ανάγκη να σας πω την αλήθεια....

ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Βάσια μου!!! ;););)

Ήθελα πολύ να έρθω, το είχα στο πρόγραμμα αλλά φυσικά η ζωή στα φέρνει όπως θέλει εκείνη.

Έτσι λοιπόν έχουμε πάρτυ γεννεθλίων στις 12... που σίγουρα θα μας πάει μέχρι 15.30, θα επιστρέψουμε σπίτι μας και στις 18.00 δουλεύω, 2πλο πεντικιούρ! :rolleyes:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

777885dugw57gt25.gif

Ξεσκόνησα... τα πάντα, όλο το σπίτι, πρώτα με στεγνό {να πάρω τα πολλά} και μετά με καλά στυμμένο πανί.

Διάλεξα 2 μεγάλες τσάντες του ΙΚΕΑ και τακτοποίησα μέσα τα πράγματα που έχω για την εκκλησία.

Στην μία τσάντα έβαλα το μπουφάν του Νίκου, βρακάκια του φιόγκου (σε ξεχωριστή σακουλίτσα) και ένα ζευγάρι σπορτέξ geox που δεν του κάνουν πια και είχα σκοπό να τ' ανταλλάξω στο swap της Βάσιας.. {:(}, τα οποία τα έβαλα στο κουτί τους.

Στην άλλη τσάντα έβαλα είδη σπιτιού. Τα 2 ριχτάρια των καναπέδων, τα ταπεράκια που έβγαλα προχθές και 1 τσάντα κομπιούτερ καινούργια.

Σίγουρα στη διάρκεια της μέρας όλο και κάτι θα βρω ακόμη που μας είναι αχρείαστο... ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...